BOSSUL99 Membru
Data de inscriere : 01/11/2010
| Subiect: Ptr [GA]Angel si toti playeri(despre clientu now) Sam Noi 06, 2010 9:49 pm | |
| Sall all.Am copiat clientu nou si cand vroiam sa il deschid zicea ca nare o fila.Am loat fila din clientu vechi. Si inca o fila a mai trebuit si am loato si pe aia.Si cand sa deschid metinu SURPRIZA imi da un mesaj in chineza cred si nu se mai intampla nimik. MA puteti ajuta? | |
|
Isabella V.I.P.
Data de inscriere : 11/07/2010 Varsta : 33 Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj) Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel
| |
คคг๏ภรt๏ภє Membru
Data de inscriere : 12/11/2010 Varsta : 26 Localizare : acolo de unde nu iti poti imagina acolo unde soarele trebuie platit ca sa straluceasca acolo de unde apa o iei numai de la ploaie acolo de unde mancarea o iei numai de la Basescu acolo unde se face sapa de lemn AFRICA!
| Subiect: Re: Ptr [GA]Angel si toti playeri(despre clientu now) Lun Noi 15, 2010 10:22 am | |
| sfatul meu : 1.nu te mai tot complica saitur filebox sa se descarce mai rpd copiazal NU mane sfatul meu este sa il descarci asa cum e fara alte optinui iti zic io ca pana ce iti faceai tu cont era gata dwonloadu sper ca ti-am fost de folos apropo daca TI-AI PRIMIT RASPUNSU ZIC ca nu mai are rost sa fie posibil sa tranzmitem mesaje aiurea? cer T.C de la un helper mod GM GA daca este nevoie desigur | |
|
Criss Angel V.I.P.
Data de inscriere : 13/08/2010 Varsta : 33 Localizare : In The Graveyard
| Subiect: Re: Ptr [GA]Angel si toti playeri(despre clientu now) Lun Noi 15, 2010 10:28 am | |
| | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ptr [GA]Angel si toti playeri(despre clientu now) | |
| |
|