| Ce e cu fitele astea? | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
chitarutza Membru
Data de inscriere : 12/11/2010
| Subiect: Ce e cu fitele astea? Dum Dec 26, 2010 3:02 am | |
| Decand am intrat pe jocu asta si pe tot ce e legat de el mi-am dat seama ca toti Moderatori GM etc.... isi dau aere.mam uitat foarte atent la jocu ala cu dati nota , poza si numele celui de sus si am ajuns sa privesc o cearta dintre issa si basescu . idea este ca issa a inceput sal insulte pe base si dupa parerea mea castigatorul a fost base tin qu tine si ai dreptate in totalitate numi pasa ce o sa patesc pt topicu asta numa sa stie lumea bye... | |
|
| |
AntiNoob Membru Elite
Data de inscriere : 02/12/2010
| Subiect: Re: Ce e cu fitele astea? Dum Dec 26, 2010 3:03 am | |
| Frate..asa e.. Nu avem ce face :-s App..cum te cheama in joc? :S | |
|
| |
chitarutza Membru
| Subiect: Re: Ce e cu fitele astea? Dum Dec 26, 2010 3:13 am | |
| imi pare rau dar nu ma joc dar imi place cum te comporti esti singurul cu minte de pe aici | |
|
| |
AntiNoob Membru Elite
Data de inscriere : 02/12/2010
| Subiect: Re: Ce e cu fitele astea? Mier Dec 29, 2010 10:55 pm | |
| Ms Acu' au inceput sa aiba ceva cu AnNa..astia au ceva cu toti..ma intreb cat mai e pana incep sa aiba ceva si cu mine?? =)) | |
|
| |
OptimuS Membru
Data de inscriere : 11/08/2010 Varsta : 31 Localizare : behind U
| |
| |
sAAb Helper
Data de inscriere : 30/05/2010 Varsta : 28 Localizare : Suceava
| Subiect: Re: Ce e cu fitele astea? Mier Dec 29, 2010 11:47 pm | |
| Chitarutza cand ai zis ca toti astia au aere te-ai referit si la mine , de data asta scapi data viitoare warn ! Tu vii nu ai nici 100 post`uri si stii tu cum sta treaba , poate isa si cu base au o cearta si pe mess sau ceva de genul , eu nu cred ca Isa se leaga degeaba de oameni , mai ales dupa munca depusa de ea in aceasta comunitate , tu nu ai helper,mod,Gm,GA ca sa stii cata munca trebuie depusa Bafta in continuare ! | |
|
| |
chitarutza Membru
| Subiect: Re: Ce e cu fitele astea? Joi Dec 30, 2010 1:53 am | |
| sAAb faptul ca esti helper ma lasa rece nu imi pasa poti sa fi si GA poti sa fi si Owner pentru mine si warnu tau chear si banu este 0 pentru mine pt din cate vezi si la alte subiecte ca si reclamati chat toata lumea sar pe mod si pe astia si la reclamati forum toti jucatori zic ca isi bat joc de noi (majoritatea) adica cei care vad ce se intampla cu adevarat sAAb nu esti mai matur decat mine nu ai nimic in + poate esti tu de mai de mult pe server dar io de nici 1 an intreg nus eu zic sa lasi mai muale meseria ta (adica sa te ei mereu de alti findca tu esti "superior") si sa incepi sa deschizi ochi . eu sunt dispus sa platesc acest topic cu ban cat vr voi (asta doar daca va credeti mai buni ca mine ca daca ma banati se vede motivu) si inca ceva io mam saturat ca tot timpu sa ma cert o sami fac toti prietenii depe speed care realizeaza si o sa iau Id de mess si las ca mai vedem noi cine e mai tare daca vor bineinteles. respect toti useri care realizeaza | |
|
| |
sAAb Helper
| Subiect: Re: Ce e cu fitele astea? Joi Dec 30, 2010 1:55 am | |
| Chitarutza, eu nu ma consider cu nimica mai presus decat voi , sunt tot om , sunt tot copil .
Dar , daca nu poti face nimica in legatura cu asta , lui Angel ii convine cum ne facem noi treaba
de ce vrei tu sa iei ban , sau warn si sa ne faci noua nervi ?
Sper ca ai inteles ce am zis . | |
|
| |
chitarutza Membru
| Subiect: Re: Ce e cu fitele astea? Joi Dec 30, 2010 2:09 am | |
| sAAb sa sti ca toti helperi mod si deastia ca tine ma enerveaza cumplit nu pot sai suport nu pot sai suporttttt si iti fac nervi
habarnai cate tias zice acuma nici nuti poti imagina dar mie rusine
tu imi faci nervi de imi vine sa ...... zau ma enervezi atat de tare incat as ziceeeeeeeee LASANE MA INPACE SA NE DISTRAM SI NOI PE FORUM VREM SA NE DISTRAN NU SA FIM SECHESTRATI DE HELPERI SI MOD TU NICI NU STI CE E UN HELPER HELPER E UN OM CARE AJUTA NU UN OM CARE OPRESTE DISTRACTIA POTI SA MA BANEZI SI FOREVER NUMI PASA IMI POT FACE CATE CONTURI AM IO CHEF SI CU ASTA SI CU TOTI CEI CA TINE AM TERMINATO!
nu imi pasa de helperi de mod de GA de Owner de nimeni administratori de nimeni voi puteti sa intelegeti ca nu sunteti cu nimic mai presus?
ce aveti oameni buni (daca pot sa va zic buni) lasatine sa ne bucuram si noi macar un singur topic unul singur in care sa nu intervina un mod helper etc.. sau un user si sa zica topic inutil T.C sau in cazul userului topic inutil cer T.C ce aveti oamenilor lam pus la discutii libere poi ma duc pe alte forumuri si acolo te lasa sa te distrezi cat vr din cate forumuri pe care am cunoscut in toata viata mea ma jur asta este CEL MAI STRICT nu mai suport ma apuca durerile de cap pffff AntiNob facem noi cumva daca vr sa ne dam ID de mess .
| |
|
| |
sAAb Helper
| Subiect: Re: Ce e cu fitele astea? Joi Dec 30, 2010 2:14 am | |
| Copile , am inchis eu vreun topic in care era "pacE" adica nu se certau si se injurau aia .. Gaseste si tu un topic calumea , un joc ceva si continuati-l dar daca incepeti cu cearta cu injuraturi cu jigniri , vrei sa il mai las deschis ? Nu cred. Daca te enervam cu totii , de ce nu pleci de aici ? | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| Subiect: Re: Ce e cu fitele astea? Joi Dec 30, 2010 2:15 am | |
| - chitarutza a scris:
- sAAb sa sti ca toti helperi mod si deastia ca tine ma enerveaza cumplit nu pot sai suport nu pot sai suporttttt si iti fac nervi
habarnai cate tias zice acuma nici nuti poti imagina dar mie rusine
tu imi faci nervi de imi vine sa ...... zau ma enervezi atat de tare incat as ziceeeeeeeee LASANE MA INPACE SA NE DISTRAM SI NOI PE FORUM VREM SA NE DISTRAN NU SA FIM SECHESTRATI DE HELPERI SI MOD TU NICI NU STI CE E UN HELPER HELPER E UN OM CARE AJUTA NU UN OM CARE OPRESTE DISTRACTIA POTI SA MA BANEZI SI FOREVER NUMI PASA IMI POT FACE CATE CONTURI AM IO CHEF SI CU ASTA SI CU TOTI CEI CA TINE AM TERMINATO!
nu imi pasa de helperi de mod de GA de Owner de nimeni administratori de nimeni voi puteti sa intelegeti ca nu sunteti cu nimic mai presus?
ce aveti oameni buni (daca pot sa va zic buni) lasatine sa ne bucuram si noi macar un singur topic unul singur in care sa nu intervina un mod helper etc.. sau un user si sa zica topic inutil T.C sau in cazul userului topic inutil cer T.C ce aveti oamenilor lam pus la discutii libere poi ma duc pe alte forumuri si acolo te lasa sa te distrezi cat vr din cate forumuri pe care am cunoscut in toata viata mea ma jur asta este CEL MAI STRICT nu mai suport ma apuca durerile de cap pffff AntiNob facem noi cumva daca vr sa ne dam ID de mess .
Ai putina dreptate!sAAb nu ai dreptate;)!Helperul si Modul is pusi ca sa ajute comunitatea...nu sa o tina sechestrata...sa nu zica nicio vorba! | |
|
| |
sAAb Helper
| Subiect: Re: Ce e cu fitele astea? Joi Dec 30, 2010 2:17 am | |
| BlackSilver , daca aia incep sa se jigneasca sa se injure in topicuri , eu ce ar trebui ? Sa il las deschis sa se certe in continuare ? Nu cred.. | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| Subiect: Re: Ce e cu fitele astea? Joi Dec 30, 2010 2:22 am | |
| In privinta alora nu,dar eu m-am referit ca comportamentul care trebuie sa il avem....la unii este foarte strict,pe cand unii dak is mai mari in grad sau mai viteji este foarte liber....cum face isaa(fara suparare)dar ea nu dovedeste nik celor care injura si se cearta...ci face la fel ca ei deci raspunde cu aceeasi moneda...un om inteligent nu ar face asa ceva! | |
|
| |
chitarutza Membru
| Subiect: Re: Ce e cu fitele astea? Joi Dec 30, 2010 3:22 am | |
| black ai dreptate vezi sAAb? eu nu am nik cu nimeni si mam calmat uite sunt calm si nu mai vreau sa ma mai cert cea fost a fost dar adevarul este ca ar trebui sa nu mai fim asa sechestrati ms black ca ma susti unpic. | |
|
| |
sAAb Helper
| Subiect: Re: Ce e cu fitele astea? Joi Dec 30, 2010 3:24 am | |
| Ok
Daca v-ati potolit
T.C.! | |
|
| |
ardeash Membru Elite
Data de inscriere : 26/04/2010 Varsta : 44 Localizare : Arad Comentarii : Nu te uita ca nu intelegi nimnic...
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ce e cu fitele astea? | |
| |
|
| |
| Ce e cu fitele astea? | |
|