| Sondaj resetare server (fara modate) | |
|
+21Tavi Insert ScRe3nN *๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAмα. ✡ Nytro ReePuLeTz ♫JυѕтOνєя™♫ DarkMeiden GodFather♥ Amethist Op3nN Marius Sorin dRuId.# ς๏гtєz FrostBite ╚»Dracila«╝ Xara .Úniqúe mortisS ReDTz [Owner]Angel 25 participanți |
|
Sunteti de acord cu resetarea serverului? | Da | | 56% | [ 32 ] | Nu | | 44% | [ 25 ] |
| Total voturi : 57 | | Sondaj inchis |
|
Autor | Mesaj |
---|
dRuId.# Moderator
Data de inscriere : 24/08/2010 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti[•]
| Subiect: Re: Sondaj resetare server (fara modate) Mier Oct 03, 2012 10:21 am | |
| - [Owner]Angel a scris:
- Doar incepand cu ianuarie deoarece comenzile bancare de anul trecut nu mai pot fi recuperate in extrase de cont pentru a verifica.
Dar avem mailuri avem TOT TOT TOT . | |
|
| |
ReePuLeTz Helper
Data de inscriere : 30/06/2011 Varsta : 30 Localizare : Undeva in lumea larga!!!
| Subiect: Re: Sondaj resetare server (fara modate) Mier Oct 03, 2012 10:23 am | |
- Doar incepand cu ianuarie deoarece comenzile bancare de anul trecut nu mai pot fi recuperate in extrase de cont pentru a verifica.
Pai daca putem noi deovedi?Prin mail-uri etc etc.. Asa ar fi corect fata de noi cei "veteranii" dupa mine....
| |
|
| |
[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: Re: Sondaj resetare server (fara modate) Mier Oct 03, 2012 10:26 am | |
| Da dar posibil sa vina unii care sa zica am donat, am mailurile si eu sa nu le am. Mailurile (confirmarile) le poti lua de la altul care doneaza sa zici ca ai donat si tu... Cred ca cel mai bine nu va fi restart si pe viitor va mai fi facut un server cum ziceam la inceput | |
|
| |
dRuId.# Moderator
| Subiect: Re: Sondaj resetare server (fara modate) Mier Oct 03, 2012 10:28 am | |
| Idee este foarte buna cu serverul fara modati , dar macar sa se dea la toti MD-urile , ca totusi sunt niste bani . | |
|
| |
ReDTz Membru Elite
Data de inscriere : 22/04/2011 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Sondaj resetare server (fara modate) Mier Oct 03, 2012 10:29 am | |
| deci mai e restart sau nu ca tot nu inteleg... | |
|
| |
ReePuLeTz Helper
Data de inscriere : 30/06/2011 Varsta : 30 Localizare : Undeva in lumea larga!!!
| Subiect: Re: Sondaj resetare server (fara modate) Mier Oct 03, 2012 10:30 am | |
- Da dar posibil sa vina unii care sa zica am donat, am mailurile si eu sa nu le am. Mailurile (confirmarile) le poti lua de la altul care doneaza sa zici ca ai donat si tu...
Cred ca cel mai bine nu va fi restart si pe viitor va mai fi facut un server cum ziceam la inceput Macar o exceptie pt cei foarte vechi...Care am fost alaturi de server de la inceput aproape..... Si eu cred ca ar fi cel mai bine...O sa fie prea multa nebunie cu restartul asta... | |
|
| |
ReDTz Membru Elite
| Subiect: Re: Sondaj resetare server (fara modate) Mier Oct 03, 2012 10:32 am | |
| angel chiar daca am comentat in ultima perioada decidete o data restart sau fara restart ca acm toti de pe sv sunt "vai unde ma duc sa votez ca eu vreau fara modati"... | |
|
| |
dRuId.# Moderator
| |
| |
ReDTz Membru Elite
| Subiect: Re: Sondaj resetare server (fara modate) Mier Oct 03, 2012 10:36 am | |
| eu am donat si in 2011 dar ma rog | |
|
| |
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAмα. ✡ Helper
Data de inscriere : 15/05/2012 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Sondaj resetare server (fara modate) Mier Oct 03, 2012 10:37 am | |
- Da dar posibil sa vina unii care sa zica am donat, am mailurile si eu sa nu le am. Mailurile (confirmarile) le poti lua de la altul care doneaza sa zici ca ai donat si tu...
Cred ca cel mai bine nu va fi restart si pe viitor va mai fi facut un server cum ziceam la inceput Cel mai bine .. Si eu am moduri din 2011 . Şi cel mai corect mi se pare în cazul în care nu poţi să ne oferi despăgubiri să fie un server 2 , cea mai bună variantă pentru toată lumea , cei care nu vor modaţi se vor duce pe server 2 iar cei care au moduri etc.. vor ramane pe server 1. Indiferent de situaţie , aşa o sa fie cu siguranţă mult mai puţine conflicte. Mai ales că mulţi nu sunt dispuşi să o ia de la capăt. | |
|
| |
FrostBite Helper
Data de inscriere : 14/01/2012 Localizare : Sibiu
| Subiect: Re: Sondaj resetare server (fara modate) Mier Oct 03, 2012 10:40 am | |
| - Aɱα. ღ a scris:
- [Owner]Angel a scris:
Cred ca cel mai bine nu va fi restart si pe viitor va mai fi facut un server cum ziceam la inceput Cel mai bine .. Si eu am moduri din 2011 . Şi cel mai corect mi se pare în cazul în care nu poţi să ne oferi despăgubiri să fie un server 2 , cea mai bună variantă pentru toată lumea , cei care nu vor modaţi se vor duce pe server 2 iar cei care au moduri etc.. vor ramane pe server 1. Indiferent de situaţie , aşa o sa fie cu siguranţă mult mai puţine conflicte. Mai ales că mulţi nu sunt dispuşi să o ia de la capăt. Hai ca parca ideea asta imi place ceva mai mult ca cea a lui angel , dar cred ca i-ar fi cam greu sa se ocupe de 2 servere , daca s-ar deschide un server 2. | |
|
| |
.Úniqúe Moderator
Data de inscriere : 26/07/2010 Varsta : 27 Localizare : RamniCu Valcea
| Subiect: Re: Sondaj resetare server (fara modate) Mier Oct 03, 2012 10:52 am | |
Cred ca cel mai bine nu va fi restart si pe viitor va mai fi facut un server cum ziceam la inceput Angel eu zic sa se dea o sa ai de castigat ... chiar daca o sa dureze cv pana le dai itemele nu e o problema ai de castigat ce ? playeri mai multi si o sa fie in avantajul tau | |
|
| |
ScRe3nN Helper
Data de inscriere : 26/11/2011 Localizare : cluj-napoca
| Subiect: Re: Sondaj resetare server (fara modate) Mier Oct 03, 2012 10:54 am | |
| Eu sunt total pro. Daca e nevoie, mai intram careva pe joc si anuntam playeri sa intre sa voteze pe forum. sau inta angel in fiecare zi si da anunt. e adevarat ca doar vreo 30% din playerii de pe joc au cont si pe forum | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: Re: Sondaj resetare server (fara modate) Mier Oct 03, 2012 10:56 am | |
| Eu nu am zis ca se da restart asa ca sa nu mai "urle" nimeni pe joc. Am zis ca doar sa va intreb. Sincer sa fiu in acest moment sunt mai mult pentru un alt server decat pentru restart. | |
|
| |
ReDTz Membru Elite
| Subiect: Re: Sondaj resetare server (fara modate) Mier Oct 03, 2012 10:58 am | |
| sa votat 49 adica aproape 50% din cati sunt acm:) deci | |
|
| |
FrostBite Helper
Data de inscriere : 14/01/2012 Localizare : Sibiu
| Subiect: Re: Sondaj resetare server (fara modate) Mier Oct 03, 2012 10:59 am | |
| - .Úniqúe a scris:
- [Owner]Angel a scris:
Cred ca cel mai bine nu va fi restart si pe viitor va mai fi facut un server cum ziceam la inceput Angel eu zic sa se dea o sa ai de castigat ... chiar daca o sa dureze cv pana le dai itemele nu e o problema ai de castigat ce ? playeri mai multi si o sa fie in avantajul tau Jucatori mai multi pot veni pe server si fara sa i se dea restart daca i s-ar face o promovare pe diverse site-uri si forumuri .Degeaba i se da restart daca nu i se face o promovare la server , o sa ramana tot jucatorii actuali, poate mai putini, petru ca majoritatea nu se uita pe forum. | |
|
| |
.Úniqúe Moderator
Data de inscriere : 26/07/2010 Varsta : 27 Localizare : RamniCu Valcea
| Subiect: Re: Sondaj resetare server (fara modate) Mier Oct 03, 2012 10:59 am | |
| Daca se da restart ? ce e greu de facut doar lv itemele o sa fie timp nu e sfarsitul lumi ... Multi voteaza pt Da angel si multi doresc acest lucru | |
|
| |
ς๏гtєz Membru
Data de inscriere : 29/10/2010 Varsta : 27 Localizare : Pe aici,pe acolo :)
| |
| |
dRuId.# Moderator
| Subiect: Re: Sondaj resetare server (fara modate) Mier Oct 03, 2012 11:02 am | |
| Inca nu am votat , pentru ca nu stiu daca-mi voi primi MD-urile pe donatia facuta de 150 pe data de 12.09.2011 , ultima data de donatie pt modate , ultima data de donatie prin carteala a fost acum cateva saptamani , mai am mailurile primite de la ardeash , angel ca dovada ca am donat , Daca vom primi md-urile cei vechi inapoi , voi fi de acord cu restartul . | |
|
| |
Insert Membru
Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Sondaj resetare server (fara modate) Mier Oct 03, 2012 11:06 am | |
| MA DE CE MI S-A STERS CONTU XxDarkxX????X(X(X(X(X(X(X( | |
|
| |
Tavi Helper
Data de inscriere : 24/06/2010 Varsta : 26 Localizare : Navodari Comentarii : De ce sa fie comentari?nu sunt rau
| Subiect: Re: Sondaj resetare server (fara modate) Mier Oct 03, 2012 11:07 am | |
| Pro server Doar pentru donatii sa facut speed.Tocmai deaia m`am si lasat dar toti care arunca bani aci si acolo au donat si vad ca sunt foarteee multe CONTRA ...dar server 2 fa ingerasule.Adica daca tot astia fac ca animalele ca vor modatele atunci lasaile pe srv 1 si faci srv2 si acolo sa NU existe modate adica sa fie cum am zis in topicul acela... | |
|
| |
ScRe3nN Helper
Data de inscriere : 26/11/2011 Localizare : cluj-napoca
| Subiect: Re: Sondaj resetare server (fara modate) Mier Oct 03, 2012 11:12 am | |
| eu vreau fara modati sv nou, rr tot aia e | |
|
| |
Neymar.:* Membru Elite
Data de inscriere : 08/01/2012 Varsta : 28 Localizare : fetesti
| Subiect: Re: Sondaj resetare server (fara modate) Mier Oct 03, 2012 11:17 am | |
| super tare !!!!!!!! prooooo | |
|
| |
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAмα. ✡ Helper
Data de inscriere : 15/05/2012 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Sondaj resetare server (fara modate) Mier Oct 03, 2012 11:32 am | |
| Hotărârea îi aparţine lui Angel , dar atât timp cat *taberele* sunt injumătăţite ar fii cel mai bine să fie două servere , care să satisfacă pe oricine. Deşi este mai costisitor ar fii varianta de mijloc care ar mulţumii pe toată lumea. Mulţi cunoscuţi mie , şi oameni demult de pe acest server , care au muncit o groază de exemplu ca să aiba moduri fară să dea vreun ban şi toate orele investite în joc , ei ce vor face ? Ei s-au adaptat. Dar nu cred ca toata problema ar fii de la modate , deoarece anul trecut pe când erau modate erau mulţi playeri on ( 300-400 ) deci nu este numai asta.
În fine ce o fii o fi , dar în opinia mea , ar fii cel mai corect( din păcate , nu şi cel mai uşor ) pentru toată lumea. | |
|
| |
Tavi Helper
Data de inscriere : 24/06/2010 Varsta : 26 Localizare : Navodari Comentarii : De ce sa fie comentari?nu sunt rau
| Subiect: Re: Sondaj resetare server (fara modate) Mier Oct 03, 2012 11:35 am | |
| - Aɱα. ღ a scris:
- Hotărârea îi aparţine lui Angel , dar atât timp cat *taberele* sunt injumătăţite ar fii cel mai bine să fie două servere , care să satisfacă pe oricine. Deşi este mai costisitor ar fii varianta de mijloc care ar mulţumii pe toată lumea. Mulţi cunoscuţi mie , şi oameni demult de pe acest server , care au muncit o groază de exemplu ca să aiba moduri fară să dea vreun ban şi toate orele investite în joc , ei ce vor face ? Ei s-au adaptat. Dar nu cred ca toata problema ar fii de la modate , deoarece anul trecut pe când erau modate erau mulţi playeri on ( 300-400 ) deci nu este numai asta.
În fine ce o fii o fi , dar în opinia mea , ar fii cel mai corect( din păcate , nu şi cel mai uşor ) pentru toată lumea. Exact asta vreau sa zic si eu! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sondaj resetare server (fara modate) | |
| |
|
| |
| Sondaj resetare server (fara modate) | |
|