Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaVreau sa merg mai departe ... EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Vreau sa merg mai departe ...

In jos 
+5
❼Days
ReMyX13
♫JυѕтOνєя™♫
DarckFloowl
dRuId.#
9 participanți

Vreti un Event Mare Si distractiv?
Da
Vreau sa merg mai departe ... Vote_lcap89%Vreau sa merg mai departe ... Vote_rcap
 89% [ 16 ]
Nu
Vreau sa merg mai departe ... Vote_lcap6%Vreau sa merg mai departe ... Vote_rcap
 6% [ 1 ]
Pleac.Frate.De.Aici
Vreau sa merg mai departe ... Vote_lcap5%Vreau sa merg mai departe ... Vote_rcap
 5% [ 1 ]
Total voturi : 18

Sondaj inchis

AutorMesaj
dRuId.#
Moderator
Moderator
dRuId.#

Data de inscriere : 24/08/2010
Varsta : 27
Localizare : Bucuresti[•]

Vreau sa merg mai departe ... Empty
MesajSubiect: Vreau sa merg mai departe ...   Vreau sa merg mai departe ... Icon_minitimeDum Oct 02, 2011 10:17 pm

Vreau sa avem si noi mai multe eventuri ...cu premi mari ..si frumoase nu pesti care sa ati dea aj. special ... perle Neutral e adevarat ca si alea ne e sunt de folos ...dar ...Vrem si noi un event cu ... Influenta Pozitiva ...asupra noastra ... aici stiu ca Angel/ardeash nu se uita dar de aici voi merge la actoalizari cand voi primi 10-15 voturi pozitive ..e adevarat ca angel ..sil cred ca nu are timp ..dar macar o singura data meritam si noi pe luna sau la 2 saptamani un event ...
Sus In jos
https://metin2ro.all-up.com/
DarckFloowl
Membru
Membru
DarckFloowl

Data de inscriere : 03/12/2010
Varsta : 25
Localizare : Pierdut in Shifonier:))

MesajSubiect: Re: Vreau sa merg mai departe ...   Vreau sa merg mai departe ... Icon_minitimeDum Oct 02, 2011 10:39 pm

Un vot de la mine!!!!(DA) :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: respect: respect: METIN2ROSPEED STAFF respect: respect:
Sus In jos
http://metin2rospeed.ro/site/
♫JυѕтOνєя™♫
V.I.P.
V.I.P.
♫JυѕтOνєя™♫

Data de inscriere : 04/09/2010
Varsta : 30
Localizare : OνєяGяανє

MesajSubiect: Re: Vreau sa merg mai departe ...   Vreau sa merg mai departe ... Icon_minitimeDum Oct 02, 2011 11:56 pm

ce tot incercati ma? lu angel ii iese banu si cu asta basta..crezi ca lui ii pasa ca voi vreti event ? Smile))nici pe`aproape..dar in fine

sa zic si eu DA Smile)
Sus In jos
ReMyX13
V.I.P.
V.I.P.
ReMyX13

Data de inscriere : 29/05/2011
Localizare : Constanta/Poarta6

MesajSubiect: Re: Vreau sa merg mai departe ...   Vreau sa merg mai departe ... Icon_minitimeDum Oct 02, 2011 11:58 pm

da:P
Sus In jos
dRuId.#
Moderator
Moderator
dRuId.#

MesajSubiect: Re: Vreau sa merg mai departe ...   Vreau sa merg mai departe ... Icon_minitimeLun Oct 03, 2011 1:17 am

ma nene a fost destept ..si ia iesit bani ..ce sa zic ...dar macar vrem si noi si eu incerc aici sa scot un event ptr ca eu angel mia raspuns o singura daca ..si la alti nu ia raspuns la o propunere .. de event ...
Sus In jos
❼Days
V.I.P.
V.I.P.
❼Days

Data de inscriere : 04/08/2011

MesajSubiect: Re: Vreau sa merg mai departe ...   Vreau sa merg mai departe ... Icon_minitimeLun Oct 03, 2011 8:59 am

๑۩►OשєгDєคtђ◄۩๑ a scris:
ce tot incercati ma? lu angel ii iese banu si cu asta basta..crezi ca lui ii pasa ca voi vreti event ? Smile))nici pe`aproape..dar in fine

sa zic si eu DA Smile)
Sus In jos
BlackArrow
Membru Elite
Membru Elite
BlackArrow

Data de inscriere : 12/07/2011
Varsta : 26
Localizare : Sub Bradu de Craciun :P

MesajSubiect: Re: Vreau sa merg mai departe ...   Vreau sa merg mai departe ... Icon_minitimeMar Oct 04, 2011 6:02 am

buna idee ai un DA de la mine.. 11 da mergi mai departe
Sus In jos
dRuId.#
Moderator
Moderator
dRuId.#

MesajSubiect: Re: Vreau sa merg mai departe ...   Vreau sa merg mai departe ... Icon_minitimeMar Oct 04, 2011 8:51 am

Gata baieti ... ati vazut ..ca sa rezolvat ... Avem evente o data la 2 saptamani ... de 2 sau 3 ori pe sapt...deci ... vedeti Daca nu ceri nu primesti .... Very Happy
Sus In jos
Sursa
Membru
Membru

Data de inscriere : 01/10/2011
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Vreau sa merg mai departe ...   Vreau sa merg mai departe ... Icon_minitimeMar Oct 04, 2011 9:57 am

Nush ce sa zic frate stiu sa zic doar un mare........Da! cheers lol! :bravo: respect:
Sus In jos
ǩhƪLL
Membru Elite
Membru Elite
ǩhƪLL

Data de inscriere : 14/03/2011
Varsta : 25
Localizare : Shibusen

MesajSubiect: Re: Vreau sa merg mai departe ...   Vreau sa merg mai departe ... Icon_minitimeMar Oct 04, 2011 10:28 am

Da Da Da Da Da Da Da Da Very Happy:D:D \m/ cheers
Sus In jos
7Pacate
Membru Elite
Membru Elite
7Pacate

Data de inscriere : 29/06/2011
Varsta : 32
Localizare : Satu-Mare

MesajSubiect: Re: Vreau sa merg mai departe ...   Vreau sa merg mai departe ... Icon_minitimeVin Oct 07, 2011 2:12 am

Da.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Vreau sa merg mai departe ...   Vreau sa merg mai departe ... Icon_minitime

Sus In jos

Vreau sa merg mai departe ...
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Eu vreau......=))
» Lsasati topikul descis ca vreau sa abge comentari toti nu vreau sak muati
» Cerere Imagini Photoshop II
» vreau sa intru si eu in joc
» Cont pe Gemini!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum