Đεsτiηy дηgεℓ Membru Elite
Data de inscriere : 23/12/2011 Varsta : 27
| Subiect: Re: Sondaj resetare server (fara modate) Mier Oct 03, 2012 11:41 am | |
| - Aɱα. ღ a scris:
- Hotărârea îi aparţine lui Angel , dar atât timp cat *taberele* sunt injumătăţite ar fii cel mai bine să fie două servere , care să satisfacă pe oricine. Deşi este mai costisitor ar fii varianta de mijloc care ar mulţumii pe toată lumea. Mulţi cunoscuţi mie , şi oameni demult de pe acest server , care au muncit o groază de exemplu ca să aiba moduri fară să dea vreun ban şi toate orele investite în joc , ei ce vor face ? Ei s-au adaptat. Dar nu cred ca toata problema ar fii de la modate , deoarece anul trecut pe când erau modate erau mulţi playeri on ( 300-400 ) deci nu este numai asta.
În fine ce o fii o fi , dar în opinia mea , ar fii cel mai corect( din păcate , nu şi cel mai uşor ) pentru toată lumea. Sunt perfect de acord cu tot ce ai spus. Cel mai bine ar fii sa se faca server 2. Daca se da restart, vor pleca multi playeri care merita tot respectul... Deci cel mai bine este cum a spus Ama. | |
|
DiCe Membru
Data de inscriere : 07/09/2012
| Subiect: Re: Sondaj resetare server (fara modate) Mier Oct 03, 2012 11:46 am | |
| Cu siguranta DA. Asa m-as mai reapuca si eu de sv. asta si multi altii... | |
|
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAda . ♡ Moderator
Data de inscriere : 06/03/2011 Varsta : 27
| Subiect: Re: Sondaj resetare server (fara modate) Mier Oct 03, 2012 11:48 am | |
| - Aɱα. ღ a scris:
- Hotărârea îi aparţine lui Angel , dar atât timp cat *taberele* sunt injumătăţite ar fii cel mai bine să fie două servere , care să satisfacă pe oricine. Deşi este mai costisitor ar fii varianta de mijloc care ar mulţumii pe toată lumea. Mulţi cunoscuţi mie , şi oameni demult de pe acest server , care au muncit o groază de exemplu ca să aiba moduri fară să dea vreun ban şi toate orele investite în joc , ei ce vor face ? Ei s-au adaptat. Dar nu cred ca toata problema ar fii de la modate , deoarece anul trecut pe când erau modate erau mulţi playeri on ( 300-400 ) deci nu este numai asta.
În fine ce o fii o fi , dar în opinia mea , ar fii cel mai corect( din păcate , nu şi cel mai uşor ) pentru toată lumea. Sunt complet deacord în privință aceasta deoarece noi am ales stilul în care dorim să jucăm ,nu Angel . Mulți dintre jucători doresc să joace cu *modate* chit că au donat , alți care nu au donat doresc fără modate sau alți și-au cumpărat modate doar pentru adaptare . Cel mai bine ar fi sa rămână acesta intitulat * server 1 * unde se găsesc cei modați , iar cei care doresc un server cu dificultate și fără modate să aibă la bază server 2 și să meargă pe acesta , dar deasemenea decizia aparține numai și numai lui Angel .
Ultima editare efectuata de catre Ada. «з in Mier Oct 03, 2012 11:49 am, editata de 1 ori | |
|
.Úniqúe Moderator
Data de inscriere : 26/07/2010 Varsta : 27 Localizare : RamniCu Valcea
| Subiect: Re: Sondaj resetare server (fara modate) Mier Oct 03, 2012 11:48 am | |
| Cand au apărut modaţi erau 300-400 playerii dupa o lună a scazut din 400 vre`o 200 din 200 scade pana la 110 deci practic cu modati nu rezolvi nimic | |
|
[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: Re: Sondaj resetare server (fara modate) Mier Oct 03, 2012 12:03 pm | |
| Serverul acesta va ramane asa cum este. Nu vreau cearta.Serverul cum este acum este ok. Daca va merge macar asa si cat timp isi va face banii de hosting serverul va ramane online. Daca sterg conturile posibil sa se mai piarda din jucatori. Daca il las asa raman asa pana la apartia altui server eventual. Pe viitor poate va aparea server 2 fara modate. Acesta va ramane cum ati spus unii dintre voi, server cu modate deoarece multi poate jucati doar pentru asta.
Prin urmare, SERVERUL NU SE VA RESTARTA !
Subiect inchis ! | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sondaj resetare server (fara modate) | |
| |
|