| Aparitie bug caractere | |
|
+9mafiaitaliana ironmaine12 spaimasv Horica(Jump) robiolic FrostBite Łøẅ Neymar.:* [Owner]Angel 13 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: Aparitie bug caractere Dum Iul 29, 2012 7:26 am | |
| Tin sa va anunt ca din cauza bugurilor facute la warr-urile intre bresle a reaparut bugul de blocare al caracterelor. Asadar, in urma mentenantei de Luni toate breslele vor fi sterse. Nivelul de la care va putea fi creat o breasla va fi marit de la 80 la 90.
Va multumesc pentru intelegere si sper ca pe viitor sa nu mai faceti bug la razboi. | |
|
| |
Neymar.:* Membru Elite
Data de inscriere : 08/01/2012 Varsta : 28 Localizare : fetesti
| Subiect: Re: Aparitie bug caractere Dum Iul 29, 2012 7:46 am | |
| pff...angel cel mai bine ar fii sa bagi level 100 pentru crearea unei bresle..!!! sa nu se mai faca bug | |
|
| |
Łøẅ Membru
Data de inscriere : 28/07/2012 Varsta : 27 Localizare : Pitesti
| Subiect: Re: Aparitie bug caractere Dum Iul 29, 2012 10:13 am | |
| - [Owner]Angel a scris:
- Tin sa va anunt ca din cauza bugurilor facute la warr-urile intre bresle a reaparut bugul de blocare al caracterelor.
Asadar, in urma mentenantei de Luni toate breslele vor fi sterse. Nivelul de la care va putea fi creat o breasla va fi marit de la 80 la 90.
Va multumesc pentru intelegere si sper ca pe viitor sa nu mai faceti bug la razboi. WTF!? Naspa Rau , MAFIA SE DUCE... ) si Timisoreana:)) oricum Mt2roSpeed | |
|
| |
FrostBite Helper
Data de inscriere : 14/01/2012 Localizare : Sibiu
| Subiect: Re: Aparitie bug caractere Dum Iul 29, 2012 11:34 am | |
| | |
|
| |
robiolic Membru
Data de inscriere : 22/06/2011 Varsta : 28 Localizare : Sighetu-Marmatiei
| Subiect: Re: Aparitie bug caractere Dum Iul 29, 2012 12:57 pm | |
| - [Owner]Angel a scris:
- Tin sa va anunt ca din cauza bugurilor facute la warr-urile intre bresle a reaparut bugul de blocare al caracterelor.
Asadar, in urma mentenantei de Luni toate breslele vor fi sterse. Nivelul de la care va putea fi creat o breasla va fi marit de la 80 la 90.
Va multumesc pentru intelegere si sper ca pe viitor sa nu mai faceti bug la razboi. Angel !!!!! tiam spus eu ca e bug la drq, plz numi sterge breasla am bagat multa xp breasla:CLASIC | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: Re: Aparitie bug caractere Dum Iul 29, 2012 2:38 pm | |
| Nu se pot pastra doar o parte din bresle. Se vor sterge toate iar cei cu level pot reface. Asa aveti si putin de lucru la razboaie (fara bug sper). Daca dati war doar pentru puncte va mintiti tot pe voi nu pe altii | |
|
| |
Horica(Jump) Membru Elite
Data de inscriere : 02/02/2012 Varsta : 59 Localizare : Verona,Italia
| Subiect: Re: Aparitie bug caractere Dum Iul 29, 2012 8:38 pm | |
| Mda angele macar TIMISOREANA nu o sterge..tu nu sti kt o muncit biz pt ea | |
|
| |
spaimasv Membru
Data de inscriere : 09/04/2012 Varsta : 26 Localizare : sebes
| Subiect: Re: Aparitie bug caractere Dum Iul 29, 2012 9:28 pm | |
| asta-i viata eu nu ma supar ca mi se stere breasla | |
|
| |
ironmaine12 Membru
Data de inscriere : 07/12/2011 Varsta : 27 Localizare : pitesti
| Subiect: Re: Aparitie bug caractere Dum Iul 29, 2012 9:57 pm | |
| Da angel ar merge de la lv 100 ca sunt toti astia mici care isi fac breasla de kkt si sunt is prafi | |
|
| |
robiolic Membru
| Subiect: Re: Aparitie bug caractere Dum Iul 29, 2012 10:44 pm | |
| nu prea e corect ori stergi toate breslele ori o lasi si pe a mea, si eu am muncit cv.... | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
| Subiect: Re: Aparitie bug caractere Lun Iul 30, 2012 12:29 am | |
| Vorbesc cumva turca? NU SE POT PASTRA DOAR O PARTE DIN BRESLE. | |
|
| |
Neymar.:* Membru Elite
Data de inscriere : 08/01/2012 Varsta : 28 Localizare : fetesti
| Subiect: Re: Aparitie bug caractere Lun Iul 30, 2012 12:35 am | |
| dar angel nu pui si limita de nivel 100 ? e mai bine asa! | |
|
| |
spaimasv Membru
Data de inscriere : 09/04/2012 Varsta : 26 Localizare : sebes
| Subiect: Re: Aparitie bug caractere Lun Iul 30, 2012 1:09 am | |
| va bagati si voi ca musca-n lapte ,daca se sterg breslele se sterg ,asta-i viata daca ciar mai vreti sa fie bugu naveti decat | |
|
| |
mafiaitaliana Membru
Data de inscriere : 27/06/2011 Varsta : 33 Localizare : roma,italia
| Subiect: Re: Aparitie bug caractere Lun Iul 30, 2012 4:34 am | |
| cel mai bn ar fi sa poti face breasla de la lvl 110,asa o sa fie mai putine bresle,si putin imi pasa daca se restarteaza breslele se pot face inapoi | |
|
| |
robiolic Membru
| Subiect: Re: Aparitie bug caractere Lun Iul 30, 2012 5:13 am | |
| - Rain a scris:
- dar angel nu pui si limita de nivel 100 ? e mai bine asa!
iarashi esti tu cu ochii pe mine? bagai in cur la mn ok? ce ai cu mn? nici nu te cunosc | |
|
| |
Blake. Membru
Data de inscriere : 17/05/2012 Localizare : Romania
| |
| |
Boogie qTp Membru
Data de inscriere : 29/01/2012 Varsta : 31 Localizare : Intre blocuri:D
| Subiect: Re: Aparitie bug caractere Lun Iul 30, 2012 5:38 am | |
| - robiolic a scris:
- Rain a scris:
- dar angel nu pui si limita de nivel 100 ? e mai bine asa!
iarashi esti tu cu ochii pe mine? bagai in cur la mn ok? ce ai cu mn? nici nu te cunosc sti nu ka e un cod pe care il poti pune in semnatura si oricine se uita ii scrie numele lui akolo? ) | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: Aparitie bug caractere Lun Iul 30, 2012 6:32 am | |
| Foarte buna ideea,dar cum au spus si mai sus ceilalti,mai bine ar fi marit level`ul la 100 pentru ca asa nu mai fac toti bresle,iar celor care le este lene sa creasca ar dona pentru level 99 si ar face singuri 100,deci ar creste si o parte din donatii.. Parerea mea.
Si chestia cu codul de nume,va rog nu o mai folositi,primesc mesaje si ma intreaba lumea ce are nu stiu cine cu ei :-s
| |
|
| |
robiolic Membru
| Subiect: Re: Aparitie bug caractere Lun Iul 30, 2012 8:18 am | |
| - MƛƊƛƦƛ a scris:
- Foarte buna ideea,dar cum au spus si mai sus ceilalti,mai bine ar fi marit level`ul la 100 pentru ca asa nu mai fac toti bresle,iar celor care le este lene sa creasca ar dona pentru level 99 si ar face singuri 100,deci ar creste si o parte din donatii.. Parerea mea.
Si chestia cu codul de nume,va rog nu o mai folositi,primesc mesaje si ma intreaba lumea ce are nu stiu cine cu ei :-s
ce cod man? eu am id-ul asa si numele de la 7 ani si am deja 16 imed, nici nu stiam ca robiolic e cv cod sau stiu eu ce. ce cod si ce vrea sa insemne? fi mai explicit... | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
| Subiect: Re: Aparitie bug caractere Lun Iul 30, 2012 8:35 am | |
| Exista un script care copiaza numele fiecarui utilizator si il pune in acel "salut" sau ce o fi. Oricare vizualizeaza pe forum ii pune salut x sunt...salut y... | |
|
| |
MasterLover Membru
Data de inscriere : 13/01/2012 Varsta : 27 Localizare : Jud. Mh.
| Subiect: Re: Aparitie bug caractere Lun Iul 30, 2012 2:06 pm | |
| - Rain a scris:
- pff...angel cel mai bine ar fii sa bagi level 100 pentru crearea unei bresle..!!! sa nu se mai faca bug
Pentru ce sa bage lv 100 mai? dupa nu o sa mai fie multe bresle...si o sa fie doar cateva... nu o sa ai cu cine sa dau war | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
| Subiect: Re: Aparitie bug caractere Lun Iul 30, 2012 3:04 pm | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Aparitie bug caractere | |
| |
|
| |
| Aparitie bug caractere | |
|