| Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica.. | |
|
+15!Papz. ǩhƪLL GodOfWar1996 Op3nN rammstein482 xAisha ♥Shiori♥ Mr.Crazy GodFather♥ ScRe3nN ,,;;[TheBoy];;,, Horica(Jump) dRuId.# ♫JυѕтOνєя™♫ OV1D1UU Danny :] 19 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Danny :] Membru Elite
Data de inscriere : 28/12/2011 Varsta : 28 Localizare : Iasi
| Subiect: Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica.. Mar Feb 14, 2012 1:32 pm | |
| Sunt DannyXD (Presupun ca ma stie multa lume sub diferite forme) si aud multe zvonuri,precum si barfe la adresa mea cum ca as fi o ''batoza'' de 300KG! Deci fratilor..in primul rand acest fapt nu ar trebuie sa va priveasca pe voi intr'o oarecare masura,in al doilea rand,dovada de nesimtire si grosolanie este de prisos ''nowdays'' mai ales in metin unde se presupune ca majoritatea sunt copilasi pana in 15 ani (Si eu am 15..dar consider ca poti avea si 13..daca ai o mentalitate ceva mai dezvoltata si ai cei 7 ani de acasa..) unde jigniriile,injuriile si huiduielile sunt inevitabile in majoritatea cazurilor si nu ma asteptam la o altfel de reactie din partea unora,in al treilea rand,am 90 de KG pentru cei care chiar tin neaparat sa afle si nu sunt OBEZ..nu sunt BATOZA...sunt doar MASIV..fiindca asta imi este constructia corpului..asa m'a dat Dumnezeu pe Pamant ..de mic am fost dolofan ,iar in al patrulea rand,daca voi credeti ca copilariile voastre care constau in jigniri si fel de fel de adresari mai putin politicoase asupra mea ma afecteaza moral va inselati amarnic...!!Cine ma accepta si considera ca sunt demn de a'i fi prieten ok ma accepta asa cum sunt !!!Pentru restu...drum bun si cale batuta !! Daca esti supraponderal se presupune ca slabesti..dar daca esti urat n'ai ce mai face !!Ca sa nu mai zic ca majoritatea va afirmati din fata unui monitor unde abea ocupati un scaun acolo...la 12 ani pe care ii aveti unii...cu niste fete de te urci pe pereti cand ii vezi de zici ca's scary maze :]] (Mai imi permit si eu sa ''jignesc'' na ) ! Cert este ca cunosc multa lume pe metinul asta!Anturajul meu este format numai din persoane cu care intradevar se poate discuta si au o oarecare mentalitate...persoane care au trecut de stadiul de 24/24 la PC obsedandu'se in Metin..!! Pentru toti acestia | |
|
| |
OV1D1UU Helper
Data de inscriere : 15/12/2010 Varsta : 30
| Subiect: Re: Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica.. Mier Feb 15, 2012 1:11 am | |
| | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| Subiect: Re: Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica.. Mier Feb 15, 2012 1:12 am | |
| - Danny :] a scris:
- Sunt DannyXD (Presupun ca ma stie multa lume sub diferite forme) si aud multe zvonuri,precum si barfe la adresa mea cum ca as fi o ''batoza'' de 300KG! Deci fratilor..in primul rand acest fapt nu ar trebuie sa va priveasca pe voi intr'o oarecare masura,in al doilea rand,dovada de nesimtire si grosolanie este de prisos ''nowdays'' mai ales in metin unde se presupune ca majoritatea sunt copilasi pana in 15 ani (Si eu am 15..dar consider ca poti avea si 13..daca ai o mentalitate ceva mai dezvoltata si ai cei 7 ani de acasa..) unde jigniriile,injuriile si huiduielile sunt inevitabile in majoritatea cazurilor si nu ma asteptam la o altfel de reactie din partea unora,in al treilea rand,am 90 de KG pentru cei care chiar tin neaparat sa afle si nu sunt OBEZ..nu sunt BATOZA...sunt doar MASIV..fiindca asta imi este constructia corpului..asa m'a dat Dumnezeu pe Pamant ..de mic am fost dolofan ,iar in al patrulea rand,daca voi credeti ca copilariile voastre care constau in jigniri si fel de fel de adresari mai putin politicoase asupra mea ma afecteaza moral va inselati amarnic...!!Cine ma accepta si considera ca sunt demn de a'i fi prieten ok ma accepta asa cum sunt !!!Pentru restu...drum bun si cale batuta !!
Daca esti supraponderal se presupune ca slabesti..dar daca esti urat n'ai ce mai face !!Ca sa nu mai zic ca majoritatea va afirmati din fata unui monitor unde abea ocupati un scaun acolo...la 12 ani pe care ii aveti unii...cu niste fete de te urci pe pereti cand ii vezi de zici ca's scary maze :]] (Mai imi permit si eu sa ''jignesc'' na ) !
Cert este ca cunosc multa lume pe metinul asta!Anturajul meu este format numai din persoane cu care intradevar se poate discuta si au o oarecare mentalitate...persoane care au trecut de stadiul de 24/24 la PC obsedandu'se in Metin..!!
Pentru toti acestia Asa fac toti , va trebuii sa te obisnuiesti cu toate jignirile ce o sa ti se adreseze pe vittor , deoarece speed-ul s-a dus de rapa de cand au inceput sa joace toti terminatii care nu au o treaba cu calculatoru , si pe de alta parte mai si vin aici si fac pe "nisnaii" Asta e , imi pare rau pt tne dar eu am fost sincer cand am scris mai sus , cand unora li se pune damblaua pai li se pune frate.. | |
|
| |
dRuId.# Moderator
Data de inscriere : 24/08/2010 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti[•]
| Subiect: Re: Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica.. Mier Feb 15, 2012 1:16 am | |
| asta inseamna invidie dani sa sti .bine eu miasi dori sa am cateva kg in + dar na asta sunt .. | |
|
| |
Horica(Jump) Membru Elite
Data de inscriere : 02/02/2012 Varsta : 59 Localizare : Verona,Italia
| |
| |
,,;;[TheBoy];;,, Membru Elite
Data de inscriere : 04/09/2011 Varsta : 29 Localizare : In IAD, printre ingeri
| Subiect: Re: Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica.. Mier Feb 15, 2012 6:23 am | |
| Danny... "lasa'i in lumea lor se se'ngrozeasca. Nu ne percep,ca n'au mentalitatea noastra." =)))
| |
|
| |
| Subiect: Re: Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica.. Mier Feb 15, 2012 6:30 am | |
| - ,,;;[TheBoy];;,, a scris:
- Danny... "lasa'i in lumea lor se se'ngrozeasca. Nu ne percep,ca n'au mentalitatea noastra." =)))
Adevar graiesti =]] ! | |
|
| |
ScRe3nN Helper
Data de inscriere : 26/11/2011 Localizare : cluj-napoca
| Subiect: Re: Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica.. Mier Feb 15, 2012 8:04 am | |
- ,,;;[TheBoy];;,, a scris:
- Danny... "lasa'i in lumea lor se se'ngrozeasca. Nu ne percep,ca n'au mentalitatea noastra." =)))
Adevar graiesti =]] ! lasa'i naibii de distrusi . atat ii duce capu | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica.. Mier Feb 15, 2012 8:24 am | |
| Care te`a facut ma gras? tu te iei dupa toti uratii? Nici macar nu esti gras,iti arat eu am in clasa unu care e in latime cat mine in lungime,si oricum nu e vreo problema cu asta!
| |
|
| |
| Subiect: Re: Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica.. Mier Feb 15, 2012 8:34 am | |
| - ρsGøđ a scris:
- Care te`a facut ma gras? tu te iei dupa toti uratii? Nici macar nu esti gras,iti arat eu am in clasa unu care e in latime cat mine in lungime,si oricum nu e vreo problema cu asta!
Stiu frate asta incerc si eu sa le explic dar e clar ca nu ai cu cine vorbi...voiam doar sa se inteleaga clar ca nu ma afecteaza cu nimic -.- !! | |
|
| |
Mr.Crazy Membru Elite
Data de inscriere : 29/11/2010 Varsta : 27 Localizare : Lè Lupeni
| Subiect: Re: Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica.. Mier Feb 15, 2012 9:00 am | |
| nu te lua dupa toti...... "copilasii"[ca sa le zicem asa] care nu au ce 7 ani de acasa......nu trebe sa iti faci probleme pt asta ca toti zic asa dar defapt nu stium cu arata ei in realitate. | |
|
| |
| Subiect: Re: Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica.. Mier Feb 15, 2012 9:23 am | |
| - ♫JυѕтOνєя™♫ a scris:
- Danny :] a scris:
- Sunt DannyXD (Presupun ca ma stie multa lume sub diferite forme) si aud multe zvonuri,precum si barfe la adresa mea cum ca as fi o ''batoza'' de 300KG! Deci fratilor..in primul rand acest fapt nu ar trebuie sa va priveasca pe voi intr'o oarecare masura,in al doilea rand,dovada de nesimtire si grosolanie este de prisos ''nowdays'' mai ales in metin unde se presupune ca majoritatea sunt copilasi pana in 15 ani (Si eu am 15..dar consider ca poti avea si 13..daca ai o mentalitate ceva mai dezvoltata si ai cei 7 ani de acasa..) unde jigniriile,injuriile si huiduielile sunt inevitabile in majoritatea cazurilor si nu ma asteptam la o altfel de reactie din partea unora,in al treilea rand,am 90 de KG pentru cei care chiar tin neaparat sa afle si nu sunt OBEZ..nu sunt BATOZA...sunt doar MASIV..fiindca asta imi este constructia corpului..asa m'a dat Dumnezeu pe Pamant ..de mic am fost dolofan ,iar in al patrulea rand,daca voi credeti ca copilariile voastre care constau in jigniri si fel de fel de adresari mai putin politicoase asupra mea ma afecteaza moral va inselati amarnic...!!Cine ma accepta si considera ca sunt demn de a'i fi prieten ok ma accepta asa cum sunt !!!Pentru restu...drum bun si cale batuta !!
Daca esti supraponderal se presupune ca slabesti..dar daca esti urat n'ai ce mai face !!Ca sa nu mai zic ca majoritatea va afirmati din fata unui monitor unde abea ocupati un scaun acolo...la 12 ani pe care ii aveti unii...cu niste fete de te urci pe pereti cand ii vezi de zici ca's scary maze :]] (Mai imi permit si eu sa ''jignesc'' na ) !
Cert este ca cunosc multa lume pe metinul asta!Anturajul meu este format numai din persoane cu care intradevar se poate discuta si au o oarecare mentalitate...persoane care au trecut de stadiul de 24/24 la PC obsedandu'se in Metin..!!
Pentru toti acestia Asa fac toti , va trebuii sa te obisnuiesti cu toate jignirile ce o sa ti se adreseze pe vittor , deoarece speed-ul s-a dus de rapa de cand au inceput sa joace toti terminatii care nu au o treaba cu calculatoru , si pe de alta parte mai si vin aici si fac pe "nisnaii"
Asta e , imi pare rau pt tne dar eu am fost sincer cand am scris mai sus , cand unora li se pune damblaua pai li se pune frate.. Nici nu ma asteptam sa se opreasca !!Nu asta a fost scopul topicul'ului !!Am vrut doar sa mentionez ca nu ma afecteaza cu nimic! | |
|
| |
dRuId.# Moderator
Data de inscriere : 24/08/2010 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti[•]
| Subiect: Re: Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica.. Mier Feb 15, 2012 1:10 pm | |
- ♫JυѕтOνєя™♫ a scris:
- Danny :] a scris:
Pentru toti acestia Asa fac toti , va trebuii sa te obisnuiesti cu toate jignirile ce o sa ti se adreseze pe vittor , deoarece speed-ul s-a dus de rapa de cand au inceput sa joace toti terminatii care nu au o treaba cu calculatoru , si pe de alta parte mai si vin aici si fac pe "nisnaii"
Asta e , imi pare rau pt tne dar eu am fost sincer cand am scris mai sus , cand unora li se pune damblaua pai li se pune frate.. Nici nu ma asteptam sa se opreasca !!Nu asta a fost scopul topicul'ului !!Am vrut doar sa mentionez ca nu ma afecteaza cu nimic! Dani si sincer sa fiu esti printre cativa care au poza cu ei la avt si asta ati aduce mai mlt RESPECT | |
|
| |
xAisha ♥Shiori♥ Membru Elite
Data de inscriere : 30/08/2010 Varsta : 31 Localizare : in lumea mea:o3 ♥
| Subiect: Re: Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica.. Joi Feb 16, 2012 6:30 am | |
| urat diun partea lor in fine,nu totzi au bun simtz... | |
|
| |
rammstein482 Membru
Data de inscriere : 29/01/2012
| Subiect: Re: Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica.. Joi Feb 16, 2012 6:34 am | |
| Macar baiatu are ce manca, nu ca unii...! Nu conteaza cate kg ai, ci cata minte ai!
| |
|
| |
| Subiect: Re: Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica.. Joi Feb 16, 2012 6:38 am | |
| Recunosc ca asta nu poate fi considerat neaparat un beneficiu !! Oricum termenul de ''batoza'' nu este potrivit pentru mine !!As prefera Masiv pentru ca asta ma caracterizeaza mai mult !! Cei care vorbiti aiurea...aveti macar idee ce e aia batoza?Eu stiu ca va place sa folositi cuvintele mai mult cu sens superlativ dar totusi !!! | |
|
| |
Op3nN Membru Elite
Data de inscriere : 08/03/2011 Varsta : 29 Localizare : Galati
| Subiect: Re: Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica.. Joi Feb 16, 2012 6:40 am | |
| Frate nu ii mai baga in seama cand vezi k incep sa te jigneasca nu ii baga in seama | |
|
| |
GodOfWar1996 Membru
Data de inscriere : 06/01/2012
| Subiect: Re: Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica.. Joi Feb 16, 2012 1:46 pm | |
| nui baga in seama.. nu conteaza cum areti | |
|
| |
ǩhƪLL Membru Elite
Data de inscriere : 14/03/2011 Varsta : 25 Localizare : Shibusen
| Subiect: Re: Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica.. Joi Feb 16, 2012 8:21 pm | |
| nu-i baga ma in seama..daca snt prosti...ei poate snt niste aschii si mai zic de tn...lasai sa isi vada de fanteziile lor | |
|
| |
!Papz. Membru
Data de inscriere : 17/02/2012 Varsta : 26 Localizare : Caracal, Olt
| Subiect: Re: Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica.. Vin Feb 17, 2012 1:24 am | |
| Da ai dreptate nimeni nu te poate judeca pentru cum arati. Si esti o persoana cu care se poate discuta civilizat nu ca altii ... chiar daca nu te stiu asa imi pari !... si faza cu varsta pe metin nu conteaza cred ca poti avea si 8 ani ai toate drepturile sa joci. GL | |
|
| |
èViLòs Membru
Data de inscriere : 15/02/2012 Varsta : 28
| Subiect: Re: Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica.. Sam Feb 18, 2012 4:53 am | |
| Mda.. Eu sunt inversu tau , oricum toata lumea ma porecleste mai ales piciuletii de la generala , oricum | |
|
| |
FrostBite Helper
Data de inscriere : 14/01/2012 Localizare : Sibiu
| Subiect: Re: Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica.. Sam Feb 18, 2012 10:01 am | |
| Nu-i baga in seama , majoritatea sunt copii de 10-12 ani si nu au altceva mai bun de facut decat sa jigneasca pe altii. | |
|
| |
❼Days V.I.P.
Data de inscriere : 04/08/2011
| Subiect: Re: Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica.. Sam Feb 18, 2012 3:06 pm | |
| Dani mai ti minte cum erau numiti acesti oameni? napiNapi Nu ii baga in seama pe acesti napiNapi ....... Nu vezi ca toti au ce au cu mine si aici dar asta e romania frate toti prichindeii de 10-12 ani au net si se dau mari smecheri pe net da fata`n fata daca ii f^^ o palma plange....(ma refer la darkstar , la remyx mai multi) | |
|
| |
,,;;[TheBoy];;,, Membru Elite
Data de inscriere : 04/09/2011 Varsta : 29 Localizare : In IAD, printre ingeri
| Subiect: Re: Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica.. Dum Feb 19, 2012 1:18 am | |
| | |
|
| |
Dr0per Membru
Data de inscriere : 22/05/2010 Localizare : Salaj , Zalau.
| Subiect: Re: Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica.. Dum Feb 19, 2012 2:07 am | |
| Nu conteaza cate KG ai , conteaza sa te descurci in viata , de exemplu nici eu nu pot spune ca sunt slab , am 41 kg si 1.50 m^^ Frate nu`i baga in seama.Aici se vede cine`ti sunt prieteni si cine nu.. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica.. | |
| |
|
| |
| Pentru cei care au probleme cu conditia mea fizica.. | |
|