| Numai cei care ma stiau de dinainte.. | |
|
+22.Úniqúe No.1Fear sMiLeY! ;x Annabelle ByDark ♥☺†_ľnľmľó₤ẫŤħã_†☺♥ WhiteDemon ardeash BoYKa Criss Angel TsZoPIx Isabella Q NinjaxesRO ^_^ тнєaѕѕaѕιη16 ♫JυѕтOνєя™♫ χχχρυмαχχχ XxXAdytzaXxX [GM]Eclipse GodFather♥ DarkyFunnky Mooηςat 26 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Mooηςat Membru
Data de inscriere : 09/01/2011 Varsta : 113 Localizare : Ahlen,Nordrhein-Westfalen,Germany.
| Subiect: Re: Numai cei care ma stiau de dinainte.. Vin Ian 14, 2011 10:32 am | |
| - ♥☺†_ľnľmľó₤ẫŤħã_†☺♥ a scris:
- Dea unde locuiesti acuma?
Germania | |
|
| |
Isabella V.I.P.
Data de inscriere : 11/07/2010 Varsta : 33 Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj) Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel
| Subiect: Re: Numai cei care ma stiau de dinainte.. Vin Ian 14, 2011 12:11 pm | |
| | |
|
| |
.Úniqúe Moderator
Data de inscriere : 26/07/2010 Varsta : 27 Localizare : RamniCu Valcea
| Subiect: Re: Numai cei care ma stiau de dinainte.. Vin Ian 14, 2011 12:16 pm | |
| Wb | |
|
| |
BoYKa Membru
Data de inscriere : 12/01/2011 Varsta : 31 Localizare : iasi
| Subiect: Re: Numai cei care ma stiau de dinainte.. Vin Ian 14, 2011 12:34 pm | |
| germania.... frumos acolo... nu ca la noi:)) ) | |
|
| |
chitarutza Membru
Data de inscriere : 12/11/2010
| Subiect: Re: Numai cei care ma stiau de dinainte.. Dum Ian 16, 2011 9:52 am | |
| nu te cunosc dar bine ai revenit!
Deviare de la subiect : Tm nu e asa bun cum il credeti voi are el dexon si legendar dar xXxalexXx il bate el e cel mai bun din regatu galben | |
|
| |
ardeash Membru Elite
Data de inscriere : 26/04/2010 Varsta : 44 Localizare : Arad Comentarii : Nu te uita ca nu intelegi nimnic...
| Subiect: Re: Numai cei care ma stiau de dinainte.. Mar Ian 18, 2011 3:42 pm | |
| | |
|
| |
sAAb Helper
Data de inscriere : 30/05/2010 Varsta : 28 Localizare : Suceava
| Subiect: Re: Numai cei care ma stiau de dinainte.. Mier Ian 19, 2011 5:30 am | |
| - ™BloodyDevil™ a scris:
- [GA]ardeash a scris:
- Mooηςat a scris:
- Buna la toata lumea..Sunt Ramona..Am revenit din nou pe server..Si am cateva cuvinte sa va spun si sa-mi spuneti si voi la randul vostru cei care ma cunoasteti..Am cateva cuvinte sa va spun la cei care ma cunosc..Recunosc ca am gresit foarte mult de catre multe persoane in special in fata Isabellei si a multora..Va spun din adancul inimii ca imi pare foarte rau pentru ca v-am suparat..pt.ca v-am urat..sau ca v-am purtat pica..Stiu ce fel de persoana am fost..Si chiar aseara inainte sa ma culc m-am gandit la toata lumea de pe server si la cei care ma cunosc..si chiar vreau sa ma revansez cumva fata de ceea ce am facut..Vorbesc din adancul inimii cu cuvintele acestea .. Bine acuma eu va promit ca nu voi mai fi cea de dinainte..si sper ca va veti recapata increderea care a fost pierduta de catre voi..Stiu ca mi`am pierdut multi prieteni si vreau sa ii recapat sa fim din nou veseli..sa radem..sa ne amuzam..sa facem duele pe server normal:> .. si sa barfim..Nu stiu astept un mesaj chiar aici de la cei care ma cunosc .
P.S.:Cat de curand revin pe server! Tu te gandesti la cine vrei inainte sa te culci... cu cine vrei da nu la oamenii nostrii .. Noi dormim nu ne culcam ... sper sa nu mai apara litigii din cauza ta.. ca nu mai calci in comunitatea asta niciodata ... io nu te uit ce ai facut si is cu ochii pe tine ma calcasti pe nervi ce a facut ? :S ... bona ramona BloodyDevil , tu nici nu cred ca o cunosti pe ramona .. Daca te adresai lui Ardeash cu "ma calcatsi pe nervi" , ai grija ce vb ! WB ramona > < | |
|
| |
(HellDreamer) Membru Elite
Data de inscriere : 18/12/2010 Varsta : 28 Localizare : Romania
| Subiect: Re: Numai cei care ma stiau de dinainte.. Mier Ian 19, 2011 5:37 am | |
| WB si pepsi si ceilalti cred ca a vrut sa scrie ,,calcati'' nu ma calci... e curios si el no ....da mai bine nu aflii stie ea f bine ce-o facut WB | |
|
| |
pepsyl3mon V.I.P.
Data de inscriere : 28/08/2010 Varsta : 29 Localizare : Dej,jud Cluj
| Subiect: Re: Numai cei care ma stiau de dinainte.. Mier Ian 19, 2011 5:55 am | |
| | |
|
| |
(HellDreamer) Membru Elite
Data de inscriere : 18/12/2010 Varsta : 28 Localizare : Romania
| Subiect: Re: Numai cei care ma stiau de dinainte.. Mier Ian 19, 2011 6:14 am | |
| scz oi dat sa scriu inaintea ta da dupaia am fost la masa si am lasat asa mesaju si n-am vazut ca a mai scris cineva | |
|
| |
Isabella V.I.P.
Data de inscriere : 11/07/2010 Varsta : 33 Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj) Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel
| Subiect: Re: Numai cei care ma stiau de dinainte.. Mier Ian 19, 2011 6:24 am | |
| Nu conteaza cine ce a vrut sa scrie imp este ca nimeni nu trebuie sa se adreseze asa nici lui ardeash,Angel sau alt mb care face parte din staff sau un alt mb de pe forum!
Cat despre Ramona nu va mai bagati daca nu stiti despre ce este vb a gresit mai mult decat cred unii dintre voi asa ca nu mai postati aiurea!
T.C sa nu va mai certati! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Numai cei care ma stiau de dinainte.. | |
| |
|
| |
| Numai cei care ma stiau de dinainte.. | |
|