Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaLista bonusurilor Metin2RoSpeed EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Lista bonusurilor Metin2RoSpeed

In jos 
+3
Kidda
Horica(Jump)
[Owner]Angel
7 participanți
AutorMesaj
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 33
Localizare : Targu Jiu
Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro

Lista bonusurilor Metin2RoSpeed Empty
MesajSubiect: Lista bonusurilor Metin2RoSpeed   Lista bonusurilor Metin2RoSpeed Icon_minitimeLun Mai 05, 2014 4:36 am

Lista bonusurilor Metin2RoSpeed Bonusu10

Max. PV 3000
VIT 12
INT 12
STR 12
DEX 12
Tarie 50
Viteza de atac 8%
Viteza de miscare 20%
Viteza farmec 20%
Regenerare PV 30%
Regenerare PM 30%
Sansa la otravire 8%
Sansa la necunostiinta 8%
Sansa la incetinire 8%
Sansa la lovituri critice 10%
Sansa la lovituri patrunzatoare 10%
Tare impotriva semioamenilor 10%
Tare impotriva animalelor 20%
Tare impotriva orcilor 20%
Tare impotriva ciclopilor 20%
Tare impotriva vampirilor 20%
Tare impotriva diavolului 20%
Daune absorbite de PV 10%
Daune absorbite de PM 10%
Sansa de a jefui PM 10%
Sansa de a bloca atacul corporal 10%
Sansa de a reflecta atacul corporal 10%
Sansa de a evita atacul cu sageti 15%
Aparare sabie 15%
Aparare doua maini 15%
Aparare pumnal 15%
Aparare clopot 15%
Aparare evantai 15%
Aparare arc 15%
Rezistenta la foc 15%
Rezistenta la fulger 15%
Rezistenta la magie 15%
Rezistenta la vant 15%
Rezistenta la otrava 15%
Sansa la bonus EXP 20%
Sansa de a arunca de doua ori mai mult yang 20%
Sansa de a arunca de doua ori mai multe obiecte 20%
Sus In jos
http://metin2rospeed.ro
Horica(Jump)
Membru Elite
Membru Elite
Horica(Jump)

Data de inscriere : 02/02/2012
Varsta : 59
Localizare : Verona,Italia

MesajSubiect: Re: Lista bonusurilor Metin2RoSpeed   Lista bonusurilor Metin2RoSpeed Icon_minitimeLun Mai 05, 2014 5:33 am

Super.asa da!Mad
P.S: In weekend avem serveru deschis?:>
Sus In jos
Kidda
Membru
Membru
Kidda

Data de inscriere : 30/04/2014

MesajSubiect: Re: Lista bonusurilor Metin2RoSpeed   Lista bonusurilor Metin2RoSpeed Icon_minitimeLun Mai 05, 2014 6:18 am

Foarte bine gândite bonurile. Mă bucur că ai luat această decizie şi ai ţinut cont şi de părerea playerilor, sper s-o ţi tot aşa.
Sus In jos
D.R.E.A.M.
Membru
Membru
D.R.E.A.M.

Data de inscriere : 14/09/2012
Localizare : Guatemala

MesajSubiect: Re: Lista bonusurilor Metin2RoSpeed   Lista bonusurilor Metin2RoSpeed Icon_minitimeMar Mai 06, 2014 12:44 am

Oricum se va gasi unu care sa sparga server-ul si sa-si faca iteme cu bonusuri ca pe server-ul vechi sau mai mari.Multa bafta cu noul server,mai ales celor care inca joaca.
Sus In jos
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

MesajSubiect: Re: Lista bonusurilor Metin2RoSpeed   Lista bonusurilor Metin2RoSpeed Icon_minitimeMar Mai 06, 2014 1:29 am

Nu se va gasi domnule D.R.E.A.M. Smile Lasa-ne sa ne ocupam noi de problema asta.
Atat serverul, cat si clientul au protectii. Clientul are protectii switchbot sau pentru orice alt hack, are protectie impotriva folosirii altui launcher - incerci cu altul, esti deconectat automat in 5 secunde.
Serverul inregistreaza orice tentativa de hack si te poti trezi banat doar pentru faptul ca incerci sa modifici clientul sau daca reusesti cumva sa folosesti hack si fara a fi raportat de jucatori.
Sus In jos
Horica(Jump)
Membru Elite
Membru Elite
Horica(Jump)

MesajSubiect: Re: Lista bonusurilor Metin2RoSpeed   Lista bonusurilor Metin2RoSpeed Icon_minitimeMar Mai 06, 2014 2:27 am

Switchbotul ar trebuii permis.Mai ales daca o sa gasim schimba bonus la npc.
Sus In jos
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

MesajSubiect: Re: Lista bonusurilor Metin2RoSpeed   Lista bonusurilor Metin2RoSpeed Icon_minitimeMar Mai 06, 2014 4:55 am

Daca mai zici o data ca ar trebui sa fie permis am sa-mi permit sa-ti banez contul de pe forum deoarece raspunsul tau ma duce cu gandul la "tentativa" de a incerca sa injectezi switchbot-ul in client. Unde scrie ca trebuie permis? Poate pe serverele deschise asa de plictiseala si la misto. Acel "program" este defapt un hack deoarece tu iti alegi ce bonusuri ai vrea sa-ti prinda. Cand l-ai vedea permis pe oficiale atunci va fi si la noi. Nu suntem un server care incurajam hack-urile.
Daca ar fi dupa voi ar trebui lasat si hackul de damage pe skill ca deh...sa cresteti mai repede Smile
Treziti-va la realitate si jucati corect. Folosirea de switch dezavanteaza pe cei care nu-l folosesc sau pe cei care nu stiu sa-l foloseasca.
Sus In jos
Horica(Jump)
Membru Elite
Membru Elite
Horica(Jump)

MesajSubiect: Re: Lista bonusurilor Metin2RoSpeed   Lista bonusurilor Metin2RoSpeed Icon_minitimeMar Mai 06, 2014 5:58 am

Ok. Atunci bagal tu in client si nu mai injecteaza nimeni nimic si il folosesc toti fara sa fie cineva dezavantajat.
Sus In jos
Amethist
Super Moderator
Super Moderator
Amethist

Data de inscriere : 15/12/2010
Varsta : 30
Localizare : # Bucureşti

MesajSubiect: Re: Lista bonusurilor Metin2RoSpeed   Lista bonusurilor Metin2RoSpeed Icon_minitimeMar Mai 06, 2014 6:19 am

Ceea ce a spus Angel mai sus este egal cu un refuz categoric. "Cand l-ai vedea permis pe oficiale atunci va fi si la noi." de aici se intelege clar ca nu se va implementa nimic din ce nu este permis de oficiale.
Sus In jos
[GA]Shaimas
Moderator
Moderator
[GA]Shaimas

Data de inscriere : 29/06/2012
Localizare : Far away

MesajSubiect: Re: Lista bonusurilor Metin2RoSpeed   Lista bonusurilor Metin2RoSpeed Icon_minitimeMar Mai 06, 2014 6:47 am

Horica(Jump) a scris:
Ok. Atunci bagal tu in client si nu mai injecteaza nimeni nimic si il folosesc toti fara sa fie cineva dezavantajat.

Nu veti vedea niciodata pe speed switchbot-ul in client. Nici pe primul server nu a exista asa ceva si nici nu va exista vreodata. Iar pentru cine incearca cu propriile resurse , ati vazut ca puteti fi prinsi si sanctionati foarte usor asa ca orice tentativa de injectare a clientului o faceti pe riscul vostru.
Sus In jos
http://metin2rospeed.ro/
Horica(Jump)
Membru Elite
Membru Elite
Horica(Jump)

MesajSubiect: Re: Lista bonusurilor Metin2RoSpeed   Lista bonusurilor Metin2RoSpeed Icon_minitimeMar Mai 06, 2014 10:05 am

[GA]Shaimas a scris:

Horica(Jump) a scris:

Nu veti vedea niciodata pe speed switchbot-ul in client. Nici pe primul server nu a exista asa ceva si nici nu va exista vreodata. Iar pentru cine incearca cu propriile resurse , ati vazut ca puteti fi prinsi si sanctionati foarte usor asa ca orice tentativa de injectare a clientului o faceti pe riscul vostru.

Eu incerc sa dau propuneri nu vreun ordin!
Nu spun ca o s incerc asa ceva dar toate serverele au protectie si vrajeli si tot se poate injecta. Asa e cum spui tu..fiecare incearca pe riscul lui.
P.S: Nu risti, nu castigi!
Sus In jos
TheBlackCat
Membru
Membru
TheBlackCat

Data de inscriere : 10/05/2013
Varsta : 29
Localizare : Paradis

MesajSubiect: Re: Lista bonusurilor Metin2RoSpeed   Lista bonusurilor Metin2RoSpeed Icon_minitimeMier Mai 07, 2014 8:21 am

Horica(Jump) a scris:
[GA]Shaimas a scris:

Horica(Jump) a scris:

Eu incerc sa dau propuneri nu vreun ordin!
Nu spun ca o s incerc asa ceva dar toate serverele au protectie si vrajeli si tot se poate injecta. Asa e cum spui tu..fiecare incearca pe riscul lui.
P.S: Nu risti, nu castigi!

Nu ca as fi de acord cu hack-urile, dar sunt de acord cu tine Jump. Plus ca Angel, nu compara tu serverul asta cu oficialul, "cand se baga acolo, va fi aici" si bla bla, e doar un privat, il faci cum vrei tu, nu-ti cere nimeni socoteala. A fost doar idee care a fost aplicata si apreciata pe alte servere, nu e nevoie sa ne amenintam cu ban pe forum si sa fim asa agresivi, nu cred ca o sa-l afecteze pe el banul asta de pe forum. Si inca ceva, apreciaza ca suntem alaturi, nu te enerva pe noi daca o propunere iti displace, si la urma urmei Jump este veteran. Hai sa ne respectam totusi ca am jucat atata pe serverul asta. Ne poti bana, asa doar ne alungi de aici. Sper ca m-ai inteles si nu o lua in nume de rau. Bafta.
Sus In jos
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

MesajSubiect: Re: Lista bonusurilor Metin2RoSpeed   Lista bonusurilor Metin2RoSpeed Icon_minitimeMier Mai 07, 2014 1:03 pm

Nici tu nu mi o lua mie in nume de rau. Nu compar nimic, doar nu-s de acord. Pur si simplu sa nu va mai aud de hack-uri sau alte injectari in client. Clientul ramane ca de la masa, nimic mai mult, iar orice alta modificare facuta de jucatori se sanctioneaza. Inainte nu exista swich si erati in stare sa bonusati.
Subiectul este inchis.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Lista bonusurilor Metin2RoSpeed   Lista bonusurilor Metin2RoSpeed Icon_minitime

Sus In jos

Lista bonusurilor Metin2RoSpeed
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Lista iteme
» O parere...?? [LISTA MOD]
» Lista Funny!
» Lista teparilor de pe serverul 2
» Lista Veteranilor nu Sterge topik.

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum