Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaCe ai vrea sa fumezi prima oara? EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Ce ai vrea sa fumezi prima oara?

In jos 
+4
OV1D1UU
CR7
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAda . ♡
Neymar.:*
8 participanți
AutorMesaj
Membru Elite
Membru Elite

Data de inscriere : 08/01/2012
Varsta : 28
Localizare : fetesti

Ce ai vrea sa fumezi prima oara? Empty
MesajSubiect: Ce ai vrea sa fumezi prima oara?   Ce ai vrea sa fumezi prima oara? Icon_minitimeLun Ian 30, 2012 12:54 pm

Ce ai vrea sa tragi pentru prima oara?
eu Marijuana:X
Sus In jos
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAda . ♡
Moderator
Moderator
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAda . ♡

Data de inscriere : 06/03/2011
Varsta : 27

MesajSubiect: Re: Ce ai vrea sa fumezi prima oara?   Ce ai vrea sa fumezi prima oara? Icon_minitimeLun Ian 30, 2012 1:10 pm

Eu una , am fumat si tigari , si jointuri ... Pana mea nu mai am ce ... dar daca ar fii sa dau timpu inapoi , nu as me'as dorii sa fumez nimic :d.
Sus In jos
CR7
Helper
Helper
CR7

Data de inscriere : 29/11/2011
Varsta : 25
Localizare : Cernavoda(CvD)

MesajSubiect: Re: Ce ai vrea sa fumezi prima oara?   Ce ai vrea sa fumezi prima oara? Icon_minitimeLun Ian 30, 2012 1:13 pm

Topic inutil .Nu va apucati de fumat E Cea mai mare greseala pe care o faci in tinerete.Dai bani ca sa iti distrugi corpul.
Sus In jos
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAda . ♡
Moderator
Moderator
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAda . ♡

Data de inscriere : 06/03/2011

MesajSubiect: Re: Ce ai vrea sa fumezi prima oara?   Ce ai vrea sa fumezi prima oara? Icon_minitimeLun Ian 30, 2012 1:15 pm

*DarkStar* a scris:
Topic inutil .Nu va apucati de fumat E Cea mai mare greseala pe care o faci in tinerete.Dai bani ca sa iti distrugi corpul.
Dar cand ai bani , nu ai pe ce sa ii cheltuiesti Smile)) . O fii rau , dar nicotina nu face rau , ci doar fumu ... mai ales in tinerete , starneaza dezvoltarea plamanilor ... asta e problema .. in rest:)) ...
Sus In jos
OV1D1UU
Helper
Helper
OV1D1UU

Data de inscriere : 15/12/2010
Varsta : 30

MesajSubiect: Re: Ce ai vrea sa fumezi prima oara?   Ce ai vrea sa fumezi prima oara? Icon_minitimeLun Ian 30, 2012 1:20 pm

te inseli andra te imbatraneste la 20 de ani arati ca la 40 si fumeaza mult ca ai vazut cati au murit din cauza asta..eu unul prefer sa fac o luna abonament la sala si mai raman si bani decat sa fumez o luna sa dau milioane pe tigari mai bine cum fac eu si multi altii:P..mai ine m un corp frumos decat sal distrug:P
Sus In jos
Kamikaze™
Membru
Membru
Kamikaze™

Data de inscriere : 11/01/2012
Varsta : 32
Localizare : Constanta..

MesajSubiect: Re: Ce ai vrea sa fumezi prima oara?   Ce ai vrea sa fumezi prima oara? Icon_minitimeLun Ian 30, 2012 10:50 pm

In nici un caz, nu as fuma nimic. Sincer sa fiu, si la varsta care o am, nu am tras vreo tigara. Urasc fumul de tigara si tigara. Si inca cate.. Rolling Eyes
Dar, sa revin la subiectul deschis, daca "nu ai ce face" cu banii, faci o fapta buna si ii dai la un sarac. (Nu este vreo gluma s-au ceva.. dar, cel putin gandesc.. mai "pozitiv" . )
Sus In jos
dRuId.#
Moderator
Moderator
dRuId.#

Data de inscriere : 24/08/2010
Localizare : Bucuresti[•]

MesajSubiect: Re: Ce ai vrea sa fumezi prima oara?   Ce ai vrea sa fumezi prima oara? Icon_minitimeLun Ian 30, 2012 11:20 pm

NU FUMEZ AM INCERCAT1 DACA SI NU MIA PLACUT DECI NU O SA MA APUC NICIODATA
Sus In jos
https://metin2ro.all-up.com/
.:SkilltesterStabbone:.
Membru Elite
Membru Elite
.:SkilltesterStabbone:.

Data de inscriere : 23/08/2011
Varsta : 28
Localizare : Constangeles b-)

MesajSubiect: Re: Ce ai vrea sa fumezi prima oara?   Ce ai vrea sa fumezi prima oara? Icon_minitimeMar Ian 31, 2012 12:30 am

Nu fumez Smile Nici daca asi incerca si mi-ar place nu m-asi pauca
Sus In jos
GodFather♥
V.I.P.
V.I.P.
GodFather♥

Data de inscriere : 07/05/2010
Varsta : 30
Localizare : Bucuresti
Comentarii : Ma descurc!

MesajSubiect: Re: Ce ai vrea sa fumezi prima oara?   Ce ai vrea sa fumezi prima oara? Icon_minitimeMar Ian 31, 2012 12:49 am

Tigarile sunt pentru aia +18 comform regulamentului! Voi nu aveti nici macar atat! TC! E metin2 nu Kent8!
Sus In jos
https://www.youtube.com/watch?v=z8gQWbFpDGg
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ce ai vrea sa fumezi prima oara?   Ce ai vrea sa fumezi prima oara? Icon_minitime

Sus In jos

Ce ai vrea sa fumezi prima oara?
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: DISCUTII :: Discutii libere-
Mergi direct la: