eu Membru
Data de inscriere : 10/11/2010
| Subiect: Care freze vi se par tari(la baieti)?:> Vin Noi 12, 2010 6:49 am | |
| Spuneti-va parerea despre frezele characterelor din joc...Mie la sura imi place acea peste ochi (neagra), la ninja,,acea verde si cu un fel de pleata :>,la warr acea cu batic (rosu) si la shaman...Acea cu plete... ..Spuneti'va parerea! | |
|
คคг๏ภรt๏ภє Membru
Data de inscriere : 12/11/2010 Varsta : 26 Localizare : acolo de unde nu iti poti imagina acolo unde soarele trebuie platit ca sa straluceasca acolo de unde apa o iei numai de la ploaie acolo de unde mancarea o iei numai de la Basescu acolo unde se face sapa de lemn AFRICA!
| Subiect: Re: Care freze vi se par tari(la baieti)?:> Sam Noi 13, 2010 2:46 am | |
| | |
|
eu Membru
Data de inscriere : 10/11/2010
| Subiect: Re: Care freze vi se par tari(la baieti)?:> Sam Noi 13, 2010 2:54 am | |
| am postat la discutii libere..aici poti vb de orice..in limita bunului simt.. ... | |
|
คคг๏ภรt๏ภє Membru
Data de inscriere : 12/11/2010 Varsta : 26 Localizare : acolo de unde nu iti poti imagina acolo unde soarele trebuie platit ca sa straluceasca acolo de unde apa o iei numai de la ploaie acolo de unde mancarea o iei numai de la Basescu acolo unde se face sapa de lemn AFRICA!
| Subiect: Re: Care freze vi se par tari(la baieti)?:> Sam Noi 13, 2010 10:50 pm | |
| warn dublu dupa parerea mea si daca nu vrei sa fi prieten cu mine lasama in pace si nu mai comneta
| |
|
SpaWnN Membru
Data de inscriere : 13/10/2010 Varsta : 29 Localizare : In gradina Canada/L.A:))
| Subiect: Re: Care freze vi se par tari(la baieti)?:> Sam Noi 13, 2010 11:06 pm | |
| AaronStone nu te mai baga in topikurile facute de altii:| si de la un timp comentezi aiurea:| | |
|
sAAb Helper
Data de inscriere : 30/05/2010 Varsta : 28 Localizare : Suceava
| Subiect: Re: Care freze vi se par tari(la baieti)?:> Sam Noi 13, 2010 11:16 pm | |
| - AaronStone a scris:
- warn dublu dupa parerea mea si daca nu vrei sa fi prieten cu mine lasama in pace si nu mai comneta
COPILE , WARN 1 tu te bagi pe toate topicurile ! Faci asta ca sa obtii helper? Sa stii ca nu iti iese In limita bunului simt dar toti incepeti sa va certati .. ! T.C. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Care freze vi se par tari(la baieti)?:> | |
| |
|