| Mergem mai departe sau nu ? | |
|
+59vandana1 NinjaxesRO ^_^ KingOfGame Honest DarkMyrage15:Xrebe Alin26 uzzy93 tฬเรt lє๓0ภєl CRonaldo DarkKnight jacksonjuunior2 ZoLy masajerotic NaNo ~~RoxyLOVeMaka~~ mihaita3001 vortex2 DarkMeiden darkady bossgas vrapp14 FℓÁpJǻ¢k ;x Calin13 ArowStrK XaYeR4yu canyon Und3r grumazesc ffttww Make(bau) ZaurasBack Ginger Visage Daniel007 вядvÊ Кяч$$ TeReZiAn Efkiu sefu77 gabriel01 HelSSinG YANY666 ardeash ALIN1986 |╘>♥ мạģįć Вūŧŧẹŗ₣ℓý ♥♥ boogyman Bear Grylls mihhay17 TsZoPIx SilverMoon KingOfMt2 GigiCostica Dr0per AndreASister cr3atur3 ◎FrienD★ blackNighel GoodLike GodFather♥ [Owner]Angel 63 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Calin13 Membru
Data de inscriere : 14/06/2010 Varsta : 27 Localizare : Giurgiu
| |
| |
FℓÁpJǻ¢k ;x Membru
Data de inscriere : 17/06/2010 Localizare : AiCiii !!
| Subiect: donare.. Dum Iun 20, 2010 9:29 am | |
| [GA]Angel ai de la mn 1 milion dami pm sa vorbim sau dami id tau in pm.. ma duc imediat dupa ce vb sa dau bani la banca dar cu o singura conditie dupa ce donam sa fac sigur root sv si sa putem sta sa nu ne tina 1 luna sa mearga sv .. imediat dupa ce pui root sa inceapa cele 24/h | |
|
| |
vrapp14 Membru
Data de inscriere : 08/06/2010 Varsta : 29 Localizare : Camanesti
| Subiect: Re: Mergem mai departe sau nu ? Dum Iun 20, 2010 9:56 am | |
| | |
|
| |
bossgas Membru
Data de inscriere : 29/05/2010
| Subiect: Re: Mergem mai departe sau nu ? Dum Iun 20, 2010 10:31 am | |
| | |
|
| |
darkady Membru
Data de inscriere : 19/06/2010 Varsta : 29 Localizare : Aiud
| |
| |
DarkMeiden Membru Elite
Data de inscriere : 08/05/2010 Localizare : Deva
| Subiect: Re: Mergem mai departe sau nu ? Dum Iun 20, 2010 11:44 am | |
| PRO (GA SA RASPUNZI LA PM PRIVAT PLZ) | |
|
| |
vortex2 Membru Elite
Data de inscriere : 09/06/2010 Varsta : 28 Localizare : La mine sub tricou
| Subiect: good Dum Iun 20, 2010 3:47 pm | |
| foarte buna idea ga respect for you | |
|
| |
mihaita3001 Membru
Data de inscriere : 25/05/2010 Varsta : 27 Localizare : Sigur pe pamint
| Subiect: Re: Mergem mai departe sau nu ? Dum Iun 20, 2010 8:14 pm | |
| ar fi frumos e chiar ff cool da faza cea mai nasoala iti dai seama ca majoritatea din joc nici ma car nu au implinit 14 ani iar donatiile cum am putea sa facem cas interesat si donez:D | |
|
| |
~~RoxyLOVeMaka~~ Membru
Data de inscriere : 04/06/2010 Varsta : 28 Localizare : Langa tine^_^
| Subiect: Re: Mergem mai departe sau nu ? Dum Iun 20, 2010 10:51 pm | |
| si eu as dona dar inca n-am buletinu` | |
|
| |
NaNo Membru Elite
Data de inscriere : 30/05/2010
| Subiect: Re: Mergem mai departe sau nu ? Lun Iun 21, 2010 12:02 am | |
| cred k va ajut si eu | |
|
| |
masajerotic Membru
Data de inscriere : 13/06/2010
| Subiect: Re: Mergem mai departe sau nu ? Lun Iun 21, 2010 12:21 am | |
| - [GA]Angel a scris:
- Nu consider acest topic o actualizare insa l-am postat aici ca sa fiti multi atenti la ceea ce voi spune.
O idee foarte buna ar fi aceea de a fi pus pe root acest server. Cu totii cred ca gasiti ceva bun in acesta si cred ca va place... Daca lagul ar disparea datorita root-ului si daca ar fi 24/24 chiar cu putin lag acesta nu ar fi tot timpul deoarece fiecare intra cand vrea si la 2-3 dimineata. Problema este aici a banilor. Am sa deschid cererile de GM pentru a putea aduna banii dar as avea nevoie si de niste donatii "gratuite". Server-ul dedicat ar fi 74 euro/luna daca abonamentul este facut pe 1 an. As dori ca sa adunam banii pentru 3 luni din start pentru a nu ramane cu el de platit si nimeni sa nu mai doneze mai tarziu. Parerea mea este ca server-ul odata urcat pe root va evolua si multi jucatori ni se vor alatura iar dupa 3 luni vom mai putea plati chiar inca 6. Consider ca pentru toti ar fi mai frumos daca ar fi un server hostat. Voi alegeti daca se merita sau nu...si daca vreti din putinul fiecaruia sa facem mult indiferent ca banii se aduna in 2 saptamani sau o luna. Imi pare sincer rau ca apelez la voi intr-o asa maniera si chiar ma simt jenat insa va asigur ca se merita ! Astept cat mai multe pareri !
Cu respect, [GA]Angel ! consider ca asa e cel mai bine | |
|
| |
ZoLy Membru Elite
Data de inscriere : 20/05/2010 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Mergem mai departe sau nu ? Lun Iun 21, 2010 12:26 am | |
| Donezzzzzzz cat ma tine mana =)) | |
|
| |
grumazesc Membru
Data de inscriere : 06/06/2010 Varsta : 32 Localizare : ;)
| Subiect: Re: Mergem mai departe sau nu ? Lun Iun 21, 2010 12:49 am | |
| apai GA si eu donez , dar daca se sterg iara caracterele , nu mai vreau , si implus unii avem iteme de iteme( paladin, otel de war, lunara , dragon albastru , falcoane,............) si mai trebuie sa verificati despagubirile cu poza ca mai sunt multe si si eu sunt printre ei va rog sa mai verificati din ele , si daca faceti sv pe root as vrea si eu , dar sa nu se stearga iar caracterele , ca nu mai joc , nu vreau sa te amenint dar iarasi de la inceput................... am lvl 99 si detoate , nu mai vreau sa incep de la inceput. | |
|
| |
jacksonjuunior2 Membru
Data de inscriere : 17/06/2010 Varsta : 26 Localizare : cu tn
| |
| |
[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: Re: Mergem mai departe sau nu ? Lun Iun 21, 2010 4:19 am | |
| Daca se vor sterge caracterele veti putea face totul fara probleme...decat asa mai bine pe root...ganditi-va ca veti lucra chiar de 3 ori mai repede si cand doriti...a-ti pierdut de 2 ori...de ce a 3a sa nu fie cu folos ? Eu voi incerca sa pastrez conturile dar daca nu se poate...nu dau inapoi de la root pentru niste conturi... Sper sa ma intelegeti... Cei care donati lasati-mi PM cu numele si puteti cere si iteme (chiar daca nu cereti imi dati pm cu numele de pe care ati donat sa va tin eu minte).
Multumesc inca o data si sper sa ajungem departe ! | |
|
| |
DarkKnight Membru Elite
Data de inscriere : 18/06/2010 Varsta : 26 Localizare : In intuneric cu Monstri
| Subiect: Re: Mergem mai departe sau nu ? Lun Iun 21, 2010 10:49 am | |
| | |
|
| |
CRonaldo Membru
Data de inscriere : 25/05/2010 Varsta : 28 Localizare : Romania
| Subiect: pt noul metin Mar Iun 22, 2010 12:34 am | |
| | |
|
| |
CRonaldo Membru
| Subiect: pt noul metin Mar Iun 22, 2010 12:37 am | |
| GA eu sunt PRO...dar nu pot dona...pot juk dak nu donez??? | |
|
| |
tฬเรt lє๓0ภєl Membru Elite
Data de inscriere : 05/05/2010 Localizare : Il caut pe god si nul gasesc...il caut pe god si nul gasesc...toate legendele sa apeleze la mine:X
| Subiect: Re: Mergem mai departe sau nu ? Mar Iun 22, 2010 12:51 am | |
| Imi pare nespus de rau dar nu am 14 ca sa donez! Pro fffff buna ideea si sper ca sunt vro 30 sa zicem care doneaza cam cate 3 euro! Bft si sper sa punem serverul pe root! | |
|
| |
CRonaldo Membru
| Subiect: pt noul metin Mar Iun 22, 2010 1:32 am | |
| GA nu te supara pe mine dar nu pot dona...intelegema te rog... | |
|
| |
uzzy93 Membru
Data de inscriere : 08/06/2010 Varsta : 31 Localizare : Ploiesti Comentarii : Et puis seulement quand c'est fini, alors on danse.
| Subiect: Re: Mergem mai departe sau nu ? Mar Iun 22, 2010 1:52 am | |
| Nu sunteti obligati sa donati ! O faceti de bunavoie! Daca vreti sa jucati pe un server bun,sa nu va mai dea afara,sa faceti dt-uri ... atunci luati legatura cu [GA]Angel prin pm! Nu exista o suma minima sau maxima! Fiecare doneaza cat poate si cand poate! Este important sa se stranga banii cat mai repede ca serverul sa fie hostat! Cum a spus si [GA]Angel hostul trebuie platit pentru o periada de minim 3 luni! Daca aveti sub 14 ani si vreti sa donati,rugati un prieten care are CI(carte de identitate-buletin) sa doneze! | |
|
| |
Alin26 Membru Elite
Data de inscriere : 20/06/2010 Varsta : 29 Localizare : Titu,Jud Dambovita
| Subiect: Re: Mergem mai departe sau nu ? Mar Iun 22, 2010 7:28 am | |
| PROOOO | |
|
| |
DarkKnight Membru Elite
Data de inscriere : 18/06/2010 Varsta : 26 Localizare : In intuneric cu Monstri
| Subiect: Re: Mergem mai departe sau nu ? Mar Iun 22, 2010 12:10 pm | |
| - [GA]Angel a scris:
- Daca se vor sterge caracterele veti putea face totul fara probleme...decat asa mai bine pe root...ganditi-va ca veti lucra chiar de 3 ori mai repede si cand doriti...a-ti pierdut de 2 ori...de ce a 3a sa nu fie cu folos ?
Eu voi incerca sa pastrez conturile dar daca nu se poate...nu dau inapoi de la root pentru niste conturi... Sper sa ma intelegeti... Cei care donati lasati-mi PM cu numele si puteti cere si iteme (chiar daca nu cereti imi dati pm cu numele de pe care ati donat sa va tin eu minte).
Multumesc inca o data si sper sa ajungem departe ! Pai Daca Nu Le Dai Dc Am Mai Donat Euro ))) mai bn nu mai donam si il puneai de la inceput .Alti Au Muncit pt arme,armuri etc.Daca Se Sterg Conturile si nu ne despagubesti eu ma las de metin2rospeed.si Expresia "a-ti pierdut de 2 ori... de ce a 3a sa nu fie cu folos" pai da dc sa pierdem si a 3 oara nu ne-a ajuns sa pierdem mereu .Ne-a Ajuns Sa Pierdem Mereu.Chiar Daca E Mai Bn Arme De Unde Facem ??? | |
|
| |
DarkMyrage15:Xrebe Membru
Data de inscriere : 04/05/2010 Varsta : 28 Localizare : bucuresti
| Subiect: Re: Mergem mai departe sau nu ? Mar Iun 22, 2010 12:58 pm | |
| prooooo super ideea osa donez si io:P | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: Re: Mergem mai departe sau nu ? Mier Iun 23, 2010 1:10 am | |
| Faci dt...o sa vina altii care cumpara, intra si altii ca atunci se poate...cumperi de la ei in joc daca nu vrei sa mai donezi | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Mergem mai departe sau nu ? | |
| |
|
| |
| Mergem mai departe sau nu ? | |
|