| IMPORTANT sa se uite toti va rog frumos si ardeash Si Angel | |
|
+5sMiLeY! ;x Criss Angel Isabella maller DarkStreet 9 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
DarkStreet Membru
Data de inscriere : 06/11/2010 Varsta : 30 Localizare : DC vrei sa stii?
| Subiect: IMPORTANT sa se uite toti va rog frumos si ardeash Si Angel Lun Noi 08, 2010 9:57 am | |
| SAll DEdicatie adevarata Pt Isa Scuze Criss dar Isa sa stii ca tin la tn ca un fel de prietena chear daca nu ma cunosti. Am cunoscut multa lume aici si acum pacat ca fiecare o luam pe alt drum. Succes la toti... Si ardeash esti un om extraordinar nu cred ca voi mai intalnii asa oameni si sigur 100% vei mai avea acest post si pe alte sv MUlt succes Angel noi te-am dezamagit pe tine si tu pe noi dar ce sa facem asta e viata.Nu mi-am imaginat ca uh poti sa injuri in asa hal eu te credeam un om diplomat OK ce sa zic mult succes si tie Ardeash sau Isa am o rugaminte ca tot sa inchis sv va rog unu dintre voi doi sa imi scooteti si mie banu de pe chat ca il am de azi vara =)) am numele DarkStreet Voi ramane activ pe chat si forum Succes la toti!
Ultima editare efectuata de catre DarkStreet in Lun Noi 08, 2010 11:00 am, editata de 1 ori | |
|
| |
maller Membru
Data de inscriere : 16/04/2010 Varsta : 32 Localizare : Pe Metin2
| Subiect: Re: IMPORTANT sa se uite toti va rog frumos si ardeash Si Angel Lun Noi 08, 2010 10:43 am | |
| Man eu il cunosc pe angel in persoana suntem prieteni buni e om de viata dar..... cand vezi ca oameni tampiti iti fac numai belele le accepti odata de 2 ori da decate ori ca disperi o sa incerc sa vb cu el sa il refaca dar nuj cat de sigur e | |
|
| |
Isabella V.I.P.
Data de inscriere : 11/07/2010 Varsta : 33 Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj) Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel
| |
| |
Criss Angel V.I.P.
Data de inscriere : 13/08/2010 Varsta : 33 Localizare : In The Graveyard
| |
| |
DarkStreet Membru
| Subiect: Re: IMPORTANT sa se uite toti va rog frumos si ardeash Si Angel Lun Noi 08, 2010 10:55 am | |
| Criss sa nu fi suparat pe mn dar acesta e adevarul isa a fost cea mai importanta fata pt mn in acest sv si nu o s-o uit niciodata | |
|
| |
Criss Angel V.I.P.
Data de inscriere : 13/08/2010 Varsta : 33 Localizare : In The Graveyard
| Subiect: Re: IMPORTANT sa se uite toti va rog frumos si ardeash Si Angel Lun Noi 08, 2010 10:57 am | |
| nu u | |
|
| |
Isabella V.I.P.
Data de inscriere : 11/07/2010 Varsta : 33 Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj) Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel
| |
| |
sMiLeY! ;x Membru Elite
Data de inscriere : 02/09/2010 Varsta : 28 Localizare : Giurgiu!
| Subiect: Re: IMPORTANT sa se uite toti va rog frumos si ardeash Si Angel Lun Noi 08, 2010 11:21 am | |
| Isa sa stii ca si eu tin la tine foarte foarte mult!Tu ai fost ca o sora mai mare pt mine :$ | |
|
| |
Isabella V.I.P.
| Subiect: Re: IMPORTANT sa se uite toti va rog frumos si ardeash Si Angel Lun Noi 08, 2010 11:42 am | |
| - DarkStreet a scris:
- Criss sa nu fi suparat pe mn dar acesta e adevarul isa a fost cea mai importanta fata pt mn in acest sv si nu o s-o uit niciodata
Stiu ca esti din sibiu!Dar nu imi dau seama cine esti... | |
|
| |
DEMONrau Membru
Data de inscriere : 08/11/2010 Varsta : 35 Localizare : BrAiLa
| Subiect: Re: IMPORTANT sa se uite toti va rog frumos si ardeash Si Angel Lun Noi 08, 2010 1:09 pm | |
| Si eu tin la isa foarte moolt da e adevarat angel e un om extraordinar imi place de el ca persoana;) si sa o tina tot asa;) | |
|
| |
DarkStreet Membru
| Subiect: Re: IMPORTANT sa se uite toti va rog frumos si ardeash Si Angel Mar Noi 09, 2010 3:29 am | |
| Stiu ca esti din sibiu!Dar nu imi dau seama cine esti...[/quote] OK OK Imi scoti te rog banu de pe chat am numele DarkStreet ca eu sunt activ doar pe chat si forum Mersi:* | |
|
| |
Isabella V.I.P.
| Subiect: Re: IMPORTANT sa se uite toti va rog frumos si ardeash Si Angel Mar Noi 09, 2010 5:23 am | |
| - DarkStreet a scris:
- Stiu ca esti din sibiu!Dar nu imi dau seama cine esti...
OK OK Imi scoti te rog banu de pe chat am numele DarkStreet ca eu sunt activ doar pe chat si forum Mersi:* Eu nu am voie sa scot banatii fara acordul lui Angel sau ardeash! | |
|
| |
DarkStreet Membru
| Subiect: Re: IMPORTANT sa se uite toti va rog frumos si ardeash Si Angel Mar Noi 09, 2010 5:58 am | |
| pacat dar lasa ca poate reusesc cumva sa vorbesc cu ardeash:D | |
|
| |
3my098 Membru
Data de inscriere : 17/09/2010 Varsta : 28 Localizare : ai vrea uh sa stii:))
| Subiect: Re: IMPORTANT sa se uite toti va rog frumos si ardeash Si Angel Mar Noi 09, 2010 7:41 am | |
| toata lumea tine la isa | |
|
| |
†♥C¡טּPả_CiטּP$→Øߧ€§$iøn♥† Membru Elite
Data de inscriere : 20/08/2010 Varsta : 31 Localizare : la curcani ....
| Subiect: Re: IMPORTANT sa se uite toti va rog frumos si ardeash Si Angel Mar Noi 09, 2010 12:36 pm | |
| emy pai cum sa nu:)) unora de aicea o adora pe isa )) in fine in orice subiect exista (suporteri) care tin cu isa dak eu deshid un subiect ca sa iasa isa din functie si scriu ca vreau doar ia sa rsp ,rsp toti ... nu dovedeste ce am scris acm cu ce am zis prima data dar, pot sa bat la pariu cu mai oricine ca cea mai multa parte de aicea o plac pe isa )) | |
|
| |
Isabella V.I.P.
| Subiect: Re: IMPORTANT sa se uite toti va rog frumos si ardeash Si Angel Mar Noi 09, 2010 12:44 pm | |
| | |
|
| |
†♥C¡טּPả_CiטּP$→Øߧ€§$iøn♥† Membru Elite
Data de inscriere : 20/08/2010 Varsta : 31 Localizare : la curcani ....
| Subiect: Re: IMPORTANT sa se uite toti va rog frumos si ardeash Si Angel Mar Noi 09, 2010 11:47 pm | |
| 1 la mana ) ardeash si angel tine cu tn 2 la mana: cred ca stii sunt banat 3 la mana : iti zic drept ca mai toti tin cu tn | |
|
| |
Isabella V.I.P.
| Subiect: Re: IMPORTANT sa se uite toti va rog frumos si ardeash Si Angel Mar Noi 09, 2010 11:50 pm | |
| | |
|
| |
CretzuV Membru
Data de inscriere : 09/08/2010 Localizare : Ploiesti ~
| Subiect: Re: IMPORTANT sa se uite toti va rog frumos si ardeash Si Angel Mar Noi 09, 2010 11:52 pm | |
| Crede'ma acum ceva timp m'am certat eu cu ea si mi'a sarit tot forumul in cap(moderatori etc) cu jigniri si bla bla si tot eu am iesit ala sifonat. Dar mi'am atins scopul. Nu vei reusi nimic daca te iei de isa, ca are sustinatori prea multi, dar intre timp toti isi vor da arama pe fata asa cum au facut multi din "Pomul Metin2roSpeed" unde toti erau o familie si se iubeau etc etc (isa si prietenii/prietenele ei) | |
|
| |
Isabella V.I.P.
| Subiect: Re: IMPORTANT sa se uite toti va rog frumos si ardeash Si Angel Mar Noi 09, 2010 11:59 pm | |
| - CretzuV a scris:
- Crede'ma acum ceva timp m'am certat eu cu ea si mi'a sarit tot forumul in cap(moderatori etc) cu jigniri si bla bla si tot eu am iesit ala sifonat. Dar mi'am atins scopul. Nu vei reusi nimic daca te iei de isa, ca are sustinatori prea multi, dar intre timp toti isi vor da arama pe fata asa cum au facut multi din "Pomul Metin2roSpeed" unde toti erau o familie si se iubeau etc etc (isa si prietenii/prietenele ei)
Tu iara te bagi fara rost copile?Ti-am cerut parerea?Normal ca nu rezolvati nimic daca va luati de mine fara MOTIVE,DOVEZI dar lasa ca acuma am eu motive sa fac o plangere asupra voastra la Angel sau ardeash ei sunt oameni cu cap si stiu sa faca diferenta nu ca voi care vb din auzite!Eu am zis sa nu va mai legati de mine nu m-am legat de voi atunci dc tot comentati in plus?Am sa cer sanctionarea voastra sa vad daca va mai legati de mine INUTIL!Poate atunci incetati cu asemenea NESIMTIRE mai bine mergeti la sc nu mai pierdeti timpul cu postari INUTILE!APROBAT!!
†♥C¡טּPả_CiטּP$→Øߧ€§$iøn♥† ban 7 zile ..pe viitor ai grija la limbaj si mai usor cu jignirile...uitate in oglinda!! CretzuV 4 zile .....nam cuvinte ... prost!!
Ultima editare efectuata de catre [GA]ardeash in Mier Noi 10, 2010 1:34 am, editata de 2 ori (Motiv : ..) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: IMPORTANT sa se uite toti va rog frumos si ardeash Si Angel | |
| |
|
| |
| IMPORTANT sa se uite toti va rog frumos si ardeash Si Angel | |
|