Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaCata memorie ram imi trebuie pentru a putea intra pe speed? EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Cata memorie ram imi trebuie pentru a putea intra pe speed?

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
OV1D1UU
Helper
Helper
OV1D1UU

Data de inscriere : 15/12/2010
Varsta : 30

Cata memorie ram imi trebuie pentru a putea intra pe speed? Empty
MesajSubiect: Cata memorie ram imi trebuie pentru a putea intra pe speed?   Cata memorie ram imi trebuie pentru a putea intra pe speed? Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 9:08 am

De cata memorie ram am nevoie pentru a putea juca? ca acum mai am 512 Mb memorie Ram si am descarcat clientul si imi scrie:The application failed to initialize properly (0xc0000135).Click on OK to terminate the application. ce sa ii fac ca sa imi mearga speedul din nou

ps.Va rog sa imi dati niste idei repede ca a trecut 2 zile de cand nu am mai intrat Sad(
Sus In jos
.Úniqúe
Moderator
Moderator
.Úniqúe

Data de inscriere : 26/07/2010
Varsta : 27
Localizare : RamniCu Valcea

MesajSubiect: Re: Cata memorie ram imi trebuie pentru a putea intra pe speed?   Cata memorie ram imi trebuie pentru a putea intra pe speed? Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 9:26 am

intra aici http://www.metin2rospeed.ro/index.php?s=downloads si dai la Versiunile afisate mai jos sunt unul si acelasi client.Trebuie descarcat doar unul din cele trei.
Daca nu va functioneaza instalati Microsoft NetFramework 2.0 de AICI!! dai pe clik aici ...
Sus In jos
OV1D1UU
Helper
Helper
OV1D1UU

MesajSubiect: Re: Cata memorie ram imi trebuie pentru a putea intra pe speed?   Cata memorie ram imi trebuie pentru a putea intra pe speed? Icon_minitimeMier Iun 22, 2011 3:32 am

da man am luat si ala NetFramework ala si la 3 sferturi imi da eroare si cand dezarhivez jocul si intru tot eroare imi da..atat vreau sa stiu daca am o placuta de 512 Ram daca e de ajuns ca una de 1 GB sa stricat si am ramas cu 512 ..ca un prieten are 256 MB si ii merge sa se joace metin si eu acum cu 512 nu merge poate ma poate cineva care le are ff bine prin teamviewer rasplatesc nuami sa faca sa mearga lasati pm va rog mult..
Sus In jos
Amethist
Super Moderator
Super Moderator
Amethist

Localizare : # Bucureşti

MesajSubiect: Re: Cata memorie ram imi trebuie pentru a putea intra pe speed?   Cata memorie ram imi trebuie pentru a putea intra pe speed? Icon_minitimeSam Iun 25, 2011 12:25 pm

T.c!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cata memorie ram imi trebuie pentru a putea intra pe speed?   Cata memorie ram imi trebuie pentru a putea intra pe speed? Icon_minitime

Sus In jos

Cata memorie ram imi trebuie pentru a putea intra pe speed?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» problema intra joc
» CE TREBUIE PENTRU BREASLA?
» Buna la toti , sa va zic ce iteme va trebuie pentru duel+crescut
» dak mai ai noul client intra pe elsi dupaia iesi si intra pe ala nou si mie mi sa intamplat:D
» Pentru Domnul ardeash sau Angel pentru urmatorul videoclip pt server

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: Metin2RoSpeed Old Server :: Nelamuriri-
Mergi direct la: