| Mergem mai departe sau nu ? | |
|
+59vandana1 NinjaxesRO ^_^ KingOfGame Honest DarkMyrage15:Xrebe Alin26 uzzy93 tฬเรt lє๓0ภєl CRonaldo DarkKnight jacksonjuunior2 ZoLy masajerotic NaNo ~~RoxyLOVeMaka~~ mihaita3001 vortex2 DarkMeiden darkady bossgas vrapp14 FℓÁpJǻ¢k ;x Calin13 ArowStrK XaYeR4yu canyon Und3r grumazesc ffttww Make(bau) ZaurasBack Ginger Visage Daniel007 вядvÊ Кяч$$ TeReZiAn Efkiu sefu77 gabriel01 HelSSinG YANY666 ardeash ALIN1986 |╘>♥ мạģįć Вūŧŧẹŗ₣ℓý ♥♥ boogyman Bear Grylls mihhay17 TsZoPIx SilverMoon KingOfMt2 GigiCostica Dr0per AndreASister cr3atur3 ◎FrienD★ blackNighel GoodLike GodFather♥ [Owner]Angel 63 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: Mergem mai departe sau nu ? Dum Iun 20, 2010 1:54 am | |
| Nu consider acest topic o actualizare insa l-am postat aici ca sa fiti multi atenti la ceea ce voi spune. O idee foarte buna ar fi aceea de a fi pus pe root acest server. Cu totii cred ca gasiti ceva bun in acesta si cred ca va place... Daca lagul ar disparea datorita root-ului si daca ar fi 24/24 chiar cu putin lag acesta nu ar fi tot timpul deoarece fiecare intra cand vrea si la 2-3 dimineata. Problema este aici a banilor. Am sa deschid cererile de GM pentru a putea aduna banii dar as avea nevoie si de niste donatii "gratuite". Server-ul dedicat ar fi 74 euro/luna daca abonamentul este facut pe 1 an. As dori ca sa adunam banii pentru 3 luni din start pentru a nu ramane cu el de platit si nimeni sa nu mai doneze mai tarziu. Parerea mea este ca server-ul odata urcat pe root va evolua si multi jucatori ni se vor alatura iar dupa 3 luni vom mai putea plati chiar inca 6. Consider ca pentru toti ar fi mai frumos daca ar fi un server hostat. Voi alegeti daca se merita sau nu...si daca vreti din putinul fiecaruia sa facem mult indiferent ca banii se aduna in 2 saptamani sau o luna. Imi pare sincer rau ca apelez la voi intr-o asa maniera si chiar ma simt jenat insa va asigur ca se merita ! Astept cat mai multe pareri !
Cu respect, [GA]Angel ! | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: Mergem mai departe sau nu ? Dum Iun 20, 2010 1:59 am | |
| | |
|
| |
GoodLike Membru Elite
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 28 Localizare : Dupa colt ;x
| Subiect: Re: Mergem mai departe sau nu ? Dum Iun 20, 2010 2:11 am | |
| Da este o ideee foarte buna fiecare sa doneze ! pentru un jok placut! | |
|
| |
blackNighel Membru
Data de inscriere : 25/04/2010 Varsta : 28 Localizare : cluj
| Subiect: Re: Mergem mai departe sau nu ? Dum Iun 20, 2010 2:12 am | |
| PRO de la mn donezz cat e novoie | |
|
| |
◎FrienD★ V.I.P.
Data de inscriere : 13/05/2010 Varsta : 29 Localizare : Timisoara Comentarii : Imi plac fetele(la nebunie)!Imi mai place Metin2 si iubesc fotbalul!
| | |
|
| |
cr3atur3 Membru
Data de inscriere : 14/06/2010 Varsta : 28 Localizare : La Cimitir
| m-am razgandit....nu mai donez...ce dreaq bag bani intr-un svr de tot k....u sa ma scoata din joc din 2 in 2 minute! =))) mai bn ma duc la magazin sa-mi iau prezervative sau inghetata!
Ultima editare efectuata de catre cr3atur3 in Dum Iun 20, 2010 4:20 am, editata de 1 ori | |
|
| |
AndreASister Membru
Data de inscriere : 06/06/2010 Varsta : 30 Localizare : Brasov
| Subiect: PRO Dum Iun 20, 2010 2:13 am | |
| | |
|
| |
Dr0per Membru
Data de inscriere : 22/05/2010 Localizare : Salaj , Zalau.
| Subiect: Re: Mergem mai departe sau nu ? Dum Iun 20, 2010 2:13 am | |
| IMI PARE RAU GA DAR NU POT DONA...... VA ROG SA MA IERTATI | |
|
| |
GigiCostica Membru Elite
Data de inscriere : 16/05/2010 Localizare : ConStaNta laNd Of JoKeS
| Subiect: Re: Mergem mai departe sau nu ? Dum Iun 20, 2010 2:13 am | |
| Angel , eu donez cat este nevoie dar nu poti face intr-un fel sa nu dispara iar caracterele de data asta daca mai se reseteaza caracterele eu nici ca mai intru vreodata... deci.. PRO 4-5 euro de la mine pt root dar sa nu se stearga caracterele | |
|
| |
KingOfMt2 Membru
Data de inscriere : 19/06/2010
| Subiect: Re: Mergem mai departe sau nu ? Dum Iun 20, 2010 2:14 am | |
| | |
|
| |
SilverMoon Membru
Data de inscriere : 16/06/2010 Varsta : 27 Localizare : caransebes
| | |
|
| |
TsZoPIx Membru Elite
Data de inscriere : 09/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Pe Marte [;;)]
| | |
|
| |
mihhay17 Membru
Data de inscriere : 15/06/2010 Varsta : 30 Localizare : Ploiesti
| buna idee mult mai bn ar sa fie sv non stop | |
|
| |
Bear Grylls Membru
Data de inscriere : 17/06/2010 Localizare : Oriunde In Lume
| - [GA]Angel a scris:
- Nu consider acest topic o actualizare insa l-am postat aici ca sa fiti multi atenti la ceea ce voi spune.
O idee foarte buna ar fi aceea de a fi pus pe root acest server. Cu totii cred ca gasiti ceva bun in acesta si cred ca va place... Daca lagul ar disparea datorita root-ului si daca ar fi 24/24 chiar cu putin lag acesta nu ar fi tot timpul deoarece fiecare intra cand vrea si la 2-3 dimineata. Problema este aici a banilor. Am sa deschid cererile de GM pentru a putea aduna banii dar as avea nevoie si de niste donatii "gratuite". Server-ul dedicat ar fi 74 euro/luna daca abonamentul este facut pe 1 an. As dori ca sa adunam banii pentru 3 luni din start pentru a nu ramane cu el de platit si nimeni sa nu mai doneze mai tarziu. Parerea mea este ca server-ul odata urcat pe root va evolua si multi jucatori ni se vor alatura iar dupa 3 luni vom mai putea plati chiar inca 6. Consider ca pentru toti ar fi mai frumos daca ar fi un server hostat. Voi alegeti daca se merita sau nu...si daca vreti din putinul fiecaruia sa facem mult indiferent ca banii se aduna in 2 saptamani sau o luna. Imi pare sincer rau ca apelez la voi intr-o asa maniera si chiar ma simt jenat insa va asigur ca se merita ! Astept cat mai multe pareri !
Cu respect, [GA]Angel ! Multi vor sa doneze dar daca te scoate din 5 in 5 min... Consider ca daca vrei sa obti bani trebuie sa pierzi bani:D (Daca serverul o sa fie pe root o sa vina multe donatii deoarece serverul este perfect cand nu o sa te mai scoata si o sa fie 24/24) Parerea mea! | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: Mergem mai departe sau nu ? Dum Iun 20, 2010 2:15 am | |
| droper nu e nimic daca nu poti dona(am inteles si eu ca nu e obligatoriu ) | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: Re: Mergem mai departe sau nu ? Dum Iun 20, 2010 2:15 am | |
| De caractere nu stiu ce sa zic inca...nu l-am mai pus pe root...ele apartin de ip server-ului dar poate pot modifica... Insa nu vad de ce te plangi de caractere cand ar fi 24/24....ai timp atunci sa faci ce vrei cand vrei... Dispunem si de un hdd extern pt backup la firma respectiva in cazul in care ne vor disparea informatiile de pe principal din cauza unui atac de la vreun hacker...desi dispunem si de firewall si antivirus si nu ar fi asa usor sa treaca de ele | |
|
| |
boogyman Membru
Data de inscriere : 30/04/2010 Varsta : 33 Localizare : In casa....
| Subiect: Re: Mergem mai departe sau nu ? Dum Iun 20, 2010 2:16 am | |
| si eu DONEZZZZZZZZZZZZ PROOOOO | |
|
| |
|╘>♥ мạģįć Вūŧŧẹŗ₣ℓý ♥♥ Membru Elite
Data de inscriere : 29/04/2010 Varsta : 28 Localizare : PiaTra NeamT` [City of Dreams ;x ]
| |
| |
ALIN1986 Membru
Data de inscriere : 09/06/2010 Varsta : 38 Localizare : BUCURESTI
| |
| |
GoodLike Membru Elite
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 28 Localizare : Dupa colt ;x
| Subiect: Re: Mergem mai departe sau nu ? Dum Iun 20, 2010 2:18 am | |
| Abonamentul pe 3 luni este de 252 euro injur de 10 milioane trebe sa strangem asa ca fiecare donzeaza cat poate si cat il tine buzunaru | |
|
| |
ardeash Membru Elite
Data de inscriere : 26/04/2010 Varsta : 44 Localizare : Arad Comentarii : Nu te uita ca nu intelegi nimnic...
| Subiect: Re: Mergem mai departe sau nu ? Dum Iun 20, 2010 2:19 am | |
| si eu am sa donez si sper ca multi sa`mi urmeze exemplu ... cu cat donam mai multi suma va fii mai mica
| |
|
| |
YANY666 Membru
Data de inscriere : 21/04/2010
| Subiect: Re: Mergem mai departe sau nu ? Dum Iun 20, 2010 2:19 am | |
| Sunt de acord sa donam pt asta si ar fi foarte bine daca ai face o modalitate de plata prin linie telefonica-apel prin diferite companii...... ce sa mai zic sunt sigur ca cunosti modalitatea asa ca nu are rost sa mai explic | |
|
| |
HelSSinG Membru
Data de inscriere : 29/04/2010
| Subiect: Re: Mergem mai departe sau nu ? Dum Iun 20, 2010 2:20 am | |
| ar fi fain eu zic PRo prin telefon dam sau banca sa stiu :O? | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
| Subiect: Re: Mergem mai departe sau nu ? Dum Iun 20, 2010 2:20 am | |
| Momentan cu ce ce am zis ca mai primesc de la tine si de la ardeash avem in jur de 300 lei sau mai bine...ar mai trebui 700 sa zic asa... Daca toti sunteti de acord puteti incepe oricand donatiile...DAR SA FITI SIGURI CA SE ADUNA BANII !! Voi deschide cererile de GM, cat si arme noi pentru a putea fi cumparate...insa ca sa nu mai pierdem timpul ar fi mai bine sa se faca de la toti pe gratis cate putin ca sa nu fie cu suparare pentru nimeni | |
|
| |
gabriel01 Membru
Data de inscriere : 14/06/2010 Varsta : 33 Localizare : Timisoara
| Subiect: PRO Dum Iun 20, 2010 2:20 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Mergem mai departe sau nu ? | |
| |
|