| Propunere :votati DA sau NU | |
|
+4dRuId.# OV1D1UU Boogie qTp artist88 8 participanți |
Ar fi bine sa fie asa ? | Da | | 67% | [ 10 ] | NU | | 33% | [ 5 ] |
| Total voturi : 15 | | |
|
Autor | Mesaj |
---|
artist88 Membru Elite
Data de inscriere : 06/11/2011 Localizare : Langa tine !!!
| Subiect: Propunere :votati DA sau NU Dum Apr 08, 2012 11:53 pm | |
| Eu mam saturat deja ,nu mai suport toti jucatori enervanti cu sirius si de lvl mic care se baga peste tine cand te bati in iad ,pe langa ca vei creste mai greu si nui destul ca te scoate foarte des ,mai fac si ei lag ,propun ca iadul sa fie de la un anumit lvl in sus sa zicem lvl 95 sau 100 si sa nu ziceti dupaia ca naveti unde sa cresteti doar exista portile iadului si acolo cresti super bine pana la 100 macar sa intri in iad .Poate ca nu o sa le convina la multi ,normal ca le convine sa se bage peste tine si sa creasca si ei decat sa se chinuie singuri . | |
|
| |
Boogie qTp Membru
Data de inscriere : 29/01/2012 Varsta : 31 Localizare : Intre blocuri:D
| Subiect: Re: Propunere :votati DA sau NU Lun Apr 09, 2012 12:35 am | |
| - artist88 a scris:
- Eu mam saturat deja ,nu mai suport toti jucatori enervanti cu sirius si de lvl mic care se baga peste tine cand te bati in iad ,pe langa ca vei creste mai greu si nui destul ca te scoate foarte des ,mai fac si ei lag ,propun ca iadul sa fie de la un anumit lvl in sus sa zicem lvl 95 sau 100 si sa nu ziceti dupaia ca naveti unde sa cresteti doar exista portile iadului si acolo cresti super bine pana la 100 macar sa intri in iad .Poate ca nu o sa le convina la multi ,normal ca le convine sa se bage peste tine si sa creasca si ei decat sa se chinuie singuri .
prietene sa inventat modu liber dc nu il folosesti? nu e bine cu lv ka poate cineva vrea sa isi faca un caracter nou si doar nu o sa stea sa bata in v3 v4 pana la 95-100 tie iti convine akum ka ai deja lv dar mai sunt si playeri noi dak se mai baga cnva bagi si u o deaia hoatza ka e ilegal ks-ul la mn merge:D | |
|
| |
OV1D1UU Helper
Data de inscriere : 15/12/2010 Varsta : 30
| Subiect: Re: Propunere :votati DA sau NU Lun Apr 09, 2012 1:52 am | |
| eu zic ca ar fi bine chiar daca eu nu mai cresc:)) dar si la mine era la fel cand mergeam sa cresc si veneau toti nobii de 60-70 si te freca la cap sa ii cresti si se bagau peste tine etc....
| |
|
| |
dRuId.# Moderator
Data de inscriere : 24/08/2010 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti[•]
| Subiect: Re: Propunere :votati DA sau NU Lun Apr 09, 2012 2:03 am | |
| TOPIK VA FI MUTAT NU MAI FACE TOPIKURI AICI ! | |
|
| |
.Úniqúe Moderator
Data de inscriere : 26/07/2010 Varsta : 27 Localizare : RamniCu Valcea
| Subiect: Re: Propunere :votati DA sau NU Lun Apr 09, 2012 2:18 am | |
| - BuBu ;X a scris:
- TOPIK VA FI MUTAT NU MAI FACE TOPIKURI AICI !
| |
|
| |
xAisha ♥Shiori♥ Membru Elite
Data de inscriere : 30/08/2010 Varsta : 31 Localizare : in lumea mea:o3 ♥
| Subiect: Re: Propunere :votati DA sau NU Lun Apr 09, 2012 10:12 am | |
| | |
|
| |
ǩhƪLL Membru Elite
Data de inscriere : 14/03/2011 Varsta : 25 Localizare : Shibusen
| Subiect: Re: Propunere :votati DA sau NU Lun Apr 09, 2012 1:19 pm | |
| Apai frate,crede-ma,pe vreo ...sa zic din 12 servere pe 11 gasesti buti de astia care fac ks.Daca ar fi sa imi fac si eu un server de metin,o sa pun KS ILLEGAL | |
|
| |
Creionel Membru
Data de inscriere : 12/06/2011 Varsta : 25
| Subiect: Re: Propunere :votati DA sau NU Mar Apr 10, 2012 1:54 am | |
| - Jung Hye-Mun a scris:
- Apai frate,crede-ma,pe vreo ...sa zic din 12 servere pe 11 gasesti buti de astia care fac ks.Daca ar fi sa imi fac si eu un server de metin,o sa pun KS ILLEGAL
Mda eu as da ban ip direct ce discuții si scheme, pt ca sunt chiar enervanta astia x( îmi strica ziua | |
|
| |
ǩhƪLL Membru Elite
Data de inscriere : 14/03/2011 Varsta : 25 Localizare : Shibusen
| Subiect: Re: Propunere :votati DA sau NU Mar Apr 10, 2012 4:18 am | |
| Apai frate,de fiecare deata cand il vad pe unu de ala care face ks imi vine sa sar din monitoru lui si sa ii bag un cutit in gat. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Propunere :votati DA sau NU | |
| |
|
| |
| Propunere :votati DA sau NU | |
|