BlackRevengerAdytza Membru
Data de inscriere : 16/01/2011
| Subiect: Nu înțeleg. Lun Aug 06, 2012 5:42 am | |
| Salutări.Am revenit după muuuuuuult mult timp de inactivitate pe Metin2RoSpeed,cam de când l-a pus Angel pe dedicat și a pus level maxim 127.Până atunci jucam mereu cu mare drag Speed,țin minte că mă trezeam în fiecare dimineață la 8 să vedem pe chat dacă e on server-ul,căci nu era hostat .De atunci mă uit zilnic pe forum,la ce mai e nou.Am luat hotărârea de a NU mai intra pe Speed,fiindcă sunt modați.Motivul pentru care am făcut acest topic,este că,de multe ori am văzut la diverși membrii la semnătură:„BlackRevengerAdytza sunt cu ochii pe tine” sau la Rain,Membru Elite:„BlackRevengerAdytza da-mi un + la reputatie”.Fraților ce sunt eu,sluga voastră?Ce v-am făcut.Nu e vina mea că sunteți copii făcuți pentru alocație,sau că mamele voastre au cumpărat spermă din străinătate să vă facă.Terminați-o.Nu mă interesează că iau ban.Măcar mi-am spus of-ul de pe suflet.Repet,acei copii făcuți din labă,SĂ ÎMI SUGEȚI **** MIE ȘI LU ANGEL!La revedere Metin2RoSpeed,nu voi mai intra NICIODATĂ pe forum/site/joc.Rog un mod,admin să îmi dea BAN pe forum.Mulțumesc!!! | |
|
ǩhƪLL Membru Elite
Data de inscriere : 14/03/2011 Varsta : 25 Localizare : Shibusen
| Subiect: Re: Nu înțeleg. Lun Aug 06, 2012 5:55 am | |
| Astia nu au nimic cu tine .Chestia aia e o stupizenie de cod.Sa iti zic cum s-a intamplat.Odata,unu si-a pus chestia aia la semnatura si multi copii de astia cum ai spus tu au copiat,sperand ca vor deveni mai interesanti,sau ca vor primi puncte la purtare,ceea ce ma nedumereste.Salut! | |
|
cяσss. Membru
Data de inscriere : 07/07/2010 Localizare : Iasi
| Subiect: Re: Nu înțeleg. Lun Aug 06, 2012 7:37 am | |
| | |
|