Subiect: Cine e cel mai bun jucator depe red votati Mar Dec 14, 2010 1:00 pm
NekRos SamanHelter Pepsyl3mon Magoo88 care dintre ei vise pare mai bun?
ZoLy Membru Elite
Data de inscriere : 20/05/2010 Localizare : Craiova
Subiect: Re: Cine e cel mai bun jucator depe red votati Mar Dec 14, 2010 1:26 pm
Mha io nu inteleg dc faceti asemenea topicuri ..Vio astea care faceti topicurile nu va dati seama ca prin aceste topicuri cum e vb aia "Bagati cearta intre frati,, ..Fiecare e bun in felu lui
Hokage Cosmin Membru Elite
Data de inscriere : 06/09/2010 Varsta : 28 Localizare : Pe forum mai ales pe chat :))
Subiect: Re: Cine e cel mai bun jucator depe red votati Mier Dec 15, 2010 3:45 am
Nici macar sondaj nu stii sa faci revino cand ai sondaj in topic
BeByTz@ Membru Elite
Data de inscriere : 12/07/2010 Localizare : In capul tau..Dar stai,este gol acolo?!=))
Subiect: Re: Cine e cel mai bun jucator depe red votati Mier Dec 15, 2010 5:19 am
Baiatule eu zic ca ai nevoie mare de un sondaj... Vino cand sti sa faci asa ceva
†ן๏к3г†→Øߧ€§$iøn Membru Elite
Data de inscriere : 22/11/2010 Varsta : 33 Localizare : la WC
Subiect: Re: Cine e cel mai bun jucator depe red votati Mier Dec 15, 2010 9:18 am
--♠♠.Ark.♠♠-- a scris:
Mha io nu inteleg dc faceti asemenea topicuri ..Vio astea care faceti topicurile nu va dati seama ca prin aceste topicuri cum e vb aia "Bagati cearta intre frati,, ..Fiecare e bun in felu lui
Foarte adevarat ce spui ! sunt de acord acm banuiesc ca fiecare incepe sa-si dea cu parerea... ca ala are asa ca face asa sau stiu eu
αℓєχ ;x V.I.P.
Data de inscriere : 06/09/2010 Varsta : 113 Localizare : Si fac pariu ca prezentarea mea ar schimba ceva..
Subiect: Re: Cine e cel mai bun jucator depe red votati Mier Dec 15, 2010 9:25 am
Sondaj frateee
Isabella V.I.P.
Data de inscriere : 11/07/2010 Varsta : 33 Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj) Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel
Subiect: Re: Cine e cel mai bun jucator depe red votati Mier Dec 15, 2010 12:57 pm
Un topic inutil!T.C
Continut sponsorizat
Subiect: Re: Cine e cel mai bun jucator depe red votati