Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

Acasapentruca nu a fost buna prima prezentare ma prezint a 2 oara :P EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

pentruca nu a fost buna prima prezentare ma prezint a 2 oara :P

In jos 
+5
Toxic SpaXer
Zoo[M]
αℓєχ ;x
Mossano
คคг๏ภรt๏ภє
9 participanți
AutorMesaj
คคг๏ภรt๏ภє
Membru
Membru
คคг๏ภรt๏ภє

Data de inscriere : 12/11/2010
Varsta : 26
Localizare : acolo de unde nu iti poti imagina acolo unde soarele trebuie platit ca sa straluceasca acolo de unde apa o iei numai de la ploaie acolo de unde mancarea o iei numai de la Basescu acolo unde se face sapa de lemn AFRICA!

pentruca nu a fost buna prima prezentare ma prezint a 2 oara :P Empty
MesajSubiect: pentruca nu a fost buna prima prezentare ma prezint a 2 oara :P   pentruca nu a fost buna prima prezentare ma prezint a 2 oara :P Icon_minitimeMar Noi 16, 2010 12:49 pm

deci pe mene ma cheama Vlad am 15 ani imi place muzica in special rocku apoi hip-hop apoi restu lumii in afara de manele candla chitara nu sunt unu asa care zdrangane pot sa zic ca sunt cel mai bun din schoala de arta de la mine de varsta mea stiu Andantino Vals Siciliana 2 tipuri 4 rockuri etc... multeee
pt ma prezint a 2 oara sper ca nu va-ti facut o parere proasta despre mn la prima vreau so fac cum trebe si asa voi face Very Happy sper sa ne inprietenim sa colaboram sa ne intelegem toate cele bune VLAD........
Sus In jos
Mossano
Membru
Membru
Mossano

Data de inscriere : 17/11/2010
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: pai   pentruca nu a fost buna prima prezentare ma prezint a 2 oara :P Icon_minitimeMier Noi 17, 2010 11:11 am

Cant se scrie cu T nu cu D, esti de treaba dupa parerea mea dar, vorbesti putin cam mult sper sa nu te superi pe mine Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Sus In jos
αℓєχ ;x
V.I.P.
V.I.P.
αℓєχ ;x

Data de inscriere : 06/09/2010
Varsta : 113
Localizare : Si fac pariu ca prezentarea mea ar schimba ceva..

MesajSubiect: Re: pentruca nu a fost buna prima prezentare ma prezint a 2 oara :P   pentruca nu a fost buna prima prezentare ma prezint a 2 oara :P Icon_minitimeVin Noi 19, 2010 1:44 am

sal
Sus In jos
คคг๏ภรt๏ภє
Membru
Membru
คคг๏ภรt๏ภє

Data de inscriere : 12/11/2010
Localizare : acolo de unde nu iti poti imagina acolo unde soarele trebuie platit ca sa straluceasca acolo de unde apa o iei numai de la ploaie acolo de unde mancarea o iei numai de la Basescu acolo unde se face sapa de lemn AFRICA!

MesajSubiect: Re: pentruca nu a fost buna prima prezentare ma prezint a 2 oara :P   pentruca nu a fost buna prima prezentare ma prezint a 2 oara :P Icon_minitimeVin Noi 19, 2010 11:01 am

nui nik prieteni Very Happy dar asa scriu io cam inbarligat Razz
Sus In jos
Zoo[M]
Membru Elite
Membru Elite
Zoo[M]

Data de inscriere : 17/07/2010
Localizare : Ch1 Regat Blue ;x

MesajSubiect: Re: pentruca nu a fost buna prima prezentare ma prezint a 2 oara :P   pentruca nu a fost buna prima prezentare ma prezint a 2 oara :P Icon_minitimeMier Noi 24, 2010 1:23 pm

SALUT SPRE SA NE INTELEGEM DE MINUNE!!
Sus In jos
http://www.metin2ro.ilive.ro
Toxic SpaXer
Membru Elite
Membru Elite

Data de inscriere : 09/06/2010
Varsta : 113
Localizare : Aici
Comentarii : warn max=reclama
by rony

MesajSubiect: Re: pentruca nu a fost buna prima prezentare ma prezint a 2 oara :P   pentruca nu a fost buna prima prezentare ma prezint a 2 oara :P Icon_minitimeVin Dec 03, 2010 2:41 pm

welcome
Sus In jos
ѕтя8кℓαω
Membru Elite
Membru Elite
ѕтя8кℓαω

Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 34
Localizare : ¢яαισνα

MesajSubiect: Re: pentruca nu a fost buna prima prezentare ma prezint a 2 oara :P   pentruca nu a fost buna prima prezentare ma prezint a 2 oara :P Icon_minitimeMar Mar 29, 2011 6:32 am

Salut
Sus In jos
http://survivorseries.winnerforum.net/
.Úniqúe
Moderator
Moderator
.Úniqúe

Data de inscriere : 26/07/2010
Varsta : 27
Localizare : RamniCu Valcea

MesajSubiect: Re: pentruca nu a fost buna prima prezentare ma prezint a 2 oara :P   pentruca nu a fost buna prima prezentare ma prezint a 2 oara :P Icon_minitimeLun Mai 09, 2011 4:20 am

:welcome
Sus In jos
Isabella
V.I.P.
V.I.P.
Isabella

Data de inscriere : 11/07/2010
Varsta : 33
Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj)
Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel

MesajSubiect: Re: pentruca nu a fost buna prima prezentare ma prezint a 2 oara :P   pentruca nu a fost buna prima prezentare ma prezint a 2 oara :P Icon_minitimeMar Mai 10, 2011 7:19 am

Te cunosc! :welcome
Sus In jos
Http://www.metin2ro.ilive.ro
SoulKeeper
Membru Elite
Membru Elite
SoulKeeper

Data de inscriere : 24/10/2010
Localizare : Iη Yσύя Єγεs xD

MesajSubiect: Re: pentruca nu a fost buna prima prezentare ma prezint a 2 oara :P   pentruca nu a fost buna prima prezentare ma prezint a 2 oara :P Icon_minitimeMar Noi 08, 2011 12:31 am

Saluth Wink
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: pentruca nu a fost buna prima prezentare ma prezint a 2 oara :P   pentruca nu a fost buna prima prezentare ma prezint a 2 oara :P Icon_minitime

Sus In jos

pentruca nu a fost buna prima prezentare ma prezint a 2 oara :P
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Ce ai vrea sa fumezi prima oara?
» ma prezint pt a 2 oara:)
» Va fost dor de mine? :D
» Buna Ce faceti Cum O duceti??? Sa Ma Prezint
» Haules baules mo?Vo fost dor de mn/

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum