Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaBuna Ce faceti Cum O duceti??? Sa Ma Prezint EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Buna Ce faceti Cum O duceti??? Sa Ma Prezint

In jos 
+2
ScRe3nN
Chuli
6 participanți
AutorMesaj
Chuli
Membru
Membru

Data de inscriere : 11/01/2012

Buna Ce faceti Cum O duceti??? Sa Ma Prezint Empty
MesajSubiect: Buna Ce faceti Cum O duceti??? Sa Ma Prezint   Buna Ce faceti Cum O duceti??? Sa Ma Prezint Icon_minitimeMier Ian 11, 2012 2:52 am

Deci... Ma Cheama Vlad Am 16 ani Sunt DIn Bucuresti. Despre Metin: Am jucat multe metinuri : ********************************************************************* M-am Lasat din Cauza Multor Baieti Ca se Dadeau Drept Fete Ei Fiind Baieti Aici Sper Sa Fie Altfel Daca Ma Stiti Dupa Metin Care Am Zis Mai Sus Ma Chema Chuli Pe toate Metinurile care am jucat Vreti Ceva De La Mine Va Ajut Dati Pm Chuli Sunt Pe regatul Galben Am Jucat Meti2RoSpeed Akm 1 an cred:)) Multumesc Pentru Atentie Succes Smile

Edi By ReMyX13

O sa ai ban ! Smile
Sus In jos
ScRe3nN
Helper
Helper
ScRe3nN

Data de inscriere : 26/11/2011
Localizare : cluj-napoca

MesajSubiect: Re: Buna Ce faceti Cum O duceti??? Sa Ma Prezint   Buna Ce faceti Cum O duceti??? Sa Ma Prezint Icon_minitimeMier Ian 11, 2012 3:06 am

RECLAMA !!
Sus In jos
http://www.metin2rospeed.ro
Chuli
Membru
Membru

MesajSubiect: Re: Buna Ce faceti Cum O duceti??? Sa Ma Prezint   Buna Ce faceti Cum O duceti??? Sa Ma Prezint Icon_minitimeMier Ian 11, 2012 3:30 am

reclama ? tu esti nO.ob? daca faceam reclama pt 1 sv puneam link site cv !!! Nu fac reclama cum zici tu , fac reclama la metin2ro? esti No.Ob rau de tot omuleLASate de metin frate nu e de tine ZICI RECLAMA SA DAI BINE si pt mesaje;)
Sus In jos
ScRe3nN
Helper
Helper
ScRe3nN

Data de inscriere : 26/11/2011
Localizare : cluj-napoca

MesajSubiect: Re: Buna Ce faceti Cum O duceti??? Sa Ma Prezint   Buna Ce faceti Cum O duceti??? Sa Ma Prezint Icon_minitimeMier Ian 11, 2012 3:47 am

Chuli a scris:
reclama ? tu esti nO.ob? daca faceam reclama pt 1 sv puneam link site cv !!! Nu fac reclama cum zici tu , fac reclama la metin2ro? esti No.Ob rau de tot omuleLASate de metin frate nu e de tine ZICI RECLAMA SA DAI BINE si pt mesaje;)

mane citeste regulamentul !! am facut poza la postul tau si vei lua ban !
Sus In jos
http://www.metin2rospeed.ro
.kancuro
Membru
Membru
.kancuro

MesajSubiect: Re: Buna Ce faceti Cum O duceti??? Sa Ma Prezint   Buna Ce faceti Cum O duceti??? Sa Ma Prezint Icon_minitimeDum Ian 15, 2012 1:32 am

lasa ma playerul sa se bucure si el de metin nu il bate la cap Wink
Sus In jos
Op3nN
Membru Elite
Membru Elite
Op3nN

Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 29
Localizare : Galati

MesajSubiect: Re: Buna Ce faceti Cum O duceti??? Sa Ma Prezint   Buna Ce faceti Cum O duceti??? Sa Ma Prezint Icon_minitimeDum Ian 15, 2012 2:03 am

:welcome
Sus In jos
CR7
Helper
Helper
CR7

Data de inscriere : 29/11/2011
Varsta : 25
Localizare : Cernavoda(CvD)

MesajSubiect: Re: Buna Ce faceti Cum O duceti??? Sa Ma Prezint   Buna Ce faceti Cum O duceti??? Sa Ma Prezint Icon_minitimeDum Ian 15, 2012 2:35 am

O sa ai ban la reclama.Si daca comentezi ceva la mine zic ceva da maicata.
Sus In jos
ReMyX13
V.I.P.
V.I.P.
ReMyX13

Data de inscriere : 29/05/2011
Varsta : 27
Localizare : Constanta/Poarta6

MesajSubiect: Re: Buna Ce faceti Cum O duceti??? Sa Ma Prezint   Buna Ce faceti Cum O duceti??? Sa Ma Prezint Icon_minitimeVin Ian 20, 2012 11:39 pm

:welcome
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Buna Ce faceti Cum O duceti??? Sa Ma Prezint   Buna Ce faceti Cum O duceti??? Sa Ma Prezint Icon_minitime

Sus In jos

Buna Ce faceti Cum O duceti??? Sa Ma Prezint
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» pentruca nu a fost buna prima prezentare ma prezint a 2 oara :P
» dau o mirifica+9 buna pe o lunara la fel de buna
» ce mai faceti???
» Hello >:D<
» Ce mai faceti ? :>

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum