| ADIO METIN2ROSPEED!! | |
|
+8.Úniqúe ^_^ZCF^_^ ReMyX13 dRuId.# Rosenrot. ----->>Viruss<<----- Zn3pu leonardo123 12 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
leonardo123 Membru
Data de inscriere : 29/05/2011
| Subiect: ADIO METIN2ROSPEED!! Lun Iul 04, 2011 2:09 pm | |
| Cu tristete va anunt ca ma las dde metin2rospeed...Din ce cauza? voi ce credeti...? Pai uite tocmai mia furat un fost ff bun prieten itm modate...Din pacate am aceiasi soarta ca Experto .Singura sansa e sa se razgandeasca domnu "byzzywar" sa mi le dea inapoi dar stiti cum e lumea...FURA CE PAOTE...Daca nu le recuperez peste 2 zile cu tristete va zic la revedere. NU MA CONSIDER NUSTIU CE PLAYER IMPORTANT DAR VA ZIK UN SINGUR LUCRU: NU VA INCREDETI IN NIMENI!DECAT IN VOI!! | |
|
| |
Zn3pu Membru
Data de inscriere : 29/06/2011
| Subiect: Re: ADIO METIN2ROSPEED!! Lun Iul 04, 2011 5:20 pm | |
| 'Cine se arde cu ciorba, sufla si-n iaurt !'
| |
|
| |
----->>Viruss<<----- Membru Elite
Data de inscriere : 05/03/2011 Varsta : 27 Localizare : La mare
| Subiect: Re: ADIO METIN2ROSPEED!! Lun Iul 04, 2011 10:51 pm | |
| ce ma bucur ca tia furat byzzy itemele,bizzy....bv bro
PA | |
|
| |
leonardo123 Membru
| Subiect: Re: ADIO METIN2ROSPEED!! Mar Iul 05, 2011 12:11 am | |
| Virus daca esti om prost nu te da singur de gol.Te inteleg ca ai 10 ani si esti prost din cap paa in picioare da nu arata si la lume... | |
|
| |
| Subiect: Re: ADIO METIN2ROSPEED!! Mar Iul 05, 2011 12:25 am | |
| | |
|
| |
Rosenrot. Membru Elite
Data de inscriere : 02/07/2010 Varsta : 30 Localizare : Constanta
| Subiect: Re: ADIO METIN2ROSPEED!! Mar Iul 05, 2011 12:26 am | |
| - ----->>Viruss<<----- a scris:
- ce ma bucur ca tia furat byzzy itemele,bizzy....bv bro
PA Copile , tu ai de gand sa comentezi in fiecare topic fara rost ? Dai dovada doar de PROSTIE , nu altceva ,asa ca mai bine tineti gura si nu mai comenta atat ON: imi pare rau ca te lasi dar incearca sa treci peste | |
|
| |
dRuId.# Moderator
Data de inscriere : 24/08/2010 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti[•]
| Subiect: Re: ADIO METIN2ROSPEED!! Mar Iul 05, 2011 1:18 am | |
| pa....nu te-am cunoscut..dar daca ...te cunosteam imi parea si mai rau ... | |
|
| |
ReMyX13 V.I.P.
Data de inscriere : 29/05/2011 Varsta : 27 Localizare : Constanta/Poarta6
| Subiect: Re: ADIO METIN2ROSPEED!! Mar Iul 05, 2011 1:54 am | |
- ofticatule
Virus ma enervezi .... Vino in poarta6 si comenteazami asa se vezi daca mai iesi intreg ,,,, | |
|
| |
^_^ZCF^_^ V.I.P.
Data de inscriere : 21/04/2010 Varsta : 30 Localizare : undeva'n romania
| Subiect: . Mar Iul 05, 2011 3:07 am | |
| imi pare pt tine ... dar asta e...toti umbla cu furatul...nu sunt in stare sa isi faca ceva al lor...trb sa fure sper ca se va razgandi si iti va reda itemele... cat despre virus..uh esti o pierdere de vreme ... | |
|
| |
leonardo123 Membru
| Subiect: Re: ADIO METIN2ROSPEED!! Mar Iul 05, 2011 3:20 am | |
| Mam rugat de el toata ziua nu da nimic...LAM RUGAT MACAR SCUTUL SAMI DEA MACAR ATATA INIMA SA AIBA DA NA..Stiti cum is fomisti astia care numa cu gangul la furat stau.. | |
|
| |
^_^ZCF^_^ V.I.P.
Data de inscriere : 21/04/2010 Varsta : 30 Localizare : undeva'n romania
| Subiect: . Mar Iul 05, 2011 3:23 am | |
| nu trebuia sa ai incredere in el | |
|
| |
.Úniqúe Moderator
Data de inscriere : 26/07/2010 Varsta : 27 Localizare : RamniCu Valcea
| Subiect: Re: ADIO METIN2ROSPEED!! Mar Iul 05, 2011 3:25 am | |
| pa
daca mai va certati dau T.C | |
|
| |
| Subiect: Re: ADIO METIN2ROSPEED!! Mar Iul 05, 2011 3:57 am | |
| ce frica imi e ) vino tu in inel 2 sa vedem daca iesi intreg | |
|
| |
SpeeDutzu Membru Elite
Data de inscriere : 02/08/2010 Varsta : 25 Localizare : Constanta
| Subiect: Mar Iul 05, 2011 5:03 am | |
PA Omule tu urasti pe orcine raule ce esti pare rau leo:( | |
|
| |
| Subiect: Re: ADIO METIN2ROSPEED!! Mar Iul 05, 2011 7:33 am | |
| - PokeEdy12 a scris:
- ----->>Viruss<<----- a scris:
PA
Omule tu urasti pe orcine raule ce esti
pare rau leo:(
ma tea bagat cnv in seama? | |
|
| |
cipi12 Membru
Data de inscriere : 12/09/2010 Localizare : la calculator
| Subiect: Re: ADIO METIN2ROSPEED!! Mar Iul 05, 2011 7:38 am | |
| omule imi pare foarte rau....stiu cum este sa te increzi intr-un prieten ff bun facut pe metin si sa te tradeze...imi pare foarte foarte rau offf...asta e metinul nu poti sa te increzi in nimeni decat in tine...vorba ta....adio iti urez o viata frumoasa....cat despre virus esti un nimik ....De ce te iei de oameni?sa dea domnul ca cine-va sa iti fure toate itml si banii din toate conturile | |
|
| |
| Subiect: Re: ADIO METIN2ROSPEED!! Mar Iul 05, 2011 8:43 am | |
| ba leo chiar asa poti sa minti? cu itm modate? byzzy tia dat 8 arma de gm pe itemele alea modate asa ca nai ce comenta ,,nu ti lea furat'' | |
|
| |
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAda . ♡ Moderator
Data de inscriere : 06/03/2011 Varsta : 27
| Subiect: Re: ADIO METIN2ROSPEED!! Mar Iul 05, 2011 8:53 am | |
| | |
|
| |
leonardo123 Membru
| Subiect: Re: ADIO METIN2ROSPEED!! Mar Iul 05, 2011 11:25 am | |
| BAA MINCINOSU DRK? TU NAI CE FACE? MIA DAT EL ARME DE GM? ESTI SANATOS LA CAP?CINE TIA ZIS TIE CA MIA DAT ARME? TU AI HABAR CAT AM MUNCIT EU MA PE METIN?TU HABAR NAI CATI BANI AM BAGAT EU SI CAT TIMP AM EU PE METIN? PENTRU CUNOSTINTA TA EU AM MUNCIT MA PE METINU ASTA SI ACUMA NUMI VINE UN FOMIST BYZZY SIMI FURA MIE ITEMELE MELE MODATE SI ACUMA VI TU SIMI ZICI CA MIA DAT BYZZY ARME GM? PLEACA MA NUI DE MIRARE CAI -10 REPUTATIE ESTI UN MINCINOS SI UN COPIL FARA MINTE EXACT CA BYZZY! DACA STIA MMAI BINE NU FACEAM TOPINCU SAMI FAC ALTI NERVI CU MINTE DE COPIL DE 2 ANI!DA UITE CA SUNT UNI OAMENI CARE MA INTELEG MA SI CARE CHIAR SAU OFERIT SA MA AJUTE! MACAR AM INVATAT CEVA DIN ASTA SI TU HABAR NAI CATI PRETENI IN METIN MIAU SARIT IN AJUTOR NUMAI CA NU VREAU SA PROFIT DE EI CA EU MA MINTE NU CA TN SI CA BYZZY.. | |
|
| |
| Subiect: Re: ADIO METIN2ROSPEED!! Mar Iul 05, 2011 11:36 am | |
| - leonardo123 a scris:
- BAA MINCINOSU DRK? TU NAI CE FACE? MIA DAT EL ARME DE GM? ESTI SANATOS LA CAP?CINE TIA ZIS TIE CA MIA DAT ARME? TU AI HABAR CAT AM MUNCIT EU MA PE METIN?TU HABAR NAI CATI BANI AM BAGAT EU SI CAT TIMP AM EU PE METIN? PENTRU CUNOSTINTA TA EU AM MUNCIT MA PE METINU ASTA SI ACUMA NUMI VINE UN FOMIST BYZZY SIMI FURA MIE ITEMELE MELE MODATE SI ACUMA VI TU SIMI ZICI CA MIA DAT BYZZY ARME GM? PLEACA MA NUI DE MIRARE CAI -10 REPUTATIE ESTI UN MINCINOS SI UN COPIL FARA MINTE EXACT CA BYZZY!
DACA STIA MMAI BINE NU FACEAM TOPINCU SAMI FAC ALTI NERVI CU MINTE DE COPIL DE 2 ANI!DA UITE CA SUNT UNI OAMENI CARE MA INTELEG MA SI CARE CHIAR SAU OFERIT SA MA AJUTE! MACAR AM INVATAT CEVA DIN ASTA SI TU HABAR NAI CATI PRETENI IN METIN MIAU SARIT IN AJUTOR NUMAI CA NU VREAU SA PROFIT DE EI CA EU MA MINTE NU CA TN SI CA BYZZY.. el mia spus ca a dat 9 arme de gm pe itm modate si navea dc sa ma minta pe mn asa ca shut up | |
|
| |
ReMyX13 V.I.P.
Data de inscriere : 29/05/2011 Varsta : 27 Localizare : Constanta/Poarta6
| Subiect: Re: ADIO METIN2ROSPEED!! Mar Iul 05, 2011 11:49 am | |
- leonardo123 a scris:
- BAA MINCINOSU DRK? TU NAI CE FACE? MIA DAT EL ARME DE GM? ESTI SANATOS LA CAP?CINE TIA ZIS TIE CA MIA DAT ARME? TU AI HABAR CAT AM MUNCIT EU MA PE METIN?TU HABAR NAI CATI BANI AM BAGAT EU SI CAT TIMP AM EU PE METIN? PENTRU CUNOSTINTA TA EU AM MUNCIT MA PE METINU ASTA SI ACUMA NUMI VINE UN FOMIST BYZZY SIMI FURA MIE ITEMELE MELE MODATE SI ACUMA VI TU SIMI ZICI CA MIA DAT BYZZY ARME GM? PLEACA MA NUI DE MIRARE CAI -10 REPUTATIE ESTI UN MINCINOS SI UN COPIL FARA MINTE EXACT CA BYZZY!
DACA STIA MMAI BINE NU FACEAM TOPINCU SAMI FAC ALTI NERVI CU MINTE DE COPIL DE 2 ANI!DA UITE CA SUNT UNI OAMENI CARE MA INTELEG MA SI CARE CHIAR SAU OFERIT SA MA AJUTE! MACAR AM INVATAT CEVA DIN ASTA SI TU HABAR NAI CATI PRETENI IN METIN MIAU SARIT IN AJUTOR NUMAI CA NU VREAU SA PROFIT DE EI CA EU MA MINTE NU CA TN SI CA BYZZY.. el mia spus ca a dat 9 arme de gm pe itm modate si navea dc sa ma minta pe mn asa ca shut up uitate la tne cate puncte de reputatie ai .... doamne.... mie mie era rusine sa mai intri pe forum cand aveam -1 la reputia dar la tne -12?:O DOAMNE | |
|
| |
leonardo123 Membru
| Subiect: Re: ADIO METIN2ROSPEED!! Mar Iul 05, 2011 12:19 pm | |
- leonardo123 a scris:
DACA STIA MMAI BINE NU FACEAM TOPINCU SAMI FAC ALTI NERVI CU MINTE DE COPIL DE 2 ANI!DA UITE CA SUNT UNI OAMENI CARE MA INTELEG MA SI CARE CHIAR SAU OFERIT SA MA AJUTE! MACAR AM INVATAT CEVA DIN ASTA SI TU HABAR NAI CATI PRETENI IN METIN MIAU SARIT IN AJUTOR NUMAI CA NU VREAU SA PROFIT DE EI CA EU MA MINTE NU CA TN SI CA BYZZY.. el mia spus ca a dat 9 arme de gm pe itm modate si navea dc sa ma minta pe mn asa ca shut up - ----->>Viruss<<----- a scris:
- ba leo chiar asa poti sa minti? cu itm modate? byzzy tia dat 8 arma de gm pe itemele alea modate asa ca nai ce comenta ,,nu ti lea furat''
MA OMULE TU CREZI CA EU FAC TOPINCURI DE DRAGU LUMI? DACA TU ESTI PROST SILI CREZI PE BYZZY NAM CE SATI FAC. CE POATE SA ZIKA COPILE SI EL? CA LEA FURAT? AI O MINTE... TE ASTEPTAI SA RECUNOASCA MA ... THOAMNE O MAI PROST SI FARA MINTE CA ASTA NAM MAI VAZUT... MIA DAT 9 ARME GM? IN TOPINCU TRECUT AI ZIS CA MAI DAT 8 BAA NU MAI STI CUM SA MINTI!! SATI FIE RUSINE MA LASA CA O SA FI SI TU IN LOCU MEU SA VEZI CUM E .TE INCURCI IN PROPRIILE MINCIUNI.TU NU STI CE IAIA TRADARE SI PRIETENIE SIMI SPUI MIE SA TAC? TU NAI DECAT 13 ANI TINETI GURA CA HABAR NAI CE ZICI! UNA E SA FURI O RINATA UNA E SA FURI ITM MODATE MA OMULE! PE CALEA ASTA LE MULTUMESC LA TOTI PRT CARE MAU SUSTINUT..CU MAM MAI ZIS MACAR ACUM VAD CARES PRIETENI ADEVARATI SI MACAR VAD CA NUS PUTINI! ASA CA TACI TU DIN GURA VORBA LU CYPAKER LA CE REPUTATIE AI AR TREBUI SA TACI DIN GURA! EU TOPINCU ASTA NU LA MFACUT SA MA CERT CU TOTI PROSTI FARA MINTE CARE NU STIU CE E SA MUNCESTI 5 LUNI ,SA TE DEDICI JOCULUI SI SA BAGI BANI! CAND O SA AJUNGI TU LA VARSTA MEA ATUNCIA SA COMENTEZI TU LA MN! SI NUMA O IDEE SA VEZI CAT MAM STRADUIT EU LA CONTU ALA VA ARAT O POZA.NU E DE LAUDAT DAR MACAR MACAR SA VEZ ISI TU CAT MAM STRADUIT EU LA CONTU ALA . ITI DAU O POZA LA UN WAR LA CARE AU FOST 6 CU ARME DE GM PE MINE SI EU SINGUR SA VEZI CAT AM TRDIT EU SA AJUNG CEVA PE METIN SI DACA CREZI CA ASTA E PRAF ITI MAI DAU.SA NU UITAM UN LUCRU EU NU AM BAGAT NUMAI BANI IN JOC 5 LUNI AM MUNCIT LA EL ASA CA NU VENI TU PESTE MIEN DA? : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]DACA STAF'UL CONSIDERA CA ACEST TOPINC NU MA IARE SENS NAU DECAT SAL INCHIDA DAR EU AM VRUT SA VA PREVIN SA NU VA INCREDETI IN NIMENI!
Ultima editare efectuata de catre leonardo123 in Mar Iul 05, 2011 12:20 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
| Subiect: Re: ADIO METIN2ROSPEED!! Mar Iul 05, 2011 12:19 pm | |
| invata ma sa vb ) P.S.:cypaker cu altcv nai cu ce sa ma ataci nu? =)) leo noobule byzzy imi era cel mai bun prtn dp speed totul ne ziceam si a zis ca a dat 9 arme de gm si chiar a dat ne stiam pana si datele la cont si el avea inainte 9 arme de gm si cand am intrat akm ctv zile nu erau armele de gm si erau itm modate asa ca SHUT UP
Ultima editare efectuata de catre ----->>Viruss<<----- in Mar Iul 05, 2011 12:24 pm, editata de 3 ori | |
|
| |
leonardo123 Membru
| Subiect: Re: ADIO METIN2ROSPEED!! Mar Iul 05, 2011 12:22 pm | |
| PAI CAND UNU CARE HABAR NARE CES ITM MODATE TE SCOATE DIN PEPENI NU MAI ESTI CALM | |
|
| |
| Subiect: Re: ADIO METIN2ROSPEED!! Mar Iul 05, 2011 12:23 pm | |
| - leonardo123 a scris:
- PAI CAND UNU CARE HABAR NARE CES ITM MODATE TE SCOATE DIN PEPENI NU MAI ESTI CALM
sa mori tu? crezi ca daca nam itm modate pe speed crezi ca nam pe alte srvre? | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ADIO METIN2ROSPEED!! | |
| |
|
| |
| ADIO METIN2ROSPEED!! | |
|