| Buna Ce faceti Cum O duceti??? Sa Ma Prezint | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Chuli Membru
Data de inscriere : 11/01/2012
| Subiect: Buna Ce faceti Cum O duceti??? Sa Ma Prezint Mier Ian 11, 2012 2:52 am | |
| Deci... Ma Cheama Vlad Am 16 ani Sunt DIn Bucuresti. Despre Metin: Am jucat multe metinuri : ********************************************************************* M-am Lasat din Cauza Multor Baieti Ca se Dadeau Drept Fete Ei Fiind Baieti Aici Sper Sa Fie Altfel Daca Ma Stiti Dupa Metin Care Am Zis Mai Sus Ma Chema Chuli Pe toate Metinurile care am jucat Vreti Ceva De La Mine Va Ajut Dati Pm Chuli Sunt Pe regatul Galben Am Jucat Meti2RoSpeed Akm 1 an cred:)) Multumesc Pentru Atentie Succes Edi By ReMyX13 O sa ai ban ! | |
|
| |
ScRe3nN Helper
Data de inscriere : 26/11/2011 Localizare : cluj-napoca
| Subiect: Re: Buna Ce faceti Cum O duceti??? Sa Ma Prezint Mier Ian 11, 2012 3:06 am | |
| | |
|
| |
Chuli Membru
| Subiect: Re: Buna Ce faceti Cum O duceti??? Sa Ma Prezint Mier Ian 11, 2012 3:30 am | |
| reclama ? tu esti nO.ob? daca faceam reclama pt 1 sv puneam link site cv !!! Nu fac reclama cum zici tu , fac reclama la metin2ro? esti No.Ob rau de tot omuleLASate de metin frate nu e de tine ZICI RECLAMA SA DAI BINE si pt mesaje;) | |
|
| |
ScRe3nN Helper
Data de inscriere : 26/11/2011 Localizare : cluj-napoca
| Subiect: Re: Buna Ce faceti Cum O duceti??? Sa Ma Prezint Mier Ian 11, 2012 3:47 am | |
| - Chuli a scris:
- reclama ? tu esti nO.ob? daca faceam reclama pt 1 sv puneam link site cv !!! Nu fac reclama cum zici tu , fac reclama la metin2ro? esti No.Ob rau de tot omuleLASate de metin frate nu e de tine ZICI RECLAMA SA DAI BINE si pt mesaje;)
mane citeste regulamentul !! am facut poza la postul tau si vei lua ban ! | |
|
| |
.kancuro Membru
| Subiect: Re: Buna Ce faceti Cum O duceti??? Sa Ma Prezint Dum Ian 15, 2012 1:32 am | |
| lasa ma playerul sa se bucure si el de metin nu il bate la cap | |
|
| |
Op3nN Membru Elite
Data de inscriere : 08/03/2011 Varsta : 29 Localizare : Galati
| Subiect: Re: Buna Ce faceti Cum O duceti??? Sa Ma Prezint Dum Ian 15, 2012 2:03 am | |
| | |
|
| |
CR7 Helper
Data de inscriere : 29/11/2011 Varsta : 25 Localizare : Cernavoda(CvD)
| Subiect: Re: Buna Ce faceti Cum O duceti??? Sa Ma Prezint Dum Ian 15, 2012 2:35 am | |
| O sa ai ban la reclama.Si daca comentezi ceva la mine zic ceva da maicata. | |
|
| |
ReMyX13 V.I.P.
Data de inscriere : 29/05/2011 Varsta : 27 Localizare : Constanta/Poarta6
| Subiect: Re: Buna Ce faceti Cum O duceti??? Sa Ma Prezint Vin Ian 20, 2012 11:39 pm | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Buna Ce faceti Cum O duceti??? Sa Ma Prezint | |
| |
|
| |
| Buna Ce faceti Cum O duceti??? Sa Ma Prezint | |
|