| New Update : Client Nou ! | |
|
+16Florian214 AvP yonut3000 SkyT ;x hellmagic firetorm understrike nemilosul Daniel007 ◎FrienD★ Ing3ras SuRaBoy10 vali YuLy* ^_^ZCF^_^ [Owner]Angel 20 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Blackyyy Membru
Data de inscriere : 25/05/2010 Varsta : 29 Localizare : in spatele tau :)))
| Subiect: Re: New Update : Client Nou ! Sam Iun 12, 2010 9:41 am | |
| GA sau inclus arme noi la NPC??? ar fi super tare dak ai introduce ince un npc care sa aiba otele king legendare dar sa aiba un cost mare si sa ceara si cateva iteme....dak merge asa cv | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: Re: New Update : Client Nou ! Sam Iun 12, 2010 10:14 am | |
| Serverul 2 era indisponibil. Incepand de asta-seara celor care nu le merge serverul 1 pot descarca de pe server 2 ! | |
|
| |
SuRaBoy10 V.I.P.
Data de inscriere : 17/05/2010 Varsta : 29 Localizare : Timisoara
| Subiect: Re: New Update : Client Nou ! Sam Iun 12, 2010 10:56 am | |
| domnule GA se introduc arme noi in magazin?
Va rog sa nu va suparati daca v-am deranjat si imi cer scz | |
|
| |
minu9721 Membru
Data de inscriere : 30/05/2010
| Subiect: Re: New Update : Client Nou ! Dum Iun 13, 2010 12:05 am | |
| in fiecare duminica gm arunca sau baga la neg o arma noua cred | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: Re: New Update : Client Nou ! Dum Iun 13, 2010 9:09 am | |
| Ce am uitat sa mentionez despre client. Acesta salveaza automat pozele in el intr-un folder "screenshot" | |
|
| |
Florian214 Membru
Data de inscriere : 09/05/2010 Varsta : 27 Localizare : Satu Mare
| Subiect: Re: New Update : Client Nou ! Dum Iun 13, 2010 11:03 am | |
| cei la care nu le merge noul client va zic incercati iar si iar si iar ca io ma reusit | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: New Update : Client Nou ! Lun Iun 14, 2010 2:30 am | |
| Respect GA man uite clientul nou e mai bun in sensul grafica muult mai buna si toate cele dar la un momentdat cand mi se face lag nu mai vad nimic imi dispar caracterere si prostii adica pe clientul celalalt doar incetinea putin sau ramanea cateva sec blocat da aici daca am lag merge si incet si dispare tot!
P.S:e mai bun clientul vechi dupa parerea mea! | |
|
| |
LoRdAndRe Membru
Data de inscriere : 08/05/2010
| Subiect: Re: New Update : Client Nou ! Lun Iun 14, 2010 2:47 am | |
| | |
|
| |
vali Membru
Data de inscriere : 08/06/2010
| Subiect: Re: New Update : Client Nou ! Lun Iun 14, 2010 7:16 am | |
| ce arme noi s-au introdus imi puteti zice? | |
|
| |
YuLy* Membru
Data de inscriere : 06/05/2010 Varsta : 36 Localizare : = BUZAU =
| Subiect: Re: New Update : Client Nou ! Lun Iun 14, 2010 8:21 am | |
| - GodFather a scris:
- Respect GA man uite clientul nou e mai bun in sensul grafica muult mai buna si toate cele dar la un momentdat cand mi se face lag nu mai vad nimic imi dispar caracterere si prostii adica pe clientul celalalt doar incetinea putin sau ramanea cateva sec blocat da aici daca am lag merge si incet si dispare tot!
P.S:e mai bun clientul vechi dupa parerea mea! Exact aceiasi chestie am spus si eu,si tot aceiasi parere am si eu ca era mai bun cel vechi,asta are anumite chestii si "probleme" din cauza la efectul 3D nu trebuia facut asa,trebuia tot un client normal ! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: New Update : Client Nou ! | |
| |
|
| |
| New Update : Client Nou ! | |
|