Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

Acasanici nu ma lasa sa fac 2 pasi ... EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

nici nu ma lasa sa fac 2 pasi ...

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
diablorob92
Membru
Membru

Data de inscriere : 22/09/2012

nici nu ma lasa sa fac 2 pasi ... Empty
MesajSubiect: nici nu ma lasa sa fac 2 pasi ...   nici nu ma lasa sa fac 2 pasi ... Icon_minitimeSam Sept 22, 2012 2:53 pm

Cand am incercat s-a imi fac si eu G-urile un jucator pe nume xBLUEx fara nici un motiv m-a atacat si cand nu ma lasat sa ma ridic... nici pana la cerc nu am ajuns si iarasi sunt pe jos din cauza lui...uitati cateva Screen-urinici nu ma lasa sa fac 2 pasi ... 0923012819 ; nici nu ma lasa sa fac 2 pasi ... 0923012226 ; nici nu ma lasa sa fac 2 pasi ... 0923012720
Nici nu ma lasa sa fac 2 pasi, va rog sa faceti ceva in privinta lui, el si "itaa" sunt cei 2 care ataca oamenii degeaba fara sa ii intereseze ce vor sa faca sau sa spuna. Neutral Neutral Neutral Mad Mad Mad
Sus In jos
undercoverr
Membru
Membru

Data de inscriere : 07/09/2012

MesajSubiect: Re: nici nu ma lasa sa fac 2 pasi ...   nici nu ma lasa sa fac 2 pasi ... Icon_minitimeDum Sept 23, 2012 12:19 am

diablorob92 a scris:
Cand am incercat s-a imi fac si eu G-urile un jucator pe nume xBLUEx fara nici un motiv m-a atacat si cand nu ma lasat sa ma ridic... nici pana la cerc nu am ajuns si iarasi sunt pe jos din cauza lui...uitati cateva Screen-urinici nu ma lasa sa fac 2 pasi ... 0923012819 ; nici nu ma lasa sa fac 2 pasi ... 0923012226 ; nici nu ma lasa sa fac 2 pasi ... 0923012720
Nici nu ma lasa sa fac 2 pasi, va rog sa faceti ceva in privinta lui, el si "itaa" sunt cei 2 care ataca oamenii degeaba fara sa ii intereseze ce vor sa faca sau sa spuna. Neutral Neutral Neutral Mad Mad Mad

SI c ai vrea ma sa faca ?
CA te-au atacat aia e legal sa sti.|Nu are ce face Angel.
Sus In jos
StreetArt
Membru
Membru
StreetArt

Data de inscriere : 27/06/2012
Varsta : 26
Localizare : Constanta,RO

MesajSubiect: Re: nici nu ma lasa sa fac 2 pasi ...   nici nu ma lasa sa fac 2 pasi ... Icon_minitimeDum Sept 23, 2012 1:08 pm

Nu aici se posteaza... Dupa logare pe site cu contu din joc faci reclamatie daca vrei, dar eu cred ca degeaba Neutral Odata ce nu erai grad negativ si nu dadea in tine de pe cal e absolut legal Smile
Sus In jos
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 33
Localizare : Targu Jiu
Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro

MesajSubiect: Re: nici nu ma lasa sa fac 2 pasi ...   nici nu ma lasa sa fac 2 pasi ... Icon_minitimeDum Sept 23, 2012 2:25 pm

Din pacate pentru acest comportament nu exista sanctiuni. Din moment ce clientul este prevazut cu mod "Liber" pentru caracterele mai mari de level 15 acest lucru este legal. Cand facetii magiile P trebuie sa fiti atent deoarece caracterele mai mari de nivelul 50 pot pierde iteme atunci cand sunt omorate. Itemele pierdute astfel nu se recupereaza.

Subiect inchis !
Sus In jos
http://metin2rospeed.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: nici nu ma lasa sa fac 2 pasi ...   nici nu ma lasa sa fac 2 pasi ... Icon_minitime

Sus In jos

nici nu ma lasa sa fac 2 pasi ...
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» de ce nu merge sa intru in joc? nici cu clientul vechi nici cu cel nou
» :-w....NICI CHIAR ASA :|
» arde lasa-ma ce ai cu mine?
» By3 All! AsAsIn4ev3r Se Lasa!
» pls problema posibila de furat

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum