| Lista Veteranilor nu Sterge topik. | |
|
+23kiduu xTiGeR Danger2010 ♥Michael♥ Pinpop- PVP ScRe3nN OV1D1UU FuckerPadmak A. Marius Sorin [Owner]Angel ╚»Dracila«╝ .Úniqúe GodFather♥ VyLyFiRsT *๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAda . ♡ Tavi SoulKeeper Blake. Amethist ReDTz xLionN ♥ByEnigma ♥ 27 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
♥ByEnigma ♥ Membru
Data de inscriere : 29/12/2012 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Lista Veteranilor nu Sterge topik. Sam Mai 04, 2013 8:02 am | |
| in primul rand, vreau acest topik on .. un timp deoarece ma voi chinuii sa ii adun inapoi pe sv pe totii veteranii.. pepsy, Roxy Vale Cottura2001 Flapjack - Laur ade Magoo Zetu Berila Pn-Penal BubuX Nicoo Don Under Ady Si nw vreau sa aud comentarii gen '' aa pe cine ma pe ala care a injurat sv pe ala care a spart etc.. Cu bune cu rele sunt playerii care au ridicat sv asta si poate fara acestii playerii sv asta nar fi ajuns pana aici si eu am facut multe sv`lui asta.. am furat playerii depe el.. am injurat ga gm.. etc si tot mam intors aici Deci cam aceia sunt playerii care mii aduc eu aminte :-? daca sunt altii noii va rog sa imi reamintitii si voi revenii cu un edit <3... vreau sa va anunt inca ceva.. daca mai stiti cum dam macar de jumate din cei aflatii in lista anuntatima <3 voii fi aici <3 ... vreau sa readuc acest sv plin de copii modatii si etc.. inapoii unde era odata demult <3... ms. | |
|
| |
xLionN Membru
Data de inscriere : 18/01/2012 Varsta : 25 Localizare : Acasa
| Subiect: Re: Lista Veteranilor nu Sterge topik. Sam Mai 04, 2013 8:05 am | |
| Eo nush in lista intru:-? )) | |
|
| |
ReDTz Membru Elite
Data de inscriere : 22/04/2011 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Lista Veteranilor nu Sterge topik. Sam Mai 04, 2013 8:08 am | |
| heke... Michael(SuperSura) Pain ala care era mod pe chat De aici sa blocat lista )) bai wiz ne referim la astia care nu au mai intrat de 2 ani u esti pe lista stia lin. | |
|
| |
♥ByEnigma ♥ Membru
| Subiect: ieii <3 Sam Mai 04, 2013 8:10 am | |
| Heyy, ce ziceti de astia <3 vii aduceti aminte careVA ? ) :X:X imi era dor sa vb despre eii :o3 Andrei Şerban(intel2) SpaWnN TsZoPIx αℓєχ ;x •ďŗè∂м-špırıт• TmWar Hokage Cosmin twist lєm0nєl GodFather (^_^)CrazyBoy(^_^) No.1Fear Jokerr AaRonStone Issabela Ping CrissAngel NightAngel SaaB ZooM -Giulli- DemonRau InfectedRock Heke Michael -Super sura Pain.. | |
|
| |
xLionN Membru
Data de inscriere : 18/01/2012 Varsta : 25 Localizare : Acasa
| Subiect: Re: Lista Veteranilor nu Sterge topik. Sam Mai 04, 2013 8:11 am | |
| Pai eo ziceam de lista cu "veterani" sau "aia noi" nu de aia care nu au intrat de 2 ani si SuperSura a cam fost on saptamana asta;)Si nici MortisS n-a fost on de multa vreme... | |
|
| |
Amethist Super Moderator
Data de inscriere : 15/12/2010 Varsta : 30 Localizare : # Bucureşti
| Subiect: Re: Lista Veteranilor nu Sterge topik. Sam Mai 04, 2013 8:13 am | |
| * Ady mai bantuie p-aici, deoarece mai bantui si eu. ) Asa.. ahoo sunt si fetele: Lore, Mylar, Deni, Mara, Larisa (care a disparut ceva timp in urma), Ramo. Fostu GM care era cu Ramo, Arow ceva de genu.. si multi, multi . Dar nu vei reusi sa-i aduci pe toti, sau daca reusesti pt 1h-2, atat e..
Ultima editare efectuata de catre Bendis in Sam Mai 04, 2013 8:20 am, editata de 1 ori | |
|
| |
ReDTz Membru Elite
| Subiect: Re: Lista Veteranilor nu Sterge topik. Sam Mai 04, 2013 8:16 am | |
| Wiz lsita veterani nu se face dupa cat timp ai intrat sau nu ai intrat esti pe lista daca te cunosc toate neamurile te cunoaste revange esti pe lista . din lista aia mi amintesc postul 1 fara 2 si 5-6 de pe lista a doua. JustMe ala cn era? Anti Noob cn era ) ?Eu mi amitnesc pe sarite | |
|
| |
♥ByEnigma ♥ Membru
| Subiect: hmm Sam Mai 04, 2013 8:16 am | |
| stop B-) att in mare parte neam facut lista noastra celor din map1 care bantuiam zilnic <3 acum ramane sa ii caut eu pe fiecare in parte oriunde dau de ei <3!. jumate din lista stiu unde`i gasesc <3 voii incerca sa ii adun pe totii credema <3 si ii voii tine aici ma tin eu de ei si cand vor vedea ca se aduna unu dupa altu vor ramane garantez asta. acum incep cautarile <3 | |
|
| |
Blake. Membru
Data de inscriere : 17/05/2012 Localizare : Romania
| |
| |
♥ByEnigma ♥ Membru
| Subiect: best Sam Mai 04, 2013 8:19 am | |
| best nu tii amintesti deoarece u nu erai cand acesti membrii jucau.. TmWar Sau TmWarrior cum il stiu multii depe sv.. era in Breasla Obsession alaturi de mn de bubux de tzopix.. de multi altii... la fel si antii noob si la fel si nr 5 care ai zis tw. era dessigneru depe fb Lemon.. jucator bun speed.. era din obsession breasla noastra... multii veteranii sau lasat pana sa se apuce a 2 familie depe speed cum ar venii.. prima familie au fost veteranii aia vechii apoi vin tineretu sa zic asa.. uu si altii.. | |
|
| |
Amethist Super Moderator
| |
| |
Blake. Membru
| Subiect: Re: Lista Veteranilor nu Sterge topik. Sam Mai 04, 2013 8:22 am | |
| Cred ca Revenge a fost singura breasla de pe speed in care au fost 75% din veterani. Adi , Madi mai stiti acum un an pe vremea asta ? | |
|
| |
Amethist Super Moderator
| Subiect: Re: Lista Veteranilor nu Sterge topik. Sam Mai 04, 2013 8:24 am | |
| * Tay, acu un an, pe vremea asta eram pe chat.. ma certam cu Over.. tin minte ;]] . | |
|
| |
Blake. Membru
| |
| |
SoulKeeper Membru Elite
Data de inscriere : 24/10/2010 Varsta : 26 Localizare : Iη Yσύя Єγεs xD
| Subiect: Re: Lista Veteranilor nu Sterge topik. Sam Mai 04, 2013 8:25 am | |
| AntiNoob ExciteMind[FreeStyle/ExXxPreSs] adica eu BBan017 Op3nN Minnie - iubirea mea =)) BayatStylat HeKe Mr.Been LauR Kayu Alin SS3l3kta ionut costy89 OS1R1S DEMONrau TS ChangeMe [ xNicolas]
Cam la astia le mai am id-ul si vorbesc cu ei.. :-? | |
|
| |
♥ByEnigma ♥ Membru
| Subiect: asa Sam Mai 04, 2013 8:26 am | |
| eu ma refer la primii veteranii din 2010-2011 la inceputu sv`lui care au prins si bonusurile vechii rau de tot.. si sv lag.. si etc ceii care au ridicat sv si care au devenit o breasla ''Obsession'' cei care erau cei mai cunoscutii prima dat.. SpaWnN TsZoPIx αℓєχ ;x cottura2001 TmWar GodFather Jokerr Issabela Ping CrissAngel NightAngel SaaB -Giulli- DemonRau PN-Penal Berila Don Flapjack- laur Magoo Lore Adytzaa Ramonaa Mylar Deny Larisa Andra -ShikaStyle Mady BubuX Astia sunt primi veteranii abea dupa au aparut restu :* urmasii cum ar venii ) <3 cei noii care siau format un nume pe speed abea dupa ce sau resetat conturile.. hai ca imi aduc bine aminte;x amintirile placute nu dispar niciodata <3 | |
|
| |
Amethist Super Moderator
| Subiect: Re: Lista Veteranilor nu Sterge topik. Sam Mai 04, 2013 8:28 am | |
| * Ce vremuri Enigma, ce vremuri :]] , pacat, mare pacat. ;]] Era si Buxu, modu ala cu care ma certam eu mereu . | |
|
| |
Blake. Membru
| Subiect: Re: Lista Veteranilor nu Sterge topik. Sam Mai 04, 2013 8:29 am | |
| Pe adinaX ati uitat-o :-w. | |
|
| |
♥ByEnigma ♥ Membru
| Subiect: sssss B-) Sam Mai 04, 2013 8:32 am | |
| Stii ii pot readuce acum pe jumate dintre eii B-) credema.. dar nare rost acum pentru ca nu vreau sa ii aduc pe sv asta jenant.. <3 astept pana va da startul angel la noul sv -Rekte vechiul speed.. apoi ii voii chema pe totii.. ma rog jumate din eii sigur B-) restu intradevar imi va fii greu sa ii chem.. dar incerc. incercarea moarte nare.. cum e vb aia.. si totusii sper si voi reusii;) :>!!
| |
|
| |
ReDTz Membru Elite
| Subiect: Re: Lista Veteranilor nu Sterge topik. Sam Mai 04, 2013 8:41 am | |
| Enigma iti mai amintesti toporul ala al lu laur ) cand ii dadusem elful ala dadeam fara exagerare pe un setat decat cu toporul ala 86k )) in rest erau iteme cu rez alea vremuri frumoase:)))) cand nu aveai full rez magie si erai sura B.M si rupeai tot | |
|
| |
Tavi Helper
Data de inscriere : 24/06/2010 Varsta : 26 Localizare : Navodari Comentarii : De ce sa fie comentari?nu sunt rau
| Subiect: Re: Lista Veteranilor nu Sterge topik. Sam Mai 04, 2013 9:05 am | |
| Voi ati fost un grup mare,daca aduci macar 40% din ce`i din lista ta atunci esti bun n`am ce zice.
Vad ca i`ai scris pe majoritatea celor vechi,nu m`am uitat la toate persoanele spuse dar daca nu l`ati trecut si pe p3psyl3mon.Cred ca de el pot da eu(cred). | |
|
| |
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAda . ♡ Moderator
Data de inscriere : 06/03/2011 Varsta : 27
| |
| |
VyLyFiRsT Membru Elite
Data de inscriere : 11/12/2010 Varsta : 30 Localizare : Da
| Subiect: Re: Lista Veteranilor nu Sterge topik. Sam Mai 04, 2013 9:57 pm | |
| Ce mai stateam cu AntiNoob Pe server2 ar fi frumos daca ne-am pune toti acelasi nume pe care il aveam atunci 2010-2011 . Multi cred ca pot aduce si eu, inca mai am id-urile colegilor din Obsession | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| |
| |
.Úniqúe Moderator
Data de inscriere : 26/07/2010 Varsta : 27 Localizare : RamniCu Valcea
| Subiect: Re: Lista Veteranilor nu Sterge topik. Dum Mai 05, 2013 10:32 am | |
| De ce scrieti colorat eu nu mai vad bine din cauza voastra . Enigma, nu poti sa-i aduci pe toti ,nu o sa mai joace,de ce?modatele strica tot jocul pe chat poate da dar pe joc NU. Eu mai stau pe chat doar cu 3-4 din lista care ai facut-o tu. App,ai uitat de Marius,fostul gm,om de treaba.(BigMan). | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lista Veteranilor nu Sterge topik. | |
| |
|
| |
| Lista Veteranilor nu Sterge topik. | |
|