Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaNumai cei care ma stiau de dinainte.. EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Numai cei care ma stiau de dinainte..

In jos 
+22
.Úniqúe
No.1Fear
sMiLeY! ;x
Annabelle
ByDark
♥☺†_ľnľmľó₤ẫŤħã_†☺♥
WhiteDemon
ardeash
BoYKa
Criss Angel
TsZoPIx
Isabella
Q
NinjaxesRO ^_^
тнєaѕѕaѕιη16
♫JυѕтOνєя™♫
χχχρυмαχχχ
XxXAdytzaXxX
[GM]Eclipse
GodFather♥
DarkyFunnky
Mooηςat
26 participanți
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
Mooηςat
Membru
Membru
Mooηςat

Data de inscriere : 09/01/2011
Varsta : 113
Localizare : Ahlen,Nordrhein-Westfalen,Germany.

Numai cei care ma stiau de dinainte.. Empty
MesajSubiect: Numai cei care ma stiau de dinainte..   Numai cei care ma stiau de dinainte.. Icon_minitimeJoi Ian 13, 2011 10:47 am

Buna la toata lumea..Sunt Ramona..Am revenit din nou pe server..Si am cateva cuvinte sa va spun si sa-mi spuneti si voi la randul vostru cei care ma cunoasteti..Am cateva cuvinte sa va spun la cei care ma cunosc..Recunosc ca am gresit foarte mult de catre multe persoane in special in fata Isabellei si a multora..Va spun din adancul inimii ca imi pare foarte rau pentru ca v-am suparat..pt.ca v-am urat..sau ca v-am purtat pica..Stiu ce fel de persoana am fost..Si chiar aseara inainte sa ma culc m-am gandit la toata lumea de pe server si la cei care ma cunosc..si chiar vreau sa ma revansez cumva fata de ceea ce am facut..Vorbesc din adancul inimii cu cuvintele acestea .. Bine acuma eu va promit ca nu voi mai fi cea de dinainte..si sper ca va veti recapata increderea care a fost pierduta de catre voi..Stiu ca mi`am pierdut multi prieteni si vreau sa ii recapat sa fim din nou veseli..sa radem..sa ne amuzam..sa facem duele pe server normal:> .. si sa barfim..Nu stiu astept un mesaj chiar aici de la cei care ma cunosc . affraid

P.S.:Cat de curand revin pe server!

Ultima editare efectuata de catre Mooηςat in Joi Ian 13, 2011 10:51 am, editata de 1 ori
Sus In jos
DarkyFunnky
Helper
Helper
DarkyFunnky

Data de inscriere : 20/08/2010
Varsta : 26
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Numai cei care ma stiau de dinainte..   Numai cei care ma stiau de dinainte.. Icon_minitimeJoi Ian 13, 2011 10:49 am

Sa inteleg ca te intorci?Daka da bn ai revenit din partea mea Smile habar nam ce ai facut scratch cred ca plekasem depe sv atunci...
Sus In jos
GodFather♥
V.I.P.
V.I.P.
GodFather♥

Data de inscriere : 07/05/2010
Varsta : 30
Localizare : Bucuresti
Comentarii : Ma descurc!

MesajSubiect: Re: Numai cei care ma stiau de dinainte..   Numai cei care ma stiau de dinainte.. Icon_minitimeJoi Ian 13, 2011 10:49 am

Razz bine ai revenit
Sus In jos
https://www.youtube.com/watch?v=z8gQWbFpDGg
[GM]Eclipse
Membru
Membru
[GM]Eclipse

Data de inscriere : 06/08/2010

MesajSubiect: Re: Numai cei care ma stiau de dinainte..   Numai cei care ma stiau de dinainte.. Icon_minitimeJoi Ian 13, 2011 10:53 am

Bine ai revenit Ramo cheers cheers

Deabea astept sa ma mai bati putin la duel Twisted Evil Smile

P.S: God te astept pe joc sa iti fac o surpriza Twisted Evil Twisted Evil
Sus In jos
XxXAdytzaXxX
V.I.P.
V.I.P.
XxXAdytzaXxX

Data de inscriere : 22/04/2010
Localizare : In Spatele Tau:P[;X]

MesajSubiect: Re: Numai cei care ma stiau de dinainte..   Numai cei care ma stiau de dinainte.. Icon_minitimeJoi Ian 13, 2011 10:55 am

Wb scratch dak stau bn sa imi aduc aminte cred ca te qunosc scratch Very Happy
Sus In jos
χχχρυмαχχχ
Membru
Membru

Data de inscriere : 11/01/2011
Varsta : 33

MesajSubiect: Re: Numai cei care ma stiau de dinainte..   Numai cei care ma stiau de dinainte.. Icon_minitimeJoi Ian 13, 2011 10:56 am

ohoo Smile))
nu te prea cunosc da in fine Smile)) WB Smile))
Sus In jos
♫JυѕтOνєя™♫
V.I.P.
V.I.P.
♫JυѕтOνєя™♫

Data de inscriere : 04/09/2010
Localizare : OνєяGяανє

MesajSubiect: Re: Numai cei care ma stiau de dinainte..   Numai cei care ma stiau de dinainte.. Icon_minitimeJoi Ian 13, 2011 10:59 am

Ooo Ramooooooo Bine Ai Reveniiiit!!!
Sus In jos
тнєaѕѕaѕιη16
Membru Elite
Membru Elite
тнєaѕѕaѕιη16

Data de inscriere : 04/05/2010

MesajSubiect: Re: Numai cei care ma stiau de dinainte..   Numai cei care ma stiau de dinainte.. Icon_minitimeJoi Ian 13, 2011 11:01 am

Ramoo >Very Happy< puricele mheu mik Embarassed
Welcome back >Very Happy< Razz
Sus In jos
NinjaxesRO ^_^
V.I.P.
V.I.P.
NinjaxesRO ^_^

Data de inscriere : 01/06/2010
Varsta : 29
Localizare : Pe scaun

MesajSubiect: Re: Numai cei care ma stiau de dinainte..   Numai cei care ma stiau de dinainte.. Icon_minitimeJoi Ian 13, 2011 11:57 am

TMWarioR a scris:
Bine ai revenit Ramo cheers cheers

Deabea astept sa ma mai bati putin la duel Twisted Evil Smile

P.S: God te astept pe joc sa iti fac o surpriza Twisted Evil Twisted Evil

Tm mie nu imi faci nici o surpriza? Smile) aaa da...nu imi faci pt ca nu poti=))) cu 800 dmg cred si eu =)))))))RADETI TOTI ! ! ! Tm imi da 800 dmg iar eu 1.2K =)))))) am poza cand il provoc la duel si blocheaza pm'ul de frica =))))))))

Ramooo:x wb:x ce bine ca te'ai intors:x
Sus In jos
Q
Membru Elite
Membru Elite
Q

Data de inscriere : 11/01/2011
Localizare : ♥Moldova Noua♥

MesajSubiect: Re: Numai cei care ma stiau de dinainte..   Numai cei care ma stiau de dinainte.. Icon_minitimeJoi Ian 13, 2011 12:19 pm

Bine ai revenit Ramona:X!
Sus In jos
Isabella
V.I.P.
V.I.P.
Isabella

Data de inscriere : 11/07/2010
Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj)
Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel

MesajSubiect: Re: Numai cei care ma stiau de dinainte..   Numai cei care ma stiau de dinainte.. Icon_minitimeJoi Ian 13, 2011 12:31 pm

Ramo am discutat aman2 sti ca te-am iertat am zis ca ce o fost sa treaca odata cu 2010 acuma sper ca totul sa fie bine si sa nu mai existe certuri Smile

WB
Razz
Sus In jos
Http://www.metin2ro.ilive.ro
TsZoPIx
Membru Elite
Membru Elite
TsZoPIx

Data de inscriere : 09/05/2010
Localizare : Pe Marte [;;)]

MesajSubiect: Re: Numai cei care ma stiau de dinainte..   Numai cei care ma stiau de dinainte.. Icon_minitimeJoi Ian 13, 2011 12:37 pm

bn ai revenit
Sus In jos
Criss Angel
V.I.P.
V.I.P.
Criss Angel

Data de inscriere : 13/08/2010
Localizare : In The Graveyard

MesajSubiect: Re: Numai cei care ma stiau de dinainte..   Numai cei care ma stiau de dinainte.. Icon_minitimeJoi Ian 13, 2011 12:46 pm

wb.....
Sus In jos
BoYKa
Membru
Membru
BoYKa

Data de inscriere : 12/01/2011
Varsta : 31
Localizare : iasi

MesajSubiect: Re: Numai cei care ma stiau de dinainte..   Numai cei care ma stiau de dinainte.. Icon_minitimeJoi Ian 13, 2011 1:57 pm

bine ai revenit ramo..
daca esti aceea ramo...
din constanta..
inseamna ca ne cunoashte...
de muult timp
Wink)

te astept la albastiiVery Happy:D
Sus In jos
ardeash
Membru Elite
Membru Elite
ardeash

Data de inscriere : 26/04/2010
Varsta : 44
Localizare : Arad
Comentarii : Nu te uita ca nu intelegi nimnic...

MesajSubiect: Re: Numai cei care ma stiau de dinainte..   Numai cei care ma stiau de dinainte.. Icon_minitimeJoi Ian 13, 2011 3:36 pm

Mooηςat a scris:
Buna la toata lumea..Sunt Ramona..Am revenit din nou pe server..Si am cateva cuvinte sa va spun si sa-mi spuneti si voi la randul vostru cei care ma cunoasteti..Am cateva cuvinte sa va spun la cei care ma cunosc..Recunosc ca am gresit foarte mult de catre multe persoane in special in fata Isabellei si a multora..Va spun din adancul inimii ca imi pare foarte rau pentru ca v-am suparat..pt.ca v-am urat..sau ca v-am purtat pica..Stiu ce fel de persoana am fost..Si chiar aseara inainte sa ma culc m-am gandit la toata lumea de pe server si la cei care ma cunosc..si chiar vreau sa ma revansez cumva fata de ceea ce am facut..Vorbesc din adancul inimii cu cuvintele acestea .. Bine acuma eu va promit ca nu voi mai fi cea de dinainte..si sper ca va veti recapata increderea care a fost pierduta de catre voi..Stiu ca mi`am pierdut multi prieteni si vreau sa ii recapat sa fim din nou veseli..sa radem..sa ne amuzam..sa facem duele pe server normal:> .. si sa barfim..Nu stiu astept un mesaj chiar aici de la cei care ma cunosc . affraid

Tu te gandesti la cine vrei inainte sa te culci... cu cine vrei da nu la oamenii nostrii .. Noi dormim nu ne culcam Neutral... sper sa nu mai apara litigii din cauza ta.. ca nu mai calci in comunitatea asta niciodata ... io nu te uit ce ai facut si is cu ochii pe tine Shocked
Sus In jos
http://www.metin2rospeed.ro
WhiteDemon
Membru
Membru
WhiteDemon

Data de inscriere : 22/06/2010
Localizare : Bukuresti

MesajSubiect: Re: Numai cei care ma stiau de dinainte..   Numai cei care ma stiau de dinainte.. Icon_minitimeJoi Ian 13, 2011 6:12 pm

ehe ramo:X bine ai venit>Very Happy< cheers cheers
Sus In jos
Mooηςat
Membru
Membru
Mooηςat

MesajSubiect: Re: Numai cei care ma stiau de dinainte..   Numai cei care ma stiau de dinainte.. Icon_minitimeJoi Ian 13, 2011 11:39 pm

[GA]ardeash a scris:
Mooηςat a scris:

Tu te gandesti la cine vrei inainte sa te culci... cu cine vrei da nu la oamenii nostrii .. Noi dormim nu ne culcam Neutral... sper sa nu mai apara litigii din cauza ta.. ca nu mai calci in comunitatea asta niciodata ... io nu te uit ce ai facut si is cu ochii pe tine Shocked

Bine Arde`o sa vezi .. Smile
Sus In jos
♥☺†_ľnľmľó₤ẫŤħã_†☺♥
Membru
Membru
♥☺†_ľnľmľó₤ẫŤħã_†☺♥

Data de inscriere : 16/08/2010
Localizare : Pe chat:>:>

MesajSubiect: Re: Numai cei care ma stiau de dinainte..   Numai cei care ma stiau de dinainte.. Icon_minitimeJoi Ian 13, 2011 11:45 pm

r3 RAmo cheers cheers
Sus In jos
Mooηςat
Membru
Membru
Mooηςat

MesajSubiect: Re: Numai cei care ma stiau de dinainte..   Numai cei care ma stiau de dinainte.. Icon_minitimeJoi Ian 13, 2011 11:50 pm

BoYKa a scris:
bine ai revenit ramo..
daca esti aceea ramo...
din constanta..
inseamna ca ne cunoashte...
de muult timp
Wink)

te astept la albastiiVery Happy:D

Bine eu nu mai locuiesc in Constanta` Very Happy
Sus In jos
♥☺†_ľnľmľó₤ẫŤħã_†☺♥
Membru
Membru
♥☺†_ľnľmľó₤ẫŤħã_†☺♥

Data de inscriere : 16/08/2010
Localizare : Pe chat:>:>

MesajSubiect: Re: Numai cei care ma stiau de dinainte..   Numai cei care ma stiau de dinainte.. Icon_minitimeJoi Ian 13, 2011 11:53 pm

Dea unde locuiesti acuma?
Razz
Sus In jos
BoYKa
Membru
Membru
BoYKa

Data de inscriere : 12/01/2011
Varsta : 31
Localizare : iasi

MesajSubiect: Re: Numai cei care ma stiau de dinainte..   Numai cei care ma stiau de dinainte.. Icon_minitimeVin Ian 14, 2011 5:55 am

deci tu esti:D
bine ai revenit..
unde te-ai mutat?Razz
Sus In jos
ByDark
Membru
Membru
ByDark

Data de inscriere : 04/12/2010

MesajSubiect: shhhhhhhhhh   Numai cei care ma stiau de dinainte.. Icon_minitimeVin Ian 14, 2011 7:03 am

ramonela a mea Embarassed :X tiam zis eu ca totul va fi bn?Razz:X:X:X:X:X cheers

Welcome Back!!!:X:X:
Sus In jos
Annabelle
V.I.P.
V.I.P.
Annabelle

Data de inscriere : 28/06/2010
Varsta : 101

MesajSubiect: Re: Numai cei care ma stiau de dinainte..   Numai cei care ma stiau de dinainte.. Icon_minitimeVin Ian 14, 2011 7:16 am

ramoooooo cheers mi'a fost dor de uh:X

wb
Sus In jos
sMiLeY! ;x
Membru Elite
Membru Elite
sMiLeY! ;x

Data de inscriere : 02/09/2010
Varsta : 28
Localizare : Giurgiu!

MesajSubiect: Re: Numai cei care ma stiau de dinainte..   Numai cei care ma stiau de dinainte.. Icon_minitimeVin Ian 14, 2011 9:31 am

Mda....din partea mea esti bine venita si te iert....dar daca se mai intampla o singura data sa imi spui ce mi'ai spus pe mess si pe xat'ul ala....din partea mea nu mai ai ce cauta in aceasta comunitate!

By Anitza(poate ma mai stii..)
Sus In jos
https://metin2ro.all-up.com
No.1Fear
Membru Elite
Membru Elite
No.1Fear

Data de inscriere : 26/10/2010
Varsta : 26
Localizare : Oriunde :P

MesajSubiect: Re: Numai cei care ma stiau de dinainte..   Numai cei care ma stiau de dinainte.. Icon_minitimeVin Ian 14, 2011 9:52 am

[GA]ardeash a scris:
Mooηςat a scris:

ma calcasti pe nervi ce a facut ? :S ... bona ramona
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Numai cei care ma stiau de dinainte..   Numai cei care ma stiau de dinainte.. Icon_minitime

Sus In jos

Numai cei care ma stiau de dinainte..
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Vreti sa revenim la preturile de dinainte ?
» De Ce Numai MIee???????
» Care e dobitocul care imi fol numele ?
» Care e cea mai mare greseala pe care ati facut-o in MT
» O singura mapa numai cu metine!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: DISCUTII :: Discutii libere-
Mergi direct la: