Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaFaze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez - Pagina 2 EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez

In jos 
+13
Lika.
,,;;[TheBoy];;,,
SoulKeeper
BlackArrow
.:SkilltesterStabbone:.
❼Days
ǩhƪLL
7Pacate
Mr.Crazy
Q
ReMyX13
Dumii
xAisha ♥Shiori♥
17 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul
AutorMesaj
Membru Elite
Membru Elite

Data de inscriere : 23/08/2011
Varsta : 28
Localizare : Constangeles b-)

Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez   Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez - Pagina 2 Icon_minitimeVin Sept 30, 2011 10:15 am

Δ Măru Magic . a scris:
8 Ani nu am avut , 16 da , si nu te intereseaza de viata mea reala si personala .
Ai avut 16 ani si nu ai avut 8 ? =))))) Da ce ma tu sari de la 7 ani la 15 ?
Sus In jos
❼Days
V.I.P.
V.I.P.
❼Days

Data de inscriere : 04/08/2011

MesajSubiect: Re: Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez   Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez - Pagina 2 Icon_minitimeVin Sept 30, 2011 10:18 am

Nu am avut 8 ani pusi pe forum la varsta vroiam sa zic:-j Si nu te intereseaza varsta mea!
Sus In jos
Mr.Crazy
Membru Elite
Membru Elite
Mr.Crazy

Data de inscriere : 29/11/2010
Varsta : 27
Localizare : Lè Lupeni

MesajSubiect: Re: Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez   Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez - Pagina 2 Icon_minitimeVin Sept 30, 2011 10:43 am

1 La mana sunt de acord cu tine(scoala nu e un loc de distractii) dar nu trebuie sa stai ca sclavu sa tocesti tot si pot sa te si distrezi in limita bunului simt ca sa ai si tu ce sa povestesti la preteni etc.
2 La mana eu nsh ce semnifica pt voi cuvantul ''smecher'' dar pt mine nu inseamna sa imi bat joc de profesori si sa fiu nesimtit.
Si 3 La mana nu va mai certati pt ca toti is duc viata cum doresc (la scoala,acas etc.)
Sus In jos
http://www.extrem-tutorials.com/forum
❼Days
V.I.P.
V.I.P.
❼Days

MesajSubiect: Re: Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez   Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez - Pagina 2 Icon_minitimeVin Sept 30, 2011 10:45 am

°º•◢_◢βlคckÁηgél◢_•º° a scris:
1 La mana sunt de acord cu tine(scoala nu e un loc de distractii) dar nu trebuie sa stai ca sclavu sa tocesti tot si pot sa te si distrezi in limita bunului simt ca sa ai si tu ce sa povestesti la preteni etc.
2 La mana eu nsh ce semnifica pt voi cuvantul ''smecher'' dar pt mine nu inseamna sa imi bat joc de profesori si sa fiu nesimtit.
Si 3 La mana nu va mai certati pt ca toti is duc viata cum doresc (la scoala,acas etc.)
Idem .
Sus In jos
SoulKeeper
Membru Elite
Membru Elite
SoulKeeper

Data de inscriere : 24/10/2010
Varsta : 26
Localizare : Iη Yσύя Єγεs xD

MesajSubiect: Re: Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez   Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez - Pagina 2 Icon_minitimeVin Sept 30, 2011 10:52 am

Daca o sa chiuliti toti nu are qm sa va puna absent:>
Sus In jos
❼Days
V.I.P.
V.I.P.
❼Days

MesajSubiect: Re: Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez   Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez - Pagina 2 Icon_minitimeVin Sept 30, 2011 10:55 am

Ce inteligent esti tu?!? , cum sa nu va puna abesnti? Surprised
Sus In jos
Mr.Crazy
Membru Elite
Membru Elite
Mr.Crazy

MesajSubiect: Re: Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez   Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez - Pagina 2 Icon_minitimeVin Sept 30, 2011 11:00 am

Δ Măru Magic . a scris:
Ce inteligent esti tu?!? , cum sa nu va puna abesnti? Surprised

Scuze ca ma bag dar daca nu vine nimeni la ora nu pune absente
Sus In jos
❼Days
V.I.P.
V.I.P.
❼Days

MesajSubiect: Re: Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez   Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez - Pagina 2 Icon_minitimeVin Sept 30, 2011 11:20 am

Ba da , pune la toata clasa:)
Sus In jos
Mr.Crazy
Membru Elite
Membru Elite
Mr.Crazy

MesajSubiect: Re: Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez   Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez - Pagina 2 Icon_minitimeVin Sept 30, 2011 10:37 pm

Δ Măru Magic . a scris:

Am plecat o data toti de la sc si nu ne-o pus absente dar in fine sa nu mai facem off topik
Sus In jos
❼Days
V.I.P.
V.I.P.
❼Days

MesajSubiect: Re: Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez   Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez - Pagina 2 Icon_minitimeSam Oct 01, 2011 12:30 am

La desen/religie/informatica/etc? (astea aiurea nu mate/romana/eng/germana/franceza/etc , ? Cine stie ce scoala faceti voi acol .
Sus In jos
ReMyX13
V.I.P.
V.I.P.
ReMyX13

Data de inscriere : 29/05/2011
Localizare : Constanta/Poarta6

MesajSubiect: Re: Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez   Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez - Pagina 2 Icon_minitimeSam Oct 01, 2011 3:45 am

ma copile
noi am plecat 20 de copi din clasa si eu ramas 4 si nu neau pus absente Neutral ce nu intelegi?
Sus In jos
❼Days
V.I.P.
V.I.P.
❼Days

MesajSubiect: Re: Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez   Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez - Pagina 2 Icon_minitimeSam Oct 01, 2011 3:47 am

Smile)))
Sus In jos
,,;;[TheBoy];;,,
Membru Elite
Membru Elite
,,;;[TheBoy];;,,

Data de inscriere : 04/09/2011
Varsta : 29
Localizare : In IAD, printre ingeri

MesajSubiect: Re: Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez   Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez - Pagina 2 Icon_minitimeSam Oct 01, 2011 7:12 am

1. Ce ati facut voi la scoala sunteti niste amatori Wink
2.Daca chiuleste toata clasa nu are voie sa puna absente Wink
3. Eu asi zice mai bn t/c ca aici toti cocalari sun chesti pe care zic ca le`au facut la sclaoa dar defapt in real ei sunt niste tocilari si nici in pauze nu es din banca Neutral asa ca mai bn nu mai comentati in fata pc`ului toti suntem cei mai jmecheri... jmecheri Wink

Deci t/c :closed :closed :closed :closed
Sus In jos
❼Days
V.I.P.
V.I.P.
❼Days

MesajSubiect: Re: Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez   Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez - Pagina 2 Icon_minitimeSam Oct 01, 2011 7:14 am

NewerSayNo1 a scris:
3. Eu asi zice mai bn t/c ca aici toti cocalari sun chesti pe care zic ca le`au facut la sclaoa dar defapt in real ei sunt niste tocilari si nici in pauze nu es din banca Neutral asa ca mai bn nu mai comentati in fata pc`ului toti suntem cei mai jmecheri... jmecheri Wink

Idem.
Sus In jos
xAisha ♥Shiori♥
Membru Elite
Membru Elite
xAisha ♥Shiori♥

Data de inscriere : 30/08/2010
Varsta : 31
Localizare : in lumea mea:o3 ♥

MesajSubiect: Re: Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez   Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez - Pagina 2 Icon_minitimeSam Oct 01, 2011 7:26 am

Δ Măru Magic . a scris:
Nu va inteleg , credeti ca sunteti smecheri? ca jigniti/va bateti joc /etc de profesori? Daca vrei sa fiti smecheri invatati bine si atunci veti fi vazuti altfel , ce faceti voi se numeste PROSTIE , chiar nu va inteleg?ce "smecherii" is si astea ?Ca injurati profesori si etc , chiar daca nu va place scoala , nu trebuie sa va manifestati ca niste "primitivi" , Deci ce pot sa zic , topicul asta e o mare prostie , la fel ca voi!

copile nu-mi da uh mie lectzii de comportament capish? shi afla k invatz destul de bn shi in ceea ce priveshte respectul fatza de profesori sa shtii k ii respect atat timp cat ma respecta shi ei pe mn,k pana la urma Parazitzii au dreptate cand spun:"Vrei respect? Invatza sa respectzi"...
Sus In jos
http://dannaloveindiax3.sunphoto.ro
xAisha ♥Shiori♥
Membru Elite
Membru Elite
xAisha ♥Shiori♥

MesajSubiect: Re: Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez   Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez - Pagina 2 Icon_minitimeSam Oct 01, 2011 7:37 am

◣╭╮◢ßla¢кǞηɢєl◕‿◕ a scris:

ai dreptate in tot ce ai spus shi faza e k momente k alea sunt shi vor ramane unice in viatza de elev shi chiar dak in acel moment ni s-a parut k am facut ce nu trebuia mai tarziu ne vom aminti cu bucwrie de acele clipe shi sa nu uitam k uneori comportamentul unui elev poate depinde shi de profesori,shtiu asta din proprie experientza...cand eram pe a 7-a profa de chimie era ff de trb shi nu s-a intamplat niciodata sa ne vb urat,motiv pt care o respectam mult,in schimb aia de mate,mai ales cand ne scotea la tabla dak gresheam cv in loc sa ne explice frumos unde am greshit ea ne facea in toate felurile...
Sus In jos
xAisha ♥Shiori♥
Membru Elite
Membru Elite
xAisha ♥Shiori♥

MesajSubiect: Re: Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez   Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez - Pagina 2 Icon_minitimeSam Oct 01, 2011 7:38 am

Δ Măru Magic . a scris:

adv e k depinde shi de profesori
Sus In jos
xAisha ♥Shiori♥
Membru Elite
Membru Elite
xAisha ♥Shiori♥

MesajSubiect: Re: Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez   Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez - Pagina 2 Icon_minitimeSam Oct 01, 2011 7:43 am

NewerSayNo1 a scris:

1.Nu tzi-a cerut nimeni parerea despre ce am facut noi la shcoala/liceu Neutral
2.Aici ai dreptate...
3.Singurul cocalar shi tocilar de aici eshti uh shi nu mai vb despre tn la persoana a 3-a Smile
Sus In jos
Lika.
Membru Elite
Membru Elite

Data de inscriere : 28/03/2011
Localizare : Bacău

MesajSubiect: Re: Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez   Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez - Pagina 2 Icon_minitimeSam Oct 01, 2011 8:05 am

wow.. usor q post`urile ... 4 unu dupa altu`;o ...
va certati degeaba .... la faza q absentele .. dak chiuleste toata clasa se face consiliu profesoral sa vada daca scade nota` la purtare sau nu ... Smile
Sus In jos
ReMyX13
V.I.P.
V.I.P.
ReMyX13

Data de inscriere : 29/05/2011
Localizare : Constanta/Poarta6

MesajSubiect: Re: Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez   Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez - Pagina 2 Icon_minitimeSam Oct 01, 2011 8:32 am

Lika` Wink a scris:
wow.. usor q post`urile ... 4 unu dupa altu`;o ...
va certati degeaba .... la faza q absentele .. dak chiuleste toata clasa se face consiliu profesoral sa vada daca scade nota` la purtare sau nu ... Smile

lika app frumoasa poza Razz
Sus In jos
ǩhƪLL
Membru Elite
Membru Elite
ǩhƪLL

Data de inscriere : 14/03/2011
Varsta : 25
Localizare : Shibusen

MesajSubiect: Re: Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez   Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez - Pagina 2 Icon_minitimeSam Oct 01, 2011 8:33 am

aoleu dar multi va mai bagati nasul unde nu va fierbe oala... va rog nu va mai bagati in topicuri doar ca sa ...stiu si eu... sa scrieti si voi acol cv ca sa va aflati in treaba Wink
Sus In jos
Mr.Crazy
Membru Elite
Membru Elite
Mr.Crazy

MesajSubiect: Re: Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez   Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez - Pagina 2 Icon_minitimeSam Oct 01, 2011 8:44 am

NewerSayNo1 a scris:

1 La mana nu te baga in topik daca nu iti convine despre ce e vorba
2 La mana nu cred ca majoritatea oamenilor din acest to[ik ar zice ceva numa de dragu de a fii smecher
3 La mana Tc se da pt cearta, topic inutil,daca creatorul tipikului cere Tc etc. Cine esti tu sa vi si sa ne zici ca e topic pt tocilari si cocalari
Sus In jos
ScRe3nN
Helper
Helper
ScRe3nN

Data de inscriere : 26/11/2011
Localizare : cluj-napoca

MesajSubiect: Re: Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez   Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez - Pagina 2 Icon_minitimeVin Iun 01, 2012 12:02 pm

deci sa aducem topicul printre cele noi. :banana:

poi nu stiu. cred ca cea mai tare faza a fost intr-o excursie in ungaria cand a evadat o gorila din cusca lol!
Sus In jos
http://www.metin2rospeed.ro
FeAr!!:X
Membru
Membru
FeAr!!:X

Data de inscriere : 16/03/2012
Localizare : pe WC!

MesajSubiect: Re: Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez   Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez - Pagina 2 Icon_minitimeVin Iun 01, 2012 12:45 pm

❼Days a scris:
Scoala nu este un loc unde sa te distrezi , si te rog nu jigni , SI NU CRED CA TU ESTI PE LOCUL 2 DIN CLASA TA =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Precis ai vre`o 11-12 ani si na , nu intelegi , ieu stiu ca profesori te vad in alt mod intr`o lumina mai buna , daca inveti si esti linistit la ore , Deci te rog "maimutoiule" nu fi tu ala TARE`N BRANCA
ba da tu esti chear kretin sa fac cv pe fatza ta adica toti am fcut nebuni, prosti,glume la scoala, si ce trebe sa iti traiesti viatza la maxim sa profiti de ea, viatza nu e foarte lunga, in cat va timp nosa mai faci nimic si osa ajungi in groapa sipreotu osa vina si osati cante manele . ce naiba ai tu cu noi ca ne distram, adica e adevarat la scoala nu trebuie sa ne distram, trebuie sa -Invatzam dar,daca ne distram si noi din cand in cand chear si profesori rad cu noi.. adica eu am rupt usa dela clasa impreuna cu 2 colegi.. si prof de mate a inceput sarada Wink daca nuti place acest topic atunci nu mai fa commuri tampite eu unul DOR ACEST TOPIC
Sus In jos
Coca-Cola;x
V.I.P.
V.I.P.
Coca-Cola;x

Data de inscriere : 08/07/2011
Localizare : Constanta

MesajSubiect: Re: Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez   Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez - Pagina 2 Icon_minitimeSam Iun 02, 2012 1:24 am

Bai scoala e un loc de distractie adica pt. aia care se duc =)) nu ca la mine cu vreo 100 de absente pe un semestru...
P.S.:Unii dintre voi scrieti in pana mea mai ... ,,corect'' sa zicem ca din unele posturi sa mor io daca inteleg ceva. =)) Va pricepeti la spus chestii pe care nici nu cred ca le-ati facut dar limba romana va face praf.E singurul lucru care pot sa-l deduc.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez   Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez
Sus 
Pagina 2 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Faze Din TPU :))
» SIAMEZE+9 super tari
» Care freze vi se par tari(la baieti)?:>
» semiom+9 cu bonusuri si pietre super tari
» Bancuri super tari dak vreti altele spuneti si mai pun

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum