| Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! | |
|
+18ByDark AntiNoob GodFather♥ DarkMeiden BuLLeToNe ReLeSs No.1Fear |╘>♥ мạģįć Вūŧŧẹŗ₣ℓý ♥♥ Amethist gabry009 cяσss. CrimminalGirl(Larysa) †ן๏к3г†→Øߧ€§$iøn αℓєχ ;x Annabelle pepsyl3mon DarkyFunnky ♫JυѕтOνєя™♫ 22 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| |
| |
Annabelle V.I.P.
Data de inscriere : 28/06/2010 Varsta : 101
| Subiect: Re: Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! Mar Dec 21, 2010 10:45 am | |
|
Ultima editare efectuata de catre Annabelle in Mar Dec 21, 2010 10:48 am, editata de 2 ori | |
|
| |
CrimminalGirl(Larysa) Membru
Data de inscriere : 14/11/2010
| |
| |
Amethist Super Moderator
Data de inscriere : 15/12/2010 Varsta : 30 Localizare : # Bucureşti
| Subiect: Re: Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! Mar Dec 21, 2010 10:50 am | |
| Black print topicul acestia ti`ai sctricat de tot imaginea !.. Trebuia sa stai in banca ta si sa nu vb ce nu trebuie .. ti`am zis RESPECTA PT A FI RESPECTAT !.. | |
|
| |
†ן๏к3г†→Øߧ€§$iøn Membru Elite
Data de inscriere : 22/11/2010 Varsta : 33 Localizare : la WC
| Subiect: Re: Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! Mar Dec 21, 2010 10:52 am | |
| aveti o prob cu el? el sia spus parerea acm nu trb sa-l injurati sau jigniti! mai bn terminati cu subiectu asta ... deja derivam de la subiect! | |
|
| |
| Subiect: Re: Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! Mar Dec 21, 2010 10:53 am | |
| Skuze pentru dublu post..NU LAM JIGNIT..EL MA FKT ...CUM MA FKT..NU ZIK CUVANTUL...NU ARE DREPTUL DA?...DE KAND PANA KAND IMI ZICE ASA?..nu te baga dak nu shti!... | |
|
| |
Annabelle V.I.P.
Data de inscriere : 28/06/2010 Varsta : 101
| Subiect: Re: Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! Mar Dec 21, 2010 10:56 am | |
| | |
|
| |
pepsyl3mon V.I.P.
Data de inscriere : 28/08/2010 Varsta : 29 Localizare : Dej,jud Cluj
| Subiect: Re: Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! Mar Dec 21, 2010 10:59 am | |
| Auzi ma silver:))) tot noi avem fitse nu? ))=))))) sau ai uitat fazele din metin...ca iti era ciuda ca nu ma puteai bate si nu te lasam in pace tot te omoram..si ai inceput sa injuri ca un CRETIN CE ESTI...+ca ai FITSE PANA PESTE CAP:) mai bn ptr omenire aruncate-n dunare sau ba nu..ca poluezi dunarea.... Park ai zis ca te lasi DISPARI SI CALE BATUTA bY3 bY3 nu-ti vom duce lipsa:) | |
|
| |
| Subiect: Re: Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! Mar Dec 21, 2010 11:00 am | |
| terminativa .... acusi vine craciunu si noi tot cu certuri suntem ... macar certatima pe mn )).... | |
|
| |
| Subiect: Re: Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! Mar Dec 21, 2010 11:03 am | |
| Nu avem nimik cu tne..pt ce sa te certam?.....!!!!....el o inceput..degeaba vine craciunu ..eu nu permit sa mi se zika asa..dukasa la usa cortului sa vorbeaska asa..nu pe chat sau pe forum!!!! | |
|
| |
| Subiect: Re: Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! Mar Dec 21, 2010 11:04 am | |
| eh macar am incercat sa ma certati pe mn:)) ... eos invatat:))..... macar termiantiva )... .... | |
|
| |
BuLLeToNe Membru
Data de inscriere : 21/12/2010
| Subiect: Re: Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! Mar Dec 21, 2010 11:05 am | |
| Ai dreptate Annabelle poate chiar are nevoie sa iasa putin pana afara,Dar nu stiu ca ce fapt le faci "patzachine"? ..... Ca nu esti tu buricul pamantului aicea pe forum si pe Chat.
Si apropo am citit la inceput in postul tau ca daca tu dai buna ziua.. Buna seara pe chat nu e saluta nimeni si cand intra ele le saluta toata lumea. Mie mi se pare ca tu vrei ca intotdeauna sa fi in centrul atentiei.Si lume anu e obligata sa te salute pe tine cand intri pe chat . Si Good Bye!
PS:Sarbatori fericite la toata lumea ! Sa vi se indeplineasca toate dorintele! | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
| Subiect: Re: Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! Mar Dec 21, 2010 11:05 am | |
| E tarziu duceti-va la culcare! | |
|
| |
BuLLeToNe Membru
Data de inscriere : 21/12/2010
| Subiect: Re: Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! Mar Dec 21, 2010 11:08 am | |
| Mai copile,tu suferi rau?tu nu vezi ca nu te place nimeni?si te mai dai si smecher.. mai bine te-ai duce tu la culcare! ca esti cam mic ! | |
|
| |
pepsyl3mon V.I.P.
| Subiect: Re: Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! Mar Dec 21, 2010 11:08 am | |
| - bLaCkSiLvEr a scris:
- E tarziu duceti-va la culcare!
Doamna fitsoasa ne comanda? nu crezi ca te crezi mai presus ca noi..... it's a free contry...sry:).... Doamna park ati zis ca plecati ce mai asteptati..? v-am fkt si programare la aia cu coasa | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
| Subiect: Re: Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! Mar Dec 21, 2010 11:09 am | |
| Asa e asa e......te striga mamica! | |
|
| |
| Subiect: Re: Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! Mar Dec 21, 2010 11:11 am | |
| usor ma ca mai e pana taiem porculetu de craciun.. terminati... va rog dati mai rpd T.C ca deja incepem sa ne injuram... si cred ca eos primu care incep ))) | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
| Subiect: Re: Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! Mar Dec 21, 2010 11:12 am | |
| Nu-i vezi cat de dusi sunt? Am incheiat! Cer TC! | |
|
| |
Amethist Super Moderator
Data de inscriere : 15/12/2010 Varsta : 30 Localizare : # Bucureşti
| |
| |
pepsyl3mon V.I.P.
| |
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
| |
| |
| Subiect: Re: Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! Mar Dec 21, 2010 11:18 am | |
| gta oameni buni (mai bn zis rai) stiu cas rau ( nu putin f) ... dar... iertatil si voi pe silver si gta :-w va injurat sau va jignit sau stiu eu ce asta e... pe mn dak ma injura (da si eo las injura si f putin aa molt) nu as prea incepe sa fac scandal... rog un T.C pana nu injur si iau iarasi ban ... termiantiva.. .vine acusi mosu si vreau sa vad cate nuieluse-mi aduce anu asta ) anu trecut mia adus 5 ... ))) =))))) P.S: eo vere i am gigolo cum sa nu fiu unu amuzant.. totusi la cat amuzament fac la atata iau si banuri P.S2: hai ca deja incep sa sar si eo la tn dc sa ma iau de maicata? dak te simti sa ma iau sami zici ) da sami dai nr de tel )))) | |
|
| |
DarkyFunnky Helper
Data de inscriere : 20/08/2010 Varsta : 26 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! Mar Dec 21, 2010 11:47 am | |
| Black in locu taw miasi cere scuze si as incheia subiectu de discutie ca daca se continua pana la 100 posturi cred ca o sati fie rusine sa mai intri pe chat/jok/forum....(Parerea mea) | |
|
| |
pepsyl3mon V.I.P.
| |
| |
DarkMeiden Membru Elite
Data de inscriere : 08/05/2010 Localizare : Deva
| Subiect: Re: Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! Mar Dec 21, 2010 12:43 pm | |
| Aici nui topik de ceartă ce aveti ? | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! | |
| |
|
| |
| Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! | |
|