| Un mic joc , cu ce fel de persoana esti. | |
|
+18Danny :] CR7 .Úniqúe .kancuro Play4Fun ReMyX13 xTiGeR ScRe3nN Isabella AntiNoob zmR ReMiX13 xXxNightAnGeLxXx Amethist pepsyl3mon ByDark Dr0per *๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAda . ♡ 22 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAda . ♡ Moderator
Data de inscriere : 06/03/2011 Varsta : 27
| Subiect: Un mic joc , cu ce fel de persoana esti. Vin Apr 15, 2011 11:43 pm | |
| Un mic joculet : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Ce fel de persoane suntetii ? :> Mie mea iesit : Esti bun Esti foarte tolerant cu lucrurile si faptele si de obicei esti foarte bine dispus.Esti o persoana placuta, iar oamenilor le place sa discute cu tine.Foarte rar esti inclinat sa faci rau sau sa te indrepti in vreo directie gresita. La voi ce v`a iesit ? :>:> | |
|
| |
Dr0per Membru
Data de inscriere : 22/05/2010 Localizare : Salaj , Zalau.
| |
| |
ByDark Membru
Data de inscriere : 04/12/2010 Varsta : 30
| Subiect: eooo Sam Apr 16, 2011 12:34 am | |
| Ahhh, esti un suflet infricosator, intotdeauna faci ceea ce nu este bine, si crezi ca esti facut sa te razbuni in societate si pe societate. Parte buna este ca inca mai poti sa te schimbi si sa te intorci inapoi, si totusi se poate si mai rau. " | |
|
| |
pepsyl3mon V.I.P.
Data de inscriere : 28/08/2010 Varsta : 29 Localizare : Dej,jud Cluj
| Subiect: Re: Un mic joc , cu ce fel de persoana esti. Sam Apr 16, 2011 12:40 am | |
| =))))) e stricat asta=)))))
Diabolic Ahhh, esti un suflet infricosator, intotdeauna faci ceea ce nu este bine, si crezi ca esti facut sa te razbuni in societate si pe societate. Parte buna este ca inca mai poti sa te schimbi si sa te intorci inapoi, si totusi se poate si mai rau. "
=))) | |
|
| |
Amethist Super Moderator
Data de inscriere : 15/12/2010 Varsta : 30 Localizare : # Bucureşti
| |
| |
xXxNightAnGeLxXx V.I.P.
Data de inscriere : 19/06/2010 Varsta : 28 Localizare : Constanta ;)
| Subiect: Re: Un mic joc , cu ce fel de persoana esti. Sam Apr 16, 2011 1:08 am | |
| "Esti bun Esti foarte tolerant cu lucrurile si faptele si de obicei esti foarte bine dispus.Esti o persoana placuta, iar oamenilor le place sa discute cu tine.Foarte rar esti inclinat sa faci rau sau sa te indrepti in vreo directie gresita." | |
|
| |
ReMiX13 Membru Elite
Data de inscriere : 10/01/2011 Localizare : La MaRe:X
| Subiect: Re: Un mic joc , cu ce fel de persoana esti. Sam Apr 16, 2011 1:14 am | |
| Esti bun Esti foarte tolerant cu lucrurile si faptele si de obicei esti foarte bine dispus.Esti o persoana placuta, iar oamenilor le place sa discute cu tine.Foarte rar esti inclinat sa faci rau sau sa te indrepti in vreo directie gresita. " | |
|
| |
zmR Membru
Data de inscriere : 17/02/2011 Varsta : 33 Localizare : I do not know where
| Subiect: Re: Un mic joc , cu ce fel de persoana esti. Sam Apr 16, 2011 2:18 am | |
| Diabolik | |
|
| |
AntiNoob Membru Elite
Data de inscriere : 02/12/2010
| Subiect: Re: Un mic joc , cu ce fel de persoana esti. Sam Apr 16, 2011 11:34 am | |
| | |
|
| |
Isabella V.I.P.
Data de inscriere : 11/07/2010 Varsta : 33 Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj) Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel
| Subiect: Re: Un mic joc , cu ce fel de persoana esti. Sam Apr 16, 2011 11:43 am | |
| Esti bun Esti foarte tolerant cu lucrurile si faptele si de obicei esti foarte bine dispus.Esti o persoana placuta, iar oamenilor le place sa discute cu tine.Foarte rar esti inclinat sa faci rau sau sa te indrepti in vreo directie gresita. | |
|
| |
ScRe3nN Helper
Data de inscriere : 26/11/2011 Localizare : cluj-napoca
| Subiect: Re: Un mic joc , cu ce fel de persoana esti. Vin Ian 13, 2012 7:42 am | |
| "Esti bun Esti foarte tolerant cu lucrurile si faptele si de obicei esti foarte bine dispus.Esti o persoana placuta, iar oamenilor le place sa discute cu tine.Foarte rar esti inclinat sa faci rau sau sa te indrepti in vreo directie gresita. " | |
|
| |
xTiGeR Membru Elite
Data de inscriere : 12/06/2011 Localizare : In Universul Meu !
| Subiect: Re: Un mic joc , cu ce fel de persoana esti. Vin Ian 13, 2012 8:13 am | |
| Diabolic Ahhh, esti un suflet infricosator, intotdeauna faci ceea ce nu este bine, si crezi ca esti facut sa te razbuni in societate si pe societate. Parte buna este ca inca mai poti sa te schimbi si sa te intorci inapoi, si totusi se poate si mai rau. " Lol ?! | |
|
| |
ReMyX13 V.I.P.
Data de inscriere : 29/05/2011 Varsta : 27 Localizare : Constanta/Poarta6
| Subiect: Re: Un mic joc , cu ce fel de persoana esti. Vin Ian 13, 2012 8:43 am | |
| Diabolic Ahhh, esti un suflet infricosator, intotdeauna faci ceea ce nu este bine, si crezi ca esti facut sa te razbuni in societate si pe societate. Parte buna este ca inca mai poti sa te schimbi si sa te intorci inapoi, si totusi se poate si mai rau. | |
|
| |
Play4Fun Membru
Data de inscriere : 13/01/2012 Localizare : in metin sau pe luna:X
| Subiect: Re: la intrebarea ta Vin Ian 13, 2012 9:01 am | |
| "Esti bun Esti foarte tolerant cu lucrurile si faptele si de obicei esti foarte bine dispus.Esti o persoana placuta, iar oamenilor le place sa discute cu tine.Foarte rar esti inclinat sa faci rau sau sa te indrepti in vreo directie gresita. " | |
|
| |
.kancuro Membru
Data de inscriere : 11/01/2012
| Subiect: Re: Un mic joc , cu ce fel de persoana esti. Vin Ian 13, 2012 9:24 am | |
| Ba chear mi se potriveste
"Diabolic Ahhh, esti un suflet infricosator, intotdeauna faci ceea ce nu este bine, si crezi ca esti facut sa te razbuni in societate si pe societate. Parte buna este ca inca mai poti sa te schimbi si sa te intorci inapoi, si totusi se poate si mai rau. " | |
|
| |
.Úniqúe Moderator
Data de inscriere : 26/07/2010 Varsta : 27 Localizare : RamniCu Valcea
| Subiect: Re: Un mic joc , cu ce fel de persoana esti. Vin Ian 13, 2012 10:33 am | |
| Esti foarte tolerant cu lucrurile si faptele si de obicei esti foarte bine dispus.Esti o persoana placuta, iar oamenilor le place sa discute cu tine.Foarte rar esti inclinat sa faci rau sau sa te indrepti in vreo directie gresita. "
ba kancuro e adv =))))))))))) chiar esti asa si nebun =)))))))))))))))))))))))))))))) | |
|
| |
CR7 Helper
Data de inscriere : 29/11/2011 Varsta : 25 Localizare : Cernavoda(CvD)
| Subiect: Re: Un mic joc , cu ce fel de persoana esti. Vin Ian 13, 2012 10:52 am | |
| - .Unique a scris:
- Esti foarte tolerant cu lucrurile si faptele si de obicei esti foarte bine dispus.Esti o persoana placuta, iar oamenilor le place sa discute cu tine.Foarte rar esti inclinat sa faci rau sau sa te indrepti in vreo directie gresita. "
ba kancuro e adv =))))))))))) chiar esti asa si nebun =)))))))))))))))))))))))))))))) IDEM | |
|
| |
Danny :] Membru Elite
Data de inscriere : 28/12/2011 Varsta : 28 Localizare : Iasi
| Subiect: Re: Un mic joc , cu ce fel de persoana esti. Vin Ian 13, 2012 1:09 pm | |
| Esti bun Esti foarte tolerant cu lucrurile si faptele si de obicei esti foarte bine dispus.Esti o persoana placuta, iar oamenilor le place sa discute cu tine.Foarte rar esti inclinat sa faci rau sau sa te indrepti in vreo directie gresita. " =]] P.S Consider ca prima intrebare cu ''Ce browser folosesti in momentul de fata?'' este inutila si nu ar trebui sa aiba vreo influenta asupra rezultatului!! | |
|
| |
ǩhƪLL Membru Elite
Data de inscriere : 14/03/2011 Varsta : 25 Localizare : Shibusen
| Subiect: Re: Un mic joc , cu ce fel de persoana esti. Vin Ian 13, 2012 1:35 pm | |
| "Esti bun Esti foarte tolerant cu lucrurile si faptele si de obicei esti foarte bine dispus.Esti o persoana placuta, iar oamenilor le place sa discute cu tine.Foarte rar esti inclinat sa faci rau sau sa te indrepti in vreo directie gresita. " snt bun ma nu ca voi satanelor =)) | |
|
| |
KingDamian Membru
Data de inscriere : 15/01/2011 Varsta : 26 Localizare : Prahova
| Subiect: Re: Un mic joc , cu ce fel de persoana esti. Vin Ian 13, 2012 1:39 pm | |
| "Esti bun Esti foarte tolerant cu lucrurile si faptele si de obicei esti foarte bine dispus.Esti o persoana placuta, iar oamenilor le place sa discute cu tine.Foarte rar esti inclinat sa faci rau sau sa te indrepti in vreo directie gresita. " )doamne | |
|
| |
BlackEagle Membru
Data de inscriere : 28/08/2011 Varsta : 29 Localizare : La Charite - Franta
| Subiect: Re: Un mic joc , cu ce fel de persoana esti. Sam Ian 14, 2012 7:25 am | |
| "Diabolic Ahhh, esti un suflet infricosator, intotdeauna faci ceea ce nu este bine, si crezi ca esti facut sa te razbuni in societate si pe societate. Parte buna este ca inca mai poti sa te schimbi si sa te intorci inapoi, si totusi se poate si mai rau. "
| |
|
| |
.kancuro Membru
| Subiect: Re: Un mic joc , cu ce fel de persoana esti. Sam Ian 14, 2012 8:25 am | |
| - EminemUnstoppable a scris:
- .Unique a scris:
- Esti foarte tolerant cu lucrurile si faptele si de obicei esti foarte bine dispus.Esti o persoana placuta, iar oamenilor le place sa discute cu tine.Foarte rar esti inclinat sa faci rau sau sa te indrepti in vreo directie gresita. "
ba kancuro e adv =))))))))))) chiar esti asa si nebun =))))))))))))))))))))))))))))))
IDEM Ba tu ma faci nebun ? De la Unique accept dar de la tn nu | |
|
| |
CR7 Helper
Data de inscriere : 29/11/2011 Varsta : 25 Localizare : Cernavoda(CvD)
| Subiect: Re: Un mic joc , cu ce fel de persoana esti. Sam Ian 14, 2012 9:03 am | |
| kancuro comentezi?Hai map1 la rosi sa iti inchid gura. | |
|
| |
❼Days V.I.P.
Data de inscriere : 04/08/2011
| Subiect: Re: Un mic joc , cu ce fel de persoana esti. Sam Ian 14, 2012 4:42 pm | |
| - .kancuro a scris:
- EminemUnstoppable a scris:
- .Unique a scris:
ba kancuro e adv =))))))))))) chiar esti asa si nebun =))))))))))))))))))))))))))))))
IDEM Ba tu ma faci nebun ? De la Unique accept dar de la tn nu Tu il mai pupi mult in c^^ pe berila76 aka Unique Doamne fereste ce zici ba ma dau pe langa el ca imi da si mie un item modat , oau abea astept ... Doa,meeeee ON: Deplasat , sa`mi dai pm pe joc maine la Mure | |
|
| |
.kancuro Membru
| Subiect: Re: Un mic joc , cu ce fel de persoana esti. Sam Ian 14, 2012 11:15 pm | |
| Ba tie ti se pare ca stau pe langa berila ca sa imi dea cv stau pe langa el pt ca il cunosc mai bine ca toti | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Un mic joc , cu ce fel de persoana esti. | |
| |
|
| |
| Un mic joc , cu ce fel de persoana esti. | |
|