Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaMergem mai departe sau nu ? EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Mergem mai departe sau nu ?

In jos 
+59
vandana1
NinjaxesRO ^_^
KingOfGame
Honest
DarkMyrage15:Xrebe
Alin26
uzzy93
tฬเรt lє๓0ภєl
CRonaldo
DarkKnight
jacksonjuunior2
ZoLy
masajerotic
NaNo
~~RoxyLOVeMaka~~
mihaita3001
vortex2
DarkMeiden
darkady
bossgas
vrapp14
FℓÁpJǻ¢k ;x
Calin13
ArowStrK
XaYeR4yu
canyon
Und3r
grumazesc
ffttww
Make(bau)
ZaurasBack
Ginger
Visage
Daniel007
вядvÊ Кяч$$
TeReZiAn
Efkiu
sefu77
gabriel01
HelSSinG
YANY666
ardeash
ALIN1986
|╘>♥ мạģįć Вūŧŧẹŗ₣ℓý ♥♥
boogyman
Bear Grylls
mihhay17
TsZoPIx
SilverMoon
KingOfMt2
GigiCostica
Dr0per
AndreASister
cr3atur3
◎FrienD★
blackNighel
GoodLike
GodFather♥
[Owner]Angel
63 participanți
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4  Urmatorul
AutorMesaj
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 33
Localizare : Targu Jiu
Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro

Mergem mai departe sau nu ? Empty
MesajSubiect: Mergem mai departe sau nu ?   Mergem mai departe sau nu ? Icon_minitimeDum Iun 20, 2010 1:54 am

Nu consider acest topic o actualizare insa l-am postat aici ca sa fiti multi atenti la ceea ce voi spune.
O idee foarte buna ar fi aceea de a fi pus pe root acest server. Cu totii cred ca gasiti ceva bun in acesta si cred ca va place...
Daca lagul ar disparea datorita root-ului si daca ar fi 24/24 chiar cu putin lag acesta nu ar fi tot timpul deoarece fiecare intra cand vrea si la 2-3 dimineata.
Problema este aici a banilor. Am sa deschid cererile de GM pentru a putea aduna banii dar as avea nevoie si de niste donatii "gratuite".
Server-ul dedicat ar fi 74 euro/luna daca abonamentul este facut pe 1 an. As dori ca sa adunam banii pentru 3 luni din start pentru a nu ramane cu el de platit si nimeni sa nu mai doneze mai tarziu.
Parerea mea este ca server-ul odata urcat pe root va evolua si multi jucatori ni se vor alatura iar dupa 3 luni vom mai putea plati chiar inca 6.
Consider ca pentru toti ar fi mai frumos daca ar fi un server hostat. Voi alegeti daca se merita sau nu...si daca vreti din putinul fiecaruia sa facem mult indiferent ca banii se aduna in 2 saptamani sau o luna.
Imi pare sincer rau ca apelez la voi intr-o asa maniera si chiar ma simt jenat insa va asigur ca se merita !
Astept cat mai multe pareri !

Cu respect, [GA]Angel !
Sus In jos
http://metin2rospeed.ro
GodFather♥
V.I.P.
V.I.P.
GodFather♥

Data de inscriere : 07/05/2010
Varsta : 30
Localizare : Bucuresti
Comentarii : Ma descurc!

MesajSubiect: Re: Mergem mai departe sau nu ?   Mergem mai departe sau nu ? Icon_minitimeDum Iun 20, 2010 1:59 am

O sa donez si eu PRO
Sus In jos
https://www.youtube.com/watch?v=z8gQWbFpDGg
GoodLike
Membru Elite
Membru Elite
GoodLike

Varsta : 28
Localizare : Dupa colt ;x

MesajSubiect: Re: Mergem mai departe sau nu ?   Mergem mai departe sau nu ? Icon_minitimeDum Iun 20, 2010 2:11 am

Da este o ideee foarte buna fiecare sa doneze ! pentru un jok placut!
Sus In jos
blackNighel
Membru
Membru
blackNighel

Data de inscriere : 25/04/2010
Localizare : cluj

MesajSubiect: Re: Mergem mai departe sau nu ?   Mergem mai departe sau nu ? Icon_minitimeDum Iun 20, 2010 2:12 am

PRO de la mn donezz cat e novoie
Sus In jos
◎FrienD★
V.I.P.
V.I.P.
◎FrienD★

Data de inscriere : 13/05/2010
Varsta : 29
Localizare : Timisoara
Comentarii : Imi plac fetele(la nebunie)!Imi mai place Metin2 si iubesc fotbalul!

MesajSubiect: Re: Mergem mai departe sau nu ?   Mergem mai departe sau nu ? Icon_minitimeDum Iun 20, 2010 2:12 am

angel donez 2 euro!!!
Sus In jos
cr3atur3
Membru
Membru
cr3atur3

Data de inscriere : 14/06/2010
Localizare : La Cimitir

m-am razgandit....nu mai donez...ce dreaq bag bani intr-un svr de tot k....u sa ma scoata din joc din 2 in 2 minute! =))) mai bn ma duc la magazin sa-mi iau prezervative sau inghetata! Twisted Evil

Ultima editare efectuata de catre cr3atur3 in Dum Iun 20, 2010 4:20 am, editata de 1 ori
Sus In jos
AndreASister
Membru
Membru
AndreASister

Data de inscriere : 06/06/2010
Localizare : Brasov

MesajSubiect: PRO   Mergem mai departe sau nu ? Icon_minitimeDum Iun 20, 2010 2:13 am

Eu sunt pro voi dona
Sus In jos
http://tox1c.8forum.net
Dr0per
Membru
Membru
Dr0per

Data de inscriere : 22/05/2010
Localizare : Salaj , Zalau.

MesajSubiect: Re: Mergem mai departe sau nu ?   Mergem mai departe sau nu ? Icon_minitimeDum Iun 20, 2010 2:13 am

IMI PARE RAU GA DAR NU POT DONA...... VA ROG SA MA IERTATI
Sus In jos
GigiCostica
Membru Elite
Membru Elite
GigiCostica

Data de inscriere : 16/05/2010
Localizare : ConStaNta laNd Of JoKeS

MesajSubiect: Re: Mergem mai departe sau nu ?   Mergem mai departe sau nu ? Icon_minitimeDum Iun 20, 2010 2:13 am

Angel , eu donez cat este nevoie dar nu poti face intr-un fel sa nu dispara iar caracterele Neutral de data asta daca mai se reseteaza caracterele eu nici ca mai intru vreodata...

deci.. PRO 4-5 euro de la mine pt root dar sa nu se stearga caracterele
Sus In jos
KingOfMt2
Membru
Membru
KingOfMt2

Data de inscriere : 19/06/2010

MesajSubiect: Re: Mergem mai departe sau nu ?   Mergem mai departe sau nu ? Icon_minitimeDum Iun 20, 2010 2:14 am

PRO
Sus In jos
SilverMoon
Membru
Membru

Data de inscriere : 16/06/2010
Varsta : 27
Localizare : caransebes

MesajSubiect: Re: Mergem mai departe sau nu ?   Mergem mai departe sau nu ? Icon_minitimeDum Iun 20, 2010 2:14 am

PRO cheers cheers cheers cheers
Sus In jos
TsZoPIx
Membru Elite
Membru Elite
TsZoPIx

Data de inscriere : 09/05/2010
Localizare : Pe Marte [;;)]

PRooo..ma bag
Sus In jos
mihhay17
Membru
Membru
mihhay17

Data de inscriere : 15/06/2010
Localizare : Ploiesti

buna idee mult mai bn ar sa fie sv non stop
Sus In jos
Bear Grylls
Membru
Membru
Bear Grylls

Data de inscriere : 17/06/2010
Localizare : Oriunde In Lume

[GA]Angel a scris:
Nu consider acest topic o actualizare insa l-am postat aici ca sa fiti multi atenti la ceea ce voi spune.
O idee foarte buna ar fi aceea de a fi pus pe root acest server. Cu totii cred ca gasiti ceva bun in acesta si cred ca va place...
Daca lagul ar disparea datorita root-ului si daca ar fi 24/24 chiar cu putin lag acesta nu ar fi tot timpul deoarece fiecare intra cand vrea si la 2-3 dimineata.
Problema este aici a banilor. Am sa deschid cererile de GM pentru a putea aduna banii dar as avea nevoie si de niste donatii "gratuite".
Server-ul dedicat ar fi 74 euro/luna daca abonamentul este facut pe 1 an. As dori ca sa adunam banii pentru 3 luni din start pentru a nu ramane cu el de platit si nimeni sa nu mai doneze mai tarziu.
Parerea mea este ca server-ul odata urcat pe root va evolua si multi jucatori ni se vor alatura iar dupa 3 luni vom mai putea plati chiar inca 6.
Consider ca pentru toti ar fi mai frumos daca ar fi un server hostat. Voi alegeti daca se merita sau nu...si daca vreti din putinul fiecaruia sa facem mult indiferent ca banii se aduna in 2 saptamani sau o luna.
Imi pare sincer rau ca apelez la voi intr-o asa maniera si chiar ma simt jenat insa va asigur ca se merita !
Astept cat mai multe pareri !

Cu respect, [GA]Angel !

Multi vor sa doneze dar daca te scoate din 5 in 5 min...
Consider ca daca vrei sa obti bani trebuie sa pierzi bani:D

(Daca serverul o sa fie pe root o sa vina multe donatii deoarece serverul este perfect cand nu o sa te mai scoata si o sa fie 24/24)
Parerea mea!
Sus In jos
GodFather♥
V.I.P.
V.I.P.
GodFather♥

Data de inscriere : 07/05/2010
Localizare : Bucuresti
Comentarii : Ma descurc!

MesajSubiect: Re: Mergem mai departe sau nu ?   Mergem mai departe sau nu ? Icon_minitimeDum Iun 20, 2010 2:15 am

droper nu e nimic daca nu poti dona(am inteles si eu ca nu e obligatoriu Razz )
Sus In jos
https://www.youtube.com/watch?v=z8gQWbFpDGg
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

MesajSubiect: Re: Mergem mai departe sau nu ?   Mergem mai departe sau nu ? Icon_minitimeDum Iun 20, 2010 2:15 am

De caractere nu stiu ce sa zic inca...nu l-am mai pus pe root...ele apartin de ip server-ului dar poate pot modifica...
Insa nu vad de ce te plangi de caractere cand ar fi 24/24....ai timp atunci sa faci ce vrei cand vrei...
Dispunem si de un hdd extern pt backup la firma respectiva in cazul in care ne vor disparea informatiile de pe principal din cauza unui atac de la vreun hacker...desi dispunem si de firewall si antivirus si nu ar fi asa usor sa treaca de ele
Sus In jos
boogyman
Membru
Membru
boogyman

Data de inscriere : 30/04/2010
Localizare : In casa....

MesajSubiect: Re: Mergem mai departe sau nu ?   Mergem mai departe sau nu ? Icon_minitimeDum Iun 20, 2010 2:16 am

si eu DONEZZZZZZZZZZZZ PROOOOO
Sus In jos
|╘>♥ мạģįć Вūŧŧẹŗ₣ℓý ♥♥
Membru Elite
Membru Elite
|╘>♥ мạģįć Вūŧŧẹŗ₣ℓý ♥♥

Data de inscriere : 29/04/2010
Localizare : PiaTra NeamT` [City of Dreams ;x ]

MesajSubiect: Re: Mergem mai departe sau nu ?   Mergem mai departe sau nu ? Icon_minitimeDum Iun 20, 2010 2:16 am

O idee buna Smile..Pro cheers
Sus In jos
ALIN1986
Membru
Membru
ALIN1986

Data de inscriere : 09/06/2010
Varsta : 38
Localizare : BUCURESTI

MesajSubiect: Re: Mergem mai departe sau nu ?   Mergem mai departe sau nu ? Icon_minitimeDum Iun 20, 2010 2:17 am

Salut la toti dar ce spune [GA]Angel lasa la alegerea jucatorilor daca vor sau nu sa doneze dar nu toti isi pot permite asta iar unu din ei is eu desi nu-mi permit sa donez respect si apreciez serveru asta nam nimic impotriva la subiectu asta poate osa donez si eu cu timpu si alti in rest depinde de joc daca e stabil si restu merita parerea mea PRO Smile Cool
Sus In jos
GoodLike
Membru Elite
Membru Elite
GoodLike

Localizare : Dupa colt ;x

MesajSubiect: Re: Mergem mai departe sau nu ?   Mergem mai departe sau nu ? Icon_minitimeDum Iun 20, 2010 2:18 am

Abonamentul pe 3 luni este de 252 euro injur de 10 milioane trebe sa strangem asa ca fiecare donzeaza cat poate si cat il tine buzunaru
Sus In jos
ardeash
Membru Elite
Membru Elite
ardeash

Data de inscriere : 26/04/2010
Varsta : 44
Localizare : Arad
Comentarii : Nu te uita ca nu intelegi nimnic...

MesajSubiect: Re: Mergem mai departe sau nu ?   Mergem mai departe sau nu ? Icon_minitimeDum Iun 20, 2010 2:19 am

si eu am sa donez si sper ca multi sa`mi urmeze exemplu ... cu cat donam mai multi suma va fii mai mica

Sus In jos
http://www.metin2rospeed.ro
YANY666
Membru
Membru
YANY666

Data de inscriere : 21/04/2010

MesajSubiect: Re: Mergem mai departe sau nu ?   Mergem mai departe sau nu ? Icon_minitimeDum Iun 20, 2010 2:19 am

Sunt de acord sa donam pt asta si ar fi foarte bine daca ai face o modalitate de plata prin linie telefonica-apel prin diferite companii......
ce sa mai zic sunt sigur ca cunosti modalitatea asa ca nu are rost sa mai explic
Sus In jos
HelSSinG
Membru
Membru
HelSSinG

Data de inscriere : 29/04/2010

MesajSubiect: Re: Mergem mai departe sau nu ?   Mergem mai departe sau nu ? Icon_minitimeDum Iun 20, 2010 2:20 am

ar fi fain eu zic PRo prin telefon dam sau banca sa stiu :O?
Sus In jos
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

MesajSubiect: Re: Mergem mai departe sau nu ?   Mergem mai departe sau nu ? Icon_minitimeDum Iun 20, 2010 2:20 am

Momentan cu ce ce am zis ca mai primesc de la tine si de la ardeash avem in jur de 300 lei sau mai bine...ar mai trebui 700 sa zic asa...
Daca toti sunteti de acord puteti incepe oricand donatiile...DAR SA FITI SIGURI CA SE ADUNA BANII !! Voi deschide cererile de GM, cat si arme noi pentru a putea fi cumparate...insa ca sa nu mai pierdem timpul ar fi mai bine sa se faca de la toti pe gratis cate putin ca sa nu fie cu suparare pentru nimeni
Sus In jos
gabriel01
Membru
Membru

Data de inscriere : 14/06/2010
Localizare : Timisoara

MesajSubiect: PRO   Mergem mai departe sau nu ? Icon_minitimeDum Iun 20, 2010 2:20 am

PRO cheers cheers cheers cheers cheers cheers
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Mergem mai departe sau nu ?   Mergem mai departe sau nu ? Icon_minitime

Sus In jos

Mergem mai departe sau nu ?
Sus 
Pagina 1 din 4Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Vreau sa merg mai departe ...

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: Metin2RoSpeed Old Server :: Actualizari-
Mergi direct la: