| Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez | |
|
+13Lika. ,,;;[TheBoy];;,, SoulKeeper BlackArrow .:SkilltesterStabbone:. ❼Days ǩhƪLL 7Pacate Mr.Crazy Q ReMyX13 Dumii xAisha ♥Shiori♥ 17 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
xAisha ♥Shiori♥ Membru Elite
Data de inscriere : 30/08/2010 Varsta : 31 Localizare : in lumea mea:o3 ♥
| Subiect: Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez Joi Sept 29, 2011 9:08 am | |
| unele sunt cu clasa mea, altele de la alta clasa,o sa incep cu generala k de acolo am mai putzine...
1)La ora de engleza: Profu:-Sunt cel mai bogat om,am 15 ferari...in fotografi:))
Ora de dirgentzie: O fosta colega(nu dau nume):-Ne lasatzi shi pe noi la meci? Dirigu:-Nu. Colega:-Daca fugim ne lasatzi? Dirigu:-Nu va las,dar mergetzi.
in fine,numai la meci nu am mers noi,imp e k am scapat de ore:))
Ora de mate: Profa:-Treci la loc,azi ai nota 3! Yo:-Nu-mi pasa! Profa:-Ce-ai spus!? Yo:-Ca nu-mi pasa! Profa:-Ieshi afara!
ce noroc pe mn.am scapat de ora=))
2)Liceu
Ora de geogra: erau unii colegi care nu prea shtiau oceanele asha k... Profa:-Oceanul Pacific,oceanul Atlantic, oceanul Indian shi oceanul Arctic sau Inghetzat... Un coleg:-Shi oceanul Dezghegtzat... Profa:-Treci shi arata pe harta ocenul Dezghetzat! Colegu:-Hmm....aici.(a aratat pe perete,nu pe harta)
Ora de romana: Profa:-Shi ce s-a intamplat mai departe? Clasa:-......... Profa:-Bine copii,pana aici e foarte bine,va rog continuatzi.
mentzionez k atunci cand profa e intoarsa cu saptele totzi vb:))
Ora de shtiintze: Profa:-Cine vrea sa vina la tabla? Clasa:-......... Profa:-Pe rand nu totzi deodata.
Ora de religie: Profu:-La cine e Coranul? Yo:-La musulmani. Profu:-Cine a zis? Yo:-Yo am zis. Profu:-Tu de unde shtii? Yo:-Din telenovele:))
adv k de acolo shtiam,din Iubire shi onoara mai exact:D
Ora de muzica: O eleva:-...shi sunt din Sasar(o localitate) Profu:-Sa sar sau sa nu sar...
Profu:-....am un fiu shi e scump. Un elev:-Nu-l datzi mai ieftin?
Ora de dirgentzie: Diriga:-Dai papucii! Colegu-meu pleaca shi dupa cateva min se intoarce cu o pereche de sandale... Diriga:-Ce faci? Colegu:-Ii dau papucii. | |
|
| |
Dumii V.I.P.
Data de inscriere : 05/02/2011 Varsta : 31 Localizare : My World ;x
| Subiect: Re: Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez Joi Sept 29, 2011 9:22 am | |
| ))))) la noi chiulesc toti ))) | |
|
| |
| |
| |
Dumii V.I.P.
Data de inscriere : 05/02/2011 Varsta : 31 Localizare : My World ;x
| Subiect: Re: Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez Joi Sept 29, 2011 9:55 am | |
| uneori cand trec colgeii pe la tabla le ridica fusta la profa ))))))) la romana cand a trecut profa sa ne dea testele un coleg cand a vazuto ca se intoarce cu spatele a sarit pe geam )))))) | |
|
| |
ReMyX13 V.I.P.
Data de inscriere : 29/05/2011 Varsta : 27 Localizare : Constanta/Poarta6
| Subiect: Re: Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez Joi Sept 29, 2011 10:01 am | |
| eu am un tigan in clasa era ora de chimie neam dus in laborator acolo era un shelet tziganu sadus a sarutat scheletu si a inceput sa danseze in fata lui si canta cica laca cici cia )))) a intrat profa si el tot canta cand a venit profa infata lui a inceput sa cante tziganu zale dumbale in fata profei si dansa:))) | |
|
| |
| |
| |
Q Membru Elite
Data de inscriere : 11/01/2011 Varsta : 29 Localizare : ♥Moldova Noua♥
| Subiect: Re: Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez Joi Sept 29, 2011 11:18 am | |
| Mna , un fleac . Azi am înjurat în gura mare şi ma auzit profu de istorie =))) . Omfg ;x . mi-am luat nişte capace:)) ) )) | |
|
| |
ReMyX13 V.I.P.
Data de inscriere : 29/05/2011 Varsta : 27 Localizare : Constanta/Poarta6
| Subiect: Re: Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez Joi Sept 29, 2011 9:47 pm | |
| - Q a scris:
- Mna , un fleac . Azi am înjurat în gura mare şi ma auzit profu de istorie =))) . Omfg ;x . mi-am luat nişte capace:)))))
? ) ce e asta ma eu am injurato pe directoare la ora de direngentie | |
|
| |
Mr.Crazy Membru Elite
Data de inscriere : 29/11/2010 Varsta : 27 Localizare : Lè Lupeni
| Subiect: Re: Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez Vin Sept 30, 2011 3:18 am | |
| Acum eu la ora de bio(cu dirigamea) Vorbeam despre amigdale Si nsh ce zice diriga si o fata face:Doamna si verisoara mea si-a scos amigdalele Apoi diriga-Te rog sa nu dai exemple DIN FAMILIE....Bun deci sa continuam SORA MEA.......
Ultima editare efectuata de catre °º•◢_◢βlคckÁηgél◢_•º° in Vin Sept 30, 2011 4:00 am, editata de 1 ori | |
|
| |
7Pacate Membru Elite
Data de inscriere : 29/06/2011 Varsta : 32 Localizare : Satu-Mare
| Subiect: Re: Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez Vin Sept 30, 2011 3:27 am | |
| ;)bravo ani de liceu numai prosti facem:)) | |
|
| |
| |
| |
ǩhƪLL Membru Elite
Data de inscriere : 14/03/2011 Varsta : 25 Localizare : Shibusen
| Subiect: Re: Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez Vin Sept 30, 2011 6:15 am | |
| La noi e taraboi in cls:)) Intra cincea (pe timp de iarna) unu(tot din cls mea) a aruncat un bulgare DIRECT in sanii profei de germana:)))) In cls a 6: - unu a adormit in spate la ora de franceza:)) -la ora de bio l-am injurat pe unu fatza in fatza cu profa -unu de la noi din cls(akm s-a dus la sc cu fara frecv) l-a luat pe unu dintr-a 7-a cred si la plimbat prin toate cls si l-a pus sa zica ca el e seful lui(adica asta de la noi e seful lui ala) ) -nu exista ora in care sa nu facem galagie:)) -cand am mers in exc in viena m-am pierdut prin mall =)) -profu de geogra la dat cu capu de banca pe unu ) -am facut galagie la ora de mate si ma scos afar Si intra 7 unu a facut acelasi lucru ca cel care sa dus la sc cu fara frecv numa ka cu unu de la noi din cls:)) | |
|
| |
❼Days V.I.P.
Data de inscriere : 04/08/2011
| Subiect: Re: Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez Vin Sept 30, 2011 7:07 am | |
| Nu va inteleg , credeti ca sunteti smecheri? ca jigniti/va bateti joc /etc de profesori? Daca vrei sa fiti smecheri invatati bine si atunci veti fi vazuti altfel , ce faceti voi se numeste PROSTIE , chiar nu va inteleg?ce "smecherii" is si astea ?Ca injurati profesori si etc , chiar daca nu va place scoala , nu trebuie sa va manifestati ca niste "primitivi" , Deci ce pot sa zic , topicul asta e o mare prostie , la fel ca voi! | |
|
| |
ǩhƪLL Membru Elite
| Subiect: Re: Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez Vin Sept 30, 2011 7:11 am | |
| Primitiv este dumneata!!! A FI SMECHER NU INSEAMNA NEAPARAT A FI DESTEPT!!! De exemplu :EU SUNT PE LOCU 2 IN CLASA SI INVAT BINE SI NU SUNT VAZUT ALTFEL FATA DE CEILALTI ELEVI ! si apropo NOI NE DISTRAM LA SCOALA NU SUNTEM SCLAVI CA TINE!!! DISTRUSULE | |
|
| |
❼Days V.I.P.
| Subiect: Re: Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez Vin Sept 30, 2011 7:18 am | |
| Scoala nu este un loc unde sa te distrezi , si te rog nu jigni , SI NU CRED CA TU ESTI PE LOCUL 2 DIN CLASA TA =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Precis ai vre`o 11-12 ani si na , nu intelegi , ieu stiu ca profesori te vad in alt mod intr`o lumina mai buna , daca inveti si esti linistit la ore , Deci te rog "maimutoiule" nu fi tu ala TARE`N BRANCA | |
|
| |
ǩhƪLL Membru Elite
| Subiect: Re: Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez Vin Sept 30, 2011 7:20 am | |
| Dar ce vrei sa facm la scoala ma? sa mergem ca tine la baie sa ne jucam cu putzulica? Tocilare | |
|
| |
❼Days V.I.P.
| Subiect: Re: Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez Vin Sept 30, 2011 7:24 am | |
| Deci tu crezi ca esti smecher?Bine , bravo nu ma cobor la nivelul tau , apropo sti vorba aia? cel mai destept cedeaza? Bravo ai castigat! | |
|
| |
.:SkilltesterStabbone:. Membru Elite
Data de inscriere : 23/08/2011 Varsta : 28 Localizare : Constangeles b-)
| Subiect: Re: Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez Vin Sept 30, 2011 9:47 am | |
| - ♥Maffe♥ a scris:
- Deci tu crezi ca esti smecher?Bine , bravo nu ma cobor la nivelul tau , apropo sti vorba aia? cel mai destept cedeaza? Bravo ai castigat!
Si vrei sa zici ca u esti ala destept ? )))))))))))))))))))) | |
|
| |
❼Days V.I.P.
| Subiect: Re: Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez Vin Sept 30, 2011 9:47 am | |
| Terminate , ce ai ? cu mine ? | |
|
| |
| Subiect: Re: Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez Vin Sept 30, 2011 9:55 am | |
| Nmk On : Maffe se vede ca tu esti genul de copil care nu ii place ca cnv sa se distreze la ore sau sa faca scoala sa para mai fascinanta... Nu te critic nu am nimic cu tn dar daca asta vrei sa faci la liceu nu o sa fie prea usor ) Dar nu iti zice nimeni ca trb sa fi lafel ca ceilalti | |
|
| |
❼Days V.I.P.
| Subiect: Re: Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez Vin Sept 30, 2011 10:02 am | |
|
Ultima editare efectuata de catre Măru Magic . in Vin Sept 30, 2011 10:09 am, editata de 1 ori | |
|
| |
BlackArrow Membru Elite
Data de inscriere : 12/07/2011 Varsta : 26 Localizare : Sub Bradu de Craciun :P
| Subiect: Re: Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez Vin Sept 30, 2011 10:03 am | |
| de ce nu iti pui varsta? | |
|
| |
❼Days V.I.P.
| Subiect: Re: Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez Vin Sept 30, 2011 10:09 am | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez Vin Sept 30, 2011 10:09 am | |
| ai avut 8 ani, 16 acum zici ca ai terminat liceu...
Eu ce draq sa mai inteleg ? | |
|
| |
❼Days V.I.P.
| Subiect: Re: Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez Vin Sept 30, 2011 10:14 am | |
| 8 Ani nu am avut(pusi pe forum la varsta) , 16 da , si nu te intereseaza de viata mea reala si personala .
Ultima editare efectuata de catre Δ Măru Magic . in Vin Sept 30, 2011 10:17 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez | |
| |
|
| |
| Faze tari la shcoala/liceul unde am studiat/studiez | |
|