| Cat de roman esti ? | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
SoulKeeper Membru Elite
Data de inscriere : 24/10/2010 Varsta : 26 Localizare : Iη Yσύя Єγεs xD
| Subiect: Cat de roman esti ? Dum Dec 11, 2011 9:46 am | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Felicitari, ai scos 50 puncte din 100. Ce inseamna asta? Ei bine, inseamna ca: Ti-e rusine! Esti 50% roman! Ai tras un pic de raspunsuri pentru ca nu vrei sa iesi al mai roman dintre romani. ti-e rusine cu nationalitatea ta. Speri sa ai o slujba de intelectual ? alta tara, dar te-ai duce si la cules de portocale numai ca sa scapi. Nu-ti place cand altii flegmeaza pe strada, dar arunci gunoaie pe jos. De 1 decembrie esti rusinat ca stii ca e si ziua mondiala anti-SIDA. Nu dai spaga pentru ca nu stii cum. (31 - 50 de puncte) | |
|
| |
.Úniqúe Moderator
Data de inscriere : 26/07/2010 Varsta : 27 Localizare : RamniCu Valcea
| Subiect: Re: Cat de roman esti ? Dum Dec 11, 2011 9:53 am | |
| Esti 50% roman! Ai tras un pic de raspunsuri pentru ca nu vrei sa iesi al mai roman dintre romani. ti-e rusine cu nationalitatea ta. Speri sa ai o slujba de intelectual ? alta tara, dar te-ai duce si la cules de portocale numai ca sa scapi. Nu-ti place cand altii flegmeaza pe strada, dar arunci gunoaie pe jos. De 1 decembrie esti rusinat ca stii ca e si ziua mondiala anti-SIDA. Nu dai spaga pentru ca nu stii cum. (31 - 50 de puncte) | |
|
| |
CR7 Helper
Data de inscriere : 29/11/2011 Varsta : 25 Localizare : Cernavoda(CvD)
| Subiect: Re: Cat de roman esti ? Dum Dec 11, 2011 10:31 am | |
| Esti 50% roman! Ai tras un pic de raspunsuri pentru ca nu vrei sa iesi al mai roman dintre romani. ti-e rusine cu nationalitatea ta. Speri sa ai o slujba de intelectual ? alta tara, dar te-ai duce si la cules de portocale numai ca sa scapi. Nu-ti place cand altii flegmeaza pe strada, dar arunci gunoaie pe jos. De 1 decembrie esti rusinat ca stii ca e si ziua mondiala anti-SIDA. Nu dai spaga pentru ca nu stii cum. (31 - 50 de puncte)
| |
|
| |
Op3nN Membru Elite
Data de inscriere : 08/03/2011 Varsta : 29 Localizare : Galati
| Subiect: Re: Cat de roman esti ? Dum Dec 11, 2011 11:34 am | |
| Esti 50% roman! Ai tras un pic de raspunsuri pentru ca nu vrei sa iesi al mai roman dintre romani. ti-e rusine cu nationalitatea ta. Speri sa ai o slujba de intelectual ? alta tara, dar te-ai duce si la cules de portocale numai ca sa scapi. Nu-ti place cand altii flegmeaza pe strada, dar arunci gunoaie pe jos. De 1 decembrie esti rusinat ca stii ca e si ziua mondiala anti-SIDA. Nu dai spaga pentru ca nu stii cum. (31 - 50 de puncte) | |
|
| |
ǩhƪLL Membru Elite
Data de inscriere : 14/03/2011 Varsta : 25 Localizare : Shibusen
| Subiect: Re: Cat de roman esti ? Dum Dec 11, 2011 11:38 am | |
| Felicitari, ai scos 50 puncte din 100. Ce inseamna asta? Ei bine, inseamna ca: Ti-e rusine! mie ... da e adevarat:)) snt cam sensibil:)) | |
|
| |
CR7 Helper
Data de inscriere : 29/11/2011 Varsta : 25 Localizare : Cernavoda(CvD)
| Subiect: Re: Cat de roman esti ? Dum Dec 11, 2011 12:20 pm | |
| mi se pare mie sau testul asta e cam sisi?adika la toti a dat rezultatul 50% | |
|
| |
SoulKeeper Membru Elite
Data de inscriere : 24/10/2010 Varsta : 26 Localizare : Iη Yσύя Єγεs xD
| Subiect: Re: Cat de roman esti ? Lun Dec 19, 2011 8:38 am | |
| s`ar putea sa fie gresit, incercati sa puneti la nimereala | |
|
| |
BlackEagle Membru
Data de inscriere : 28/08/2011 Varsta : 29 Localizare : La Charite - Franta
| Subiect: Re: Cat de roman esti ? Mier Dec 21, 2011 11:42 am | |
| Felicitari, ai scos 50 puncte din 100. Ce inseamna asta? Ei bine, inseamna ca: Ti-e rusine! Esti 50% roman! Ai tras un pic de raspunsuri pentru ca nu vrei sa iesi al mai roman dintre romani. ti-e rusine cu nationalitatea ta. Speri sa ai o slujba de intelectual ? alta tara, dar te-ai duce si la cules de portocale numai ca sa scapi. Nu-ti place cand altii flegmeaza pe strada, dar arunci gunoaie pe jos. De 1 decembrie esti rusinat ca stii ca e si ziua mondiala anti-SIDA. Nu dai spaga pentru ca nu stii cum. (31 - 50 de puncte)
P.S: Testul este GRESIT ! ( am pus tot la nimereala ) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cat de roman esti ? | |
| |
|
| |
| Cat de roman esti ? | |
|