PVP Membru Elite
Data de inscriere : 17/08/2010 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Poze de pe serverul doi. Mier Iul 10, 2013 4:42 am | |
| | |
|
SoulKeeper Membru Elite
Data de inscriere : 24/10/2010 Varsta : 26 Localizare : Iη Yσύя Єγεs xD
| Subiect: Re: Poze de pe serverul doi. Vin Iul 12, 2013 4:30 am | |
| Bai copile, m-ai disperat cu niste poze cu rahatu' tau de caracter! Mai termina, ca nu intereseaza pe nimeni ca iti petreci viata reala intr-un joc virtual! | |
|
PVP Membru Elite
Data de inscriere : 17/08/2010 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Poze de pe serverul doi. Vin Iul 12, 2013 4:33 am | |
| Un warn pt offtopic cineva?
Citeste cum se numeste sectiunea. | |
|
[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: Re: Poze de pe serverul doi. Vin Iul 12, 2013 10:57 am | |
| ExXxPreSs aka ExciteMind atentie, s-ar putea sa te trezesti cu banarea temporara a contului. Acest subiect nu incalca regulile acestui forum/sectiuni. Desigur, nu esti obligat sa privesti sau sa raspunzi la orice topic al jucatorilor daca nu iti place ceea ce vezi. | |
|
Blake. Membru
Data de inscriere : 17/05/2012 Localizare : Romania
| Subiect: Re: Poze de pe serverul doi. Dum Iul 14, 2013 8:46 am | |
| Quba, sunt de acord cu Excite, pana sa se deschida server 2 te luai cu toti in gura, ca ba nu stiu ce nu-ti convine, ca ba e praf, ca ba nu-ti place ce posteaza, etc. Acum nu-ti convine cand cineva se ia de tine. Sincer, si eu cred ca exagerezi cu niste printuri, sunt altii mult mai buni ca tine pe server 2 care nu se lauda atat. | |
|
Dzkmg7. Membru
Data de inscriere : 06/03/2012 Varsta : 28 Localizare : Bistrita
| Subiect: esti pf:)) Lun Iul 15, 2013 11:49 pm | |
| Ce sa spun esti tare. Hai la un duel si fa printuri cu cat imi scazi, ca te faci de rusine cu waru tau si chestiile astea. Inca te mai si lauzi. Daca esti bun demonstreaz-o in joc nu laudandu-te pe forum si in joc o iei. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Poze de pe serverul doi. | |
| |
|