| Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! | |
|
+18ByDark AntiNoob GodFather♥ DarkMeiden BuLLeToNe ReLeSs No.1Fear |╘>♥ мạģįć Вūŧŧẹŗ₣ℓý ♥♥ Amethist gabry009 cяσss. CrimminalGirl(Larysa) †ן๏к3г†→Øߧ€§$iøn αℓєχ ;x Annabelle pepsyl3mon DarkyFunnky ♫JυѕтOνєя™♫ 22 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| Subiect: Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! Mar Dec 21, 2010 6:36 am | |
| Deci de cand am revenit pe svr am tot observat ca nu sunt bine primit!Am mai multe motive ptr a crede asta!
1.Cand intru pe chat salut si eo si nik...absolut nikiun sal! 2.Sunt amenintat mereu cu ban de fitzoasele de lary,lore si mylar(patzachinele chat-ului).....doar ptr simplu fapt ca glumesc!Ele mai intai sa se uite la fitzele pe care le au si la cat de resfatate sunt! 3.Mereu toti se iau de mine si incearca sa ma enerveze!
POATE CA NU SUNT SUPORTABIL DAR CA SA MA INCADREZ UNDEVA IMI TRB RESPECT,CEEA CE UNII(in mare parte)NU IMI OFERA.....CUM AR FI,CUM AM PRECIZAT SI MAI SUS FITZELE CELE 3(MYLAR,LORE SI LARY).....ELE CAND EO SALUT ISI VAD DE TREBURILE LOR SI RAD DEGEABA IN CONTINU.....!
Deci astept sa va aud si parerea si dak se poate sa posteze si cele 3 prietene de care am precizat! | |
|
| |
DarkyFunnky Helper
Data de inscriere : 20/08/2010 Varsta : 26 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! Mar Dec 21, 2010 6:40 am | |
| Poi yo nu te cunosc prea bine dar nu pari a fi insuportabil.....Parerea mea...
| |
|
| |
pepsyl3mon V.I.P.
Data de inscriere : 28/08/2010 Varsta : 29 Localizare : Dej,jud Cluj
| Subiect: Re: Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! Mar Dec 21, 2010 6:43 am | |
| - bLaCkSiLvEr a scris:
- Deci de cand am revenit pe svr am tot observat ca nu sunt bine primit!Am mai multe motive ptr a crede asta!
1.Cand intru pe chat salut si eo si nik...absolut nikiun sal! 2.Sunt amenintat mereu cu ban de fitzoasele de lary,lore si mylar(patzachinele chat-ului).....doar ptr simplu fapt ca glumesc!Ele mai intai sa se uite la fitzele pe care le au si la cat de resfatate sunt! 3.Mereu toti se iau de mine si incearca sa ma enerveze!
POATE CA NU SUNT SUPORTABIL DAR CA SA MA INCADREZ UNDEVA IMI TRB RESPECT,CEEA CE UNII(in mare parte)NU IMI OFERA.....CUM AR FI,CUM AM PRECIZAT SI MAI SUS FITZELE CELE 3(MYLAR,LORE SI LARY).....ELE CAND EO SALUT ISI VAD DE TREBURILE LOR SI RAD DEGEABA IN CONTINU.....!
Deci astept sa va aud si parerea si dak se poate sa posteze si cele 3 prietene de care am precizat! auzi...da' sunt obligate sa te salute sau cum? ))).....treaba lor ce fac...au fitze bv'o lor tot asa fetelor:)....Orkm Good By3 | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
| |
| |
pepsyl3mon V.I.P.
| Subiect: Re: Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! Mar Dec 21, 2010 6:49 am | |
| aha tu esti invidios pe ele? ))) sau cum....? ))))...soarta:) invata sa iti faci si uh prieteni/prietene si atunci vei vedea ca o sa te salute si pe tn lumea...ce vrei:) | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
| Subiect: Re: Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! Mar Dec 21, 2010 6:49 am | |
| Shut up uh baiete!Mai dati comm-uri! | |
|
| |
pepsyl3mon V.I.P.
| Subiect: Re: Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! Mar Dec 21, 2010 6:51 am | |
| - bLaCkSiLvEr a scris:
- Shut up uh baiete!Mai dati comm-uri!
nici maicamea nu ma poate face sa tac...apoi uh? ))) Orkm reiese ca invidia e mare nene;)))))) | |
|
| |
DarkyFunnky Helper
| |
| |
pepsyl3mon V.I.P.
| Subiect: Re: Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! Mar Dec 21, 2010 6:53 am | |
| - ∂αякуƒυηηку a scris:
- Retrag cuvintele ejti putin insuportabil
doa' akm ai observat asta? ) si putzin..? ) las ca vei vedea cu timpul | |
|
| |
DarkyFunnky Helper
| Subiect: Re: Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! Mar Dec 21, 2010 6:53 am | |
| Deocamndata cred ca e doar putin insuportabil... | |
|
| |
Annabelle V.I.P.
Data de inscriere : 28/06/2010 Varsta : 101
| Subiect: Re: Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! Mar Dec 21, 2010 6:54 am | |
| | |
|
| |
αℓєχ ;x V.I.P.
Data de inscriere : 06/09/2010 Varsta : 113 Localizare : Si fac pariu ca prezentarea mea ar schimba ceva..
| Subiect: Re: Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! Mar Dec 21, 2010 6:56 am | |
| Ce aveti cu el fratilor? Mai lasati`l in pace. ON: BlackSilver , sa stii ca in viata e greu, foarte greu.Trebuie sa treci prin problemele vietii si sa te descurci in orice.Cat despre problema lor..sunt fete , asa sunt toate fetele;).Dar noi trebuie sa le ascultam , sa nu le criticam , si o sa vedem noi dupaia ! Eu nu prea mai intru pe chat, pentru ca primu` cuvant cand intru pe chat, MERGE SVU? MERGE SVU? MERGE SVU? Asa ca mai bine , sa nu faci vreo gresala.Ramai aici , si inghiti orice critica.Pentru ca inca nu suntem un masura sa facem ceva in privinta asta;)
| |
|
| |
pepsyl3mon V.I.P.
| Subiect: Re: Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! Mar Dec 21, 2010 7:17 am | |
| [quote="bLaCkSiLvEr"]Deci de cand am revenit pe svr am tot observat ca nu sunt bine primit!Am mai multe motive ptr a crede asta!
Deci astept sa va aud si parerea si dak se poate sa posteze si cele 3 prietene de care am precizat![/qu
ink cv..uh te uiti la tn? sa iti zic...uh zici de altii ca au fitze ca nush ce...da' uitate la tn ma:) fitze peste masura..tipterule....
si patzachina vezi pe cn faci...ca se pare ca prin myly/lore/lary o vezi pe maicata...ai grije cum vb si cu jignirile! Fitzo | |
|
| |
†ן๏к3г†→Øߧ€§$iøn Membru Elite
Data de inscriere : 22/11/2010 Varsta : 33 Localizare : la WC
| Subiect: Re: Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! Mar Dec 21, 2010 7:17 am | |
| black tu ai noroc ca nai ban ) eo am ban ca fac prostioare:)) injur (vb frumos ) ) etc... eo nam cum sa te trag sa ramai ca nu suntem parca la gara:|... acm cum vrei lasate nu te lasi ok.. sami dai pe prv id tau de mess sa tinem leg P.S: fitzoase ? )) topmodele ) e evolutia nene ))) P.S2:: vere, fitze? sunt topmodele deja ) e evoluta bee )) cum si lu base ia crescut par in cap asa si ele au evoluat ) doar ca base evolueaza-n par )).. | |
|
| |
CrimminalGirl(Larysa) Membru
Data de inscriere : 14/11/2010
| |
| |
cяσss. Membru
Data de inscriere : 07/07/2010 Localizare : Iasi
| Subiect: Re: Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! Mar Dec 21, 2010 9:09 am | |
| Black .. tu chiar nai ce face nu ? Mai bne nu postai.. Ne pasa noua ca te lasi ? Si oricum.. din cate stiu .. unii te salutau .. si eo .. Si chiar lary si myly .. | |
|
| |
†ן๏к3г†→Øߧ€§$iøn Membru Elite
Data de inscriere : 22/11/2010 Varsta : 33 Localizare : la WC
| Subiect: Re: Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! Mar Dec 21, 2010 9:19 am | |
| ce misto miai copiat numele ) plagiatoruleeee | |
|
| |
gabry009 Membru
Data de inscriere : 26/09/2010 Localizare : italy
| Subiect: Re: Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! Mar Dec 21, 2010 9:58 am | |
| gata ma ca are si el un pic de dreptate daca glumesti cu una din ele asr tuate si la sfirsit ai ban | |
|
| |
Amethist Super Moderator
Data de inscriere : 15/12/2010 Varsta : 30 Localizare : # Bucureşti
| Subiect: Re: Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! Mar Dec 21, 2010 10:01 am | |
|
Ultima editare efectuata de catre ObsessionDoll in Mar Dec 21, 2010 10:16 am, editata de 1 ori | |
|
| |
|╘>♥ мạģįć Вūŧŧẹŗ₣ℓý ♥♥ Membru Elite
Data de inscriere : 29/04/2010 Varsta : 28 Localizare : PiaTra NeamT` [City of Dreams ;x ]
| Subiect: Re: Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! Mar Dec 21, 2010 10:10 am | |
| - bLaCkSiLvEr a scris:
- Deci de cand am revenit pe svr am tot observat ca nu sunt bine primit!Am mai multe motive ptr a crede asta!
Deci astept sa va aud si parerea si dak se poate sa posteze si cele 3 prietene de care am precizat! In primu rand RESPECTA CA SA FII RESPECTAT ....si patzachine sau ce zici to akl ,nu suntem noi ...eo cred k ne confunzi ..UIte k defapth tu ai fitse Faci un topic ca sa ce? SA ne faci pe noi in toate felurile?Nu`ti convine fa frate reclamatie q poza si lasa`ne `...o singura dak ti`am zis k iti dau ban ..stii si dc si dak nu iti amintesk eo ..app =))..dak radem ce ai impotriva noastra? ..e interzis sau qm? :s..deci te rog frumos dak vrei sa te integrezi aici,no sa reusesti asha .. Ps:de knd iti permiti tu sa ma faci pe mne sau pe una din fete prostituata[patzachina;caci asta inseamna]x(..ma cunosti sau m`ai faqt tu? .. | |
|
| |
No.1Fear Membru Elite
Data de inscriere : 26/10/2010 Varsta : 26 Localizare : Oriunde :P
| Subiect: Re: Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! Mar Dec 21, 2010 10:19 am | |
| | |
|
| |
Amethist Super Moderator
Data de inscriere : 15/12/2010 Varsta : 30 Localizare : # Bucureşti
| Subiect: Re: Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! Mar Dec 21, 2010 10:26 am | |
| | |
|
| |
ReLeSs Membru
Data de inscriere : 26/11/2010 Varsta : 30
| Subiect: Re: Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! Mar Dec 21, 2010 10:34 am | |
| | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
| Subiect: Re: Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! Mar Dec 21, 2010 10:38 am | |
| Bai deci am de tras o concluzie! De akm nu o sa mai bag pe nimeni in seama,doar pe cine vreau eu si consider ca se poate comunica cu acea persoana!Si punct...!
Cat despre cei care m-au jignit,e parerea lor,dar eu stiu ca nu am fitze si ca cele 3 au...inclusiv pepsy...si gata!
Despre prieteni pot zice asa:god,alex(speedza),fraude si ceilalti care miau luat apararea,inclusiv Angel care e cel mai de treaba GA din lume!
| |
|
| |
DarkyFunnky Helper
| Subiect: Re: Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! Mar Dec 21, 2010 10:41 am | |
| Black te credeam altfel dar akm imi dau seama ca numai ejti cum credeam yo.... App Sarbatori fericite si la revedere! :-h
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! | |
| |
|
| |
| Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! | |
|