sAAb Helper
Data de inscriere : 30/05/2010 Varsta : 28 Localizare : Suceava
| Subiect: Celor care le-am cauzat probleme Mar Feb 01, 2011 11:02 am | |
| Deci in aceasta seara pepsyl3mon si cu mai multi de pe chat mi-au dat de gandit , ca inchid ceva forumuri degeaba , ca nu stiu ce warn`uri am dat degeaba , la Ronny recunosc ca am gresit . Deci va rog frumos sa ma iertati si promit ca nu o sa se mai intample , daca va doriti atat de mult , sa imi scrieti in PM , daca vreti sa raman fara functia de pe forum , si ii voi cere asta lui Angel . Iertati-ma si promit ca ma cumintesc | |
|
Hokage Cosmin Membru Elite
Data de inscriere : 06/09/2010 Varsta : 28 Localizare : Pe forum mai ales pe chat :))
| Subiect: Re: Celor care le-am cauzat probleme Mar Feb 01, 2011 11:04 am | |
| Mane eu unul te iert... dar daca mai zici vreodata ca iau ban... NU O SA TE IERT!! | |
|
Amethist Super Moderator
Data de inscriere : 15/12/2010 Varsta : 30 Localizare : # Bucureşti
| |
pepsyl3mon V.I.P.
Data de inscriere : 28/08/2010 Varsta : 29 Localizare : Dej,jud Cluj
| Subiect: Re: Celor care le-am cauzat probleme Mar Feb 01, 2011 11:05 am | |
| bai frate..nu am nimic cu tn..ti-am zis sa nu mai dai warn..atata..nu am chiar nimic cu tn im iesti prieten..daca chiar vroiam sa patesti cv iti faceam reclamatie..da ti-am zis sa ai grije atata..nimic mai mult;)
| |
|
sAAb Helper
Data de inscriere : 30/05/2010 Varsta : 28 Localizare : Suceava
| Subiect: Re: Celor care le-am cauzat probleme Mar Feb 01, 2011 11:05 am | |
| Cum sa nu zic asta , daca tu imi "cerseai" ban pe chat , spuneai ca nu am tupeu ca nu stiu ce , si in al 2 lea rand ,aruncai cu kick`uri in mine parca eram nu stiu cine pe motivul "ma enervezi"
Ti-am zis pepsy , de acuma le dau mai cu grija =)) | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Celor care le-am cauzat probleme | |
| |
|