Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaPentru cei care au probleme cu conditia mea fizica.. EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica..

In jos 
+15
!Papz.
ǩhƪLL
GodOfWar1996
Op3nN
rammstein482
xAisha ♥Shiori♥
Mr.Crazy
GodFather♥
ScRe3nN
,,;;[TheBoy];;,,
Horica(Jump)
dRuId.#
♫JυѕтOνєя™♫
OV1D1UU
Danny :]
19 participanți
AutorMesaj
Membru Elite
Membru Elite

Data de inscriere : 28/12/2011
Varsta : 28
Localizare : Iasi

Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica.. Empty
MesajSubiect: Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica..   Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica.. Icon_minitimeMar Feb 14, 2012 1:32 pm

Sunt DannyXD (Presupun ca ma stie multa lume sub diferite forme) si aud multe zvonuri,precum si barfe la adresa mea cum ca as fi o ''batoza'' de 300KG! Neutral Deci fratilor..in primul rand acest fapt nu ar trebuie sa va priveasca pe voi intr'o oarecare masura,in al doilea rand,dovada de nesimtire si grosolanie este de prisos ''nowdays'' mai ales in metin unde se presupune ca majoritatea sunt copilasi pana in 15 ani (Si eu am 15..dar consider ca poti avea si 13..daca ai o mentalitate ceva mai dezvoltata si ai cei 7 ani de acasa..) unde jigniriile,injuriile si huiduielile sunt inevitabile in majoritatea cazurilor si nu ma asteptam la o altfel de reactie din partea unora,in al treilea rand,am 90 de KG pentru cei care chiar tin neaparat sa afle si nu sunt OBEZ..nu sunt BATOZA...sunt doar MASIV..fiindca asta imi este constructia corpului..asa m'a dat Dumnezeu pe Pamant ..de mic am fost dolofan Wink,iar in al patrulea rand,daca voi credeti ca copilariile voastre care constau in jigniri si fel de fel de adresari mai putin politicoase asupra mea ma afecteaza moral va inselati amarnic...!!Cine ma accepta si considera ca sunt demn de a'i fi prieten ok ma accepta asa cum sunt !!!Pentru restu...drum bun si cale batuta Wink !!

Daca esti supraponderal se presupune ca slabesti..dar daca esti urat n'ai ce mai face Wink !!Ca sa nu mai zic ca majoritatea va afirmati din fata unui monitor unde abea ocupati un scaun acolo...la 12 ani pe care ii aveti unii...cu niste fete de te urci pe pereti cand ii vezi de zici ca's scary maze :]] (Mai imi permit si eu sa ''jignesc'' na ) !

Cert este ca cunosc multa lume pe metinul asta!Anturajul meu este format numai din persoane cu care intradevar se poate discuta si au o oarecare mentalitate...persoane care au trecut de stadiul de 24/24 la PC obsedandu'se in Metin..!!

Pentru toti acestia respect:
Sus In jos
OV1D1UU
Helper
Helper
OV1D1UU

Data de inscriere : 15/12/2010
Varsta : 30

MesajSubiect: Re: Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica..   Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica.. Icon_minitimeMier Feb 15, 2012 1:11 am

eu te respect.
Sus In jos
♫JυѕтOνєя™♫
V.I.P.
V.I.P.
♫JυѕтOνєя™♫

Data de inscriere : 04/09/2010
Localizare : OνєяGяανє

MesajSubiect: Re: Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica..   Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica.. Icon_minitimeMier Feb 15, 2012 1:12 am

Danny :] a scris:
Sunt DannyXD (Presupun ca ma stie multa lume sub diferite forme) si aud multe zvonuri,precum si barfe la adresa mea cum ca as fi o ''batoza'' de 300KG! Neutral Deci fratilor..in primul rand acest fapt nu ar trebuie sa va priveasca pe voi intr'o oarecare masura,in al doilea rand,dovada de nesimtire si grosolanie este de prisos ''nowdays'' mai ales in metin unde se presupune ca majoritatea sunt copilasi pana in 15 ani (Si eu am 15..dar consider ca poti avea si 13..daca ai o mentalitate ceva mai dezvoltata si ai cei 7 ani de acasa..) unde jigniriile,injuriile si huiduielile sunt inevitabile in majoritatea cazurilor si nu ma asteptam la o altfel de reactie din partea unora,in al treilea rand,am 90 de KG pentru cei care chiar tin neaparat sa afle si nu sunt OBEZ..nu sunt BATOZA...sunt doar MASIV..fiindca asta imi este constructia corpului..asa m'a dat Dumnezeu pe Pamant ..de mic am fost dolofan Wink,iar in al patrulea rand,daca voi credeti ca copilariile voastre care constau in jigniri si fel de fel de adresari mai putin politicoase asupra mea ma afecteaza moral va inselati amarnic...!!Cine ma accepta si considera ca sunt demn de a'i fi prieten ok ma accepta asa cum sunt !!!Pentru restu...drum bun si cale batuta Wink !!

Daca esti supraponderal se presupune ca slabesti..dar daca esti urat n'ai ce mai face Wink !!Ca sa nu mai zic ca majoritatea va afirmati din fata unui monitor unde abea ocupati un scaun acolo...la 12 ani pe care ii aveti unii...cu niste fete de te urci pe pereti cand ii vezi de zici ca's scary maze :]] (Mai imi permit si eu sa ''jignesc'' na ) !

Cert este ca cunosc multa lume pe metinul asta!Anturajul meu este format numai din persoane cu care intradevar se poate discuta si au o oarecare mentalitate...persoane care au trecut de stadiul de 24/24 la PC obsedandu'se in Metin..!!

Asa fac toti , va trebuii sa te obisnuiesti cu toate jignirile ce o sa ti se adreseze pe vittor , deoarece speed-ul s-a dus de rapa de cand au inceput sa joace toti terminatii care nu au o treaba cu calculatoru , si pe de alta parte mai si vin aici si fac pe "nisnaii"

Asta e , imi pare rau pt tne dar eu am fost sincer cand am scris mai sus , cand unora li se pune damblaua pai li se pune frate..
Sus In jos
dRuId.#
Moderator
Moderator
dRuId.#

Data de inscriere : 24/08/2010
Varsta : 27
Localizare : Bucuresti[•]

MesajSubiect: Re: Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica..   Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica.. Icon_minitimeMier Feb 15, 2012 1:16 am

asta inseamna invidie dani sa sti .bine eu miasi dori sa am cateva kg in + dar na asta sunt ..
Sus In jos
https://metin2ro.all-up.com/
Horica(Jump)
Membru Elite
Membru Elite
Horica(Jump)

Data de inscriere : 02/02/2012
Varsta : 59
Localizare : Verona,Italia

MesajSubiect: Re: Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica..   Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica.. Icon_minitimeMier Feb 15, 2012 3:36 am

Eu nu ii inteleg pe oamenii astia:/
Care e problema loc cum arati tu sau cate KG ai?
PS: Vedetiva de treaba voastra nu mai criticati pe altii!!! nu vad care e treaba voastra la cum arata Dany sau cum arata X si Y...

Eu nu am nimic cu tine Dany...nu este intrebare la care tu sa nu fi dat raspuns sau user pe care nu l-ai ajutat daca a avut o problema...deci.... respect:
Sus In jos
,,;;[TheBoy];;,,
Membru Elite
Membru Elite
,,;;[TheBoy];;,,

Data de inscriere : 04/09/2011
Varsta : 29
Localizare : In IAD, printre ingeri

MesajSubiect: Re: Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica..   Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica.. Icon_minitimeMier Feb 15, 2012 6:23 am

Danny... "lasa'i in lumea lor se se'ngrozeasca. Nu ne percep,ca n'au mentalitatea noastra." =)))

Sus In jos
Membru Elite
Membru Elite

MesajSubiect: Re: Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica..   Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica.. Icon_minitimeMier Feb 15, 2012 6:30 am

,,;;[TheBoy];;,, a scris:
Danny... "lasa'i in lumea lor se se'ngrozeasca. Nu ne percep,ca n'au mentalitatea noastra." =)))

Adevar graiesti =]] !
Sus In jos
ScRe3nN
Helper
Helper
ScRe3nN

Data de inscriere : 26/11/2011
Localizare : cluj-napoca

MesajSubiect: Re: Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica..   Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica.. Icon_minitimeMier Feb 15, 2012 8:04 am

,,;;[TheBoy];;,, a scris:

Adevar graiesti =]] !

lasa'i naibii de distrusi . atat ii duce capu
Sus In jos
http://www.metin2rospeed.ro
GodFather♥
V.I.P.
V.I.P.
GodFather♥

Data de inscriere : 07/05/2010
Localizare : Bucuresti
Comentarii : Ma descurc!

MesajSubiect: Re: Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica..   Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica.. Icon_minitimeMier Feb 15, 2012 8:24 am

Care te`a facut ma gras? tu te iei dupa toti uratii? Nici macar nu esti gras,iti arat eu am in clasa unu care e in latime cat mine in lungime,si oricum nu e vreo problema cu asta!

Sus In jos
https://www.youtube.com/watch?v=z8gQWbFpDGg
Membru Elite
Membru Elite

MesajSubiect: Re: Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica..   Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica.. Icon_minitimeMier Feb 15, 2012 8:34 am

ρsGøđ a scris:
Care te`a facut ma gras? tu te iei dupa toti uratii? Nici macar nu esti gras,iti arat eu am in clasa unu care e in latime cat mine in lungime,si oricum nu e vreo problema cu asta!

Stiu frate asta incerc si eu sa le explic dar e clar ca nu ai cu cine vorbi...voiam doar sa se inteleaga clar ca nu ma afecteaza cu nimic -.- !!
Sus In jos
Mr.Crazy
Membru Elite
Membru Elite
Mr.Crazy

Data de inscriere : 29/11/2010
Localizare : Lè Lupeni

MesajSubiect: Re: Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica..   Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica.. Icon_minitimeMier Feb 15, 2012 9:00 am

nu te lua dupa toti...... "copilasii"[ca sa le zicem asa] care nu au ce 7 ani de acasa......nu trebe sa iti faci probleme pt asta ca toti zic asa dar defapt nu stium cu arata ei in realitate.
Sus In jos
http://www.extrem-tutorials.com/forum
Membru Elite
Membru Elite

MesajSubiect: Re: Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica..   Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica.. Icon_minitimeMier Feb 15, 2012 9:23 am

♫JυѕтOνєя™♫ a scris:

Asa fac toti , va trebuii sa te obisnuiesti cu toate jignirile ce o sa ti se adreseze pe vittor , deoarece speed-ul s-a dus de rapa de cand au inceput sa joace toti terminatii care nu au o treaba cu calculatoru , si pe de alta parte mai si vin aici si fac pe "nisnaii"

Asta e , imi pare rau pt tne dar eu am fost sincer cand am scris mai sus , cand unora li se pune damblaua pai li se pune frate..

Nici nu ma asteptam sa se opreasca Razz !!Nu asta a fost scopul topicul'ului Razz !!Am vrut doar sa mentionez ca nu ma afecteaza cu nimic!
Sus In jos
dRuId.#
Moderator
Moderator
dRuId.#

Data de inscriere : 24/08/2010
Localizare : Bucuresti[•]

MesajSubiect: Re: Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica..   Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica.. Icon_minitimeMier Feb 15, 2012 1:10 pm

♫JυѕтOνєя™♫ a scris:

Nici nu ma asteptam sa se opreasca Razz !!Nu asta a fost scopul topicul'ului Razz !!Am vrut doar sa mentionez ca nu ma afecteaza cu nimic!
Dani si sincer sa fiu esti printre cativa care au poza cu ei la avt si asta ati aduce mai mlt RESPECT
Sus In jos
https://metin2ro.all-up.com/
xAisha ♥Shiori♥
Membru Elite
Membru Elite
xAisha ♥Shiori♥

Data de inscriere : 30/08/2010
Varsta : 31
Localizare : in lumea mea:o3 ♥

MesajSubiect: Re: Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica..   Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica.. Icon_minitimeJoi Feb 16, 2012 6:30 am

urat diun partea lor Neutral in fine,nu totzi au bun simtz...
Sus In jos
http://dannaloveindiax3.sunphoto.ro
rammstein482
Membru
Membru

Data de inscriere : 29/01/2012

MesajSubiect: Re: Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica..   Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica.. Icon_minitimeJoi Feb 16, 2012 6:34 am

Macar baiatu are ce manca, nu ca unii...!
Nu conteaza cate kg ai, ci cata minte ai!

Sus In jos
Membru Elite
Membru Elite

MesajSubiect: Re: Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica..   Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica.. Icon_minitimeJoi Feb 16, 2012 6:38 am

Recunosc ca asta nu poate fi considerat neaparat un beneficiu Razz !!
Oricum termenul de ''batoza'' nu este potrivit pentru mine Razz !!As prefera Masiv pentru ca asta ma caracterizeaza mai mult Wink !!

Cei care vorbiti aiurea...aveti macar idee ce e aia batoza?Eu stiu ca va place sa folositi cuvintele mai mult cu sens superlativ dar totusi Neutral !!!

Sus In jos
Op3nN
Membru Elite
Membru Elite
Op3nN

Data de inscriere : 08/03/2011
Localizare : Galati

MesajSubiect: Re: Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica..   Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica.. Icon_minitimeJoi Feb 16, 2012 6:40 am

Frate nu ii mai baga in seama cand vezi k incep sa te jigneasca nu ii baga in seama respect:
Sus In jos
GodOfWar1996
Membru
Membru
GodOfWar1996

Data de inscriere : 06/01/2012

MesajSubiect: Re: Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica..   Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica.. Icon_minitimeJoi Feb 16, 2012 1:46 pm

nui baga in seama.. nu conteaza cum areti
Sus In jos
ǩhƪLL
Membru Elite
Membru Elite
ǩhƪLL

Data de inscriere : 14/03/2011
Varsta : 25
Localizare : Shibusen

MesajSubiect: Re: Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica..   Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica.. Icon_minitimeJoi Feb 16, 2012 8:21 pm

nu-i baga ma in seama..daca snt prosti...ei poate snt niste aschii si mai zic de tn...lasai sa isi vada de fanteziile lor
Sus In jos
!Papz.
Membru
Membru
!Papz.

Data de inscriere : 17/02/2012
Varsta : 26
Localizare : Caracal, Olt

MesajSubiect: Re: Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica..   Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica.. Icon_minitimeVin Feb 17, 2012 1:24 am

Da ai dreptate nimeni nu te poate judeca pentru cum arati. Si esti o persoana cu care se poate discuta civilizat nu ca altii Neutral... chiar daca nu te stiu asa imi pari !... si faza cu varsta pe metin nu conteaza cred ca poti avea si 8 ani ai toate drepturile sa joci. GL cheers
Sus In jos
èViLòs
Membru
Membru
èViLòs

Data de inscriere : 15/02/2012

MesajSubiect: Re: Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica..   Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica.. Icon_minitimeSam Feb 18, 2012 4:53 am

Mda.. Eu sunt inversu tau , oricum toata lumea ma porecleste mai ales piciuletii de la generala , oricum respect:
Sus In jos
FrostBite
Helper
Helper
FrostBite

Data de inscriere : 14/01/2012
Localizare : Sibiu

MesajSubiect: Re: Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica..   Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica.. Icon_minitimeSam Feb 18, 2012 10:01 am

Nu-i baga in seama , majoritatea sunt copii de 10-12 ani si nu au altceva mai bun de facut decat sa jigneasca pe altii.
Sus In jos
❼Days
V.I.P.
V.I.P.
❼Days

Data de inscriere : 04/08/2011

MesajSubiect: Re: Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica..   Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica.. Icon_minitimeSam Feb 18, 2012 3:06 pm

Dani mai ti minte cum erau numiti acesti oameni?
albino napiNapi albino

Nu ii baga in seama pe acesti napiNapi .......
Nu vezi ca toti au ce au cu mine si aici dar asta e romania frate toti prichindeii de 10-12 ani au net si se dau mari smecheri pe net da fata`n fata daca ii f^^ o palma plange....(ma refer la darkstar , la remyx mai multi)
Sus In jos
,,;;[TheBoy];;,,
Membru Elite
Membru Elite
,,;;[TheBoy];;,,

Data de inscriere : 04/09/2011
Localizare : In IAD, printre ingeri

MesajSubiect: Re: Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica..   Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica.. Icon_minitimeDum Feb 19, 2012 1:18 am

ALASKA a scris:
Dani mai ti minte cum erau numiti acesti oameni?
albino napiNapi albino

Nu ii baga in seama pe acesti napiNapi .......
Nu vezi ca toti au ce au cu mine si aici dar asta e romania frate toti prichindeii de 10-12 ani au net si se dau mari smecheri pe net da fata`n fata daca ii f^^ o palma plange....(ma refer la darkstar , la remyx mai multi)
albino napiNap albino `ule Wink
Sus In jos
Dr0per
Membru
Membru
Dr0per

Data de inscriere : 22/05/2010
Localizare : Salaj , Zalau.

MesajSubiect: Re: Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica..   Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica.. Icon_minitimeDum Feb 19, 2012 2:07 am

Nu conteaza cate KG ai , conteaza sa te descurci in viata , de exemplu nici eu nu pot spune ca sunt slab , am 41 kg si 1.50 m^^ Frate nu`i baga in seama.Aici se vede cine`ti sunt prieteni si cine nu..
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica..   Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica.. Icon_minitime

Sus In jos

Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica..
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: DISCUTII :: Discutii libere-
Mergi direct la: