de ce nu merge sa intru in joc? nici cu clientul vechi nici cu cel nou
+2
HadesOriginal
JLShadow
6 participanți
Autor
Data de inscriere : 18/10/2010 Localizare : In spatele tau
Subiect: de ce nu merge sa intru in joc? nici cu clientul vechi nici cu cel nou Sam Noi 20, 2010 12:16 am
am facut postul astazi 20.11.2010 ma chinui sa intru in joc de 2-3 zile si nu merge tot da eroare...si cu clientul nou si cu cel vechi am insistat de multe ori (cam 2-3 ore pe zi) si nimic rog un raspuns...
HadesOriginal Membru
Data de inscriere : 14/11/2010 Varsta : 26 Localizare : In fata la calc pe forum
Subiect: Re: de ce nu merge sa intru in joc? nici cu clientul vechi nici cu cel nou Sam Noi 20, 2010 1:55 am
Probabil ai net varza si da daca te da afara trebe tot cu mana pe enter sa fii ca sa vezi ca rar te lasa sa intri
Dar e si netu tau devina si netu lu angel ca merge cam incet!!
JLShadow Membru
Data de inscriere : 18/10/2010 Localizare : In spatele tau
Subiect: Re: de ce nu merge sa intru in joc? nici cu clientul vechi nici cu cel nou Sam Noi 20, 2010 2:41 am
HadesOriginal a scris:
Probabil ai net varza si da daca te da afara trebe tot cu mana pe enter sa fii ca sa vezi ca rar te lasa sa intri
Dar e si netu tau devina si netu lu angel ca merge cam incet!!
am abonament de 75 lei la o firma de internet nu conteaza dar netu nu merge deloc prost
αℓєχ ;x V.I.P.
Data de inscriere : 06/09/2010 Varsta : 113 Localizare : Si fac pariu ca prezentarea mea ar schimba ceva..
Subiect: Re: de ce nu merge sa intru in joc? nici cu clientul vechi nici cu cel nou Sam Noi 20, 2010 9:56 am
.. Si eu am aceasi problema. Nu e de la net. E de la client;)
คคг๏ภรt๏ภє Membru
Data de inscriere : 12/11/2010 Varsta : 26 Localizare : acolo de unde nu iti poti imagina acolo unde soarele trebuie platit ca sa straluceasca acolo de unde apa o iei numai de la ploaie acolo de unde mancarea o iei numai de la Basescu acolo unde se face sapa de lemn AFRICA!
Subiect: Re: de ce nu merge sa intru in joc? nici cu clientul vechi nici cu cel nou Sam Noi 20, 2010 11:11 am
nu are cum sa iti dea eroare toata ziua. te inteleg ca si mie-mi da eroare dar nici char asa. inseamna ca ai prins tu cand era lag sau srv inchis.
NeWRock Membru
Data de inscriere : 20/11/2010 Varsta : 32 Localizare : In Spatele Tau !! :))
Subiect: Re: de ce nu merge sa intru in joc? nici cu clientul vechi nici cu cel nou Joi Dec 02, 2010 10:57 pm
Erorile date la logarea pe cont nu este vina jucatorului,depinde de net-ul lui Angel dar si de al tau..asta mai depinde mai ales de lagg-ul de pe server.La urma urmei o sa te conectezi:).
VLADONIUS Membru
Data de inscriere : 07/10/2010
Subiect: Re: de ce nu merge sa intru in joc? nici cu clientul vechi nici cu cel nou Lun Dec 13, 2010 11:13 pm
Si mie mi se intampla la fel Oare e vreo problema cu srv dimineata?
Continut sponsorizat
Subiect: Re: de ce nu merge sa intru in joc? nici cu clientul vechi nici cu cel nou
de ce nu merge sa intru in joc? nici cu clientul vechi nici cu cel nou