Bai driudu panei tale sau a mea (dak esti baiat se schimba).Ce ai draga cu saracu asassin4ever a?Oftica ca are un avatar mai misteaux decat al tau ... eu asa cred , si vezi ca old couple is back(asa cred).O facut si baiatu un topik (cu k sa nu fiu mai prost decat druid in caz ca imi va da TC+BAN)despre TERA ,LOL si metin 2 , ce vr mai mult.Oftica ca celelalte 2 jocuri ii dau muku cu m mik ca dupa se supara dumnizau pe mn , lu metin , acu va mai ofticati si voi...
Sa fim seriosi , acu ca druid is back (sau shit it's in the toilet)=traducerea in libaneza , distractia va reincepe.... pana la urma druid sa iti amintesc descrierea DISCUTII LIBERE ? = Aici puteti discuta orice in limita bunului simt..... sa fim seriosi , halal de moderatori ce sunteti
, daca nu respectati nici macar descrierea unei categorii facute de nimeni altu decat "THE ANGEL DIMaria".... poi ce pastile catolicilor romani e ma asta?????
Si in finalemente ... cu speranta ca cineva sa citeasca topiku ininte sau un retardel mintal ( RETÁRDER, retardere, s. n. (Auto) Dispozitiv auxiliar de frânare, care asigură încetinirea mișcării unui vehicul fără a se face uz de frânele propriu-zise ale acestuia. – Din engl. retarder. desi la unique si deuid se poate lua si ca motamo ) voi face o comparatie cat se poate de exacta.....
Druid=maimuta=babuin=specie inapoiata=eva=c*rva=
Unique=Cimpanzeu=
=
=
=
in gura lu druiiiid ehee , WE PARTY ALL NIGHT , WE GIVE MWIE LU GIBI LU GIBI LU GIBIBIBIBIBI
Si fac si nitel