Coca-Cola;x V.I.P.
Data de inscriere : 08/07/2011 Varsta : 28 Localizare : Constanta
| Subiect: Cred ca miam dat seama de la ce vine bugu Sam Iul 09, 2011 5:34 am | |
| Cre' ca miam dat seama de la ce vine bugu ati avut inainte si alt client asa-i? ca miau spus unii de aici si cred ca bugu se face de la clientu asta cu auto-patch parerea mea...alta cauza nu vad.[Owner]Angel incearca sa faci alt client pentru joc sa vezi daca se mai face bug. | |
|
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: Cred ca miam dat seama de la ce vine bugu Sam Iul 09, 2011 5:38 am | |
| - Coca-Cola;x a scris:
- Cre' ca miam dat seama de la ce vine bugu ati avut inainte si alt client asa-i? ca miau spus unii de aici si cred ca bugu se face de la clientu asta cu auto-patch parerea mea...alta cauza nu vad.[Owner]Angel incearca sa faci alt client pentru joc sa vezi daca se mai face bug.
Acum din cate am inteles se poate intra si de pe alt client,cel vechi,pentru a vedea daca cel nou e problema! | |
|
Coca-Cola;x V.I.P.
| Subiect: Re: Cred ca miam dat seama de la ce vine bugu Sam Iul 09, 2011 5:50 am | |
| da? dami si mie clientul vechi te rog | |
|
.Úniqúe Moderator
Data de inscriere : 26/07/2010 Varsta : 27 Localizare : RamniCu Valcea
| Subiect: Re: Cred ca miam dat seama de la ce vine bugu Sam Iul 09, 2011 6:04 am | |
| a mers doar cateva zile | |
|
^_^ZCF^_^ V.I.P.
Data de inscriere : 21/04/2010 Varsta : 30 Localizare : undeva'n romania
| Subiect: . Sam Iul 09, 2011 8:54 am | |
| a mers 2 zile, iar bugul continua sa apara...nu e de la client | |
|
Coca-Cola;x V.I.P.
| Subiect: Re: Cred ca miam dat seama de la ce vine bugu Sam Iul 09, 2011 9:20 am | |
| atunci de la ce ca aud mereu pe chat cum se plang de buguri de la cee? | |
|
^_^ZCF^_^ V.I.P.
Data de inscriere : 21/04/2010 Varsta : 30 Localizare : undeva'n romania
| Subiect: . Sam Iul 09, 2011 9:37 am | |
| se plang deoarece bugul nu a fost rezolvat inca se cauta solutia la el | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cred ca miam dat seama de la ce vine bugu | |
| |
|