Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaMesaj Pentru RockAngel depe red.. EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Mesaj Pentru RockAngel depe red..

In jos 
+5
Isabella
Suspektu
.Úniqúe
xXxNightAnGeLxXx
ByDark
9 participanți
AutorMesaj
ByDark
Membru
Membru
ByDark

Data de inscriere : 04/12/2010
Varsta : 30

Mesaj Pentru RockAngel depe red.. Empty
MesajSubiect: Mesaj Pentru RockAngel depe red..   Mesaj Pentru RockAngel depe red.. Icon_minitimeLun Mai 02, 2011 2:57 am

Frate daca ai ajun sa ma furi pe mine pt o arma amarata de gm:-j ai facut pacat mare... no ,mie de o arma poate stiai poate nu dar am fost admis ca TgM:)... no sa profit de asta dar gandestete ca dai de mn pe joc;) sa ma furi pt 1 excalibur amarat? barim, nu era al meo era la un tov.. sh ma fac de cacao in fata lui ca o sa creada ca lam, furat eo... Daca era al meo.. nc no faceam atata caz.. in fine ai sa vezi cine castiga.. aviz amatorilor.... nu va imprieteniti cu rockAngel fura itm,..

No dati tc... vreau sa vada toty.. ce oameni bat la usea spedului..
Sus In jos
xXxNightAnGeLxXx
V.I.P.
V.I.P.
xXxNightAnGeLxXx

Data de inscriere : 19/06/2010
Varsta : 28
Localizare : Constanta ;)

MesajSubiect: Re: Mesaj Pentru RockAngel depe red..   Mesaj Pentru RockAngel depe red.. Icon_minitimeLun Mai 02, 2011 3:06 am

ho,ho cati "prieteni" ca rockangel am avut si eu Smile)
Oameni ca astia nu merita sa aiba prieteni...
Sus In jos
ByDark
Membru
Membru
ByDark

Data de inscriere : 04/12/2010
Varsta : 30

MesajSubiect: onn   Mesaj Pentru RockAngel depe red.. Icon_minitimeLun Mai 02, 2011 3:25 am

onn: mda... pt 1 joc..
Sus In jos
.Úniqúe
Moderator
Moderator
.Úniqúe

Data de inscriere : 26/07/2010
Varsta : 27
Localizare : RamniCu Valcea

MesajSubiect: Re: Mesaj Pentru RockAngel depe red..   Mesaj Pentru RockAngel depe red.. Icon_minitimeLun Mai 02, 2011 4:06 am

ByDark a scris:

Bah Enigmo tu ai incredere in toti daca zice unu de lv 35 ca sunt eu si zice :dam o arma de gm tu ii dai dute bah drq Smile)))))
ce drq ai incredere in totii Neutral?
Sus In jos
xXxNightAnGeLxXx
V.I.P.
V.I.P.
xXxNightAnGeLxXx

MesajSubiect: Re: Mesaj Pentru RockAngel depe red..   Mesaj Pentru RockAngel depe red.. Icon_minitimeLun Mai 02, 2011 4:13 am

.ѕυρєяяєρтιℓα a scris:
ByDark a scris:

Bah Enigmo tu ai incredere in toti daca zice unu de lv 35 ca sunt eu si zice :dam o arma de gm tu ii dai dute bah drq Smile)))))

Poate credea ca rockangel ii era prieten...
De asta avea incredere in el...
Sus In jos
.Úniqúe
Moderator
Moderator
.Úniqúe

Data de inscriere : 26/07/2010
Varsta : 27
Localizare : RamniCu Valcea

MesajSubiect: Re: Mesaj Pentru RockAngel depe red..   Mesaj Pentru RockAngel depe red.. Icon_minitimeLun Mai 02, 2011 4:16 am

xXxNightAnGeLxXx a scris:
.ѕυρєяяєρтιℓα a scris:
ByDark a scris:

Poate credea ca rockangel ii era prieten...
De asta avea incredere in el...

man si cu mie e prieten da eu nu ii dau itemele Neutral eu le dau doar la prietenii mei adevaratii Smile
Sus In jos
xXxNightAnGeLxXx
V.I.P.
V.I.P.
xXxNightAnGeLxXx

MesajSubiect: Re: Mesaj Pentru RockAngel depe red..   Mesaj Pentru RockAngel depe red.. Icon_minitimeLun Mai 02, 2011 4:21 am

te inteleg inainte cand jucam aveam incredere doar in 3-4 oameni...

Cel mai mult in TheBestSura ca stiu ca daca nu mi le dadea il bateam pe strada Smile)
Sus In jos
Suspektu
Membru Elite
Membru Elite
Suspektu

Data de inscriere : 11/05/2010
Varsta : 26
Localizare : Shakar

MesajSubiect: Re: Mesaj Pentru RockAngel depe red..   Mesaj Pentru RockAngel depe red.. Icon_minitimeLun Mai 02, 2011 4:32 am

onn: enigma asha ii lumea... sa ai incredere ii bine da sa nai ii mai bine Wink
off: night TheBestSura nu cred ca avea el nevoie de iteme ca dadea iteme la aia de pe strada cu armura de 35 =)) (mie mio dat cutite legendare ca mergeam cu pfn pe mt Smile)
Sus In jos
Isabella
V.I.P.
V.I.P.
Isabella

Data de inscriere : 11/07/2010
Varsta : 33
Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj)
Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel

MesajSubiect: Re: Mesaj Pentru RockAngel depe red..   Mesaj Pentru RockAngel depe red.. Icon_minitimeLun Mai 02, 2011 4:34 am

Eu va zic sincer ca nu mai am incredere nici in mn :-j prietenii adevarati nu exista multi te cred prieten cat au nevoie de tine dupa care iti fac zile negre Smile
Daca esti bun esti luat de prost!
Sus In jos
Http://www.metin2ro.ilive.ro
Suspektu
Membru Elite
Membru Elite
Suspektu

MesajSubiect: Re: Mesaj Pentru RockAngel depe red..   Mesaj Pentru RockAngel depe red.. Icon_minitimeLun Mai 02, 2011 4:37 am

Isabella a scris:
Eu va zic sincer ca nu mai am incredere nici in mn :-j prietenii adevarati nu exista multi te cred prieten cat au nevoie de tine dupa care iti fac zile negre Smile
prieteni adevarati exista... trebuie sa stii sa tii faci...

Sus In jos
Isabella
V.I.P.
V.I.P.
Isabella

Data de inscriere : 11/07/2010
Varsta : 33
Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj)
Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel

MesajSubiect: Re: Mesaj Pentru RockAngel depe red..   Mesaj Pentru RockAngel depe red.. Icon_minitimeLun Mai 02, 2011 4:39 am

§µ§ρξk†ù a scris:
Isabella a scris:

Fiecare cu parerea lui!
Sus In jos
Http://www.metin2ro.ilive.ro
xXxNightAnGeLxXx
V.I.P.
V.I.P.
xXxNightAnGeLxXx

MesajSubiect: Re: Mesaj Pentru RockAngel depe red..   Mesaj Pentru RockAngel depe red.. Icon_minitimeLun Mai 02, 2011 5:24 am

§µ§ρξk†ù a scris:
Isabella a scris:

Prieteni adevarati :-j...
Cam greu sa ti faci pe net... nu te poti uita in ochii lui sa vezi daca minte sau nu...
Nici in spusele oamenilor nu te poti increde...

Dar oricum eu in acest joc miam facut cativa prieteni adevarati... ( in jur de vreo 7-8 ) pacat ca majoritatea nu mai joaca....
Sus In jos
Suspektu
Membru Elite
Membru Elite
Suspektu

MesajSubiect: Re: Mesaj Pentru RockAngel depe red..   Mesaj Pentru RockAngel depe red.. Icon_minitimeLun Mai 02, 2011 8:03 am

xXxNightAnGeLxXx a scris:
§µ§ρξk†ù a scris:
Isabella a scris:

Prieteni adevarati :-j...
Cam greu sa ti faci pe net... nu te poti uita in ochii lui sa vezi daca minte sau nu...
Nici in spusele oamenilor nu te poti increde...

Dar oricum eu in acest joc miam facut cativa prieteni adevarati... ( in jur de vreo 7-8 ) pacat ca majoritatea nu mai joaca....
nu vb neaparat de net Razz
Sus In jos
Fraude^_^
Membru
Membru

Data de inscriere : 01/05/2011
Localizare : 2 Blocuri Mai Sus La Stanga

MesajSubiect: Re: Mesaj Pentru RockAngel depe red..   Mesaj Pentru RockAngel depe red.. Icon_minitimeLun Mai 02, 2011 9:50 am

Mdea ... si eu am avut incredere intr'unu ... sNaKe sau asa cv ... numele spune totul Smile) Trebuia sa ma gandesc la asta mai de dinainte sa ii dau dexonu' "imprumut" Sleep
Eu nu am furat niciodata nimic ... m-a gandesc cateodata ...
"Cu ce drept ii iau itemul? ca a fost prea bun si a avut incredere in mn? poate a platit bani in realitate"

Enigma, ma bucur pt ca ai fost ales ca TGM, meriti Razz succes Smile nu te supara pt un ciumpalac mic si urat Very Happy sunt destui pe metin ...
Sus In jos
ѕтя8кℓαω
Membru Elite
Membru Elite
ѕтя8кℓαω

Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 34
Localizare : ¢яαισνα

MesajSubiect: Re: Mesaj Pentru RockAngel depe red..   Mesaj Pentru RockAngel depe red.. Icon_minitimeLun Mai 02, 2011 10:03 am

Eo am prieteni adevarati si pe joc si in realitate cum ar fi: joc pe contul unui prieten am bagat itemele pe el si el decat se juca pe el si nu facem mare lucru!

Ps: Iti casesti prieteni adevarati cand esti slab cand te vad puternic toti zic : hai sa fim prieteni si dupaiea te duc de nas
Sus In jos
http://survivorseries.winnerforum.net/
pepsyl3mon
V.I.P.
V.I.P.
pepsyl3mon

Data de inscriere : 28/08/2010
Varsta : 29
Localizare : Dej,jud Cluj

MesajSubiect: Re: Mesaj Pentru RockAngel depe red..   Mesaj Pentru RockAngel depe red.. Icon_minitimeLun Mai 02, 2011 10:11 am

Engi? in ziua de azi totu e posibil..da absolut totu:)

Cel mai bun prieten iti poate fi cel mai mare dusman...dc? stie totu despre tine;)

Orkm..dak asa ii este felu lui sa fure itm :-j...astia nu se pot numi altfel decat boschetari:)
Sus In jos
HardStyle
Membru Elite
Membru Elite
HardStyle

Data de inscriere : 26/03/2011
Varsta : 29
Localizare : [BV] :X

MesajSubiect: Re: Mesaj Pentru RockAngel depe red..   Mesaj Pentru RockAngel depe red.. Icon_minitimeMier Mai 04, 2011 7:16 am

lol lui rockangel iam dat inprumut otel cu 9k pv15 sura parca 20sabie 15 2 maini si nu mai stiu ce
si set war 60% rez war si % sabie + altele:)))
si nu lam mai vazut on=))
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Mesaj Pentru RockAngel depe red..   Mesaj Pentru RockAngel depe red.. Icon_minitime

Sus In jos

Mesaj Pentru RockAngel depe red..
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: DISCUTII :: Discutii libere-
Mergi direct la: