Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaNu înțeleg. EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Nu înțeleg.

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
BlackRevengerAdytza
Membru
Membru
BlackRevengerAdytza

Data de inscriere : 16/01/2011

Nu înțeleg. Empty
MesajSubiect: Nu înțeleg.   Nu înțeleg. Icon_minitimeLun Aug 06, 2012 5:42 am

Salutări.Am revenit după muuuuuuult mult timp de inactivitate pe Metin2RoSpeed,cam de când l-a pus Angel pe dedicat și a pus level maxim 127.Până atunci jucam mereu cu mare drag Speed,țin minte că mă trezeam în fiecare dimineață la 8 să vedem pe chat dacă e on server-ul,căci nu era hostat Smile .De atunci mă uit zilnic pe forum,la ce mai e nou.Am luat hotărârea de a NU mai intra pe Speed,fiindcă sunt modați.Motivul pentru care am făcut acest topic,este că,de multe ori am văzut la diverși membrii la semnătură:„BlackRevengerAdytza sunt cu ochii pe tine” sau la Rain,Membru Elite:„BlackRevengerAdytza da-mi un + la reputatie”.Fraților ce sunt eu,sluga voastră?Ce v-am făcut.Nu e vina mea că sunteți copii făcuți pentru alocație,sau că mamele voastre au cumpărat spermă din străinătate să vă facă.Terminați-o.Nu mă interesează că iau ban.Măcar mi-am spus of-ul de pe suflet.Repet,acei copii făcuți din labă,SĂ ÎMI SUGEȚI **** MIE ȘI LU ANGEL!La revedere Metin2RoSpeed,nu voi mai intra NICIODATĂ pe forum/site/joc.Rog un mod,admin să îmi dea BAN pe forum.Mulțumesc!!!
Sus In jos
ǩhƪLL
Membru Elite
Membru Elite
ǩhƪLL

Data de inscriere : 14/03/2011
Varsta : 25
Localizare : Shibusen

Nu înțeleg. Empty
MesajSubiect: Re: Nu înțeleg.   Nu înțeleg. Icon_minitimeLun Aug 06, 2012 5:55 am

Astia nu au nimic cu tine Smile .Chestia aia e o stupizenie de cod.Sa iti zic cum s-a intamplat.Odata,unu si-a pus chestia aia la semnatura si multi copii de astia cum ai spus tu au copiat,sperand ca vor deveni mai interesanti,sau ca vor primi puncte la purtare,ceea ce ma nedumereste.Salut!
Sus In jos
cяσss.
Membru
Membru
cяσss.

Data de inscriere : 07/07/2010
Localizare : Iasi

Nu înțeleg. Empty
MesajSubiect: Re: Nu înțeleg.   Nu înțeleg. Icon_minitimeLun Aug 06, 2012 7:37 am

T.C + Cos ! Limbaj neadecvat . Smile
* Acela este doar un cod , nu au pus ei fix numele tau la semnatura Wink .

:closed
Sus In jos
Continut sponsorizat

Nu înțeleg. Empty
MesajSubiect: Re: Nu înțeleg.   Nu înțeleg. Icon_minitime

Sus In jos

Nu înțeleg.
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: Tomberon :: Gunoi-
Mergi direct la: