Buna, Din pacate cred ca voi credeti despre mine ca sunt un NOOB nesimtit care a mintit ca ia host si cand a fost pus in fata faptului implinit a disparut
nu este asa . Din pacate am luat banned 4ever pe chat din motivul ca am facut reclama in pm la Isabela reclama nam facuto cu intentie dar asta este ea sia
facut doar treaba dupa ce am luat banned nam mai putut sa iau legatura nici cu tine (ma refer la Angel) nici cu Ardeash am mai incercat sa intru pe chat dar nu puteam sai dau pm lu ardeash si de Angel mai greu dadea asa ca o rugam pe Isabela sai spuna lu Ardeash sami dea pm dar el imi dadea mai greu si iesieam... Si tot am incercat sa dau de voi 2 dar nam reusit sper ca nu credeti despre mine ca sunt un nesimtit dinacela care a spus ca o sa cumpere host pentru server si cand a fost pus in fata faptului sa cumpere host a disparut . NU viam explicat in randurile de mai sus cea ce sa intampla si imi pare foarte rau imi cer scuze sper sa vorbim pe chat sau in alta parte si sa vedem ce se mai poate face.
Imi cer scuze pentru ca am postat in acest loc . Va urez o noapte placuta si toate cele bune. SFX