Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaADIO METIN2ROSPEED!! - Pagina 2 EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

ADIO METIN2ROSPEED!!

In jos 
+8
.Úniqúe
^_^ZCF^_^
ReMyX13
dRuId.#
Rosenrot.
----->>Viruss<<-----
Zn3pu
leonardo123
12 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
leonardo123
Membru
Membru
leonardo123

Data de inscriere : 29/05/2011

ADIO METIN2ROSPEED!! - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: ADIO METIN2ROSPEED!!   ADIO METIN2ROSPEED!! - Pagina 2 Icon_minitimeMar Iul 05, 2011 12:24 pm

Nam zis ca nai am zis cat de prost poti sa fi si cata gandire ai.
Sus In jos
----->>Viruss<<-----
Membru Elite
Membru Elite
----->>Viruss<<-----

Data de inscriere : 05/03/2011
Varsta : 27
Localizare : La mare

MesajSubiect: Re: ADIO METIN2ROSPEED!!   ADIO METIN2ROSPEED!! - Pagina 2 Icon_minitimeMar Iul 05, 2011 12:28 pm

=)) bai da voi astia cypaker si cu leonardo ba cat de smecheri sunteti voi intre 4 pereti =)) ma tavalesc pe jos de ras(de voi) cand va citesc mesajele
Sus In jos
leonardo123
Membru
Membru
leonardo123

MesajSubiect: Re: ADIO METIN2ROSPEED!!   ADIO METIN2ROSPEED!! - Pagina 2 Icon_minitimeMar Iul 05, 2011 12:38 pm

Daca vrei sa ne intalnim in realitate sati vad fata de copil de 13 ani si sati sparg fata aia de copil prost daca vrei iti dau si adresa sa vi pe la mn paote mai esi intreg...TU DUTE SI JOACATE CU PUTA IN NISIP SI NU MAI FA MESAJE LA ABUREALA CA ASTA CAUTI! Dute TU BUNULE CARE AI COASA +9 PE RO SI TE LAUZI SI LASANE PE NOI .
Sus In jos
----->>Viruss<<-----
Membru Elite
Membru Elite
----->>Viruss<<-----

MesajSubiect: Re: ADIO METIN2ROSPEED!!   ADIO METIN2ROSPEED!! - Pagina 2 Icon_minitimeMar Iul 05, 2011 1:44 pm

leonardo123 a scris:
Daca vrei sa ne intalnim in realitate sati vad fata de copil de 13 ani si sati sparg fata aia de copil prost daca vrei iti dau si adresa sa vi pe la mn paote mai esi intreg...TU DUTE SI JOACATE CU PUTA IN NISIP SI NU MAI FA MESAJE LA ABUREALA CA ASTA CAUTI! Dute TU BUNULE CARE AI COASA +9 PE RO SI TE LAUZI SI LASANE PE NOI .
dami adresa Smile
Sus In jos
leonardo123
Membru
Membru
leonardo123

MesajSubiect: Re: ADIO METIN2ROSPEED!!   ADIO METIN2ROSPEED!! - Pagina 2 Icon_minitimeMar Iul 05, 2011 11:51 pm

Str. 1 Decembrie 1918 bloc 1 nr. 8 .TE ASTEPT CU MARE PLACERE DACA VREI SA TE TIN SI DE MANA SA TE ASTEPT ACASA TE TIN SI DE MANA CA DOAR AI 13 ANI...DEBEA ASTEPT SATI SPARG FATA AIA DE MUCIOS SAMI DAI PM CAND VI SA MAI CHEM SI PE VARMIU SA MAI RADA SI EL PUTIN DE TN Very Happy .DEBEA TE ASTEPT.
Sus In jos
----->>Viruss<<-----
Membru Elite
Membru Elite
----->>Viruss<<-----

MesajSubiect: Re: ADIO METIN2ROSPEED!!   ADIO METIN2ROSPEED!! - Pagina 2 Icon_minitimeMar Iul 05, 2011 11:54 pm

leonardo123 a scris:
Str. 1 Decembrie 1918 bloc 1 nr. 8 .TE ASTEPT CU MARE PLACERE DACA VREI SA TE TIN SI DE MANA SA TE ASTEPT ACASA TE TIN SI DE MANA CA DOAR AI 13 ANI...DEBEA ASTEPT SATI SPARG FATA AIA DE MUCIOS SAMI DAI PM CAND VI SA MAI CHEM SI PE VARMIU SA MAI RADA SI EL PUTIN DE TN Very Happy .DEBEA TE ASTEPT.
bn frate da in ce oras Smile)
Sus In jos
leonardo123
Membru
Membru
leonardo123

MesajSubiect: Re: ADIO METIN2ROSPEED!!   ADIO METIN2ROSPEED!! - Pagina 2 Icon_minitimeMier Iul 06, 2011 12:07 am

FOCSANI SI SPER CA NU ESTI UN CACACIOS ASA CUM TE COMPORTI SI VI.
Sus In jos
----->>Viruss<<-----
Membru Elite
Membru Elite
----->>Viruss<<-----

MesajSubiect: Re: ADIO METIN2ROSPEED!!   ADIO METIN2ROSPEED!! - Pagina 2 Icon_minitimeMier Iul 06, 2011 12:18 am

pla =))) imi zici si mie cum sa ajung in focsani =)))sunt din constanta
Sus In jos
leonardo123
Membru
Membru
leonardo123

MesajSubiect: Re: ADIO METIN2ROSPEED!!   ADIO METIN2ROSPEED!! - Pagina 2 Icon_minitimeMier Iul 06, 2011 1:45 am

Hai ma mars drk de mucios pe tn mta nu te lasa sa treci trotuaru si vrei sa vi la mine.DUTE SI JOACATE CU PAPUSILE
Sus In jos
mUziK !
V.I.P.
V.I.P.
mUziK !

Data de inscriere : 28/06/2010
Localizare : Pe Scaun .

MesajSubiect: Re: ADIO METIN2ROSPEED!!   ADIO METIN2ROSPEED!! - Pagina 2 Icon_minitimeMier Iul 06, 2011 1:50 am

in pare rau pt tine sti cum is astia romanii ....adik nu toti da naaa......in fine deaia zic eu sa nu te increzi in nimeni.....sau cel mai bine spus

METIN2 IS JUST A GAMEEEE
Sus In jos
.Úniqúe
Moderator
Moderator
.Úniqúe

Data de inscriere : 26/07/2010
Localizare : RamniCu Valcea

MesajSubiect: Re: ADIO METIN2ROSPEED!!   ADIO METIN2ROSPEED!! - Pagina 2 Icon_minitimeMier Iul 06, 2011 2:58 am

Viruss Leonardo warn 1 ! Smile
:closed Viruss tu o sa iei ban fiindca juri in pm anumite persoane!Smile
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: ADIO METIN2ROSPEED!!   ADIO METIN2ROSPEED!! - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

ADIO METIN2ROSPEED!!
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» Adio Metin2RoSpeed ! ! !
» Adio Metin2RoSpeed
» Adio Metin2RoSpeed
» ADIO METIN2ROSPEED!!!
» Adio dar nu de tot:)))

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum