| SE VEDE CE HELPERI SI MODERATORI SUNT | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Nevermore Membru
Data de inscriere : 21/02/2012 Varsta : 32 Localizare : iasi/pascani
| Subiect: SE VEDE CE HELPERI SI MODERATORI SUNT Sam Mai 12, 2012 11:15 pm | |
| FACI SI TU UN POST PRIN CARE SOLICITI AJUTOR...SI VINE UN MODERATOR DE 13 ANI...CARE DA TOPIC INCHIS INAINTE DE A PRIMI RASPUNS VINE ALT SPECIMEN SI ASTA CU FIGURI PE EL SPUNAND CA "AI PRIMIT RASPUNS...TOPIC INCHIS" AMATORI SUNT MULTI DAR VOII II INTRECETI | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: SE VEDE CE HELPERI SI MODERATORI SUNT Sam Mai 12, 2012 11:54 pm | |
| Daca tu faci topicuri nepotrivite nu e problema noastra. | |
|
| |
Nevermore Membru
| Subiect: Re: SE VEDE CE HELPERI SI MODERATORI SUNT Dum Mai 13, 2012 2:16 am | |
| in primul rand nu era adresat voua, ci lui ANGEL..scrie destul de clar in topicul respectiv nu stiu de ce va bagati aiurea...am cerut ajutor nu sa inchideti topicuri daca era despre speed ? asa ca BRB si nu cauta anturaj | |
|
| |
OV1D1UU Helper
Data de inscriere : 15/12/2010 Varsta : 30
| Subiect: Re: SE VEDE CE HELPERI SI MODERATORI SUNT Dum Mai 13, 2012 2:30 am | |
| are dreptate,in majoritatea cazurilor pentru a va lipsi de mai multa discutie dati un raspuns si t.c fara a mai lasa topikul deschis sa mai dea un reply si cel care a avut nelamurirea sau nemultumirea..deci parerea mea asta e..lasati topikul deschis sa vedeti macar daca a inteles ce ati vrut sa spuneti sau nu.dati un raspuns si t.c:))
| |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: SE VEDE CE HELPERI SI MODERATORI SUNT Dum Mai 13, 2012 3:25 am | |
| - OV1D1UU(pintball) a scris:
- are dreptate,in majoritatea cazurilor pentru a va lipsi de mai multa discutie dati un raspuns si t.c fara a mai lasa topikul deschis sa mai dea un reply si cel care a avut nelamurirea sau nemultumirea..deci parerea mea asta e..lasati topikul deschis sa vedeti macar daca a inteles ce ati vrut sa spuneti sau nu.dati un raspuns si t.c:))
' pai voi va bagati la cearta si misto-uri | |
|
| |
OV1D1UU Helper
Data de inscriere : 15/12/2010 Varsta : 30
| Subiect: Re: SE VEDE CE HELPERI SI MODERATORI SUNT Dum Mai 13, 2012 3:44 am | |
| sunt de astia gen DarkStar care se baga singur in seama si se ia la cearta...
| |
|
| |
Nevermore Membru
| Subiect: Re: SE VEDE CE HELPERI SI MODERATORI SUNT Dum Mai 13, 2012 4:27 am | |
| e de ajuns 1 sa faca o pozna ca va trage pe toti in jos... nu am nici o problema cu god sau DarkAngel.... dar lasati dreq topicul ca nu l-am deschis numai ca sa fac rata sau ma bag in treaba fara motiv.... | |
|
| |
dRuId.# Moderator
Data de inscriere : 24/08/2010 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti[•]
| Subiect: Re: SE VEDE CE HELPERI SI MODERATORI SUNT Dum Mai 13, 2012 7:29 am | |
| T/C Rostul topikului ???? Daca nu-ti comvine ceva dai mail frumos lu` angel si vorbesti acolo NU AICI !!! | |
|
| |
.Úniqúe Moderator
Data de inscriere : 26/07/2010 Varsta : 27 Localizare : RamniCu Valcea
| Subiect: Re: SE VEDE CE HELPERI SI MODERATORI SUNT Dum Mai 13, 2012 7:37 am | |
| asa ai ajutat tu : - Nevermore a scris:
- madi sa stii ca daca tu aveai aceeasi problema eu incercam sa te ajut
nu stiu de ce ai inchis topicul inainte de a primea o idee despre ce ar fi vorba ... asa ca DND si nu te mai baga ca matza intre vreascuri
Cred si eu ca asa 1. Daca erai mod sau helper pariez ca nu faceai topicurii banale 2.Nu iti convine cv poti da e-mail lui angel 3.DarkAngel e baiat nu fata 4.Alta data cand faci topicurii aiurea la cos direct ! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: SE VEDE CE HELPERI SI MODERATORI SUNT | |
| |
|
| |
| SE VEDE CE HELPERI SI MODERATORI SUNT | |
|