| GM/GA citeste(despre clientu cu gardian pt bresle) | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
pgmn67 Membru
Data de inscriere : 15/11/2010 Varsta : 26 Localizare : Bucuresti
| Subiect: GM/GA citeste(despre clientu cu gardian pt bresle) Lun Noi 15, 2010 1:03 am | |
| Buna.Am facut lvl 40(cine na facut...)si vroiam sa fac o breasla.Cand apasam pe gardian nu aparea nimic.Defapt singurul NPC care nu este magazin si pe care cand apas apare ceva este teleporterul...HELP ME PLEASE!!!
| |
|
| |
S3dan Membru
Data de inscriere : 05/08/2010 Varsta : 32 Localizare : Romania,Bucuresti,Rahova
| Subiect: Re: GM/GA citeste(despre clientu cu gardian pt bresle) Mar Noi 16, 2010 12:07 am | |
| levaluul minim pt a crea o breasla e de 50 faci lev 50 si vei putea ...bft | |
|
| |
pgmn67 Membru
| Subiect: Re: GM/GA citeste(despre clientu cu gardian pt bresle) Mar Noi 16, 2010 12:18 am | |
| | |
|
| |
คคг๏ภรt๏ภє Membru
Data de inscriere : 12/11/2010 Varsta : 26 Localizare : acolo de unde nu iti poti imagina acolo unde soarele trebuie platit ca sa straluceasca acolo de unde apa o iei numai de la ploaie acolo de unde mancarea o iei numai de la Basescu acolo unde se face sapa de lemn AFRICA!
| Subiect: Re: GM/GA citeste(despre clientu cu gardian pt bresle) Vin Noi 19, 2010 1:05 pm | |
| are dreptate nici mie numi merge | |
|
| |
NeWRock Membru
Data de inscriere : 20/11/2010 Varsta : 32 Localizare : In Spatele Tau !! :))
| Subiect: Re: GM/GA citeste(despre clientu cu gardian pt bresle) Dum Noi 21, 2010 2:05 am | |
| ca sa it ifaci breasla va trebuie clientul nou:cel roman;) | |
|
| |
pgmn67 Membru
| Subiect: Re: GM/GA citeste(despre clientu cu gardian pt bresle) Dum Noi 21, 2010 9:42 am | |
| S-A REZOLVAT AM DESCARCAT VECHIUL CLIENT(XMETIN2) SI MERGE DE PE EL CER TC! | |
|
| |
คคг๏ภรt๏ภє Membru
Data de inscriere : 12/11/2010 Varsta : 26 Localizare : acolo de unde nu iti poti imagina acolo unde soarele trebuie platit ca sa straluceasca acolo de unde apa o iei numai de la ploaie acolo de unde mancarea o iei numai de la Basescu acolo unde se face sapa de lemn AFRICA!
| Subiect: Re: GM/GA citeste(despre clientu cu gardian pt bresle) Lun Noi 22, 2010 12:46 am | |
| Buna.Am facut lvl 40(cine na facut...)si vroiam sa fac o breasla.Cand apasam pe gardian nu aparea nimic.Defapt singurul NPC care nu este magazin si pe care cand apas apare ceva este teleporterul...HELP ME PLEASE!!! fa lvl 50 si ai sa poti | |
|
| |
Reapper Membru
Data de inscriere : 08/11/2010 Localizare : SUb Masina
| Subiect: dute la galbeni Lun Noi 22, 2010 2:47 pm | |
| sal daca vrei sati faci breasla si nuti merge gardianu si ai clientu in romana si esti pe regatul rosu iti dau un sfat dute la galbeni k acolo miam facut si eu.. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: GM/GA citeste(despre clientu cu gardian pt bresle) | |
| |
|
| |
| GM/GA citeste(despre clientu cu gardian pt bresle) | |
|