| Dedicatie ptr Engii`:$ | |
|
+5♫JυѕтOνєя™♫ Isabella ReMyX13 ByDark *๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAda . ♡ 9 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAda . ♡ Moderator
Data de inscriere : 06/03/2011 Varsta : 27
| Subiect: Dedicatie ptr Engii`:$ Mar Mai 31, 2011 12:24 am | |
| Asculta Engii`=xx N`am putut sa ma abtin me`am pus sufletul aici Am urlat din rasputerii in fata Lumii Te iubesc Nimic nu ma oprit sa te recuceresc Stiu k`am gresit am fost indiferenta Fara tine`n lume eram absenta Sufletul me`a cerut sa te readuc inapoi . Sa uitam de trecut sa rasfoim de la Inceput Noua carte`=xx Lacrimi varsam in prostie ptr k te`am pierdut Dar akma nu mai sunt goala deoarece Ai venit inapoi , la mine De asta stii prea bine Te iubesc` >;d Am fost o persoana inecata fara lumina Dar akma e altceva , sunt fericita ca te`am inapoi .
Cine sunt defapt , Intrebarea asta ma seca tare de tot . Cand ne`am cunoscut mai bine S`a transformat in iubire Dintr`o privire s`a transformat in ceva permanent Am creat aman2 o iubire multicolora Am ce`mi doresc , mai bine zis tot Am o iubire care ma alinta Cand te iubesc , Este usor Cand ne`am certat , Am inteles si eu ce inseamna sa pierzi ce`i mai important Zambeste cand traiesti o clipa din viata Profita la maxim de iubire nu ezita
Acuma e altceva de cand m`ai iertat Me`ai zis sa nu mai fac am inteles si am zis Capu sus Andra zambeste si treci mai departe Pentru ca il am langa mine Si nu te voi uita , Am o inima de aur sa lupt cu dusmanii Pe multi i`am iertat si am trecut peste Dar cand eram inainte nu me`o iertam niciodata Si pentru asta vreau sa finalizez Cu un singur revers Iti multumesc : Ping ,Isa , Criss si Diavoll . Acua o duc pe 6 saptamani pentru ca am realizat insfarsit Cine sunt prieteni adevaratii si cine ma iubeste cu adevarat (CD).
Te iubesc Engii`=xx Mult`>;d | |
|
| |
ByDark Membru
Data de inscriere : 04/12/2010 Varsta : 30
| Subiect: pt u:X Mar Mai 31, 2011 12:36 am | |
| Ubee daca am, invatat ceva dn toata cearta asta este ca nu toti ne sunt prieteni alti ne vor raul:$ doar cei mentionati de tn mai sus nea fost aproape:$ te obe molt:$:$: ingeras:$ avem 1 luna:O:$:X:X:X chear mai bn:$:X:X:X | |
|
| |
ReMyX13 V.I.P.
Data de inscriere : 29/05/2011 Varsta : 27 Localizare : Constanta/Poarta6
| Subiect: Re: Dedicatie ptr Engii`:$ Mar Mai 31, 2011 1:14 am | |
| Ma pus Remix sa va transmit Multa fericire si multa iubire impreuna sa fiti fericiti mereu Din partea mea Imi place de voi 2 sunteti niste frumos Bvo~! | |
|
| |
Isabella V.I.P.
Data de inscriere : 11/07/2010 Varsta : 33 Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj) Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel
| Subiect: Re: Dedicatie ptr Engii`:$ Mar Mai 31, 2011 9:31 am | |
| | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| Subiect: Re: Dedicatie ptr Engii`:$ Mar Mai 31, 2011 9:34 am | |
| Frumos !! | |
|
| |
◎FrienD★ V.I.P.
Data de inscriere : 13/05/2010 Varsta : 29 Localizare : Timisoara Comentarii : Imi plac fetele(la nebunie)!Imi mai place Metin2 si iubesc fotbalul!
| Subiect: Re: Dedicatie ptr Engii`:$ Mar Mai 31, 2011 12:16 pm | |
| Sa nu va mai certati! Oricum frumoasa dedicatie Andra! | |
|
| |
.Úniqúe Moderator
Data de inscriere : 26/07/2010 Varsta : 27 Localizare : RamniCu Valcea
| Subiect: Re: Dedicatie ptr Engii`:$ Mier Iun 01, 2011 4:49 am | |
| Bravo chiar frumos | |
|
| |
zmR Membru
Data de inscriere : 17/02/2011 Varsta : 33 Localizare : I do not know where
| |
| |
Amethist Super Moderator
Data de inscriere : 15/12/2010 Varsta : 30 Localizare : # Bucureşti
| |
| |
Isabella V.I.P.
Data de inscriere : 11/07/2010 Varsta : 33 Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj) Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Dedicatie ptr Engii`:$ | |
| |
|
| |
| Dedicatie ptr Engii`:$ | |
|