| ADIO METIN2ROSPEED!!! | |
|
+7OV1D1UU dRuId.# [Owner]Angel *AnduStar* ReMyX13 7Pacate Cipry 11 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Cipry Membru
Data de inscriere : 20/11/2011 Varsta : 33 Localizare : Facultatea medicina , Cluj
| Subiect: ADIO METIN2ROSPEED!!! Dum Noi 20, 2011 10:04 pm | |
| Salutare sunt Cipry , iar astazi am decis sa numai incerc sa imi recuprez contu , deoarece este in zadar. Mi-am dat seama ca metinul este un joc prostesc. Singurul lucru care il are metinul sunt prietenii. Cat de repede iti faci prieteni, dar sa stii metinu nu este decat de copii de 10 , 11 max 12 ani. Gandestete la scoala la viitorul tau...Eu bine ca nu m-am apucat inainte sa dau bacul...ca nu invatam nimic stateam doar pe metin...... Gandestete ca vei ajunge ceva in viata si ca o sa te mandresti cu tine.. si o sa zici, bine ca m-am lasat la timp de metin. Metin2rospeedu a fost un joc frumos.Tin minte cand erau bonusuri 0 yang si era greu sa faci un otel.Acu s-a dus de rapa toata munca ta ANGEL(fara suparare)..Acum trebuie sa donezi sa fii cineva... SPER SA CITITI TOT. SI ANGEL MI-A DESCHIS OCHII PRIN BANUL LUI , MULTUMESC ANGEL SI SPER SA NU INCHIZI TOPICUL ASI MAI VREA CA CEL MAI BUNI PRIETENI AI MEI DE PE JOC,SA LASE NUMARUL LOR DE TELEFON DACA SE POATE x :Cipry VA SFATUIESC LASATIVA:*:*:*:* | |
|
| |
7Pacate Membru Elite
Data de inscriere : 29/06/2011 Varsta : 32 Localizare : Satu-Mare
| Subiect: Re: ADIO METIN2ROSPEED!!! Dum Noi 20, 2011 10:28 pm | |
| | |
|
| |
Cipry Membru
Data de inscriere : 20/11/2011 Varsta : 33 Localizare : Facultatea medicina , Cluj
| Subiect: Re: ADIO METIN2ROSPEED!!! Dum Noi 20, 2011 10:51 pm | |
| Toti prietenii mei care se uita la acest topic si vor sa imi mai fie prieteni lasativa numarul de telefon: De exemplu OV1D1UU pari un om serios asi vrea sa mai fim friend:P | |
|
| |
ReMyX13 V.I.P.
Data de inscriere : 29/05/2011 Varsta : 27 Localizare : Constanta/Poarta6
| Subiect: Re: ADIO METIN2ROSPEED!!! Dum Noi 20, 2011 11:39 pm | |
| | |
|
| |
*AnduStar* Membru
Data de inscriere : 09/09/2011 Varsta : 30 Localizare : Jud. Cta
| Subiect: Re: ADIO METIN2ROSPEED!!! Lun Noi 21, 2011 2:33 am | |
| Metinul nu este un joc prostesc, este la fel ca celelalte jocuri online. Depinde de tine cat de disperat esti:)
Si va mai zic o data... Tot ce se ia din donatii se duce la host si intretinerea servarului, dak nar fi donatiile, probabil k servarul sar tine online doar intre orele ... - .... asa k ziceti mersi k e servarul tot timpul online:), si nu va mai plangeti atata k nu demonstrati nimic:)
Modatele sunt la fel ca itemele de pe ori ce alt serv online. Trebuie sa dai bani sa le ei.. sau joci vreo 1 an si le cumperi de la jucatori.
Eu nam modate, dar sincer mi sar parea O PROSTIE dak sar scoate:) | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: Re: ADIO METIN2ROSPEED!!! Lun Noi 21, 2011 2:42 am | |
| Este alegerea ta ce faci in continuare. Au fost jucatori sanctionati ca au incalcat regulamentul chiar daca au donat. Ceea ce spui tu acolo cu 0 yang totul era atunci cand aveam serverul pe pc iar costurile nu insemnau nimic mai mult decat niste facturi la internet si curent. Acum, pe dedicat, daca nu ai observat nici un server nu ar putea rezista fara donatii. Aceasta afacere, sa zic asa, nu este ceva pe care sa mi-o permit din propriul buget si nici nu as face acest lucru. Am avut multe probleme cu serverul in trecut si totusi nu am facut cum ziceau multi dintre fostii jucatori (probabil) ca voi pleca, cu banii donati. Dupa ce am ajuns aici costurile erau foarte mari fata de la calculatorul personal, sa nu mai mentionez taxele necesare la inceputul trecerii pe un dedicat si timpul pierdut cu apache, freebsd, mysql etc. Eu unul nu ma folosesc de banii jucatorilor ci ii tin deoparte in contul de la banca pentru ca in cazul in care vreodata nu se va mai dona si speed-ul va deveni de domeniul trecutului, serverul sa mai poata functiona cel putin cateva luni fara comenzi. Insa sa fiu sincer cu tine nu ma asteptam sa se ajunga asa de departe cu serverul la inceput si sunt foarte mandru ca am putut face ceva ce incanta atatea persoane.
Daca o sa vezi vreodata asa ceva "non profit", orice joc online, inseamna ca persoana respectiva ori este nebuna ori nu are ce face cu banii. Din pacate eu nu sunt miliardar sa imi permit sa tin un server pe banii mei. Nu uitati ca datorita celor care cumpara jucati si cei care nu donati, ba chiar mai mult, asa faceti rost si de iteme pe joc cu putina munca.
O sa-ti las topicul deschis inca 1-2 zile insa se pare ca jucatorii imi dau dreptate si inteleg ca regulamentul trebuie sa fie respectat de toata lumea.
Mult succes in continuare ! | |
|
| |
dRuId.# Moderator
Data de inscriere : 24/08/2010 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti[•]
| Subiect: Re: ADIO METIN2ROSPEED!!! Lun Noi 21, 2011 3:00 am | |
| Angele ...sper ca si eu ..team ajutat cu donatile mele ..si in continuare o sa donez ...ptr ca speed-ul este ... ca o familie ptr mine | |
|
| |
7Pacate Membru Elite
Data de inscriere : 29/06/2011 Varsta : 32 Localizare : Satu-Mare
| Subiect: Re: ADIO METIN2ROSPEED!!! Lun Noi 21, 2011 3:22 am | |
| La fel si eu angel eu am donat prin banca doar ca sa ajut speedu` chiar mi-ar parea foarte rau ca sa se inchida acest sv peste 2-3 ani nu pt bani bagati in acest joc ci pt fam care am creato o familie virtuala daca pot spune asa si chiar nu vreau sa imi pierd prieteni de pe speed | |
|
| |
dRuId.# Moderator
Data de inscriere : 24/08/2010 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti[•]
| Subiect: Re: ADIO METIN2ROSPEED!!! Lun Noi 21, 2011 3:40 am | |
| Eu ... Am multi frati si surori aici ..si nu vreau sai pierd peste cativa ani ..dar cat timp eu respir METIn2ROSPEED Nu Va Muri niciodata ... o sami dau ..si painea din casa ca sa tin Metin2roSpeed | |
|
| |
OV1D1UU Helper
Data de inscriere : 15/12/2010 Varsta : 30
| Subiect: Re: ADIO METIN2ROSPEED!!! Lun Noi 21, 2011 6:25 am | |
| imi pare rau ca te lasi si mias dori sa iti dea contul angel inapoi macar pentru 5 minute sa imi dai cerceii mod daca nu asta e... iti las id meu sper sa nu il stearga angel macar sa al vezi ovidiu_com2007 miar placea sa vb pe mess, | |
|
| |
SoulKeeper Membru Elite
Data de inscriere : 24/10/2010 Varsta : 26 Localizare : Iη Yσύя Єγεs xD
| Subiect: Re: ADIO METIN2ROSPEED!!! Lun Noi 21, 2011 8:08 am | |
| | |
|
| |
xNessquick Membru
Data de inscriere : 13/02/2011 Varsta : 27 Localizare : Arad
| Subiect: ADIO METIN2ROSPEED!!! Lun Noi 21, 2011 8:48 am | |
| | |
|
| |
BlackArrow Membru Elite
Data de inscriere : 12/07/2011 Varsta : 26 Localizare : Sub Bradu de Craciun :P
| Subiect: Re: ADIO METIN2ROSPEED!!! Lun Noi 21, 2011 10:13 am | |
| frumoase vorbe: familie,frati ,surori,iti dai si painea din casa si cu repiratia dar inseamna ca eu in casa nu mai am paine nam frati nam surori si sunt si mort | |
|
| |
KingDamian Membru
Data de inscriere : 15/01/2011 Varsta : 26 Localizare : Prahova
| Subiect: Re: ADIO METIN2ROSPEED!!! Lun Noi 21, 2011 1:13 pm | |
| Bafta in continuare si mult succes:).. Deci si eu joc de un an si ceva..mi-am pierdut contu.. mi sa spart am vorbit cu Angel..mi-am pierdut parola de la banca si tot la Angel am apelat..multi suntem la scoala.. da nu sa fii disperat dupa metin.. eu ma luat-o de la 0 si acu.. sunt cineva... Si invata..si lasa metinu mai putin...cand nu ai nimic de facut distreazate.. metin sau pe afara.. MULTA BAFTA. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ADIO METIN2ROSPEED!!! | |
| |
|
| |
| ADIO METIN2ROSPEED!!! | |
|