Data de inscriere : 08/03/2011 Varsta : 34 Localizare : ¢яαισνα
Subiect: Nu inteleg Joi Apr 28, 2011 6:10 am
Salut tuturor (mai putin celor care miau dat -)
Nu inteleg dc userii imi dau -? or fi oare gelosi? ca mereu knd intru pe forum am la reputatie -1 -2 -3 de ex akm am -5!!!Ce sa fac? (prietenii mei ma ajuta la bine si la greu caci si eu ii ajut)
|╘>♥ мạģįć Вūŧŧẹŗ₣ℓý ♥♥ Membru Elite
Data de inscriere : 29/04/2010 Varsta : 28 Localizare : PiaTra NeamT` [City of Dreams ;x ]
Subiect: Re: Nu inteleg Joi Apr 28, 2011 6:23 am
Reputatiaa are si + si - in asha fel incat orice user al acestui forum sa`si poata exprima parerea fatsa de o persoana:)..Poate acele "persoane" care iti dau " - " nu te plac si si`au exprimath parerea intr`un mod mai putin urath ..Incearca sa fii pe placul tuturor[adica sa nu mai postezi aiurea,etC..intelegi tu ] si poate o sa creasca ..
Ŧhع.Ün๔عr†คkعr Membru Elite
Data de inscriere : 01/11/2010 Varsta : 27 Localizare : Pe Frozen Throne
Subiect: Re: Nu inteleg Joi Apr 28, 2011 6:25 am
Pentru ca tu postezi aiurea pentru a-ti marii numarul de mesaje si pe langa asta mai si furi tutoriale care au fost deja postate si le pui din nou.... nu ma refer la toate. Te asigur ca nu din cauza geloziei
ѕтя8кℓαω Membru Elite
Data de inscriere : 08/03/2011 Varsta : 34 Localizare : ¢яαισνα
Subiect: Re: Nu inteleg Joi Apr 28, 2011 6:36 am
Bine ok!
Imi cer scuze orcarui user pe care lam enervat ori iam facut cv! Din tot sufletul imi cer scuze tuturor
Fraude^_^ Membru
Data de inscriere : 01/05/2011 Localizare : 2 Blocuri Mai Sus La Stanga
Subiect: Re: Nu inteleg Dum Mai 01, 2011 6:26 am
Sa fim seriosi ... tu postezi cam 50 mesaje pe zi ---> aproximativ 49 dintre ele sunt AIUREA Scz de expresie ... dar cum drq te astepti sa mai ai si reputatie cu + ? Nici un post hunter nu are reputatie cu +, te asigur
Isabella V.I.P.
Data de inscriere : 11/07/2010 Varsta : 33 Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj) Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel
Subiect: Re: Nu inteleg Dum Mai 01, 2011 6:40 am
Mi imi apare ca ai reputatia -8 uite pentru faptul ca ti'ai cerut scuze eu iti voi da un + la reputatie si sper ca si ceilalti sa faca acelasi lucru
DaDuSH Membru Elite
Data de inscriere : 30/06/2010 Varsta : 26 Localizare : Demacia, Valoran
Subiect: Re: Nu inteleg Mier Mai 04, 2011 3:19 pm
eu ti-am dat vre-o 3-4 + dar vad ca tot pe - o ai... unii dau de ciuda altii dau ca ii enervezi dar ma rog.... nu cont ce reputatie ai
pepsyl3mon V.I.P.
Data de inscriere : 28/08/2010 Varsta : 29 Localizare : Dej,jud Cluj