Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

Acasa7Wallpapere pt 7 fete depe game! - Pagina 2 EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

7Wallpapere pt 7 fete depe game!

In jos 
+15
appLy
xXxNightAnGeLxXx
pită_cu_gem
.Úniqúe
zmR
ѕтя8кℓαω
AntiNoob
♫JυѕтOνєя™♫
DaDuSH
◎FrienD★
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAda . ♡
DidyX
Annabelle
╚»Dracila«╝
ByDark
19 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
ǩhƪLL
Membru Elite
Membru Elite
ǩhƪLL

Data de inscriere : 14/03/2011
Varsta : 25
Localizare : Shibusen

7Wallpapere pt 7 fete depe game! - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: 7Wallpapere pt 7 fete depe game!   7Wallpapere pt 7 fete depe game! - Pagina 2 Icon_minitimeLun Mai 16, 2011 4:06 am

terminati ,va certati pe ceva foarte banal Neutral ma pita,a specificat clar ca pozele sunt in photoscape asa ca nu mai comenta Evil or Very Mad
Sus In jos
Ninja4Ever
Membru
Membru
Ninja4Ever

Data de inscriere : 09/05/2011
Varsta : 27
Localizare : Constanta

MesajSubiect: Re: 7Wallpapere pt 7 fete depe game!   7Wallpapere pt 7 fete depe game! - Pagina 2 Icon_minitimeLun Mai 16, 2011 11:14 pm

pita cu gem a scris:
Ninja4Ever a scris:
pita cu gem a scris:
ps=photoshop deci iara minti maaaaa copile si photoscape e aiurea rau de ex eu de 7luni am aflat de photoshop si le am deja cu el dar tu ?poti sa faci de mix copil cu photoscapec a nu faci ce poze fac eu in phtotoshop ...O sa revin cu un edit cu o poza in photoshop dar dupa satpamana asta caci trebe sa invat ca dau teza:|

ma copile...

ai venit aici sa comentezi?

nu coneaza sa fie photoscape / photoshop

INTENTIA Conteaza

eu unu pe tne care nu sti sa apreciezi cv nu te suport

imi vine sa te omor Smile

nu totu trb sa fie de exper Smile

deci mai bne taci si inghite Smile
Tu vb Smile)) tu ...ma copile NeutralNeutral Tu ai grija de conturi:| Ma sti contu dar13mb?eu sunt ala care la luat si vreau sa-ti zic ca are succes pe Pegasus acuma;) deci shut up ai pierdut un cont de 53 pe ro frate;)
Si in al2lea rand eu nu am folosit hack k?insa tu? dar sa terminam cu discutile astea ca nuv reau sa se inchida topicul din cauza mea
...Si cel cu imaginile ..sunt foarte bune/frumoase pentru photoscape ...lasa un pm si iti dau link cu photoshop sunt sigur ca o sa realizezi ceva foarte frumos
Si scz de jigniri credeam ca tot mentionezi ca sunt photoshop:|..Bv sunt excelente pentru photoscape

si ce daca am pierdut cont pe ro?

era praf ...

mi la dat unu la lvl 51 si lam facut 54 ce mare lucru?
... sa fim seriosi mai pustiu :-w
Sus In jos
pită_cu_gem
Membru
Membru
pită_cu_gem

Data de inscriere : 13/05/2011

MesajSubiect: Re: 7Wallpapere pt 7 fete depe game!   7Wallpapere pt 7 fete depe game! - Pagina 2 Icon_minitimeMar Mai 17, 2011 4:08 am

Ninja4Ever a scris:
pita cu gem a scris:
Ninja4Ever a scris:
pita cu gem a scris:
ps=photoshop deci iara minti maaaaa copile si photoscape e aiurea rau de ex eu de 7luni am aflat de photoshop si le am deja cu el dar tu ?poti sa faci de mix copil cu photoscapec a nu faci ce poze fac eu in phtotoshop ...O sa revin cu un edit cu o poza in photoshop dar dupa satpamana asta caci trebe sa invat ca dau teza:|

ma copile...

ai venit aici sa comentezi?

nu coneaza sa fie photoscape / photoshop

INTENTIA Conteaza

eu unu pe tne care nu sti sa apreciezi cv nu te suport

imi vine sa te omor Smile

nu totu trb sa fie de exper Smile

deci mai bne taci si inghite Smile
Tu vb Smile)) tu ...ma copile NeutralNeutral Tu ai grija de conturi:| Ma sti contu dar13mb?eu sunt ala care la luat si vreau sa-ti zic ca are succes pe Pegasus acuma;) deci shut up ai pierdut un cont de 53 pe ro frate;)
Si in al2lea rand eu nu am folosit hack k?insa tu? dar sa terminam cu discutile astea ca nuv reau sa se inchida topicul din cauza mea
...Si cel cu imaginile ..sunt foarte bune/frumoase pentru photoscape ...lasa un pm si iti dau link cu photoshop sunt sigur ca o sa realizezi ceva foarte frumos
Si scz de jigniri credeam ca tot mentionezi ca sunt photoshop:|..Bv sunt excelente pentru photoscape

si ce daca am pierdut cont pe ro?

era praf ...

mi la dat unu la lvl 51 si lam facut 54 ce mare lucru?
... sa fim seriosi mai pustiu :-w
Poate ai uitat de depozit...fms+9 rib ...etc mortala+9...abanosi+9 frate deci invata sa pierzi si tu imi zici pustiu?ma ..tu care ziceai ca nu poti sa intri pe mes ca daca te prinde maicata te cearta..ba .mai bine taci:) :LoooL:
Sus In jos
Isabella
V.I.P.
V.I.P.
Isabella

Data de inscriere : 11/07/2010
Varsta : 33
Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj)
Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel

MesajSubiect: Re: 7Wallpapere pt 7 fete depe game!   7Wallpapere pt 7 fete depe game! - Pagina 2 Icon_minitimeMar Mai 17, 2011 7:33 am

Ms pt poze engi ambele sunt frumoase deci nusthu pe care sa o aleg Very Happy

Ti'am mai multumit odata pe chat ca imi erea lene sa postez=)))))
:nebun
Sus In jos
Http://www.metin2ro.ilive.ro
unnammed
Membru
Membru
unnammed

Data de inscriere : 20/02/2011
Varsta : 30
Localizare : Tg. Frumos

MesajSubiect: Re: 7Wallpapere pt 7 fete depe game!   7Wallpapere pt 7 fete depe game! - Pagina 2 Icon_minitimeSam Mai 21, 2011 1:15 am

gg bounce
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: 7Wallpapere pt 7 fete depe game!   7Wallpapere pt 7 fete depe game! - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

7Wallpapere pt 7 fete depe game!
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» game game o zi de a ta ma intreb ce o zice pepsy(e joc)
» Mesaj Pentru RockAngel depe red..
» [Joc]BAIETI contra FETE ^^
» Cine e cel mai bun jucator depe red votati
» (Game)Rime Amuzante(Game)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: DISCUTII :: Discutii libere-
Mergi direct la: