am vazut ca multi cand vor sa faca P ii intreaba pe altii:"Pot sa te omor sa devin agreziv?" de aceea am decis sa fac un topic in care sa arat ca se poate face P si fara sa devi agreziv:
1.Iei prima chestie de la oricare gardian(aia care permite sa citesti mai multe pietre intr-o zi)
2.Iei piatra spirit si boabe zen(se gasesc la negustorul de armuri)
3.Dai clik dreapta pe aia de la gardian,apoi clik dreapta pe piatra spirit la care o sa=ti apara:
a)Skilurile la care ai G1-G10(alegi pe cel la care vrei sa faci P)
b)Dupa ce alegi skilul la care vrei sa faci P o sa-ti apara ca ai nevoie de grad negativ,aici dai doar:"Ok"
c)Dupa asta o sa-ti apara sa scri ceva,acolo scri "Training" dupa care dai "Ok" si o sa-ti apara "Succes" sau "Esuat"(depinde de sitiatie)
Poza: https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/33/97922072.png/
Pt cei care vor sa faca P,fara a-si pune problema ca atunci cand vor iesi din centru cu grad negativ pe ei ii vor ataca jucatorii de pe langa negustorul de armuri(si de obicei sunt multi) pentru a le cadea itm(nu vad alt motiv pt care i-ar ataca) am un truc care va poate ajuta sa iasa din centru fara grad chiar daca in acel moment fac P,pt asta trebuie sa urmeze urmatorii pasi:
1.Inainte de a incepe sa faca P isi iau de la negustorul de armuri mai multe boabe zen decat pietre spirit!
2.Odata ce au inceput sa faca P si vad ca boabele zen sunt pe terminate scapa cu totul de grad(de ex: daca ai -16000 la puncte si 10 boabe zen citesti atatea boabe pana scapi de tot de gradul negativ)
3.Odata ce ai scapat de gradul negativ poti iesi linistit din centru pt a-ti cumpara cele necesare pt a face P in continuare(pt asta folositi metoda nr 3 cu a,b,c)
PS:stiu ca exista o capa(sau cum ii zice,ca am uitat),dar nu toti o au sau itm se pot baga in depozit(dar exista posibilitatea ca acesta sa fie full,cum e al meu de ex)
Bafta!