Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaMergem mai departe sau nu ? - Pagina 3 EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Mergem mai departe sau nu ?

In jos 
+59
vandana1
NinjaxesRO ^_^
KingOfGame
Honest
DarkMyrage15:Xrebe
Alin26
uzzy93
tฬเรt lє๓0ภєl
CRonaldo
DarkKnight
jacksonjuunior2
ZoLy
masajerotic
NaNo
~~RoxyLOVeMaka~~
mihaita3001
vortex2
DarkMeiden
darkady
bossgas
vrapp14
FℓÁpJǻ¢k ;x
Calin13
ArowStrK
XaYeR4yu
canyon
Und3r
grumazesc
ffttww
Make(bau)
ZaurasBack
Ginger
Visage
Daniel007
вядvÊ Кяч$$
TeReZiAn
Efkiu
sefu77
gabriel01
HelSSinG
YANY666
ardeash
ALIN1986
|╘>♥ мạģįć Вūŧŧẹŗ₣ℓý ♥♥
boogyman
Bear Grylls
mihhay17
TsZoPIx
SilverMoon
KingOfMt2
GigiCostica
Dr0per
AndreASister
cr3atur3
◎FrienD★
blackNighel
GoodLike
GodFather♥
[Owner]Angel
63 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul
AutorMesaj
Calin13
Membru
Membru

Data de inscriere : 14/06/2010
Varsta : 27
Localizare : Giurgiu

Mergem mai departe sau nu ? - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Mergem mai departe sau nu ?   Mergem mai departe sau nu ? - Pagina 3 Icon_minitimeDum Iun 20, 2010 9:06 am

scz dar nu va pot ajuta:(( Sad pale
Sus In jos
FℓÁpJǻ¢k ;x
Membru
Membru
FℓÁpJǻ¢k ;x

Data de inscriere : 17/06/2010
Localizare : AiCiii !!

MesajSubiect: donare..   Mergem mai departe sau nu ? - Pagina 3 Icon_minitimeDum Iun 20, 2010 9:29 am

[GA]Angel ai de la mn 1 milion dami pm sa vorbim sau dami id tau in pm.. ma duc imediat dupa ce vb sa dau bani la banca dar cu o singura conditie dupa ce donam sa fac sigur root sv si sa putem sta sa nu ne tina 1 luna sa mearga sv .. imediat dupa ce pui root sa inceapa cele 24/h
Sus In jos
vrapp14
Membru
Membru
vrapp14

Data de inscriere : 08/06/2010
Varsta : 29
Localizare : Camanesti

MesajSubiect: Re: Mergem mai departe sau nu ?   Mergem mai departe sau nu ? - Pagina 3 Icon_minitimeDum Iun 20, 2010 9:56 am

Pro... si eu voi dona
Sus In jos
http://www.infusionrap.wordpress.com
bossgas
Membru
Membru

Data de inscriere : 29/05/2010

MesajSubiect: Re: Mergem mai departe sau nu ?   Mergem mai departe sau nu ? - Pagina 3 Icon_minitimeDum Iun 20, 2010 10:31 am

PROOOOOOOOO cheers cheers cheers cheers cheers
Sus In jos
darkady
Membru
Membru
darkady

Data de inscriere : 19/06/2010
Localizare : Aiud

MesajSubiect: Pro   Mergem mai departe sau nu ? - Pagina 3 Icon_minitimeDum Iun 20, 2010 10:38 am

pro donez si am donat Twisted Evil Twisted Evil
Sus In jos
DarkMeiden
Membru Elite
Membru Elite
DarkMeiden

Data de inscriere : 08/05/2010
Localizare : Deva

MesajSubiect: Re: Mergem mai departe sau nu ?   Mergem mai departe sau nu ? - Pagina 3 Icon_minitimeDum Iun 20, 2010 11:44 am

PRO (GA SA RASPUNZI LA PM PRIVAT PLZ)
Sus In jos
vortex2
Membru Elite
Membru Elite
vortex2

Data de inscriere : 09/06/2010
Varsta : 28
Localizare : La mine sub tricou

MesajSubiect: good   Mergem mai departe sau nu ? - Pagina 3 Icon_minitimeDum Iun 20, 2010 3:47 pm

foarte buna idea ga respect for you
Sus In jos
mihaita3001
Membru
Membru
mihaita3001

Data de inscriere : 25/05/2010
Varsta : 27
Localizare : Sigur pe pamint

MesajSubiect: Re: Mergem mai departe sau nu ?   Mergem mai departe sau nu ? - Pagina 3 Icon_minitimeDum Iun 20, 2010 8:14 pm

ar fi frumos e chiar ff cool
da faza cea mai nasoala iti dai seama ca majoritatea din joc nici ma car nu au implinit 14 ani
iar donatiile cum am putea sa facem cas interesat si donez:D
Sus In jos
~~RoxyLOVeMaka~~
Membru
Membru
~~RoxyLOVeMaka~~

Data de inscriere : 04/06/2010
Localizare : Langa tine^_^

MesajSubiect: Re: Mergem mai departe sau nu ?   Mergem mai departe sau nu ? - Pagina 3 Icon_minitimeDum Iun 20, 2010 10:51 pm

si eu as dona dar inca n-am buletinu` Embarassed
Sus In jos
NaNo
Membru Elite
Membru Elite

Data de inscriere : 30/05/2010

MesajSubiect: Re: Mergem mai departe sau nu ?   Mergem mai departe sau nu ? - Pagina 3 Icon_minitimeLun Iun 21, 2010 12:02 am

cred k va ajut si eu Wink
Sus In jos
masajerotic
Membru
Membru
masajerotic

Data de inscriere : 13/06/2010

MesajSubiect: Re: Mergem mai departe sau nu ?   Mergem mai departe sau nu ? - Pagina 3 Icon_minitimeLun Iun 21, 2010 12:21 am

[GA]Angel a scris:
Nu consider acest topic o actualizare insa l-am postat aici ca sa fiti multi atenti la ceea ce voi spune.
O idee foarte buna ar fi aceea de a fi pus pe root acest server. Cu totii cred ca gasiti ceva bun in acesta si cred ca va place...
Daca lagul ar disparea datorita root-ului si daca ar fi 24/24 chiar cu putin lag acesta nu ar fi tot timpul deoarece fiecare intra cand vrea si la 2-3 dimineata.
Problema este aici a banilor. Am sa deschid cererile de GM pentru a putea aduna banii dar as avea nevoie si de niste donatii "gratuite".
Server-ul dedicat ar fi 74 euro/luna daca abonamentul este facut pe 1 an. As dori ca sa adunam banii pentru 3 luni din start pentru a nu ramane cu el de platit si nimeni sa nu mai doneze mai tarziu.
Parerea mea este ca server-ul odata urcat pe root va evolua si multi jucatori ni se vor alatura iar dupa 3 luni vom mai putea plati chiar inca 6.
Consider ca pentru toti ar fi mai frumos daca ar fi un server hostat. Voi alegeti daca se merita sau nu...si daca vreti din putinul fiecaruia sa facem mult indiferent ca banii se aduna in 2 saptamani sau o luna.
Imi pare sincer rau ca apelez la voi intr-o asa maniera si chiar ma simt jenat insa va asigur ca se merita !
Astept cat mai multe pareri !

Cu respect, [GA]Angel !

consider ca asa e cel mai bine
Sus In jos
ZoLy
Membru Elite
Membru Elite
ZoLy

Data de inscriere : 20/05/2010
Localizare : Craiova

MesajSubiect: Re: Mergem mai departe sau nu ?   Mergem mai departe sau nu ? - Pagina 3 Icon_minitimeLun Iun 21, 2010 12:26 am

Donezzzzzzz cat ma tine mana =))
Sus In jos
grumazesc
Membru
Membru
grumazesc

Data de inscriere : 06/06/2010
Varsta : 32
Localizare : ;)

MesajSubiect: Re: Mergem mai departe sau nu ?   Mergem mai departe sau nu ? - Pagina 3 Icon_minitimeLun Iun 21, 2010 12:49 am

apai GA si eu donez , dar daca se sterg iara caracterele , nu mai vreau , si implus unii avem iteme de iteme( paladin, otel de war, lunara , dragon albastru , falcoane,............) si mai trebuie sa verificati despagubirile cu poza ca mai sunt multe si si eu sunt printre ei Sad va rog sa mai verificati din ele , si daca faceti sv pe root as vrea si eu , dar sa nu se stearga iar caracterele , ca nu mai joc , nu vreau sa te amenint dar iarasi de la inceput................... am lvl 99 si detoate , nu mai vreau sa incep de la inceput.
Sus In jos
jacksonjuunior2
Membru
Membru

Data de inscriere : 17/06/2010
Varsta : 26
Localizare : cu tn

MesajSubiect: Re: Mergem mai departe sau nu ?   Mergem mai departe sau nu ? - Pagina 3 Icon_minitimeLun Iun 21, 2010 2:53 am

GA daca pot sa donez voi dona si eu dar momentan nu prea pot Embarassed Embarassed
Sus In jos
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 33
Localizare : Targu Jiu
Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro

MesajSubiect: Re: Mergem mai departe sau nu ?   Mergem mai departe sau nu ? - Pagina 3 Icon_minitimeLun Iun 21, 2010 4:19 am

Daca se vor sterge caracterele veti putea face totul fara probleme...decat asa mai bine pe root...ganditi-va ca veti lucra chiar de 3 ori mai repede si cand doriti...a-ti pierdut de 2 ori...de ce a 3a sa nu fie cu folos ?
Eu voi incerca sa pastrez conturile dar daca nu se poate...nu dau inapoi de la root pentru niste conturi...
Sper sa ma intelegeti...
Cei care donati lasati-mi PM cu numele si puteti cere si iteme (chiar daca nu cereti imi dati pm cu numele de pe care ati donat sa va tin eu minte).

Multumesc inca o data si sper sa ajungem departe !
Sus In jos
http://metin2rospeed.ro
DarkKnight
Membru Elite
Membru Elite
DarkKnight

Data de inscriere : 18/06/2010
Localizare : In intuneric cu Monstri

MesajSubiect: Re: Mergem mai departe sau nu ?   Mergem mai departe sau nu ? - Pagina 3 Icon_minitimeLun Iun 21, 2010 10:49 am

pro am donat astazi.
Sus In jos
CRonaldo
Membru
Membru

Localizare : Romania

MesajSubiect: pt noul metin   Mergem mai departe sau nu ? - Pagina 3 Icon_minitimeMar Iun 22, 2010 12:34 am

PRO
Sus In jos
CRonaldo
Membru
Membru

MesajSubiect: pt noul metin   Mergem mai departe sau nu ? - Pagina 3 Icon_minitimeMar Iun 22, 2010 12:37 am

GA eu sunt PRO...dar nu pot dona...pot juk dak nu donez???
Sus In jos
tฬเรt lє๓0ภєl
Membru Elite
Membru Elite
tฬเรt lє๓0ภєl

Data de inscriere : 05/05/2010
Localizare : Il caut pe god si nul gasesc...il caut pe god si nul gasesc...toate legendele sa apeleze la mine:X

MesajSubiect: Re: Mergem mai departe sau nu ?   Mergem mai departe sau nu ? - Pagina 3 Icon_minitimeMar Iun 22, 2010 12:51 am

Imi pare nespus de rau dar nu am 14 ca sa donez! Pro fffff buna ideea si sper ca sunt vro 30 sa zicem care doneaza cam cate 3 euro! Bft si sper sa punem serverul pe root!
Sus In jos
CRonaldo
Membru
Membru

MesajSubiect: pt noul metin   Mergem mai departe sau nu ? - Pagina 3 Icon_minitimeMar Iun 22, 2010 1:32 am

GA nu te supara pe mine dar nu pot dona...intelegema te rog...
Sus In jos
uzzy93
Membru
Membru
uzzy93

Data de inscriere : 08/06/2010
Varsta : 31
Localizare : Ploiesti
Comentarii : Et puis seulement quand c'est fini, alors on danse.

MesajSubiect: Re: Mergem mai departe sau nu ?   Mergem mai departe sau nu ? - Pagina 3 Icon_minitimeMar Iun 22, 2010 1:52 am

Nu sunteti obligati sa donati ! O faceti de bunavoie!
Daca vreti sa jucati pe un server bun,sa nu va mai dea afara,sa faceti dt-uri ... atunci luati legatura cu [GA]Angel prin pm!
Nu exista o suma minima sau maxima! Fiecare doneaza cat poate si cand poate! Este important sa se stranga banii cat mai repede ca serverul sa fie hostat! Cum a spus si [GA]Angel hostul trebuie platit pentru o periada de minim 3 luni!
Daca aveti sub 14 ani si vreti sa donati,rugati un prieten care are CI(carte de identitate-buletin) sa doneze!
Sus In jos
http://www.republikaverde.rp
Alin26
Membru Elite
Membru Elite
Alin26

Data de inscriere : 20/06/2010
Localizare : Titu,Jud Dambovita

MesajSubiect: Re: Mergem mai departe sau nu ?   Mergem mai departe sau nu ? - Pagina 3 Icon_minitimeMar Iun 22, 2010 7:28 am

PROOOO cheers
Sus In jos
DarkKnight
Membru Elite
Membru Elite
DarkKnight

Data de inscriere : 18/06/2010
Localizare : In intuneric cu Monstri

MesajSubiect: Re: Mergem mai departe sau nu ?   Mergem mai departe sau nu ? - Pagina 3 Icon_minitimeMar Iun 22, 2010 12:10 pm

[GA]Angel a scris:
Daca se vor sterge caracterele veti putea face totul fara probleme...decat asa mai bine pe root...ganditi-va ca veti lucra chiar de 3 ori mai repede si cand doriti...a-ti pierdut de 2 ori...de ce a 3a sa nu fie cu folos ?
Eu voi incerca sa pastrez conturile dar daca nu se poate...nu dau inapoi de la root pentru niste conturi...
Sper sa ma intelegeti...
Cei care donati lasati-mi PM cu numele si puteti cere si iteme (chiar daca nu cereti imi dati pm cu numele de pe care ati donat sa va tin eu minte).

Multumesc inca o data si sper sa ajungem departe !

Pai Daca Nu Le Dai Dc Am Mai Donat Euro Smile))) mai bn nu mai donam si il puneai de la inceput .Alti Au Muncit pt arme,armuri etc.Daca Se Sterg Conturile si nu ne despagubesti eu ma las de metin2rospeed.si Expresia "a-ti pierdut de 2 ori... de ce a 3a sa nu fie cu folos" pai da dc sa pierdem si a 3 oara nu ne-a ajuns sa pierdem mereu .Ne-a Ajuns Sa Pierdem Mereu.Chiar Daca E Mai Bn Arme De Unde Facem ???
Sus In jos
Membru
Membru

Data de inscriere : 04/05/2010
Localizare : bucuresti

MesajSubiect: Re: Mergem mai departe sau nu ?   Mergem mai departe sau nu ? - Pagina 3 Icon_minitimeMar Iun 22, 2010 12:58 pm

prooooo super ideea osa donez si io:P
Sus In jos
http://www.metin2ro.ilive.ro
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 33
Localizare : Targu Jiu
Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro

MesajSubiect: Re: Mergem mai departe sau nu ?   Mergem mai departe sau nu ? - Pagina 3 Icon_minitimeMier Iun 23, 2010 1:10 am

Faci dt...o sa vina altii care cumpara, intra si altii ca atunci se poate...cumperi de la ei in joc daca nu vrei sa mai donezi
Sus In jos
http://metin2rospeed.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Mergem mai departe sau nu ?   Mergem mai departe sau nu ? - Pagina 3 Icon_minitime

Sus In jos

Mergem mai departe sau nu ?
Sus 
Pagina 3 din 4Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Vreau sa merg mai departe ...

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: Metin2RoSpeed Old Server :: Actualizari-
Mergi direct la: