Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

Acasade ce nu merge sa intru in joc? nici cu clientul vechi nici cu cel nou EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

de ce nu merge sa intru in joc? nici cu clientul vechi nici cu cel nou

In jos 
+2
HadesOriginal
JLShadow
6 participanți
AutorMesaj
JLShadow
Membru
Membru
JLShadow

Data de inscriere : 18/10/2010
Localizare : In spatele tau

de ce nu merge sa intru in joc? nici cu clientul vechi nici cu cel nou Empty
MesajSubiect: de ce nu merge sa intru in joc? nici cu clientul vechi nici cu cel nou   de ce nu merge sa intru in joc? nici cu clientul vechi nici cu cel nou Icon_minitimeSam Noi 20, 2010 12:16 am

am facut postul astazi 20.11.2010
ma chinui sa intru in joc de 2-3 zile si nu merge tot da eroare...si cu clientul nou si cu cel vechi am insistat de multe ori (cam 2-3 ore pe zi) si nimic rog un raspuns... Suspect Suspect Suspect lol! lol! lol!
Sus In jos
HadesOriginal
Membru
Membru
HadesOriginal

Data de inscriere : 14/11/2010
Varsta : 26
Localizare : In fata la calc pe forum

MesajSubiect: Re: de ce nu merge sa intru in joc? nici cu clientul vechi nici cu cel nou   de ce nu merge sa intru in joc? nici cu clientul vechi nici cu cel nou Icon_minitimeSam Noi 20, 2010 1:55 am

Probabil ai net varza si da daca te da afara trebe tot cu mana pe enter sa fii ca sa vezi ca rar te lasa sa intri

Dar e si netu tau devina si netu lu angel ca merge cam incet!!
Sus In jos
JLShadow
Membru
Membru
JLShadow

Data de inscriere : 18/10/2010
Localizare : In spatele tau

MesajSubiect: Re: de ce nu merge sa intru in joc? nici cu clientul vechi nici cu cel nou   de ce nu merge sa intru in joc? nici cu clientul vechi nici cu cel nou Icon_minitimeSam Noi 20, 2010 2:41 am

HadesOriginal a scris:
Probabil ai net varza si da daca te da afara trebe tot cu mana pe enter sa fii ca sa vezi ca rar te lasa sa intri

Dar e si netu tau devina si netu lu angel ca merge cam incet!!
am abonament de 75 lei la o firma de internet nu conteaza dar netu nu merge deloc prost
Sus In jos
αℓєχ ;x
V.I.P.
V.I.P.
αℓєχ ;x

Data de inscriere : 06/09/2010
Varsta : 113
Localizare : Si fac pariu ca prezentarea mea ar schimba ceva..

MesajSubiect: Re: de ce nu merge sa intru in joc? nici cu clientul vechi nici cu cel nou   de ce nu merge sa intru in joc? nici cu clientul vechi nici cu cel nou Icon_minitimeSam Noi 20, 2010 9:56 am

..
Si eu am aceasi problema.
Nu e de la net.
E de la client;)
Sus In jos
คคг๏ภรt๏ภє
Membru
Membru
คคг๏ภรt๏ภє

Data de inscriere : 12/11/2010
Varsta : 26
Localizare : acolo de unde nu iti poti imagina acolo unde soarele trebuie platit ca sa straluceasca acolo de unde apa o iei numai de la ploaie acolo de unde mancarea o iei numai de la Basescu acolo unde se face sapa de lemn AFRICA!

MesajSubiect: Re: de ce nu merge sa intru in joc? nici cu clientul vechi nici cu cel nou   de ce nu merge sa intru in joc? nici cu clientul vechi nici cu cel nou Icon_minitimeSam Noi 20, 2010 11:11 am

nu are cum sa iti dea eroare toata ziua. te inteleg ca si mie-mi da eroare dar nici char asa. inseamna ca ai prins tu cand era lag sau srv inchis.
Sus In jos
NeWRock
Membru
Membru
NeWRock

Data de inscriere : 20/11/2010
Varsta : 32
Localizare : In Spatele Tau !! :))

MesajSubiect: Re: de ce nu merge sa intru in joc? nici cu clientul vechi nici cu cel nou   de ce nu merge sa intru in joc? nici cu clientul vechi nici cu cel nou Icon_minitimeJoi Dec 02, 2010 10:57 pm

Erorile date la logarea pe cont nu este vina jucatorului,depinde de net-ul lui Angel dar si de al tau..asta mai depinde mai ales de lagg-ul de pe server.La urma urmei o sa te conectezi:).
Sus In jos
VLADONIUS
Membru
Membru

Data de inscriere : 07/10/2010

MesajSubiect: Re: de ce nu merge sa intru in joc? nici cu clientul vechi nici cu cel nou   de ce nu merge sa intru in joc? nici cu clientul vechi nici cu cel nou Icon_minitimeLun Dec 13, 2010 11:13 pm

Si mie mi se intampla la fel
Oare e vreo problema cu srv dimineata? Question Question
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: de ce nu merge sa intru in joc? nici cu clientul vechi nici cu cel nou   de ce nu merge sa intru in joc? nici cu clientul vechi nici cu cel nou Icon_minitime

Sus In jos

de ce nu merge sa intru in joc? nici cu clientul vechi nici cu cel nou
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: Metin2RoSpeed Old Server :: Nelamuriri-
Mergi direct la: