| Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! | |
|
+18ByDark AntiNoob GodFather♥ DarkMeiden BuLLeToNe ReLeSs No.1Fear |╘>♥ мạģįć Вūŧŧẹŗ₣ℓý ♥♥ Amethist gabry009 cяσss. CrimminalGirl(Larysa) †ן๏к3г†→Øߧ€§$iøn αℓєχ ;x Annabelle pepsyl3mon DarkyFunnky ♫JυѕтOνєя™♫ 22 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
CrimminalGirl(Larysa) Membru
Data de inscriere : 14/11/2010
| Subiect: Re: Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! Mier Dec 22, 2010 3:15 am | |
| ce tot comentezi mah?...dute la prietenii tai..si nu mai bate din gura..ca nuti ai rostu;) | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| Subiect: Re: Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! Mier Dec 22, 2010 3:43 am | |
| - CrimminalGirl(Larysa) a scris:
- ce tot comentezi mah?...dute la prietenii tai..si nu mai bate din gura..ca nuti ai rostu;)
Nici uh...ma obligi ce sa fac aa?veziti de treaba ta bai ca uh ocupi spatiu degeaba pe planeta asta! | |
|
| |
DarkyFunnky Helper
Data de inscriere : 20/08/2010 Varsta : 26 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! Mier Dec 22, 2010 3:55 am | |
| Ba pleci sau nu pleci ca ejti deja stresant! | |
|
| |
|╘>♥ мạģįć Вūŧŧẹŗ₣ℓý ♥♥ Membru Elite
Data de inscriere : 29/04/2010 Varsta : 28 Localizare : PiaTra NeamT` [City of Dreams ;x ]
| Subiect: Re: Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! Mier Dec 22, 2010 3:56 am | |
| - bLaCkSiLvEr a scris:
- CrimminalGirl(Larysa) a scris:
- Black daka nuti convine de noi...dane ignore!!!...
Asta am sa si fac
Oricum am prieteni nu am ajuns la mila voastra.....si prieteni chiar foarte buni nu ajung la picioarele voastre!sa fie clar! Cne o zis sa ajungi la picioarele noastre?! ...tu esti cel care o faqt topicu asta k sa ne jignesti ...aq sa te vad ce ai castigath .. | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| Subiect: Re: Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! Mier Dec 22, 2010 4:03 am | |
| Nu,nu ma car...nu am zis ca ma las!
Na cer T.C! | |
|
| |
ByDark Membru
Data de inscriere : 04/12/2010 Varsta : 30
| Subiect: pfff Mier Dec 22, 2010 4:17 am | |
| pffff man teai facut de ras:| Atat cearta aatata tamtam.. pt nimic.... nush dar nai avut ce face sincer.. | |
|
| |
DarkyFunnky Helper
| |
| |
Rapp_Girl Membru
Data de inscriere : 04/12/2010 Varsta : 74 Localizare : Rapppppppppppppppppppppppppp
| Subiect: Re: Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! Mier Dec 22, 2010 4:51 am | |
| Eu tot nu inteleg:|....Te lasi s-au nu? In fine vreau sa-ti zic cateva cuvine:)..mai multe:-"... Este pacat daca pleci:|,in ciuda faptului a tot ce mi-ai facut eu te rog sa nu pleci..As mai scrie multe dar nu are rost.. | |
|
| |
(HellDreamer) Membru Elite
Data de inscriere : 18/12/2010 Varsta : 28 Localizare : Romania
| Subiect: Re: Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! Mier Dec 22, 2010 5:32 am | |
| wa omule titlu e cati iei bye bye asa ca dute cu topicu tau de pe metin daka asta vrei sa faci si lasa toate comentariile astea doar ca sa te faci vazut...
PS:DAKA TACEAI PHILOSOF RAMANAEI(NUSH DAKA AM SCRIS BN DA NU CONTEAZA) | |
|
| |
DarkyFunnky Helper
| |
| |
Annabelle V.I.P.
Data de inscriere : 28/06/2010 Varsta : 101
| Subiect: Re: Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! Mier Dec 22, 2010 5:45 am | |
| - HeIIDreamer a scris:
- wa omule titlu e cati iei bye bye asa ca dute cu topicu tau de pe metin daka asta vrei sa faci si lasa toate comentariile astea doar ca sa te faci vazut...
PS:DAKA TACEAI PHILOSOF RAMANAEI(NUSH DAKA AM SCRIS BN DA NU CONTEAZA) adevarat , adevarat . . . ) | |
|
| |
TsZoPIx Membru Elite
Data de inscriere : 09/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Pe Marte [;;)]
| Subiect: Re: Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! Mier Dec 22, 2010 5:52 am | |
| Ce va place sa va mai certatzi.. )).. Incetatzi.. cine e destept cedeaza | |
|
| |
Rapp_Girl Membru
Data de inscriere : 04/12/2010 Varsta : 74 Localizare : Rapppppppppppppppppppppppppp
| Subiect: Re: Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! Mier Dec 22, 2010 6:03 am | |
| - HeIIDreamer a scris:
- wa omule titlu e cati iei bye bye asa ca dute cu topicu tau de pe metin daka asta vrei sa faci si lasa toate comentariile astea doar ca sa te faci vazut...
PS:DAKA TACEAI PHILOSOF RAMANAEI(NUSH DAKA AM SCRIS BN DA NU CONTEAZA) Vai de gramatica ta:). | |
|
| |
(HellDreamer) Membru Elite
Data de inscriere : 18/12/2010 Varsta : 28 Localizare : Romania
| Subiect: Re: Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! Mier Dec 22, 2010 6:05 am | |
| daka tot suntem la gramatica cum se scrie filosof? | |
|
| |
Rapp_Girl Membru
| Subiect: Re: Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! Mier Dec 22, 2010 6:11 am | |
| - HeIIDreamer a scris:
- daka tot suntem la gramatica cum se scrie filosof?
Auzi tu....vad ca tu te dai mare..si da se scrie filosof si se citeste filozof ...Si mai invata si tu sa scri.Si numai te lua de Black;). | |
|
| |
DarkyFunnky Helper
| |
| |
Rapp_Girl Membru
| Subiect: Re: Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! Mier Dec 22, 2010 6:22 am | |
| - ☆✖∂αякуƒυηηку✖☆✔ a scris:
- Ejti a doua persoana care il aperi din 20 sau cate au postat in topicu asta ))))
Auzi dragule,tin cu cine vreau.Nu merit sa tin cu voii..Voi ma-ti barfit asa ca Black te sustin..Si nu e treaba ta daca tin cu Black;). | |
|
| |
DarkyFunnky Helper
| |
| |
Rapp_Girl Membru
| Subiect: Re: Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! Mier Dec 22, 2010 6:24 am | |
| Nu tu..Zice-am in general;). | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! Mier Dec 22, 2010 6:41 am | |
| Sunt black...aksa la god....pe contu lui!
Bai ☆✖∂αякуƒυηηку✖☆✔ nu inteleg ce problema ai uh cu el ca ma apara pe mne si ca e de parte mea....asa ca gura copilash mic si prostut:)))))si nu numai ea ma sustine,multi sunt de partea mea si sunt prieteni cu mne asa ca taci din guritza! | |
|
| |
DarkyFunnky Helper
| |
| |
Rapp_Girl Membru
| Subiect: Re: Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! Mier Dec 22, 2010 7:02 am | |
| - †๑۩۞۩๑ReaVeN๑۩۞۩๑† a scris:
- Sunt black...aksa la god....pe contu lui!
Bai ☆✖∂αякуƒυηηку✖☆✔ nu inteleg ce problema ai uh cu el ca ma apara pe mne si ca e de parte mea....asa ca gura copilash mic si prostut:)))))si nu numai ea ma sustine,multi sunt de partea mea si sunt prieteni cu mne asa ca taci din guritza! Traiasca Black;x!>33 | |
|
| |
DarkyFunnky Helper
| |
| |
pepsyl3mon V.I.P.
Data de inscriere : 28/08/2010 Varsta : 29 Localizare : Dej,jud Cluj
| Subiect: Re: Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! Mier Dec 22, 2010 7:23 am | |
| Ma black acest topic l-ai fkt sa atragi atentzia sau cum? ...din cate zice titlu ...se pare ca pleci...deci dute ma o data ce astepti? ) flori ? dut invartindute nu-ti simtim lipsa fi fara grije.. Si+deasta invata sa vb frumos ca nicio persoana nu te-a jicnit...dk tot nu pleci cereti scz fata de fete ....dk nici asta nu o faci rezulta ca esti un defapt dk te fac asa jignesc saracu animal;) Atata bun simt sa ai si sa-ti ceri scuze ptr ca le-ai jicnit pe fete! | |
|
| |
Rapp_Girl Membru
| Subiect: Re: Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! Mier Dec 22, 2010 7:44 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! | |
| |
|
| |
| Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! | |
|