Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaSalut, am o nelamurire. EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Salut, am o nelamurire.

In jos 
+2
DeadMachineS
DeejayGhencea
6 participanți
AutorMesaj
DeejayGhencea
Membru
Membru
DeejayGhencea

Data de inscriere : 08/12/2010
Varsta : 25
Localizare : Bucuresti

Salut, am o nelamurire. Empty
MesajSubiect: Salut, am o nelamurire.   Salut, am o nelamurire. Icon_minitimeDum Noi 27, 2011 11:01 am

[flash][/flash]

Salut, din pacate multi tovarasi de-ai mei nu se mai joaca metin2 ro speed deoarece :

-Costurile itemelor sunt f mari;
-In weekend sunt rate mai mari fata de cursul saptamanii si nu au timp in weekend;
-Rate mici;
-Echipa metin2 ro speed nu este asa cum vrea lumea (nu prea baga playerii in seama, nu ne prea ajuta cu informatii legate de server, si mereu daca ii intrebam ceva ne spun ceva de genul: Gasesti pe forum, Logheazate si vezi acolo).

Nelamurirea este:
"De ce nu mai este metin2 ro speed asa cum era la inceput?"

Va rog incercati sa pastrati standardele de pe atunci.
Multumesc anticipat.
Va rog respectati parerile playerilor pentru a ajunge "tot mai sus". Salut, am o nelamurire. Pizapcom13224188126091
Sus In jos
http://www.deejayghencea.tk
DeadMachineS
Membru Elite
Membru Elite
DeadMachineS

Data de inscriere : 08/10/2011
Localizare : CONSTANTA CERNAVODA

MesajSubiect: Re: Salut, am o nelamurire.   Salut, am o nelamurire. Icon_minitimeDum Noi 27, 2011 11:21 am

pt ca sunt toti niste prosti
Sus In jos
Amethist
Super Moderator
Super Moderator
Amethist

Data de inscriere : 15/12/2010
Varsta : 30
Localizare : # Bucureşti

MesajSubiect: Re: Salut, am o nelamurire.   Salut, am o nelamurire. Icon_minitimeDum Noi 27, 2011 12:06 pm

* Ratele sunt mai mari in weekend deoarece in cursu saptmani majorittaea sunteti la scoala, informatiile despre iteme le puteti vedea si voi pe forum la actualizari, ca doar daia face Angel topic la fiecare arma . Smile

DeadMachineS, vei lua ban curand . Smile
Sus In jos
DeejayGhencea
Membru
Membru
DeejayGhencea

MesajSubiect: Inteleg    Salut, am o nelamurire. Icon_minitimeDum Noi 27, 2011 1:12 pm

Inteleg faza "ca toti lucrati" pentru fiecare colt al metinului, dar nu este okey.Pentru a avea mai multi playeri as vrea sa luati in considerare ce-am spus mai sus( nu mi-ati raspuns la nelamurire).
Bun, in cazul de fata Metin2RoSpeed o duce bine, in legatura cu vremurile cand intra cineva in securitatea metinului si se inchidea..... mi sa parut o facatura, dar au mai fost chestii (scuzatimi exprimare porcoasa) penale (exemplu angel a scris acum mult la fostul site al acestui server ceva de genu':serverul astazi va fi inchis din cauza unor copii cu probleme mintale care inventau evente etc... in cazul in care nu se vor opri serverul se poate inchide definitiv").
Am ramas uimit, cum poti inchide serverul in acel caza, eu unul le-as da ban pe ip, daca afecteaza chiar asa rau serverul de putea fi inchis.
Vorbind de itemele comandate, pentru multi este nedrept, deoarece nu te poti juca frumos linistit ca vor altii sa sufere sa se puna pe liber ca au arme de GM, iar unii nu au bani in buzunare.
Inteleg, si cred ca voi prin banii primiti de la jucatori platiti hostarea servarului.

Ii respect pe toti din echipa Metin2RoSpeed ca lucreaza pentru a ne face noua joaca mai placuta, dar in joc va rog luati in seama parerile playerilor, pentru ca daca eu as incerca sa vb cu unul dintre voi, nu mi-ati spune nimic.
Noi pleyarii cerem standardele servarului ca la inceputul lui.

As vrea sa intelegeti ca acest lucru il fac pentru jucatorii acestui server, va multumesc.

Va rog raspundetimi la nelamurire :comphate .
Sus In jos
ScRe3nN
Helper
Helper
ScRe3nN

Data de inscriere : 26/11/2011
Localizare : cluj-napoca

MesajSubiect: Re: Salut, am o nelamurire.   Salut, am o nelamurire. Icon_minitimeLun Noi 28, 2011 8:32 am

DeejayGhencea a scris:
Inteleg faza "ca toti lucrati" pentru fiecare colt al metinului, dar nu este okey.Pentru a avea mai multi playeri as vrea sa luati in considerare ce-am spus mai sus( nu mi-ati raspuns la nelamurire).
Bun, in cazul de fata Metin2RoSpeed o duce bine, in legatura cu vremurile cand intra cineva in securitatea metinului si se inchidea..... mi sa parut o facatura, dar au mai fost chestii (scuzatimi exprimare porcoasa) penale (exemplu angel a scris acum mult la fostul site al acestui server ceva de genu':serverul astazi va fi inchis din cauza unor copii cu probleme mintale care inventau evente etc... in cazul in care nu se vor opri serverul se poate inchide definitiv").
Am ramas uimit, cum poti inchide serverul in acel caza, eu unul le-as da ban pe ip, daca afecteaza chiar asa rau serverul de putea fi inchis.
Vorbind de itemele comandate, pentru multi este nedrept, deoarece nu te poti juca frumos linistit ca vor altii sa sufere sa se puna pe liber ca au arme de GM, iar unii nu au bani in buzunare.
Inteleg, si cred ca voi prin banii primiti de la jucatori platiti hostarea servarului.

Ii respect pe toti din echipa Metin2RoSpeed ca lucreaza pentru a ne face noua joaca mai placuta, dar in joc va rog luati in seama parerile playerilor, pentru ca daca eu as incerca sa vb cu unul dintre voi, nu mi-ati spune nimic.
Noi pleyarii cerem standardele servarului ca la inceputul lui.

As vrea sa intelegeti ca acest lucru il fac pentru jucatorii acestui server, va multumesc.

Va rog raspundetimi la nelamurire :comphate .

si noi iti multumin, dar nu e vina noastra ca uni nu pot dona. poi, si chestia cu "toti se dau pe liber ca au arme de gm iar alti nau bani in buzunare"... ce sa zic. sa se dea ban sau mute ca uni sunt mai ''bazati'' sau ce?
Sus In jos
http://www.metin2rospeed.ro
Amethist
Super Moderator
Super Moderator
Amethist

MesajSubiect: Re: Salut, am o nelamurire.   Salut, am o nelamurire. Icon_minitimeLun Noi 28, 2011 9:39 am

* Sunt de acord cu tine ca cei modati dau in cei care n-au modate si nu stiu sa-si faca bonusurile, dar cum a spus si Angel . . fara modate nu rezistam pe host , deoarece nu se putea plati , la 2-3 luni ( daca nu ma insel ) s-a marit site-ul principal ca deja il accesau multi useri , iar cei care nu pot dona deoarece nu sunt trecuti de vartsa de 14 ani sau n-au bani de buzunar ( cum ai specificat tu ) nu sunt obligati sa doneze . . Smile orice server se modifica in timp , un lucru nu poate fi mereu ca la inceput , deoarece uni pleaca , altii vin . . si multi useri care erau de treaba inainte , au plecat . Smile Si cum am specificat mai sus , multe informatii le aveti pe forum mura-n gura , pe site aveti " Status Server " si tot pe noi ne intrebati daca este on/off , cand puteti da un simplu clik si sa vedeti daca este sau nu login picat , gandeste-te ca noi stam mai mereu pe chat si multi intra si ne pun pe noi sa le facem cont , daca le dispare ceva picam noi de vina . . daca nu va convine ceva tot noi suntem aia de vina si ne injurati sau stiu eu ce , trebuie sa intelegeti si voi . Smile
Sus In jos
BlackArrow
Membru Elite
Membru Elite
BlackArrow

Data de inscriere : 12/07/2011
Varsta : 26
Localizare : Sub Bradu de Craciun :P

MesajSubiect: Re: Salut, am o nelamurire.   Salut, am o nelamurire. Icon_minitimeLun Noi 28, 2011 11:46 pm

bine dar... astia care is noi pe server nu stiu ce misto era inainte cu bonusurile ,cu jocu,cu prieteni da acum vezi pe cativa cu arme gm te omoara ca niste "porcus nesuferitus" si nu te lasa.A pai inainte iti faceai un cont olinistit aveai timp sati bagi bonusuri, sa pui bonusuri jos gratis sa faci tot ce ai nev.Acum intrii te duci la magazin si mori.Daca era ca inainte,cu sau fara faza cu scosu, eu zic ca erau mai multi playeri si nu conteaza cati vin daca cei mai vechi jucatori pleaca....Multi au plecat si foarte putin sau intors... si din cate am observat cativa isi cam fac de cap cu functia Suspect .Bine acum nu zic ca serveru nu e bun,din potriva, dar parca era mai misto inainte.Eu prima data cand jucam speed era linistit faceai prieteni usor, si intr-o zi cand sa intru pe site sa vad de ce nu merge scria de la angel Cool : Site-ul a fost desfiintat (nu mai stiu daca asta era prima data cand sa intamplat)
Sus In jos
DeejayGhencea
Membru
Membru
DeejayGhencea

MesajSubiect: Inteleg..   Salut, am o nelamurire. Icon_minitimeMar Noi 29, 2011 12:36 am

Va inteleg, deoarece si eu am avut un server pe luna si plateam destul de mult pentru host, iar mie numi ramanea nimic...
Va inteleg ca faceti totul ca sa le mearga jucatorilor, dar banii aceea care va vin voua sunt in total vr 100lei pe luna ca-m cat costa un host....
Chiar daca n-avem bani in buzunare, bani cei care vi-m dam voua ajung pe host, iar asa n-avem cum sa "Traim" in mt .
Cu toate acestea incercati sa ajungeti mai sus.

FORTA METIN2 RO SPEEEEEED RESPEC PENTRU TOTI respect:
Sus In jos
edutzu00
Membru
Membru
edutzu00

Data de inscriere : 20/11/2011

MesajSubiect: Re: Salut, am o nelamurire.   Salut, am o nelamurire. Icon_minitimeMar Noi 29, 2011 4:04 am

ObsessionDoll a scris:
* Sunt de acord cu tine ca cei modati dau in cei care n-au modate si nu stiu sa-si faca bonusurile, dar cum a spus si Angel . . fara modate nu rezistam pe host , deoarece nu se putea plati , la 2-3 luni ( daca nu ma insel ) s-a marit site-ul principal ca deja il accesau multi useri , iar cei care nu pot dona deoarece nu sunt trecuti de vartsa de 14 ani sau n-au bani de buzunar ( cum ai specificat tu ) nu sunt obligati sa doneze . . Smile orice server se modifica in timp , un lucru nu poate fi mereu ca la inceput , deoarece uni pleaca , altii vin . . si multi useri care erau de treaba inainte , au plecat . Smile Si cum am specificat mai sus , multe informatii le aveti pe forum mura-n gura , pe site aveti " Status Server " si tot pe noi ne intrebati daca este on/off , cand puteti da un simplu clik si sa vedeti daca este sau nu login picat , gandeste-te ca noi stam mai mereu pe chat si multi intra si ne pun pe noi sa le facem cont , daca le dispare ceva picam noi de vina . . daca nu va convine ceva tot noi suntem aia de vina si ne injurati sau stiu eu ce , trebuie sa intelegeti si voi . Smile
Ai dreptate Mod...nu poteti sa ne dati la toti mod pt k nu ati mai putea intretine sv...fara donatii...deci te respect: 100%...:X
Sus In jos
Amethist
Super Moderator
Super Moderator
Amethist

MesajSubiect: Re: Salut, am o nelamurire.   Salut, am o nelamurire. Icon_minitimeMar Noi 29, 2011 11:23 am

* T.c. ! Smile
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Salut, am o nelamurire.   Salut, am o nelamurire. Icon_minitime

Sus In jos

Salut, am o nelamurire.
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Nelamurire in JOC !
» nelamurire
» nelamurire
» Nelamurire
» O nelamurire

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum