| Sondaj resetare server (fara modate) | |
|
+21Tavi Insert ScRe3nN *๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAмα. ✡ Nytro ReePuLeTz ♫JυѕтOνєя™♫ DarkMeiden GodFather♥ Amethist Op3nN Marius Sorin dRuId.# ς๏гtєz FrostBite ╚»Dracila«╝ Xara .Úniqúe mortisS ReDTz [Owner]Angel 25 participanți |
|
Sunteti de acord cu resetarea serverului? | Da | | 56% | [ 32 ] | Nu | | 44% | [ 25 ] |
| Total voturi : 57 | | Sondaj inchis |
|
Autor | Mesaj |
---|
[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: Sondaj resetare server (fara modate) Mier Oct 03, 2012 8:55 am | |
| Va rog sa-mi acordati 5-10 minute din timpul dvs. liber si sa cititi cu atentie tot ceea ce urmeaza mai jos :
In primul rand tin sa va multumesc celor care ati ramas alaturi de noi chiar si atunci cand serverul a ramas cu mai putini jucatori. Cei vechi "veteranii" cum le spuneti voi, stiu ca inainte erau 300-400 online iar poate uneori au fost si mai multi. Majoritatea dintre voi vorbesc de restart, de faptul ca modatele au scazut serverul si ca daca nu ar mai fi acestea numarul jucatorilor ar creste. Ca in orice comunitate stiu ca nu voi putea multumi pe toata lumea insa m-am gandit la o solutie in care majoritatea jucatorilor sa fie multumiti.
Am sa va prezint ideea mea cu care serverul ar putea functiona FARA modate, versiune de server in care jucatorii care doneaza mai putin, sau chiar deloc, sa poata rezista totusi in fata unui jucator "setat" daca stiu sa se bonuseze. Prin resetarea conturilor serverul ar arata astfel : - Vor exista inca de la inceput aceleasi evoluari de arme si armuri - serverul va ramane la fel. - Echipamentele modate NU vor mai exista iar bonusurile speciale (cele de jos) vor fi adaugate in Item-Shop pentru a "compensa" in locul acelor echipamente. - Armele deja introduse vor aparea din nou insa cate 5 pe luna, pentru o mai buna evoluare a serverului - Rate mai mici pentru a face jocul mai interesant si mai de durata (aceasta idee va fi implementata doar daca vreti acest lucru). - Toate conturile create vor avea depozitul extins si a treia mana pe o perioada de 10 ani. - Pe o perioada limitata de timp, toate conturile create vor primi automat 40 MD in cont pentru ca jucatorii sa isi poata achizitiona arme de lv 65,70,75,80 sau marmure (al 5lea bonus). In cazul in are nu se va putea face acest lucru itemele respective vor fi adaugate intr-un NPC la pretul de 0 yang pe o perioada limitata de timp.
- Iar acum vine partea interesanta "Despagubirile" : Despagubirile se vor face la toate comenzile bancare si coduri cosmote din perioada Ianuarie 2012 - Octombrie 2012. Deoarece unii s-au lasat si pot reveni mai tarziu, jucatorii vor putea veni pentru a fi despagubiti pana in data de 1 Ianuarie 2013. Cum se va proceda : Pentru a primi despagubire la toate MD cumparate se trimite un mail la administrator@metin2rospeed.ro cu numele dvs (respectiv numele celui care a donat), emailul de pe care s-a trimis comanda si numele contului nou unde MD sa fie creditate. Odata despagubit mailul va fi inregistrat intr-o baza de date pentru a preveni primirea unei despagubiri de mai multe ori (frauda).
Vreau sa stiu parerea voastra la ceea ce am spus. Conteaza atat sondajul, cat si parerea voastra sincera. Nu vreau sa aud DA doar de la persoanele care nu au comandat echipamente sau MD. Din contra cei care au platit mai mult sa isi spuna parerea in acest topic. Orice parere este binevenita. Mentionez ca nu se va face nici o resetare fara ca majoritatea jucatorilor sa fie de acord iar in cazul unei resetari se va face un backup la conturile actuale pentru orice eventualitate, deci o posibila revenire la conturile actuale. | |
|
| |
ReDTz Membru Elite
Data de inscriere : 22/04/2011 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Sondaj resetare server (fara modate) Mier Oct 03, 2012 9:11 am | |
| Eu sunt de acord dar sa nu existe iteme care sa fie cumparate de la ardeash sau MODURI cumparate de la ardeash:) cum au facut multi nu stau sa dau exemple. deci practic chiar daca sunt modat raspunsul este DA sa fie ca la inceput;x
Angel o alta idee de adaugat: Sa dai seturi cu iteme obijnuite cu bns de jos adica Cercie (ori ce lvl) cu bns 20% tare sura si 15% rez sura Papuci(ori ce lvl) 20% tare sura 15% rez sura Armura(oricare)20% tare sura 15% rez sura scut (ori ce lvl)20% tare sura 15% rez sura colier (ori ce lvl)20% tare sura 15% rez sura bratara (ori ce lvl)20% tare sura 15% rez sura coif (ori ce lvl)20% tare sura 15% rez sura
Sau ori ce bns dar bns de pe sv adica 20 tarie 15 rez la peetul de 500 de md dar arma sa nu se dea adica arma sa fie cumparata separat:)
Ultima editare efectuata de catre TheBestKing in Mier Oct 03, 2012 9:47 am, editata de 2 ori | |
|
| |
mortisS Membru
Data de inscriere : 14/09/2010 Varsta : 35 Localizare : Focsani
| Subiect: Re: Sondaj resetare server (fara modate) Mier Oct 03, 2012 9:27 am | |
| Este o idee foarte interesanta si in acelasi timp buna daca asta este solutia de a atrage din nou jucatorii pe server.Parerea mea este Da.
| |
|
| |
.Úniqúe Moderator
Data de inscriere : 26/07/2010 Varsta : 27 Localizare : RamniCu Valcea
| Subiect: Re: Sondaj resetare server (fara modate) Mier Oct 03, 2012 9:30 am | |
| Da sunt de acord da de exemplu eu primesc Despagubirile ca mie mi le-a comandat cineva modurile ... si stie si ardeash ca eu am donat la banka ... si eu nu am luat doar un singur mod am luat 6-7 lejer sau mai multe ... | |
|
| |
Xara Membru
Data de inscriere : 28/12/2011
| Subiect: Re: Sondaj resetare server (fara modate) Mier Oct 03, 2012 9:36 am | |
| Pe de o parte ar fi bine, dar pe de alta parte nu. Toti banii care i-am donat pentru modate vor fii acum transformati in md-uri. Dar pentru unii nu e corect, poate nu doreste omul sa joace cu bns uri jos si fara mod, poate pentru mod juca. Mai mult de 80% din server au donat pentru moduri, faptul ca altii nu au bani nu e scuza, fiecare s-a orientat si descurcat cum a putut. Adica eu daca am platit mod sa stau acum fara ca altul nu are bani? Sa punem lucrurile pe fata, nu modatele a scazut playerii serverului ci neglijenta. In trecut sa faceau multe evente si la ora exact stabilita. Au fost multe probleme cu acea eroare cu ???? si atunci sau pierdut iar foarte multi playeri. Au fost probleme in staff, unii faceau moduri cu bonusuri speciale, etc. Nu a fost corectitudine, atunci cum te astepti sa ramana playerii cand staff ul nu e corect, cand niste erori nu sunt rezolvate, evente ff rar ai facut o perioada de timp, la mail raspunzi foarte greu, uneori chiar 1 sapt asteapta playerii dupa tine. Ai viata personala, dar daca te apuci sa faci ceva, faci treaba calumea pana la capat sa poata sa fie si playerii multumiti si tu insati ptr munca depusa, si intretinerea serverului etc. Daca se renunta la moduri 40% vor renunta din playerii actuali, care joaca acum. Vei avea mai multi playeri dar cu timpul treptat, daca iti faci o promovare buna si te tii de server, dar va dura 1 an si ceva. Cam atat am avut de zis.
P.S: Multi au renuntat la joc datorita atitudinii playerilor pe server. Se injura non stop pe server, foarte multi sufera pentru modate etc. Daca ai pune un staff la punct, sa faca ordine pe server, sa nu se mai injure, sa nu se mai faca puncte la bresle prin metode necorecte, sa nu se mai fure, sa fie putina disciplina, ti-ar fi drag sa joci, asa daca scoti modatele nu rezolvi nimic, atitudinea lor de prost gust v-a ramane aceeasi, si se vor renunta la server in continuare. Sunt o gramada de playeri care au 1000 conturi special sa injure, sa faca misto de altii, cum te astepti ca acei playeri cu mod sau pe viitor cu set sa mai joace? Logic ca renunta.
Off topic: Sa mai mentionez ca doar 30% din playeri au cont pe forum, iar 20% e stafful care voteaza da, iar ceilalti care mai raman degeaba voteaza nu? Prostie. Multi playeri nici nu stiu sa intre pe forum, dapai sa iti faca cont si sa voteze. Ar trebuii gandit alt sistem de vot parerea mea. Sau ar putea unii sa isi faca 10 conturi cu 10 ip uri (proxy) diferite, 10 mailuri create de el sa voteze cu fiecare cont doar Da sau Nu, dar ce conteaza?
Ultima editare efectuata de catre Xara in Mier Oct 03, 2012 10:02 am, editata de 3 ori | |
|
| |
╚»Dracila«╝ V.I.P.
Data de inscriere : 08/04/2011 Localizare : In spatele thau [;x]
| Subiect: Re: Sondaj resetare server (fara modate) Mier Oct 03, 2012 9:37 am | |
| - [Owner]Angel a scris:
- Va rog sa-mi acordati 5-10 minute din timpul dvs. liber si sa cititi cu atentie tot ceea ce urmeaza mai jos :
In primul rand tin sa va multumesc celor care ati ramas alaturi de noi chiar si atunci cand serverul a ramas cu mai putini jucatori. Cei vechi "veteranii" cum le spuneti voi, stiu ca inainte erau 300-400 online iar poate uneori au fost si mai multi. Majoritatea dintre voi vorbesc de restart, de faptul ca modatele au scazut serverul si ca daca nu ar mai fi acestea numarul jucatorilor ar creste. Ca in orice comunitate stiu ca nu voi putea multumi pe toata lumea insa m-am gandit la o solutie in care majoritatea jucatorilor sa fie multumiti.
Am sa va prezint ideea mea cu care serverul ar putea functiona FARA modate, versiune de server in care jucatorii care doneaza mai putin, sau chiar deloc, sa poata rezista totusi in fata unui jucator "setat" daca stiu sa se bonuseze. Prin resetarea conturilor serverul ar arata astfel : - Vor exista inca de la inceput aceleasi evoluari de arme si armuri - serverul va ramane la fel. - Echipamentele modate NU vor mai exista iar bonusurile speciale (cele de jos) vor fi adaugate in Item-Shop pentru a "compensa" in locul acelor echipamente. - Armele deja introduse vor aparea din nou insa cate 5 pe luna, pentru o mai buna evoluare a serverului - Rate mai mici pentru a face jocul mai interesant si mai de durata (aceasta idee va fi implementata doar daca vreti acest lucru). - Toate conturile create vor avea depozitul extins si a treia mana pe o perioada de 10 ani. - Pe o perioada limitata de timp, toate conturile create vor primi automat 40 MD in cont pentru ca jucatorii sa isi poata achizitiona arme de lv 65,70,75,80 sau marmure (al 5lea bonus). In cazul in are nu se va putea face acest lucru itemele respective vor fi adaugate intr-un NPC la pretul de 0 yang pe o perioada limitata de timp.
- Iar acum vine partea interesanta "Despagubirile" : Despagubirile se vor face la toate comenzile bancare si coduri cosmote din perioada Ianuarie 2012 - Octombrie 2012. Deoarece unii s-au lasat si pot reveni mai tarziu, jucatorii vor putea veni pentru a fi despagubiti pana in data de 1 Ianuarie 2013. Cum se va proceda : Pentru a primi despagubire la toate MD cumparate se trimite un mail la administrator@metin2rospeed.ro cu numele dvs (respectiv numele celui care a donat), emailul de pe care s-a trimis comanda si numele contului nou unde MD sa fie creditate. Odata despagubit mailul va fi inregistrat intr-o baza de date pentru a preveni primirea unei despagubiri de mai multe ori (frauda).
Vreau sa stiu parerea voastra la ceea ce am spus. Conteaza atat sondajul, cat si parerea voastra sincera. Nu vreau sa aud DA doar de la persoanele care nu au comandat echipamente sau MD. Din contra cei care au platit mai mult sa isi spuna parerea in acest topic. Orice parere este binevenita. Mentionez ca nu se va face nici o resetare fara ca majoritatea jucatorilor sa fie de acord iar in cazul unei resetari se va face un backup la conturile actuale pentru orice eventualitate, deci o posibila revenire la conturile actuale. Sincer?! Era si timpul ca modatele sa fie scoase, pt ca din cauza acestora, foarte multi playeri s-au lasat de acest metin.. Si va ramane acelas client? | |
|
| |
FrostBite Helper
Data de inscriere : 14/01/2012 Localizare : Sibiu
| Subiect: Re: Sondaj resetare server (fara modate) Mier Oct 03, 2012 9:39 am | |
| On;Eu sunt pro. Nu cred ca din cauza modatelor s-au pierdut jucatori, jumatate din jucatori s-au pierdut cand s-a bagat noul client, cel care tot dadea erori:).
Off:Xara daca din staff ar face parte persoane precum esti tu, si nu sunt singurul cu aceasta parere, se duce servaru drq cu totu. Stii tu la ce ma refer.Sincer sa fiu daca tu ai mai fi ramas GM m-as fi lasat si eu de speed.Te pupa Mazarica:*.
Ultima editare efectuata de catre Bonduelle in Mier Oct 03, 2012 9:56 am, editata de 2 ori | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: Re: Sondaj resetare server (fara modate) Mier Oct 03, 2012 9:46 am | |
| Uitasem de clientul acela ... | |
|
| |
ς๏гtєz Membru
Data de inscriere : 29/10/2010 Varsta : 27 Localizare : Pe aici,pe acolo :)
| |
| |
dRuId.# Moderator
Data de inscriere : 24/08/2010 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti[•]
| Subiect: Re: Sondaj resetare server (fara modate) Mier Oct 03, 2012 9:58 am | |
| Am trecut si eu pe aici .
Donand si eu o data 150 de Roni , respectiv a fost pe o data trecuta acum 10 -12 luni de zile . Vreau sa stiu daca mi se va recapada MD-urile , pentru ca asa stiu ca na multi asi doresc si eu unul imi doresc sa revina serverul cum era inainte DAR vreau sa stiu daca imi voi recupera Md-urile ( ma refer strict la persoana mea ) . Sunt de acord cu resetarea conturilor , nu in proportie de 100% dar sunt de acord . Sper ca angel sa-mi dea un raspuns .Voi reveni cu replay-ul la acest topik dupa ce Angel, va raspunde . | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
| Subiect: Re: Sondaj resetare server (fara modate) Mier Oct 03, 2012 10:01 am | |
| ς๏гtєz daca ambele echipamente sunt gasite ca si comanda totalul este 2500 MD. Ðяuiđ. perioada de despaguribe este Ianuarie - Octombrie. Nu credeam ca mai sunt jucatori asa vechi. | |
|
| |
Marius Sorin Membru
Data de inscriere : 30/08/2010 Varsta : 32
| Subiect: Re: Sondaj resetare server (fara modate) Mier Oct 03, 2012 10:02 am | |
| Angel ar fii bine sa refaci serverul pe fisiere 2011 . Pentru ca ai mai multe avantaje fata de cel 2007 ( Combo Hack - fixat , Hack Damage - Fixat , etc ) nivelul se poate seta din CONFIG. Stiu ce zic , pentru ca am folosit si eu fisiere 2011 .
Ultima editare efectuata de catre Marius Sorin in Mier Oct 03, 2012 10:04 am, editata de 1 ori | |
|
| |
dRuId.# Moderator
| Subiect: Re: Sondaj resetare server (fara modate) Mier Oct 03, 2012 10:03 am | |
| Sunt ff vechi , poate mai remarcat , dar am donat totusi . Si mai donez si al momentul asta . Deci eu voi mai primi ? Mai am mailulile tot , de la dumneavoastra si de la ardeash . | |
|
| |
Op3nN Membru Elite
Data de inscriere : 08/03/2011 Varsta : 29 Localizare : Galati
| Subiect: Re: Sondaj resetare server (fara modate) Mier Oct 03, 2012 10:04 am | |
| eu sunt din februarie martie 2011 si daca mi-a dat cineva echipamentul modat, nu primiesc despagubire? | |
|
| |
.Úniqúe Moderator
Data de inscriere : 26/07/2010 Varsta : 27 Localizare : RamniCu Valcea
| Subiect: Re: Sondaj resetare server (fara modate) Mier Oct 03, 2012 10:05 am | |
| Angel ai putea sa`mi raspunzi si mie la intrebare ... ca nu as vrea din restartu asta sa ma aleg cu 0 | |
|
| |
ς๏гtєz Membru
Data de inscriere : 29/10/2010 Varsta : 27 Localizare : Pe aici,pe acolo :)
| |
| |
Amethist Super Moderator
Data de inscriere : 15/12/2010 Varsta : 30 Localizare : # Bucureşti
| |
| |
dRuId.# Moderator
| Subiect: Re: Sondaj resetare server (fara modate) Mier Oct 03, 2012 10:07 am | |
| - Op3nN a scris:
- eu sunt din februarie martie 2011 si daca mi-a dat cineva echipamentul modat, nu primiesc despagubire?
Cam in perioada aia am aparut si eu daca nu cumva , mai tarziu cu cateva luni . Asteptam raspunsuri. | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: Sondaj resetare server (fara modate) Mier Oct 03, 2012 10:09 am | |
| Daca cineva a donat acum mai mult timp(sa zicem cam un an) mai primeste despagubirii?( a donat in valoare de 22 arme gm,prin cartele),e o suma destul de mare.
Da sau nu? Daca se face asa cred ca ma reapuc si eu. | |
|
| |
DarkMeiden Membru Elite
Data de inscriere : 08/05/2010 Localizare : Deva
| Subiect: Re: Sondaj resetare server (fara modate) Mier Oct 03, 2012 10:10 am | |
| Cum adika din ianuarie pana in octombrie adika toti cine a donat inainte de ianuarie 2012 nu mai primesc nimic:|? Eu zic ca o sa se lase multi ca multi au donat inainte;). | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| Subiect: Re: Sondaj resetare server (fara modate) Mier Oct 03, 2012 10:14 am | |
| - DarkMeiden a scris:
- Cum adika din ianuarie pana in octombrie adika toti cine a donat inainte de ianuarie 2012 nu mai primesc nimic:|? Eu zic ca o sa se lase multi ca multi au donat inainte;).
Exact , nu ar fi corect sa se despagubeasca numai de la 10 ianuarie sau cat oi fi zis la octombrie..multi au donat inainte..si eu la fel , am bagat o gramada bani in metinu asta si vreau sa fiu despagubit ! Am primit despagubire in august sau septembrie anu trecut din cauza unui nou restart , si acum ar fi corect sa le primesc din nou ! Sunt pro cu restartu ! Si apropo , 19 modati au dat nu ! get a life men | |
|
| |
ReePuLeTz Helper
Data de inscriere : 30/06/2011 Varsta : 30 Localizare : Undeva in lumea larga!!!
| Subiect: Re: Sondaj resetare server (fara modate) Mier Oct 03, 2012 10:16 am | |
| - [Owner]Angel a scris:
- In primul rand tin sa va multumesc celor care ati ramas alaturi de noi chiar si atunci cand serverul a ramas cu mai putini jucatori.
Cei vechi "veteranii" cum le spuneti voi, stiu ca inainte erau 300-400 online iar poate uneori au fost si mai multi.
- [Owner]Angel a scris:
- - Iar acum vine partea interesanta "Despagubirile" :
Despagubirile se vor face la toate comenzile bancare si coduri cosmote din perioada Ianuarie 2012 - Octombrie 2012. Angel imi pare rau sa iti spun dar prin ce ai zis tu mai sus te contrazici eu de exemplu care fac parte din acesti "veterani" am decat 1 set modat comandat in 2012...Iar in 2011 am 3-4 seturi comandate. Nu mi se pare corect fata de noi deoarece noi am fost alaturi de server mai de mult si suntem si in continuare sa nu ni se despagubeasca pierderile.
| |
|
| |
Amethist Super Moderator
Data de inscriere : 15/12/2010 Varsta : 30 Localizare : # Bucureşti
| |
| |
Nytro Membru
Data de inscriere : 03/10/2012
| Subiect: Re: Sondaj resetare server (fara modate) Mier Oct 03, 2012 10:17 am | |
| mda ar fi frumos;). fara modati;)! | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
| Subiect: Re: Sondaj resetare server (fara modate) Mier Oct 03, 2012 10:18 am | |
| Doar incepand cu ianuarie deoarece comenzile bancare de anul trecut nu mai pot fi recuperate in extrase de cont pentru a verifica. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sondaj resetare server (fara modate) | |
| |
|
| |
| Sondaj resetare server (fara modate) | |
|