Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaCeva socant eu nu miam facut prezenatarea! EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Ceva socant eu nu miam facut prezenatarea!

In jos 
+21
¢Xtr3MSkatE¢
Ale3X
Reapper
sMiLeY! ;x
pepsyl3mon
SAVIN1
Eddie
xXxNightAnGeLxXx
Busky
Annabelle
niconicoleta2
GodFather♥
XxXSeByXxX
αℓєχ ;x
SLΛZΣПGΣЯ
NuseStie
❣ Ř∂mσ :ჯ
ArowStrK
Criss Angel
mejustme
◎FrienD★
25 participanți
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
◎FrienD★
V.I.P.
V.I.P.
◎FrienD★

Data de inscriere : 13/05/2010
Varsta : 29
Localizare : Timisoara
Comentarii : Imi plac fetele(la nebunie)!Imi mai place Metin2 si iubesc fotbalul!

Ceva socant eu nu miam facut prezenatarea! Empty
MesajSubiect: Ceva socant eu nu miam facut prezenatarea!   Ceva socant eu nu miam facut prezenatarea! Icon_minitimeMar Sept 07, 2010 9:47 pm

Buna ziua!Ma numesc Ciobanu David Raul am 15 ani stau in Timisoara joc fotbal de 4 ani(Cel mai bun mijlocas de la echipa)!Stiu sa vorbesc bine engleza si romana normal!Imi plac fetele! Twisted Evil Si iubesc fotbalul!Trec pe clasa a 9 a!Invata destul de bine dar doar pentru fete! Twisted Evil Am un cont pvp ninja destul de bun chemandul Friend am un warrior pvm si pvp pe nume Lewis si un sura pvp foarte bun pe nume Have4Fun!Sunt in breasla ObsesioN cu Friend cu Have4Fun si Lewis sunt in breasla LegendarY dar nu era nevoie sa intru in ObsesioN ca intru destul de rar pe ele!Am experienta in metin 4 ani! Twisted Evil
Am avut cont pe ro lvl 75 dar mi sa banat nici eu nu stiu motivul! Smile) Sunt o persoana de gasca!NU FUR!Intrebati pe cine vreti!Mias dori sa fiu mod pe chat probabil ca nu voi fii din cauza ca ,,am miniti''!Asta este mai am macar moderatorul de pe forum! Emoticonul meu preferat este acesta ,, Wink ''! Joc Metin2RoSpeed aproape de cand sa infintat serverul! cheers !Cam atat despre mine!
Sus In jos
mejustme
Membru
Membru

Data de inscriere : 07/08/2010
Localizare : pe luna

MesajSubiect: Re: Ceva socant eu nu miam facut prezenatarea!   Ceva socant eu nu miam facut prezenatarea! Icon_minitimeMar Sept 07, 2010 10:01 pm

salut frate
Sus In jos
Criss Angel
V.I.P.
V.I.P.
Criss Angel

Data de inscriere : 13/08/2010
Varsta : 33
Localizare : In The Graveyard

MesajSubiect: Re: Ceva socant eu nu miam facut prezenatarea!   Ceva socant eu nu miam facut prezenatarea! Icon_minitimeMar Sept 07, 2010 10:20 pm

pe mn ma cheama criss adica cristi dar na mai multi imi zic criss si man cum ai scris asa mult ca eu nu as fi avut atitea cuvinte de postat Neutral
Sus In jos
◎FrienD★
V.I.P.
V.I.P.
◎FrienD★

Comentarii : Imi plac fetele(la nebunie)!Imi mai place Metin2 si iubesc fotbalul!

MesajSubiect: Re: Ceva socant eu nu miam facut prezenatarea!   Ceva socant eu nu miam facut prezenatarea! Icon_minitimeMar Sept 07, 2010 10:21 pm

CRISS_ANGEL a scris:
pe mn ma cheama criss adica cristi dar na mai multi imi zic criss si man cum ai scris asa mult ca eu nu as fi avut atitea cuvinte de postat Neutral
Asa mia venit in minte!Smile)
Sus In jos
Criss Angel
V.I.P.
V.I.P.
Criss Angel

Data de inscriere : 13/08/2010
Varsta : 33
Localizare : In The Graveyard

MesajSubiect: Re: Ceva socant eu nu miam facut prezenatarea!   Ceva socant eu nu miam facut prezenatarea! Icon_minitimeMar Sept 07, 2010 10:26 pm

hai ca te pricepi la cuvinte Very Happy
Sus In jos
◎FrienD★
V.I.P.
V.I.P.
◎FrienD★

MesajSubiect: Re: Ceva socant eu nu miam facut prezenatarea!   Ceva socant eu nu miam facut prezenatarea! Icon_minitimeMar Sept 07, 2010 11:06 pm

CRISS_ANGEL a scris:
hai ca te pricepi la cuvinte Very Happy
Ms!Very Happy
Sus In jos
ArowStrK
Membru Elite
Membru Elite
ArowStrK

Data de inscriere : 17/06/2010
Varsta : 30
Localizare : Medgidia
Comentarii : Timpul va vindeca toate ranile si va sterge amintirile..

MesajSubiect: Re: Ceva socant eu nu miam facut prezenatarea!   Ceva socant eu nu miam facut prezenatarea! Icon_minitimeMar Sept 07, 2010 11:32 pm

in sfarsit ai facut si u o prezentare Smile...de unde ai avut atatea cuv Suspect ....ca eu nu as fi scris atat Smile)
Sus In jos
http://metin2ro.ilive.ro
Membru Elite
Membru Elite

Data de inscriere : 25/04/2010
Varsta : 112
Localizare : # Pe malu' marii..Privind rasaritu :)

MesajSubiect: Re: Ceva socant eu nu miam facut prezenatarea!   Ceva socant eu nu miam facut prezenatarea! Icon_minitimeMier Sept 08, 2010 12:10 am

# Welcome` :> cheers cheers tarziu tarziu rusinika .. Very Happy
Sus In jos
NuseStie
Membru Elite
Membru Elite
NuseStie

Data de inscriere : 26/08/2010
Varsta : 28
Localizare : Pe aici pe acolo...

MesajSubiect: Re: Ceva socant eu nu miam facut prezenatarea!   Ceva socant eu nu miam facut prezenatarea! Icon_minitimeMier Sept 08, 2010 12:21 am

Cam tarziu da mai bn mai tz decat nici o data Wink

Mult noroc im continuare
Sus In jos
SLΛZΣПGΣЯ
Membru Elite
Membru Elite
SLΛZΣПGΣЯ

Data de inscriere : 14/06/2010
Localizare : Ploiesti

MesajSubiect: Re: Ceva socant eu nu miam facut prezenatarea!   Ceva socant eu nu miam facut prezenatarea! Icon_minitimeMier Sept 08, 2010 1:07 am

salut
Sus In jos
αℓєχ ;x
V.I.P.
V.I.P.
αℓєχ ;x

Data de inscriere : 06/09/2010
Varsta : 113
Localizare : Si fac pariu ca prezentarea mea ar schimba ceva..

MesajSubiect: Re: Ceva socant eu nu miam facut prezenatarea!   Ceva socant eu nu miam facut prezenatarea! Icon_minitimeMier Sept 08, 2010 10:44 pm

se vede ca esti un scolarel Razz succes
Sus In jos
◎FrienD★
V.I.P.
V.I.P.
◎FrienD★

MesajSubiect: Re: Ceva socant eu nu miam facut prezenatarea!   Ceva socant eu nu miam facut prezenatarea! Icon_minitimeJoi Sept 09, 2010 6:03 am

Ce sa zic aceste cuvinte miau venit in minte!
Sus In jos
XxXSeByXxX
Membru Elite
Membru Elite
XxXSeByXxX

Data de inscriere : 29/08/2010
Varsta : 31
Localizare : тαяgυ-ƒяυмσѕ

MesajSubiect: Re: Ceva socant eu nu miam facut prezenatarea!   Ceva socant eu nu miam facut prezenatarea! Icon_minitimeJoi Sept 09, 2010 6:36 am

Ramo‹з a scris:
Ramo dar tu ti-ai facut prezentarea? Ceva socant eu nu miam facut prezenatarea! Suspect
Sus In jos
◎FrienD★
V.I.P.
V.I.P.
◎FrienD★

MesajSubiect: Re: Ceva socant eu nu miam facut prezenatarea!   Ceva socant eu nu miam facut prezenatarea! Icon_minitimeJoi Sept 09, 2010 7:19 am

zaу¢σяη-ѕєву a scris:
Ramo‹з a scris:
Ramo dar tu ti-ai facut prezentarea? Ceva socant eu nu miam facut prezenatarea! Suspect
Uitete pe ultima pagina si ai sa vezi caracterizarea ramonei! Twisted Evil
Sus In jos
GodFather♥
V.I.P.
V.I.P.
GodFather♥

Data de inscriere : 07/05/2010
Localizare : Bucuresti
Comentarii : Ma descurc!

MesajSubiect: Re: Ceva socant eu nu miam facut prezenatarea!   Ceva socant eu nu miam facut prezenatarea! Icon_minitimeJoi Sept 09, 2010 11:47 am

frumoasa prezentare am citit cuvant cu cuvant...apropo cum te cheama?Smile)

da cam tarziu
Sus In jos
https://www.youtube.com/watch?v=z8gQWbFpDGg
niconicoleta2
Membru
Membru
niconicoleta2

Data de inscriere : 24/08/2010
Localizare : Calarasi

MesajSubiect: re   Ceva socant eu nu miam facut prezenatarea! Icon_minitimeVin Sept 10, 2010 12:18 am

mult norok Laughing
Sus In jos
◎FrienD★
V.I.P.
V.I.P.
◎FrienD★

MesajSubiect: Re: Ceva socant eu nu miam facut prezenatarea!   Ceva socant eu nu miam facut prezenatarea! Icon_minitimeMier Sept 15, 2010 6:23 am

Ms la toti!
Sus In jos
Annabelle
V.I.P.
V.I.P.
Annabelle

Data de inscriere : 28/06/2010
Varsta : 101

MesajSubiect: Re: Ceva socant eu nu miam facut prezenatarea!   Ceva socant eu nu miam facut prezenatarea! Icon_minitimeMier Sept 15, 2010 8:19 am

ค§รǻ§ιñŦяٱعภĐ a scris:
Buna ziua!Ma numesc Ciobanu David Raul am 15 ani stau in Timisoara joc fotbal de 4 ani(Cel mai bun mijlocas de la echipa)!Stiu sa vorbesc bine engleza si romana normal!Imi plac fetele! Twisted Evil Si iubesc fotbalul!Trec pe clasa a 9 a!Invata destul de bine dar doar pentru fete! Twisted Evil Am un cont pvp ninja destul de bun chemandul Friend am un warrior pvm si pvp pe nume Lewis si un sura pvp foarte bun pe nume Have4Fun!Sunt in breasla ObsesioN cu Friend cu Have4Fun si Lewis sunt in breasla LegendarY dar nu era nevoie sa intru in ObsesioN ca intru destul de rar pe ele!Am experienta in metin 4 ani! Twisted Evil
Am avut cont pe ro lvl 75 dar mi sa banat nici eu nu stiu motivul! Smile) Sunt o persoana de gasca!NU FUR!Intrebati pe cine vreti!Mias dori sa fiu mod pe chat probabil ca nu voi fii din cauza ca ,,am miniti''!Asta este mai am macar moderatorul de pe forum! Emoticonul meu preferat este acesta ,, Wink ''! Joc Metin2RoSpeed aproape de cand sa infintat serverul! cheers !Cam atat despre mine!
bafta
Sus In jos
Busky
Membru Elite
Membru Elite

Data de inscriere : 07/07/2010
Localizare : Pe Jupiter:X

MesajSubiect: Re: Ceva socant eu nu miam facut prezenatarea!   Ceva socant eu nu miam facut prezenatarea! Icon_minitimeVin Sept 17, 2010 1:15 am

pjhljh,h;.j;lhul lu,il,uokiuilm,lui No Evil or Very Mad Twisted Evil
Sus In jos
http://xat.com/Metin2RoSpeed_Romania
Busky
Membru Elite
Membru Elite

Data de inscriere : 07/07/2010
Localizare : Pe Jupiter:X

MesajSubiect: Re: Ceva socant eu nu miam facut prezenatarea!   Ceva socant eu nu miam facut prezenatarea! Icon_minitimeVin Sept 17, 2010 1:16 am

oppo/pymmuy,um,holuiukjmukmu
kguk,hh,mmn Twisted Evil Evil or Very Mad geek scratch affraid
Sus In jos
http://xat.com/Metin2RoSpeed_Romania
◎FrienD★
V.I.P.
V.I.P.
◎FrienD★

MesajSubiect: Re: Ceva socant eu nu miam facut prezenatarea!   Ceva socant eu nu miam facut prezenatarea! Icon_minitimeVin Sept 17, 2010 3:20 am

ByEnigma{Designer} a scris:
oppo/pymmuy,um,holuiukjmukmu
kguk,hh,mmn Twisted Evil Evil or Very Mad geek scratch affraid
Ce ai ai disperat?
Sus In jos
xXxNightAnGeLxXx
V.I.P.
V.I.P.
xXxNightAnGeLxXx

Data de inscriere : 19/06/2010
Varsta : 28
Localizare : Constanta ;)

MesajSubiect: Re: Ceva socant eu nu miam facut prezenatarea!   Ceva socant eu nu miam facut prezenatarea! Icon_minitimeSam Sept 25, 2010 1:20 am

:X :X :X :X
Sus In jos
◎FrienD★
V.I.P.
V.I.P.
◎FrienD★

MesajSubiect: Re: Ceva socant eu nu miam facut prezenatarea!   Ceva socant eu nu miam facut prezenatarea! Icon_minitimeLun Oct 04, 2010 1:02 pm

Mersi mersi! Embarassed
Sus In jos
Eddie
Membru
Membru
Eddie

Data de inscriere : 04/10/2010
Varsta : 34
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Ceva socant eu nu miam facut prezenatarea!   Ceva socant eu nu miam facut prezenatarea! Icon_minitimeLun Oct 04, 2010 3:06 pm

Cam tarziu nu crezi?
Sus In jos
SAVIN1
Membru Elite
Membru Elite
SAVIN1

Data de inscriere : 28/06/2010
Localizare : TITU

MesajSubiect: Re: Ceva socant eu nu miam facut prezenatarea!   Ceva socant eu nu miam facut prezenatarea! Icon_minitimeMar Oct 05, 2010 3:45 am

salut!si bine ai venit...de fapt te stiam
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ceva socant eu nu miam facut prezenatarea!   Ceva socant eu nu miam facut prezenatarea! Icon_minitime

Sus In jos

Ceva socant eu nu miam facut prezenatarea!
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Am facut si eu ceva...
» photoshop , AM FACUT CEVA
» NELAMURIRE cred ca este ceva bug Am facut o poza sa vedeti si voi
» Cred ca miam dat seama de la ce vine bugu
» Problema :(..

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: DISCUTII :: Esti nou ? Prezinta-te !-
Mergi direct la: